Μετάβαση σε περιεχόμενο

Ήρθε ο Δεκέμβρης και έρχονται γιορτές 🎄🎁🎋 και κάθε σπίτι να γεμίσει θαυματακια στις κοιλιές 🌈🤰✨

Elli13

Recommended Posts

στις πριν 4 ώρες, ο/η Naty_ είπε:

@Diwni για δες κι εσύ, για θετικό το βλέπω σήμερα. Εεχ σήμερα βρήκε που είμαστε κι οι δυο περίεργα σωματικα πρέπει να κρυωσαμε.

Αλλά δεν γίνεται να πάει ανεκμετάλλευτο! Βέβαια και χθες είχαμε επαφή..

IMG_20241217_174829.jpg

Ειναι θετικό!! Βουυρρρ βουυρρρ!!! 

Καλά είμαι κοριτσάκι μου, καλά πάει η εγκυμοσύνη μέχρι στιγμής. Λίγες αναγουλες έχω που και που, κούραση αρκετή, προσπαθώ να ξεκουράζομαι καμία ωρίτσα το μεσημέρι και μετά ξεκινάμε τα δρομολόγια για τις δραστηριότητες της μικρής. 13/1 θα κάνω και την αυχενική και εύχομαι να πάνε όλα καλά γιατί ένα άγχος το έχω! 

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 591
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

στις πριν 8 λεπτά, ο/η arntalia είπε:

Ωραια κοριτσι μου να μπειτε σε μια σειρα και θα δεις θα πανε ολα καλα.μη τη φοβασαι τη σαλπιγγογραφια ,εμενα ηταν ανωδυνη δεν ενοιωσα τπτ ειχα τελειωσε σε2 λεπτα απλα ειχα για καμια ωρα λιγο ροζ αιμα πηρα κ προληπτικα αντιβιωση κ ολα καλα. Ειναι βασικη εξεταση! Στελνουμε ολα τα κοριτσια θετικα vibes εδω... 

@Naty_ βαλε ενα κρασακι και ξεκινα το ξεζουμισμα με το συζυγο👍🙏🙏🙏🙏🙏

@Elli13 θελει το χρονο της η ψυχουλα ...δεν ειναι κ ευκολο...γι αυτο ζηταει αγκαλιτσα...αλλιως φερτην κ απο μενα μια βολτα να τη παρω εγω😃😊 αντε λιγες μερες εμειναν να ακουσεις το σπορακι σου 

εγω σε αλλα νεα προσπαθω να συνηθισω το glugophase με πεθαινει το στομαχι μου αλλα ειναι κ ψυχολογικο κ γινεται κ ψυχοσωματικο...

Θα την κάνω tour σε όλες τις "θείες" του φόρουμ για αγκαλιές 😅😅

Εμένα το glucophase  κόντεψε να με στείλει νοσοκομείο πριν χρόνια που το πήρα. Έπαθα τυμπανισμο,είχα φρικτούς πόνους που έκλαιγα με λυγμούς. Πήγα στον γιατρό γιατί δεν έκανα τη σύνδεση στο κεφάλι μου και μέσω ερωτήσεων κατέληξε ότι με πείραξε αυτό, αφού μόλις το είχα αρχίσει. Το κόβεις χτες μου είπε! Μετά από κάποια χρόνια μια άλλη ενδοκρινολόγος που πήγα, μου έδωσε ένα παρεμφερές (retaform λέγεται) που είναι αργής αποδέσμευσης και δεν με ενόχλησε στο ελάχιστο 

Καλημέρα κορίτσια ελπίζω να ειστε ολες καλα! Τα δικα μου νέα ειναι οτι επεστρεψα στη δουλειά χθες. Σήμερα εχω επιτέλους το ραντεβού με το γιατρό και θα μου πει πότε μπορουμε να ξεκινήσουμε προσπάθειες μετα την απώλεια μας. Ελπίζω να ακουσω θετικα πράγματα να πάρω τα πάνω μου και να ανασανω λιγο καλύτερα.

στις πριν 11 λεπτά, ο/η evaa__ είπε:

Καλημέρα κορίτσια ελπίζω να ειστε ολες καλα! Τα δικα μου νέα ειναι οτι επεστρεψα στη δουλειά χθες. Σήμερα εχω επιτέλους το ραντεβού με το γιατρό και θα μου πει πότε μπορουμε να ξεκινήσουμε προσπάθειες μετα την απώλεια μας. Ελπίζω να ακουσω θετικα πράγματα να πάρω τα πάνω μου και να ανασανω λιγο καλύτερα.

