Μετάβαση σε περιεχόμενο

Ήρθε ο Δεκέμβρης και έρχονται γιορτές 🎄🎁🎋 και κάθε σπίτι να γεμίσει θαυματακια στις κοιλιές 🌈🤰✨

Recommended Posts

Καλοοοο μήνα αγαπημένες μου

Ήρθε ο μήνας των θαυμάτων, του Αγίου Βασίλη με τα δώρα 🎁, της χαράς και της αισιοδοξίας!! Εύχομαι μέσα από την ψυχή μου, αυτόν τον υπέροχο μήνα πριν εκπνεύσει το 2024, να κοιτάμε όλες τα στολισμένα δέντρα μας με το δικό μας δωρακι, το πιο υπέροχο θαύμα μέσα στις κοιλιτσες 🌈. Να κολλήσουν όλα τα σπασμένα μέσα μας και να γίνει αυτός ο μήνας η αφετηρία του πιο όμορφου ταξιδιού 🤰.

Είχα την φήμη της γουρλους κάποτε, εύχομαι να κρατάω ακόμα και τα σκήπτρα και να γεμίσουμε θετικά τεστ και μεγαλες χοριακες. Εύχομαι και στα κορίτσια που περιμένουν χριστουγεννιάτικα και πρωτοχρονιάτικα μωράκια με το καλό 🩷 (θα ήμουν και εγώ ανάμεσα τους, αλλά δεν χάνουμε την ελπίδα μας, υπάρχει πάλι ένα μικρό σπορακι που μεγαλώνει στην κοιλια μου) 

@marinamanoulitsa @Diwni @Παρασκευαιδου @Elk @Maria98 @ntina93 @Eliza Kats @Mantarini @Naty_ @arntalia

Κάντε ταγκ και τα υπόλοιπα κορίτσια 🎄🎄🎄

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

στις πριν 4 λεπτά, ο/η Elli13 είπε:

Καλοοοο μήνα αγαπημένες μου

Ήρθε ο μήνας των θαυμάτων, του Αγίου Βασίλη με τα δώρα 🎁, της χαράς και της αισιοδοξίας!! Εύχομαι μέσα από την ψυχή μου, αυτόν τον υπέροχο μήνα πριν εκπνεύσει το 2024, να κοιτάμε όλες τα στολισμένα δέντρα μας με το δικό μας δωρακι, το πιο υπέροχο θαύμα μέσα στις κοιλιτσες 🌈. Να κολλήσουν όλα τα σπασμένα μέσα μας και να γίνει αυτός ο μήνας η αφετηρία του πιο όμορφου ταξιδιού 🤰.

Είχα την φήμη της γουρλους κάποτε, εύχομαι να κρατάω ακόμα και τα σκήπτρα και να γεμίσουμε θετικά τεστ και μεγαλες χοριακες. Εύχομαι και στα κορίτσια που περιμένουν χριστουγεννιάτικα και πρωτοχρονιάτικα μωράκια με το καλό 🩷 (θα ήμουν και εγώ ανάμεσα τους, αλλά δεν χάνουμε την ελπίδα μας, υπάρχει πάλι ένα μικρό σπορακι που μεγαλώνει στην κοιλια μου) 

@marinamanoulitsa @Diwni @Παρασκευαιδου @Elk @Maria98 @ntina93 @Eliza Kats @Mantarini @Naty_ @arntalia

Κάντε ταγκ και τα υπόλοιπα κορίτσια 🎄🎄🎄

Καλο μηνα κοριτσια μου ...μηνας ελπιδας...μηνας γεννησης του χριστουλη μας.. μακαρι ΟΛΕΣ μας να βιωσουμε το θαυμα🙏🙏🙏🙏...ας μας φυλαει το 24 κατι ομορφο για το τελος!!!! Καλε γιορτες να εχουμε με υγεια ψυχικη κ σωματικη....❤️❤️

Καλό μήνα αγαπημένες 🫶🏼 Μακάρι ο φωτεινός αυτός μήνας, αγαπημένος Δεκέμβρης🎄, να φέρει τα δώρα του σε όλες μας. Να είμαστε ήρεμες, με υγεία και αγαπημένες με τους συντρόφους μας,  να έρθουν τα θαύματα 🌟 να φωλιάσουν μέσα μας και να βιώσουμε αυτό το μοναδικό 9μηνο ταξίδι ❤️🙏🏼

Καλό μήνα κορίτσια! 13 Δεκεμβρίου του 2016 είχα την πρώτη θετικη χοριακη της ζωής μου. Είναι ξεχωριστός μηνας για μένα! Να σας θυμίσω ότι 9 Δεκεμβρίου είχα περάσει επιτροπή για εξωσωματικη. Εύχομαι αυτός ο μήνας να κλείσει με πολλά μωρακια στις κοιλίτσες!

