Μετάβαση σε περιεχόμενο

Ήρθε ο Δεκέμβρης και έρχονται γιορτές 🎄🎁🎋 και κάθε σπίτι να γεμίσει θαυματακια στις κοιλιές 🌈🤰✨

Recommended Posts

Δημοσίευση
στις πριν 3 ώρες, ο/η Sia A είπε:

Καλημέρα κορίτσια,

θα σας πω πάλι τον πόνο μου γιατί κάθε κύκλος δεν ξέρω τι θα μου φέρει....Νομίζω ότι πλέον από το άγχος μου έχει γίνει της μουρλής μέσα μου. Στις 30/11 το βραδάκι είχα θετικό τεστ ωορρηξίας hometest κ στη 1/12 είχα πολλά υγρά όποτε μάλλον τότε έγινε η ωορρηξία. Εννοείται το γλεντήσαμε πολύ ήταν κ σκ κ βόλεψε μια χαρά 😊 Στο σήμερα από χθες έχω κάτι λ΄΄ιγα καφέ υγρά μόνο στο σκούπισμα κ μηδέν πόνο κλπ. Κάνω τεστ σήμερα της hometest κ βγαίνει ολόλευκο. Κ αναρωτιέμαι πότε θα έρθει η ρημάδα???

Με τα ωορρηξίας της clearblue που έκανα πάντα μετά από 2 βδομάδες από τη 2η μέρα του θετικού μου ερχόταν. Είπα να πάρω της hometest για πιο φθηνά κ μήπως μου φέρουν γούρι παναθεμά με κ μπερδεύτηκα πιο πολύ 😤

Κάνε ένα τεστ σε δύο μέρες πάλι 😉 εύχομαι τότε να δείξει 😍

Δημοσίευση

Μόλις μου ήρθε 😢 😢

Δεν έχω κουράγιο ούτε να κλάψω, ο΄ύτε τπτ.... Απλά για άλλη μια φορά μια απογοήτευση κ σκέψεις που βγαίνουν κάθε μήνα πραγματικότητα ότι δεν θα τα καταφέρουμε ποτέ.... Μην μου στείλετε κάτι δεν πιστεύω στα θαύματα ούτε πουθενά, έχω κουραστεί να προσπαθούμε, να προσπαθούμε κ να μην έρχεται.... Απλά πρέπει να το πάρουμε απόφαση, ότι όσο θέληση κ αν υπάρχει είμαστε σε αυτά τα άτυχα ζευγ΄άρια που υπ΄αρχουν γύρω μας. Ακόμη κ για επιτροπή εξωσωματικής που κλείσαμε μου φαίνεται μάταιο κ ότι θα ξοδέψουμε άδικα μια περιούσια. Πέρσι ήταν τα χειρότερα Χριστούγεννα της ζωής μου κ είχα κάνει ευχή τα φετινά να είναι καλύτερα.... Ακόμη πιο χάλια κ φέτος....

Δημοσίευση
στις πριν 21 λεπτά, ο/η Sia A είπε:

Μόλις μου ήρθε 😢 😢

Δεν έχω κουράγιο ούτε να κλάψω, ο΄ύτε τπτ.... Απλά για άλλη μια φορά μια απογοήτευση κ σκέψεις που βγαίνουν κάθε μήνα πραγματικότητα ότι δεν θα τα καταφέρουμε ποτέ.... Μην μου στείλετε κάτι δεν πιστεύω στα θαύματα ούτε πουθενά, έχω κουραστεί να προσπαθούμε, να προσπαθούμε κ να μην έρχεται.... Απλά πρέπει να το πάρουμε απόφαση, ότι όσο θέληση κ αν υπάρχει είμαστε σε αυτά τα άτυχα ζευγ΄άρια που υπ΄αρχουν γύρω μας. Ακόμη κ για επιτροπή εξωσωματικής που κλείσαμε μου φαίνεται μάταιο κ ότι θα ξοδέψουμε άδικα μια περιούσια. Πέρσι ήταν τα χειρότερα Χριστούγεννα της ζωής μου κ είχα κάνει ευχή τα φετινά να είναι καλύτερα.... Ακόμη πιο χάλια κ φέτος....

