Μετάβαση σε περιεχόμενο

Αναφορά

• Απαντήσεις

• @Christi.D. και οποία άλλη κοπέλα είχε, σας σταμάτησε η αλλεργία στο αγελαδινό; Δοκίμασα έφαγα μια σοκολάτα σήμερα, για να δούμε!
    • Τι ωραία!! Με το καλό! Χτες έκανα κ εγώ την αυχενική, όλα καλά είπε, τώρα περιμένουμε και τις αιματολογικές για σιγουριά. Μάλλον αγόρι κ εγώ 💙
    • Καταλαβα κοριτσια, εγω τον επομενο μηνα λεω να την κανω, γιατι και οι εξετασεις γενικως ειναι ακριβες.Ειχαν πει θα ηταν δωρεαν για γυναικες 30 με 35.Υπαρχει καποια εξειδικευμενη εξεταση υπογονιμοτητας για γυναικες, μηπως ξερετε, περα απο τον ορμονικο ελεγχο και σαλπιγγογραφια.
    • @ditaki 240? Ουαουυ!! Κάτι μου λέει ότι στην επόμενη επίσκεψη σας θα ανεβείτε καμπύλη βάρους!! Εγώ κορίτσια προσπαθώ να βρω τη συνταγή του ύπνου. Στην κρεβατοκάμαρα μας και στο παιδικό έχουμε παράθυρα οροφής που όταν ξημερώνει έχω την εντύπωση ότι ξυπνάει το παιδί λες είναι κόκορας. Οπότε χθες δοκίμασα να κοιμηθούμε στον ξενώνα που δεν μπαίνει φως. Δυστυχώς, μου ήταν πολύ ανήσυχος όλο το βράδυ. Μπορεί να φταίει ότι τον είχα στη φωλιά κ στο κρεβάτι κ όχι στο λίκνο. Θα ξαναδοκιμάσω.  Ditaki η αλήθεια είναι ότι εγώ προσπαθώ να τον βάλω αργά γ ύπνο για να σηκώνεται και αργά. Λες να πρέπει να τον βάζω νωρίς;
    • Αυτο το λένε κάποιοι γιατι λένε ότι ο οργανισμός μας ξοδεύει πρώτα τα πιο ποιοτικά ωαρια και άρα όταν μειώνεται το απόθεμα μένουν τα λιγότερο ποιοτικά!  Φυσικά όλα αυτά είναι σχετικά γιατί ένα καλό ωάριο θέλουμε (και ένα καλό σπερματοζωαριο) για να έρθει το παιδάκι! Και να σου πω την αλήθεια σε τέτοια θέματα (αν δείχνει και ποιότητα ή μόνο ποσότητα η αμη)  δεν συμφωνούν ούτε οι γυναικολόγοι μεταξύ τους 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...