Καλό μήνα κορίτσια μου !

Πέρσι13 Δεκεμβρίου είχα θετικό τεστ εγκυμοσύνης στην μπέμπα μου με το καλό εύχομαι σε όλα τα κορίτσια να έρθει αυτόν τον μήνα και να περάσουν τις πιο όμορφες γιορτές!!! 

IMG_8726.thumb.jpeg.cd9508debee21a5605a8df434e148d43.jpeg 

Καλημέρα και καλό μήνα κορίτσια μου 🌲🌲🤎🤎🍂🍂🧑‍🎄🧑‍🎄🧑‍🎄 καλά Χριστούγεννα να έχουμε με τις οικογένειές μας!!!

Με το καλό σε όλες όσες περιμένουμε θετικά τεστακια!!!!και με το καλό στις εγκύουλες μας

Καλημέρα και καλό μήνα κορίτσια!!!!

Σαν σήμερα, πριν από ένα χρόνο, πήρα στην αγκαλιά μου το 2ο κοριτσάκι μου!!!! Ένα παιδί που ήρθε από φυσιολογική σύλληψη (η 1η φυσιολογική σύλληψη που είχα, μιας και το 1ο μου παιδί - κορίτσι προερχόταν από εξωσωματική!!)!! 

Να έχετε πίστη!!! Όλες θα τα καταφέρετε, όπως τα κατάφερα εγώ και όλα τα κορίτσια εδώ μέσα, με τον ένα ή με τον άλλο τρόπο!!! 

Σας εύχομαι ολόψυχα (αν και είμαι σίγουρη ότι θα συμβεί εφόσον το επιθυμείτε) να βιώσετε αυτό το ταξίδι της μητρότητας!! Ένα υπέροχο ταξίδι, με πρωτόγνωρα συναισθήματα και με παααααααρα πολλή πραγματική αγάπη!!! 

Άγιες μέρες έρχονται, οι ουρανοί θα είναι ανοιχτοί, πίστεψε το, προσευχήθηκε και όλα θα πάνε κάτ' ευχήν!!! 

Καλό μήνα κορίτσια μου!! Εύχομαι όλα τα κορίτσια που προσπαθούν να μάθουν σύντομα ευχάριστα νέα!! Και όσες είμαστε στο φούσκωμα να έχουμε Καλή και τελειομηνη εγκυμοσύνη!!  

Εχτές ήταν τα γενέθλια της κόρης μου. Έγινε 5 χρονών το κοριτσάκι μου!! Σήμερα θα της κάνουμε  πάρτυ με τις φίλες της. 

στις πριν 1 λεπτό, ο/η Mantarini είπε:

Καλό μήνα κορίτσια μου!! Εύχομαι όλα τα κορίτσια που προσπαθούν να μάθουν σύντομα ευχάριστα νέα!! Και όσες είμαστε στο φούσκωμα να έχουμε Καλή και τελειομηνη εγκυμοσύνη!!  

Εχτές ήταν τα γενέθλια της κόρης μου. Έγινε 5 χρονών το κοριτσάκι μου!! Σήμερα θα της κάνουμε  πάρτυ με τις φίλες της. 

Καλη και τελειομηνη εγκυμοσυνη κοριτσι μου🙏🙏🙏ολα με το καλο!!!. Να το χαιρεσαι το θαυματακι σου να το καμαρωνεις κ να ειναι γερη.....χρονια της πολλα ❤️❤️❤️❤️❤️

στις πριν 25 λεπτά, ο/η arntalia είπε:

Καλη και τελειομηνη εγκυμοσυνη κοριτσι μου🙏🙏🙏ολα με το καλο!!!. Να το χαιρεσαι το θαυματακι σου να το καμαρωνεις κ να ειναι γερη.....χρονια της πολλα ❤️❤️❤️❤️❤️

Σε ευχαριστώ πολύ!! Και εσύ να δεις θετικό τεστ γρήγορα!! 