Καλημέρα κορίτσι μου! Ναι θα δεις όλα θα πάνε καλά, λογικά σε 1-2 κύκλους θα μπορείτε ξανά. Να έρθει δηλαδή 1-2 φορές περίοδος. Θα σου πει αν χρειάζεται να κάνετε και κάποια εξέταση. Όλα θα πάνε καλά 🙏🏼

στις πριν 10 ώρες, ο/η Mantarini είπε:

Ειναι θετικό!! Βουυρρρ βουυρρρ!!! 

Καλά είμαι κοριτσάκι μου, καλά πάει η εγκυμοσύνη μέχρι στιγμής. Λίγες αναγουλες έχω που και που, κούραση αρκετή, προσπαθώ να ξεκουράζομαι καμία ωρίτσα το μεσημέρι και μετά ξεκινάμε τα δρομολόγια για τις δραστηριότητες της μικρής. 13/1 θα κάνω και την αυχενική και εύχομαι να πάνε όλα καλά γιατί ένα άγχος το έχω! 

Καλημέρα! Λογικό η κούραση, τουλάχιστον τώρα στις γιορτές θα είναι λίγο πιο χαλαρά φαντάζομαι.  Άντε κοντοζυγώνει η αυχενική 🎉 μέχρι τότε δεν θα ξαναπάς για υπέρηχο; 

στις πριν 10 ώρες, ο/η arntalia είπε:

Ωραια κοριτσι μου να μπειτε σε μια σειρα και θα δεις θα πανε ολα καλα.μη τη φοβασαι τη σαλπιγγογραφια ,εμενα ηταν ανωδυνη δεν ενοιωσα τπτ ειχα τελειωσε σε2 λεπτα απλα ειχα για καμια ωρα λιγο ροζ αιμα πηρα κ προληπτικα αντιβιωση κ ολα καλα. Ειναι βασικη εξεταση! Στελνουμε ολα τα κοριτσια θετικα vibes εδω... 

@Elli13 θελει το χρονο της η ψυχουλα ...δεν ειναι κ ευκολο...γι αυτο ζηταει αγκαλιτσα...αλλιως φερτην κ απο μενα μια βολτα να τη παρω εγω😃😊 αντε λιγες μερες εμειναν να ακουσεις το σπορακι σου 

εγω σε αλλα νεα προσπαθω να συνηθισω το glugophase με πεθαινει το στομαχι μου αλλα ειναι κ ψυχολογικο κ γινεται κ ψυχοσωματικο...

Καλημέρα κοπέλα μου να σου είμαι ειλικρινής μου είναι αγνωστη σαν διαδικασία απλά φοβάμαι μην μου προκαλέσει κάποιο τραυματισμό ή κάποιο πρόβλημα μη αναστρέψιμο..

ειπμαι καινούρια σε όλη αυτη την διαδικασία και προσπαθούμε 1 6μηνο τωρα..

οπότε τα περισσοτερα απι εξετασεις διαδικασίες κτλ μου ειναι εντελώς αγνωστα..

οπως επισης και τα τεστακια ωορηξιας..

θα τα ξεκινησω σημερα καθε μερα ιδια ωρα και βλεπουμε..

απλα δεν εχω καποιο δοχειο για να το εμποτισω μεσα..

παιζει καποιο ρολο αν ειναι με την ροη των ουρων.; 

στις πριν 1 λεπτό, ο/η Σοφία21 είπε:

Καλημέρα κοπέλα μου να σου είμαι ειλικρινής μου είναι αγνωστη σαν διαδικασία απλά φοβάμαι μην μου προκαλέσει κάποιο τραυματισμό ή κάποιο πρόβλημα μη αναστρέψιμο..

Καλημέρα και καλώς ήρθες σε αυτό το ταξίδι, όλες εδώ συνοδοιπόροι! 

Για τα τεστάκια θα σου έλεγα να πάρεις από το φαρμακείο ένα κύπελλο όπως αυτά που βάζεις τα ούρα για εξέταση. Και θα το πλένεις κάθε μέρα μετά τη χρήση. 