Μην απογοητευεσαι κορίτσι μου..

το αγχος και η αρνητικη σκεψη είναι οτι χειροτερο..! Στο λεω κι εγω που προσπαθω να αποκτησω παιδάκι..

αφεσου προσπαθησε να εισαι χαλαρη και προσπαθησε να εχεις επαφες μερα παρα μερα.. δεν ξερω το ιατορικο σου αλλα ξερω πολλες περιπτωσεις που κατεφυγαν σε εξωσωματικη και μολις απεβαλαν το αγχος επιασαν κανονικα..

Δημοσίευση
στις πριν 23 λεπτά, ο/η Sia A είπε:

Μόλις μου ήρθε 😢 😢

Κοριτσι μου σε καταλαβαινω απολυτα και ειλικρινα...μιλας στη καρδια μου κ στις καρδιες ολων των κοριτσιων εδω...τα κλαματα η απογοτευση η στεναχωρια μονο κακο μας κανουν μεσα μας...αυτο το θα τα καταφερω??? Κ αν δεν ερθει??? Και ποτε θα ρθει??? Μας κανουν κακο κ ξερω πως δεν γινεται να βγει απτο μυαλο κ απτη καρδια γιατι δεν γινεται... δες την εξωσωματικη σαν μια ελπιδα ...μη παραιτεισαι ...θα τα καταφερεις...απλα η στιγμη αργει....ο θεος σε καποιους ανθρωπους μας ζητα να περιμενουμε για να μας δωσει μετα το κοσμο ολο...εγω με τοσα κλαματα μου ειπε ο γιατρος προσεχε μη παθεις αυτοανοσο...θα ρθει θα το δεις κ θα μιλαμε γι αυτα...θελει χρονο...δωσε χρονο στη σχεση σ μς το συζυγο σου περνα ομορφα οσο γινεταο αυτες τις γιορτες,δυσκολο το ξερω αλλα πρεπει να βαλεις εσενα προτεραιοτητα

..με το 25 να εχεις το θετικο σου. Στελνω αγκαλια ❤️❤️❤️❤️😊😊😊😊

Δημοσίευση

@Σοφία21 Τα έχουμε προσπαθήσει όλα κ χαλαρά κ μέρα παρά με΄ρα κ όλα. Προσπαθούμε από τον Ιούλιο 2022, Τον Ιανουάριο 2023 ΄έμεινα πανεύκολα έγκυος σε μήνα με φουλ ΄άγχος γιατί είχαμε ξεκινήσει να ψαχνόμαστε κ άρρωστοι με πυρετό 38 όλο το μήνα κ έφυγε όπως της Εύας στην 9η εβδομάδα. Κ μετ΄ά ξεκινάει ο γολγοθάς. Ο κύκλος μου γίνεται τεράστιος, παίρνω ΄χάπια, βιταμίνες κλπ. τον φτάνουμε στις 30-35 μέρες, κάνουμε 3 προκλήσεις χωρίς επιτυχία, σαλπιγγογραφία κ ο σύζυγος εγχείρηση κιρσοκήλης αμφω κ όλο αυτό το διάστημα προσπάθεια με χάπια κ οοοολες οι εξετάσεις τέλειες με έναν κύκλο δικό μου τρελό χωρίς να βρίσκουμε την αιτία των ανωμαλιών. Πριν την αποβολή είχα πολύ μικρούς κύκλους λο΄γω ΣΠΩ (σπάνια περίπτωση) κ γι αυτό σας λέω ότι απλά κάποια ζευγάρια δεν είναι το τυχερό τους

Δεν ήμουν ποτέ απαισιόδοξη, τα τελευταία χρόνια έχω γίνει έτσι γιατί έρχονται φουλ αναποδιές. Με αποκορ΄υφωμα όλα αυτά τα θέματα για το παιδί. Θα κάνουμε μια κ μοναδική προσπάθεια με εξωσωματική κ αν δεν πετύχει απλά θα το αφήσουμε όσο κ αν με πονάει

Αλήθεια το πιστεύω ότι για κάποιο λόγο δεν ΄είναι γραφτά κάποια πράγματα για όλους. Εεεε για έμας δεν είναι γραφτό το παιδί. Δεν πιστεύω ότι θα έρθει ποτέ κ ότι απλά θα είμαι για π΄άντα η μαμά ενός αγγέλου!!!