Αύριο  το πρωί έχω γιατρό κορίτσια. Θα είμαι 7 εβδομάδων ακριβώς. Εχω αγωνία αν όλα είναι καλά και αν μεγαλώνει. 

στις πριν 28 λεπτά, ο/η Mantarini είπε:

Αύριο  το πρωί έχω γιατρό κορίτσια. Θα είμαι 7 εβδομάδων ακριβώς. Εχω αγωνία αν όλα είναι καλά και αν μεγαλώνει. 

Χρόνια πολλά στην μικρή σου,να είναι γερή,να την χαίρεστε!!! περιμένουμε τα νέα σου αύριο! 😉

στις πριν 31 λεπτά, ο/η Mantarini είπε:

Με το καλό κορίτσι!! Αναμένουμε τα ευχάριστα 🥰

@marinamanoulitsa σήμερα έκανες τεστακι; 

στις πριν 20 λεπτά, ο/η Naty_ είπε:

Με το καλό κορίτσι!! Αναμένουμε τα ευχάριστα 🥰

@marinamanoulitsa σήμερα έκανες τεστακι; 

Καλέ ναι, @marinamanoulitsa που είναι το τεστακι σου;;;;

@Mantarini να τα εκατοστήσει το κοριτσάκι σου, πάντα υγιής και ευτυχισμένη να είναι και με το καλό το αδερφάκι της ♥️

στις πριν 2 ώρες, ο/η Mantarini είπε:

Να εισαι καλα κοριτσι μου μακαριιιι🙏🙏🙏περιμενουμε νεα σου...ολα κατ ευχην

Καλησπέρα κορίτσια, καλό μήνα με υγεία για εσάς και τις οικογένειες σας! Αυτός ο μήνας να φέρει πολλά θετικά τεστακια και στις ήδη έγκυες να έχουμε μια τελειομηνη εγκυμοσύνη!!

στις πριν 8 ώρες, ο/η Diwni είπε:

Καλό μήνα κορίτσια! 13 Δεκεμβρίου του 2016 είχα την πρώτη θετικη χοριακη της ζωής μου. Είναι ξεχωριστός μηνας για μένα! Να σας θυμίσω ότι 9 Δεκεμβρίου είχα περάσει επιτροπή για εξωσωματικη. Εύχομαι αυτός ο μήνας να κλείσει με πολλά μωρακια στις κοιλίτσες!

12 Δεκεμβρίου 2017 το πρωτο τεστ στην ζωή μου θετικό όπως και την πρώτη μου θετική χοριακή. Την κουκλίτσα μου. Φέτος αν όλα πάνε καλά θα έχω νωρίτερα ένα θετικό αποτέλεσμα. Μακάρι να πάνε όλα καλά. 

Σας ευχαριστώ πολύ κορίτσια μου για τις ευχές σας για τη μικρή μου. Δυστυχώς το πάρτυ δεν μπορέσαμε να το κάνουμε, το αναβαλλαμε για αύριο. έβγαλαν ανακοίνωση για απαγόρευση μετακίνησης λόγω καιρικών φαινομένων οπότε γυρίσαμε σπίτι. 

Κορίτσια καλησπέρα μπήκα στο θεματάκι μόνο και μόνο για να σας ευχηθώ να έχετε όλες όσες το επιθυμείτε  θετικό τεστ για δώρο Χριστουγεννιάτικο! Πέρυσι τέτοιο καιρό στόλιζα και έκλαιγα γιατί ήθελα να μείνω έγκυος μετά από μια αποβολή που είχα…Ε λοιπόν ήμουν έγκυος και δεν το ήξερα το έμαθα μετά από λίγες μέρες!! Ψάχνω να βρω μια φωτό με το υπερηχογράφημα στο δέντρο  και μαντέψετε δεν έχω καμία γιατί ήμουν τόσο τρομοκρατημένη και μαζεμένη…δεν μπορούσα να το πιστέψω…Φέτος έχω τη μπέμπα μου , σας το εύχομαι λοιπόν μέσα από τη καρδιά μ🎄 

Καλό μήνα κι από μένα κορίτσια! Είναι και για μένα αγαπημένος μήνας μιας και 19/12/22 έμαθα για την πρώτη μου εγκυμοσύνη και πλέον κρατάω αγκαλιά το αγοράκι μου και περιμένω το επόμενο! Εύχομαι να έχετε όλες μαγικά Χριστούγεννα με θετικά τεστ 💫💫💫💫

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...