Μεσημέρι απόγευμα πάνω κάτω ίδια ώρα και χωρίς να έχεις πιει κάτι και πάει τουαλέτα για 2-3 ώρες (ώστε να είναι σκούρα τα ούρα) θα το βυθίζεις και μετά από λίγα λεπτά θα καθαρίσει και θα δείξει. Όταν είναι δύο γραμμές ιδιο σκούρες τότε είναι θετικό. 

Ο σύντροφος είχε κάνει ποτέ σπερμοδιαγραμμα όλο αυτό το διάστημα; 

στις πριν 27 λεπτά, ο/η Naty_ είπε:

Καλημέρα και καλώς ήρθες σε αυτό το ταξίδι, όλες εδώ συνοδοιπόροι! 

Για τα τεστάκια θα σου έλεγα να πάρεις από το φαρμακείο ένα κύπελλο όπως αυτά που βάζεις τα ούρα για εξέταση. Και θα το πλένεις κάθε μέρα μετά τη χρήση. 

Μεσημέρι απόγευμα πάνω κάτω ίδια ώρα και χωρίς να έχεις πιει κάτι και πάει τουαλέτα για 2-3 ώρες (ώστε να είναι σκούρα τα ούρα) θα το βυθίζεις και μετά από λίγα λεπτά θα καθαρίσει και θα δείξει. Όταν είναι δύο γραμμές ιδιο σκούρες τότε είναι θετικό. 

Ο σύντροφος είχε κάνει ποτέ σπερμοδιαγραμμα όλο αυτό το διάστημα; 

Θα πάω να πάρω κοριτσι μου καλά που μου το είπες.. 

ειχε κανει ναι αλλα χθες μας ειπε ο γιατρος οτι δεν ηταν και τοσο αξιοπιστο αλλα σε γενικεδ γραμμες εδειχνε καλο.. 

θα κανουμε απαναλειπτικο κι εγώ θα κανω εκ νεου οτμονολογικο ελεγχο και σαλπιγγογραφια..

εσυ πως πας με τις επαφες.; 
Καλα αποτελεσματα ευχομαι και να εχεις θετικο τεστακι με το νεο ευος 🥳🤩

στις πριν 11 ώρες, ο/η arntalia είπε:

Είναι δύσκολο χάπι το glucophage κορίτσι μου. Ο γιατρός σου τι λέει; Φαντάζομαι υπομονή προς το παρόν να δει αν θα το συνηθίσεις. Θα αυξάνεις και τη δόση σταδιακά;

στις πριν 13 λεπτά, ο/η Σοφία21 είπε:

Θα πάω να πάρω κοριτσι μου καλά που μου το είπες.. 

ειχε κανει ναι αλλα χθες μας ειπε ο γιατρος οτι δεν ηταν και τοσο αξιοπιστο αλλα σε γενικεδ γραμμες εδειχνε καλο.. 

θα κανουμε απαναλειπτικο κι εγώ θα κανω εκ νεου οτμονολογικο ελεγχο και σαλπιγγογραφια..

εσυ πως πας με τις επαφες.; 
Καλα αποτελεσματα ευχομαι και να εχεις θετικο τεστακι με το νεο ευος 🥳🤩

Σ' ευχαριστώ κορίτσι μου το ίδιο εύχομαι κι εγώ για όλες μας! Από επαφές καλά πάμε αν και με συνάχι, καθόλου σέξι αλλά τι να κάνεις 😄 λογικά έκανα ωορρηξία εγώ οπότε μετράμε αντίστροφα τώρα! 

Στείλε μας αν έχεις καμία απορία με τα τεστάκια για εξέταση, εδώ είναι ειδικές τα κορίτσια! 

στις πριν 18 ώρες, ο/η Nicol21 είπε:

Είμαι σ΄ίγουρη ότι όταν θα μπειτε στη διαδικασία θα πάρεις πάλι δύναμη και θα συνεχίσεις! Επίσης εφόσον κάνεις την πρώτη προσπάθεια, εάν η ωοληψία πάει καλά και έχετε παραπάμω από 2 έμβρυα, δεν θα είναι το ίδιο κοστοβόρο να δοκιμάσετε και δεύτερη εξωσωματική εάν η πρώτη δεν πάει καλά (που είμαι σίγουρη ότι θα πάει καλά επειδή έχετε πολύ καλή ηλικία). Ένα βήμα τη φορά να σκέφτεσαι κορίτσι μου.. να σκέφτεσαι αισιόδοξα ακόμα και στην προσπάθεια εξωσωματικής! Η επιστήμη στις μέρες μας πράγματι κάνει θαύματα! Έχω πάρα πολ΄λές φίλες γύρω μου που εντέλει τα κατάφεραν με εξωσωματική.. άλλες με την πρώτη και άλλες με την τρίτη προσπάθεια.. τα κατάφεραν όμως!! μην προδικάζεις καταστάσεις! θα βρεις δύναμη είμαι σίγουρη!