Καλές γιορ΄τές να έχετε όλες σας κ συγνώμμη αν σας χάλασε την εβδομάδα αλλά δεν αντέχω άλλο κ δεν έχω σε κάποιον άλλο πέρα από τον σύζυγο να τα πω

Δημοσίευση
στις πριν 7 λεπτά, ο/η Sia A είπε:

@Σοφία21 Τα έχουμε προσπαθήσει όλα κ χαλαρά κ μέρα παρά με΄ρα κ όλα. Προσπαθούμε από τον Ιούλιο 2022, Τον Ιανουάριο 2023 ΄έμεινα πανεύκολα έγκυος σε μήνα με φουλ ΄άγχος γιατί είχαμε ξεκινήσει να ψαχνόμαστε κ άρρωστοι με πυρετό 38 όλο το μήνα κ έφυγε όπως της Εύας στην 9η εβδομάδα. Κ μετ΄ά ξεκινάει ο γολγοθάς. Ο κύκλος μου γίνεται τεράστιος, παίρνω ΄χάπια, βιταμίνες κλπ. τον φτάνουμε στις 30-35 μέρες, κάνουμε 3 προκλήσεις χωρίς επιτυχία, σαλπιγγογραφία κ ο σύζυγος εγχείρηση κιρσοκήλης αμφω κ όλο αυτό το διάστημα προσπάθεια με χάπια κ οοοολες οι εξετάσεις τέλειες με έναν κύκλο δικό μου τρελό χωρίς να βρίσκουμε την αιτία των ανωμαλιών. Πριν την αποβολή είχα πολύ μικρούς κύκλους λο΄γω ΣΠΩ (σπάνια περίπτωση) κ γι αυτό σας λέω ότι απλά κάποια ζευγάρια δεν είναι το τυχερό τους

Δεν ήμουν ποτέ απαισιόδοξη, τα τελευταία χρόνια έχω γίνει έτσι γιατί έρχονται φουλ αναποδιές. Με αποκορ΄υφωμα όλα αυτά τα θέματα για το παιδί. Θα κάνουμε μια κ μοναδική προσπάθεια με εξωσωματική κ αν δεν πετύχει απλά θα το αφήσουμε όσο κ αν με πονάει

Αλήθεια το πιστεύω ότι για κάποιο λόγο δεν ΄είναι γραφτά κάποια πράγματα για όλους. Εεεε για έμας δεν είναι γραφτό το παιδί. Δεν πιστεύω ότι θα έρθει ποτέ κ ότι απλά θα είμαι για π΄άντα η μαμά ενός αγγέλου!!!

Καλές γιορ΄τές να έχετε όλες σας κ συγνώμμη αν σας χάλασε την εβδομάδα αλλά δεν αντέχω άλλο κ δεν έχω σε κάποιον άλλο πέρα από τον σύζυγο να τα πω

Δες το με την εξωσωματικη να σκεφτεσαι θετικά κι όλα θα πάνε καλά..

εμείς εδω είμαστε να μαθαίνουμε όλες η μια τα Νεα της αλλης..

Παρε και γνώμη αλλου γιατρου στην αναγκη..

αν είσαι -

Αθήνα εχω ακούσει για ενα γιατρό που είναι γιατρός αναπαραγωγής κι εχει βοηθήσει πολλες γυναίκες που είχαν δυσκολία..

Μπαγιωκος λεγεται

Δημοσίευση
στις πριν 6 λεπτά, ο/η Σοφία21 είπε:

Δες το με την εξωσωματικη να σκεφτεσαι θετικά κι όλα θα πάνε καλά..

εμείς εδω είμαστε να μαθαίνουμε όλες η μια τα Νεα της αλλης..

Παρε και γνώμη αλλου γιατρου στην αναγκη..

