Μετάβαση σε περιεχόμενο

Θέλω να γίνω μαμα

Recommended Posts

Καλησπέρα σας! 1η φορά γράφω εδώ και γενικά είμαι λίγο άσχετη με τα φόρουμ! Λοιπόν, θα ήθελα την γνώμη σας για τον κ.Παπανικοπουλο, εάν τον γνωρίζει κάποια. Εάν έχει κάποια εμπειρία μαζί του από εξωσωματική. θα ξεκινήσω τη διαδικασία εξωσωματικής μετά από μια  αποβολή πέρσι  και σύνολο 5 χρόνια προσπαθειών χωρίς μωράκι.. έχω αγχωθεί λίγο δεν ξέρω τίποτα γενικά.

Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων!

υγεία σε όλους 🤗

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

στις On 29/11/2024 at 12:45 ΠΜ, ο/η Choco Tzotzo είπε:

Καλησπέρα σας! 1η φορά γράφω εδώ και γενικά είμαι λίγο άσχετη με τα φόρουμ! Λοιπόν, θα ήθελα την γνώμη σας για τον κ.Παπανικοπουλο, εάν τον γνωρίζει κάποια. Εάν έχει κάποια εμπειρία μαζί του από εξωσωματική. θα ξεκινήσω τη διαδικασία εξωσωματικής μετά από μια  αποβολή πέρσι  και σύνολο 5 χρόνια προσπαθειών χωρίς μωράκι.. έχω αγχωθεί λίγο δεν ξέρω τίποτα γενικά.

Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων!

υγεία σε όλους 🤗

Κορίτσι μου καλησπέρα! Δεν γνωρίζω για τον κο Παπανικολάου αλλά σαν διαδικασία δεν είναι τόσο δύσκολη όσο φαίνεται. Μόνο η αναμονή είναι λίγο ψυχοφθόρα! Μπορείς να μπεις στο θέμα Μανούλες εξωσωματικής που είμαστε όσες κάνουμε το βήμα αυτό και τα κορίτσια είναι πολύ βοηθητικά! Κι εγώ σχετικά νέα στο φόρουμ! 

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...