Ευχαριστώ πολύ κορίτσι!!! Μου δίνετε γενικά πολύ κουράγιο ☺️

στις πριν 12 ώρες, ο/η Σοφία21 είπε:

Μόλις γυρίσαμε από τον γιατρό.

Συζητήσαμε εφ’ όλης της ύλης και θα κάνω εξετασεις ορμονολογικές πήραμε και καλλιεργια και στον δευτερο κυκλο θα κλεισουμε ραντεβού για σαλπιγγογραφία και θα επαναλάβουμε το σπερμοδιάγραμμα..

όσο αφορά το αίμα που είχα μου είπε πως δεν ήταν κάτι μάλλον κάποια ανωμαλία του κύκλου κι εν ολίγης τις επιμενες μέρες θα κάνω ωορηξία.

από αύριο ξεκινάω τα τεστ ωορηξίας🤞🏼🤩

Στείλτε μου όλη την θετική σες ενέργεια…

Τελεία κορίτσι δεν είναι τπτ οι εξετάσεις ούτε η σαλπιγγογραφία, για τον σύζυγο να πάτε σε εξειδικευμένο κέντρο κ γνώμη μου να κάνετε όλο το πακέτο μια κ καλή 😊 Κ καλά θα κάνεις κ θα ξεκινήσεις τεστάκια να δεις λίγο πως λειτουργεί ο οργανισμός σου. Απλά καλύτερα όχι στη ροή γιατί οι ταινίες είναι πολύ μικ΄ρές κ θα βραχούν εντελώς, αν πάρεις τα άλλα σαν στικ που μπαίνουν στο μηχανηματάκι δεν υπάρχει τέτοιος φόβος. ότι χρειαστείς εδώ είμαστε 😉 

στις πριν 1 ώρα, ο/η evaa__ είπε:

Κορίτσι καλά έκανες κ γύρισες στη δου΄λειά, τώρα μπορεί να σου φαίνεται βουνό αλλά μόνο καλό θα σου κ΄ανει να επιστρέψεις στην καθημερινότητα.... Με το καλό να πας κ στον γιατρό κ σε 1-2 μήνες σίγουρα θα σας δώσει το οκ να ξεκινήσετε!!!🥰

στις πριν 1 ώρα, ο/η Σοφία21 είπε:

Δεν ειναι τιποτα. Εγω πηγα στο διαγνωστικο. Πηρα μιση ωρα πριν ενα παναντολ εξτρα γτ σ λενε να παρεις παυσιπονο πριν. Μπαινεις μεσα σου βαζουν ενα καθετηρακι πολυ μικρο που μεσα εχει το σκιαγραφικο υγρο, ισως οταν βει το υγρο νοιωσεις ενα μικρο τσιμπηματακι δευτερολεπτων.σου βγαζουν 3 ακτινογραφιες ,βγαινει το καθετηρακι κ τελος. Μετα γ 5 μερες vibramicin προληπτικα αντιβιωση κ ολα καλα. Αυτγ ειναι η κλασσικη σαλπιγγογραφια π εκανα κ γω. Υπαρχει κ με υπερηχο με αφρο νεας γενιας αλλα εγω ζω σε επαρχια κ δεν το ειχαμε αυτο να τη κανω... ολα να πανε καλα.. 

στις πριν 37 λεπτά, ο/η Naty_ είπε:

Σ' ευχαριστώ κορίτσι μου το ίδιο εύχομαι κι εγώ για όλες μας! Από επαφές καλά πάμε αν και με συνάχι, καθόλου σέξι αλλά τι να κάνεις 😄 λογικά έκανα ωορρηξία εγώ οπότε μετράμε αντίστροφα τώρα! 

Στείλε μας αν έχεις καμία απορία με τα τεστάκια για εξέταση, εδώ είναι ειδικές τα κορίτσια! 