αν είσαι -

Αθήνα εχω ακούσει για ενα γιατρό που είναι γιατρός αναπαραγωγής κι εχει βοηθήσει πολλες γυναίκες που είχαν δυσκολία..

Μπαγιωκος λεγεται

Δεν είμαι Αθήνα. Έχω αλλάξει τ΄όσους γιατρούς που ακόμη κ αυτό με κούρασε να μου λένε όλοι στο παρελθόν μα δεν γίνεται να έχεις ΣΠΩ κ τόσο μικρούς κύκλους κ τώρα δεν γίνεται να έχεις ΣΠΩ κ όλες οι εξετάσεις να είναι εντάξει κ να μην καταλαβαίνει κανείς τι γίνεται. Δυστυχώς είμαι μάλλον σπάνια περίπτωση. Τα έχω ξαναγράψει εδώ στο φόρουμ, δεν θέλω να λέω τα ίδια κ τα ίδια. Εγώ δεν ξέρω τι να περιμένω κάθε μήνα παρόλο που χαπακώνομαι

Δημοσίευση
στις πριν 1 λεπτό, ο/η Sia A είπε:

Δεν είμαι Αθήνα. Έχω αλλάξει τ΄όσους γιατρούς που ακόμη κ αυτό με κούρασε να μου λένε όλοι στο παρελθόν μα δεν γίνεται να έχεις ΣΠΩ κ τόσο μικρούς κύκλους κ τώρα δεν γίνεται να έχεις ΣΠΩ κ όλες οι εξετάσεις να είναι εντάξει κ να μην καταλαβαίνει κανείς τι γίνεται. Δυστυχώς είμαι μάλλον σπάνια περίπτωση

Σπανια δεν εισαι αγαπη μ...ειμαστε πολλα πολλα ζευγαρια  ετσι...και γω στα ζευγαρια με ανεξηγητη υπογονιμοτητα οπως μ εξηγησε ο γιατρος κ σπω κ μικρη κυκλοι κ γω ανεπιτυχεις προκλησεις φαρμακα βιταμινες αλλα δε το βαζω κατω ...θα εξαντλεισουμε ολες τις πιθανοτητες της φυσικης κ εξωσωματικης γιατι κ γω αν παω γ εξωσωματικη 1 θα κανω ...δωσε χρονο κ ηρεμια στον εαυτο σου

..ξερω κουραστηκες,κανε κουραγιο κοριτσι μου 🙏🙏🙏❤️❤️❤️

Δημοσίευση
στις πριν 3 λεπτά, ο/η Sia A είπε:

Δεν είμαι Αθήνα. Έχω αλλάξει τ΄όσους γιατρούς που ακόμη κ αυτό με κούρασε να μου λένε όλοι στο παρελθόν μα δεν γίνεται να έχεις ΣΠΩ κ τόσο μικρούς κύκλους κ τώρα δεν γίνεται να έχεις ΣΠΩ κ όλες οι εξετάσεις να είναι εντάξει κ να μην καταλαβαίνει κανείς τι γίνεται. Δυστυχώς είμαι μάλλον σπάνια περίπτωση. Τα έχω ξαναγράψει εδώ στο φόρουμ, δεν θέλω να λέω τα ίδια κ τα ίδια. Εγώ δεν ξέρω τι να περιμένω κάθε μήνα παρόλο που χαπακώνομαι

Σε καταλαβαίνω κοριτσι μου ειναι δυσκολο και σε εξαντλεί ολο αυτο.

αν θες παντως κάνε μια επικοινωνία τηλεφωνικη με το ιατρειο του αν μπορείς να επικοινωνήσεις μαζι του να του εξηγησεις πανω κατω το ιστορικο σου αλλα και τις σκεψεις σου και οτι αισθανεσαι να δεις κι αυτος τι μπορει να σου πει βλεποντας και τις εξετασεις σιυ αν σου πει να τις στειλεις σε καποιο mail και βλεπεις..

Κανε αυτο που σε ηρεμει οτι κι αν ειναι αυτο.. 

ειτε να προσπαθεις ειτε να κανεις ενα διαλειμμα.. το πιο σημαντικο ειναι εσυ να εισαι κ να νιωσεις καλα

Δημοσίευση
στις πριν 2 ώρες, ο/η Nicol21 είπε:

Καλημέρα και καή εβδομάδα κορίτσια!!

Ααχχ εγώ περιμένω την ημέρα των Χριστουγέννων ακριβώς.. Ελπίζω Παναγία μου να μην έρθει αυτή τη φορά!!! Να είναι πράγματι ένα χριστουγεννιάτικο δ΄ώρο.. Εσύ σε τι φάση βρίσκεσαι?

Αααα ωραία ημέρα για θετικό τεστ εγκυμοσύνης 😁🫶 μακάρι μακάρι να βγει θετικό!!!εγώ αυτό το σαββατοκύριακο μπαίνω πάλι σε φάση ωορρηξίας....θα τον ξεζουμισω γιατί έχει και άδεια χαχαχαχαχα 

Δημοσίευση
στις πριν 10 λεπτά, ο/η arntalia είπε:

Σπανια δεν εισαι αγαπη μ...ειμαστε πολλα πολλα ζευγαρια  ετσι...και γω στα ζευγαρια με ανεξηγητη υπογονιμοτητα οπως μ εξηγησε ο γιατρος κ σπω κ μικρη κυκλοι κ γω ανεπιτυχεις προκλησεις φαρμακα βιταμινες αλλα δε το βαζω κατω ...θα εξαντλεισουμε ολες τις πιθανοτητες της φυσικης κ εξωσωματικης γιατι κ γω αν παω γ εξωσωματικη 1 θα κανω ...δωσε χρονο κ ηρεμια στον εαυτο σου

..ξερω κουραστηκες,κανε κουραγιο κοριτσι μου 🙏🙏🙏❤️❤️❤️

στις πριν 7 λεπτά, ο/η Σοφία21 είπε:

Σε καταλαβαίνω κοριτσι μου ειναι δυσκολο και σε εξαντλεί ολο αυτο.

αν θες παντως κάνε μια επικοινωνία τηλεφωνικη με το ιατρειο του αν μπορείς να επικοινωνήσεις μαζι του να του εξηγησεις πανω κατω το ιστορικο σου αλλα και τις σκεψεις σου και οτι αισθανεσαι να δεις κι αυτος τι μπορει να σου πει βλεποντας και τις εξετασεις σιυ αν σου πει να τις στειλεις σε καποιο mail και βλεπεις..

Κανε αυτο που σε ηρεμει οτι κι αν ειναι αυτο.. 

ειτε να προσπαθεις ειτε να κανεις ενα διαλειμμα.. το πιο σημαντικο ειναι εσυ να εισαι κ να νιωσεις καλα

Ευχαριστώ κορίτσια αλλά δεν κάνω τπτ άλλο πλέον κουράστηκα, απλά μαζεύω τα χαρτιά για εξωσωματική να έρθει κ αυτό να τελειώσουν οι προσπάθειες. Κατά το Μάρτιο ή θα έχουμε ευχάριστα ή θα σας αποχαιρετήσω εντελώς

Δημοσίευση

Για δείτε βρε κορίτσια.. πιστεύω αύριο μεθαύριο θα κάνω ωορρηξία γιατί έχω και ποναλακια. Ενδεχομενως να έδειχνε πιο σκούρο αν κρατουσα κι άλλο τα τσίτσα μου 😛Και ερωτώ.. να την έχω την επαφή και σήμερα η να περιμένω για αύριο;; 

IMG_20241216_161455.jpg

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η marinamanoulitsa είπε:

Αααα ωραία ημέρα για θετικό τεστ εγκυμοσύνης 😁🫶 μακάρι μακάρι να βγει θετικό!!!εγώ αυτό το σαββατοκύριακο μπαίνω πάλι σε φάση ωορρηξίας....θα τον ξεζουμισω γιατί έχει και άδεια χαχαχαχαχα 

Και πολύ καλά θα κάνεις :P

Δημοσίευση
στις πριν 26 λεπτά, ο/η Naty_ είπε:

Για δείτε βρε κορίτσια.. πιστεύω αύριο μεθαύριο θα κάνω ωορρηξία γιατί έχω και ποναλακια. Ενδεχομενως να έδειχνε πιο σκούρο αν κρατουσα κι άλλο τα τσίτσα μου 😛Και ερωτώ.. να την έχω την επαφή και σήμερα η να περιμένω για αύριο;; 

IMG_20241216_161455.jpg

Εγώ στη θέση σου θα έκανα σίγουρα και σήμερα! Καταρχάς μέχρι το βράδυ θα είναι ακόμα πιο σκούρο..