Τελεια αντε καλα αποτελεσματα ♥️

στις πριν 38 λεπτά, ο/η Sia A είπε:

Ευχαριστώ πολύ κορίτσι!!! Μου δίνετε γενικά πολύ κουράγιο ☺️

Τελεία κορίτσι δεν είναι τπτ οι εξετάσεις ούτε η σαλπιγγογραφία, για τον σύζυγο να πάτε σε εξειδικευμένο κέντρο κ γνώμη μου να κάνετε όλο το πακέτο μια κ καλή 😊 Κ καλά θα κάνεις κ θα ξεκινήσεις τεστάκια να δεις λίγο πως λειτουργεί ο οργανισμός σου. Απλά καλύτερα όχι στη ροή γιατί οι ταινίες είναι πολύ μικ΄ρές κ θα βραχούν εντελώς, αν πάρεις τα άλλα σαν στικ που μπαίνουν στο μηχανηματάκι δεν υπάρχει τέτοιος φόβος. ότι χρειαστείς εδώ είμαστε 😉 

Κορίτσι καλά έκανες κ γύρισες στη δου΄λειά, τώρα μπορεί να σου φαίνεται βουνό αλλά μόνο καλό θα σου κ΄ανει να επιστρέψεις στην καθημερινότητα.... Με το καλό να πας κ στον γιατρό κ σε 1-2 μήνες σίγουρα θα σας δώσει το οκ να ξεκινήσετε!!!🥰

Θα ξεκινησω σημερα και βλεπουμε πως θα παει.. 🙏🏼♥️

στις πριν 24 λεπτά, ο/η arntalia είπε:

Δεν ειναι τιποτα. Εγω πηγα στο διαγνωστικο. Πηρα μιση ωρα πριν ενα παναντολ εξτρα γτ σ λενε να παρεις παυσιπονο πριν. Μπαινεις μεσα σου βαζουν ενα καθετηρακι πολυ μικρο που μεσα εχει το σκιαγραφικο υγρο, ισως οταν βει το υγρο νοιωσεις ενα μικρο τσιμπηματακι δευτερολεπτων.σου βγαζουν 3 ακτινογραφιες ,βγαινει το καθετηρακι κ τελος. Μετα γ 5 μερες vibramicin προληπτικα αντιβιωση κ ολα καλα. Αυτγ ειναι η κλασσικη σαλπιγγογραφια π εκανα κ γω. Υπαρχει κ με υπερηχο με αφρο νεας γενιας αλλα εγω ζω σε επαρχια κ δεν το ειχαμε αυτο να τη κανω... ολα να πανε καλα.. 

σε κανενα 2μηνο εχουμε χρονο 😊

στις πριν 2 ώρες, ο/η Naty_ είπε:

Καλημέρα! Λογικό η κούραση, τουλάχιστον τώρα στις γιορτές θα είναι λίγο πιο χαλαρά φαντάζομαι.  Άντε κοντοζυγώνει η αυχενική 🎉 μέχρι τότε δεν θα ξαναπάς για υπέρηχο; 

Θα πάω την επόμενη βδομάδα στις 27/12 για υπέρηχο. Ναι περιμένω τις γιορτές να ξεκουραστουμε λίγο και να περάσουμε χρόνο με φίλους και οικογένεια. 

στις πριν 56 λεπτά, ο/η Σοφία21 είπε:

Θα ξεκινησω σημερα και βλεπουμε πως θα παει.. 🙏🏼♥️

Μπορείς να χρησιμοποιήσεις και πλαστικό ποτηράκι αν έχεις στο σπίτι ή Ουροσυλλέκτη που είπε και η κοπέλα πιο πάνω εγώ πάντως έπαιρνα ουροσυλλέκτη και τον ξέπλενα δεν έχει θέμα αλλά είναι απαραίτητο να το βυθίζεις το τεστ

Να το αφήνεις 10 λεπτάνα στεγνώσει καλά και μετά θα το διαβάζεις εγώ θα σου πρότεινα να έχεις και ένα τετράδιο όπου θα τα κολλάς και να γράφεις ημερομηνία και πια μέρα του κύκλου τα κάνεις ώστε να έχεις ένα μπούσουλα και να βλέπεις πως πάει η γραμμή 

ότι χρειαστείς μπορείς να μας πεις 😊

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...