Δημοσίευση
στις πριν 4 λεπτά, ο/η Diwni είπε:

@Naty_ σίγουρα θέλει λίγο ακόμα να γίνει θετικο. Αύριο μεθαύριο να κανεις σίγουρα. Τωρα αν έχεις κεφια κανε κ σήμερα. Μην το προγραμματιζεις. 

Ναι ισχύει.. απλά σκέφτομαι μήπως σκουρυνει κι άλλο σήμερα αργότερα και χάσω τη μέρα αλλά μαλλον αύριο είναι πιο "σημαντική" μέρα 

Δημοσίευση
στις πριν 3 ώρες, ο/η Sia A είπε:

Να μη ζητάς συγνώμη πραγματικά είναι δικαιολογημένη όλα λες. Και είναι σα να βλέπω δικά μου μήνυματα. Είναι σα να ακούω εμένα πριν 2-3 χρόνια... 4.5 χρόνια ΕΛΕΥΘΕΡΕΣ επαφές.. μπορεί να το διανοηθεί κάποιος 4.5 χρόνια τεστ εγκυμοσύνης που πήγαιναν στον κάδο. Δεν θέλω να πιστέψω ότι υπάρχει εδώ κοπέλα που δεν θα μείνει έγκυος ... Με τον Χ ή τον ψ τρόπο θα έρθει η στιγμή της. 

Σου εύχομαι μέσα απ' την καρδιά μου ναεχετε υγεία και δύναμη. 

Δημοσίευση
στις πριν 3 ώρες, ο/η Παρασκευαιδου είπε:

Να μη ζητάς συγνώμη πραγματικά είναι δικαιολογημένη όλα λες. Και είναι σα να βλέπω δικά μου μήνυματα. Είναι σα να ακούω εμένα πριν 2-3 χρόνια... 4.5 χρόνια ΕΛΕΥΘΕΡΕΣ επαφές.. μπορεί να το διανοηθεί κάποιος 4.5 χρόνια τεστ εγκυμοσύνης που πήγαιναν στον κάδο. Δεν θέλω να πιστέψω ότι υπάρχει εδώ κοπέλα που δεν θα μείνει έγκυος ... Με τον Χ ή τον ψ τρόπο θα έρθει η στιγμή της. 

Μου δίνεις κουράγιο!!!!

Δημοσίευση
στις πριν 16 ώρες, ο/η Naty_ είπε:

IMG_20241216_161455.jpg

Καλημέρααα, θέλει λίγο ακόμα αλλά δεν ξεκινάτε τις επαφές;; Είσαι πολύ κοντά...

Δημοσίευση
στις πριν 59 λεπτά, ο/η Mantarini είπε:

Καλημέρααα, θέλει λίγο ακόμα αλλά δεν ξεκινάτε τις επαφές;; Είσαι πολύ κοντά...

Καλημέρα!! Έκανα και το βράδυ είχε σκουρυνει κι άλλο οπότε είχαμε επαφή. Θα κάνω κι αργότερα να δω και επαφή θέλει σίγουρα και σήμερα..η βλακεία είναι ότι ο δικός μου κρύωσε τον πονάει λαιμός , τώρα βρήκε..;;!! 😅 Και μένα σαν να πάει να με πιάσει κάτι. Όπως και να χει η χθεσινή η επαφή μετράει πιστεύω είτε κάνω σήμερα είτε αύριο ωορρηξία. Άμα είναι να κάτσει θα κάτσει! 

Πώς είσαι εσύ κορίτσι μου πως κυλάει η εγκυμοσύνη; 

Δημοσίευση
στις πριν 15 ώρες, ο/η Παρασκευαιδου είπε:

Καλημέρα,

Ξέρω ότι δεν είμαστε το μόνο ζευγ΄αρι που αντιμετωπίζει τέτοια θέματα απλά δεν έχουμε άλλο κουρ΄αγιο. Θαυμάζω τις γυναίκες που δεν το βάζουν κάτω κ τα καταφέρνουν αλλά θα ήθελα έτσι μετά από τόσο καιρό να έρθει ΄λίγο μαγικά χωρίς άλλο κλάμα κ κόπο. Μου είχες πει για Φεβρουάριο. Επειδή ξέρω ότι πέφτεις μέσα σε πολλές προβλέψεις ετοιμάσου να σκίσεις τα πτυχία σου με μένα, θα σε διαψεύσω πανυγηρικά 😔

Να χαίρεσαι την οικογένεια σου κ καλές γιορτές 🥰🎄

Δημοσίευση
στις πριν 58 λεπτά, ο/η Naty_ είπε:

Καλημέρα!! Έκανα και το βράδυ είχε σκουρυνει κι άλλο οπότε είχαμε επαφή. Θα κάνω κι αργότερα να δω και επαφή θέλει σίγουρα και σήμερα..η βλακεία είναι ότι ο δικός μου κρύωσε τον πονάει λαιμός , τώρα βρήκε..;;!! 😅 Και μένα σαν να πάει να με πιάσει κάτι. Όπως και να χει η χθεσινή η επαφή μετράει πιστεύω είτε κάνω σήμερα είτε αύριο ωορρηξία. Άμα είναι να κάτσει θα κάτσει! 

Πώς είσαι εσύ κορίτσι μου πως κυλάει η εγκυμοσύνη; 

Καλημέρα κορίτσι, 

φυσικά και μετράει.. εύχομαι το 2025 να σου φέρει θετικό τεστ κι ένα όμορφο θαυματάκι..🤩

εμένα αυτός ο μήνας πήγε χαμένος ενω ξεκίνησε καλά στα μέσα του μήνα μου έκανε κάτι περίεργα και τώρα δεν έχω ιδέα τι γίνεται με τον κύκλο μου ούτε πότε περιμένω περίοδο..

Δημοσίευση
στις πριν 30 λεπτά, ο/η Sia A είπε:

Καλημέρα,

Ξέρω ότι δεν είμαστε το μόνο ζευγ΄αρι που αντιμετωπίζει τέτοια θέματα απλά δεν έχουμε άλλο κουρ΄αγιο. Θαυμάζω τις γυναίκες που δεν το βάζουν κάτω κ τα καταφέρνουν αλλά θα ήθελα έτσι μετά από τόσο καιρό να έρθει ΄λίγο μαγικά χωρίς άλλο κλάμα κ κόπο. Μου είχες πει για Φεβρουάριο. Επειδή ξέρω ότι πέφτεις μέσα σε πολλές προβλέψεις ετοιμάσου να σκίσεις τα πτυχία σου με μένα, θα σε διαψεύσω πανυγηρικά 😔

Να χαίρεσαι την οικογένεια σου κ καλές γιορτές 🥰🎄

+-3 μήνες είναι οι προβλέψεις της Ζαιρας. Έχεις ακόμα... Και αφού σου είπε Φεβρουάριο τι σκας από τώρα;;; Έχεις 1-2 μήνες ακόμα! Η Ζαιρα δεν πέφτει ποτέ έξω!

Δημοσίευση
στις πριν 45 λεπτά, ο/η Σοφία21 είπε:

Καλημέρα κορίτσι, 

φυσικά και μετράει.. εύχομαι το 2025 να σου φέρει θετικό τεστ κι ένα όμορφο θαυματάκι..🤩

εμένα αυτός ο μήνας πήγε χαμένος ενω ξεκίνησε καλά στα μέσα του μήνα μου έκανε κάτι περίεργα και τώρα δεν έχω ιδέα τι γίνεται με τον κύκλο μου ούτε πότε περιμένω περίοδο..

Σήμερα δεν είναι να πας στο γιατρο;;

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...