Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Καλησπερα, θα γινω 31 ετων και προσπαθω εδω και 10 μηνες να μεινω εγκυος.Εκανα εναν ορμονικο ελεγχο με τις εξης τιμες:οιστραδιολη 36.2, LH 5.8, FSH 6.9 και προλακτινη 38.5.Στην γυναικολογο που πηγα την 11η μερα ειδε ωοθυλακιο 12 χιλιοστων μου.ειπε να παρω dostinex χωρις επανεξεταση.Ωστοσο, εγω θα παω σε ενδοκρινολογο γιατι ετσι.χαπια δεν παιρνω.Τι.πιστευετε φταιει η προλακτινη που δεν μενω?Η αληθεια ειναι οτι οσο περνουν οι μηνες και δεν μενω αγχωνομαι περισσοτερο.Ειχε καμια παρομοιο θεμα?Ευχαριστω

Δημοσίευση

Καλό θα ήταν να την επαναλάβεις για να επιβεβαιώσεις την υψηλή τιμή. Πρωί, ξύπνια τουλάχιστον 2 ώρες και ήρεμη χωρίς άγχος συστήνεται. Αν επιβεβαιωθεί, τότε όντως έχει νόημα να πάρεις αγωγή. Παθούσα και εγώ μου συνέβη ακριβώς το ίδιο και στην επαναληπτική είχα τιμή 12. 

Δημοσίευση
στις πριν 7 ώρες, ο/η Mary_piggy είπε:

Καλησπέρα, ναι κι ε΄γώ είχα 39 προλακτίνη και μου έδωσε αυτό το χαπάκι. Κάθε 10 ημέρες παίρνω μισό. Με ανεβασμένη προλακτίνη είναι πολύ δύσκολο να μείνω έγκυος μου είχε πει ο γιατρός. 

Ναι, καταλαβα.Θα την ξαναμετρησω μηπως επεσε, ειχα αγχος κι εκεινη την ημερα.Εσυ εμεινες δηλαδη μετα απο αγωγη?

Δημοσίευση
στις On 23/11/2024 at 4:26 ΜΜ, ο/η Lilaki93 είπε:

Καλησπερα, θα γινω 31 ετων και προσπαθω εδω και 10 μηνες να μεινω εγκυος.Εκανα εναν ορμονικο ελεγχο με τις εξης τιμες:οιστραδιολη 36.2, LH 5.8, FSH 6.9 και προλακτινη 38.5.Στην γυναικολογο που πηγα την 11η μερα ειδε ωοθυλακιο 12 χιλιοστων μου.ειπε να παρω dostinex χωρις επανεξεταση.Ωστοσο, εγω θα παω σε ενδοκρινολογο γιατι ετσι.χαπια δεν παιρνω.Τι.πιστευετε φταιει η προλακτινη που δεν μενω?Η αληθεια ειναι οτι οσο περνουν οι μηνες και δεν μενω αγχωνομαι περισσοτερο.Ειχε καμια παρομοιο θεμα?Ευχαριστω

Έγραψα και το στο άλλο το ποστ αλλά θα γράψω και σε αυτό😊

Και εγω είχα θέμα με την προλακτινη πήρα χάπι και έμεινα έγκυος  

η προλακτινη εμποδίζει την ωορρηξια και δυσκολεύει στην σύλληψη μπορείς να μιλήσεις με ενδοκρινολόγο για τα άλλα που έγραψες δεν γνωρίζω 

Δημοσίευση
στις πριν 1 λεπτό, ο/η Elk είπε:

Έγραψα και το στο άλλο το ποστ αλλά θα γράψω και σε αυτό😊

Και εγω είχα θέμα με την προλακτινη πήρα χάπι και έμεινα έγκυος  

η προλακτινη εμποδίζει την ωορρηξια και δυσκολεύει στην σύλληψη μπορείς να μιλήσεις με ενδοκρινολόγο για τα άλλα που έγραψες δεν γνωρίζω 

Σε ευχαριστω οκ!Ελπιζω να ειναι αυτο.Αν και ωορρηξια φαινοταν οτι γινεται με τα τεστ ωορρηξιας.

• 3 weeks later...
Δημοσίευση
στις On 28/11/2024 at 7:04 ΜΜ, ο/η Lilaki93 είπε:

Ναι, καταλαβα.Θα την ξαναμετρησω μηπως επεσε, ειχα αγχος κι εκεινη την ημερα.Εσυ εμεινες δηλαδη μετα απο αγωγη?

Με συγχωρείς τώρα είδα την ερώτηση. Ναι, την προηγούμενη Δευτέρα είχα θετικό τεστ εγκυμοσύνης! 

Δημοσίευση
στις πριν 10 ώρες, ο/η Mary_piggy είπε:

Με συγχωρείς τώρα είδα την ερώτηση. Ναι, την προηγούμενη Δευτέρα είχα θετικό τεστ εγκυμοσύνης! 

Μπραβο, συγχαρητηρια με το καλο!Εγω θα την ξαναμετρησω και σρ αυτον τον κυκλο αν δεν υπαρχει επιθυμητο αποτελεσμα και μετα θα κλεισω ραντεβου με ενδοκρινολογο για αγωγη.Η γυναικολογος μου ειχε πει να παρω dostinex, αλλα ηθελα να την επαναλαβω την μετρηση.Ειχες θετικα τεστ ωορρηξιας? εγω κι αυτον τον μηνα εχω, κι οσες φορες εκανα σε καποιους κυκλους ειχα.

Δημοσίευση
στις πριν 11 ώρες, ο/η Lilaki93 είπε:

Μπραβο, συγχαρητηρια με το καλο!Εγω θα την ξαναμετρησω και σρ αυτον τον κυκλο αν δεν υπαρχει επιθυμητο αποτελεσμα και μετα θα κλεισω ραντεβου με ενδοκρινολογο για αγωγη.Η γυναικολογος μου ειχε πει να παρω dostinex, αλλα ηθελα να την επαναλαβω την μετρηση.Ειχες θετικα τεστ ωορρηξιας? εγω κι αυτον τον μηνα εχω, κι οσες φορες εκανα σε καποιους κυκλους ειχα.

Κι εμένα dostinex μου έδωσε να παίρνω μισό χαπάκι κάθε 10 ημέρες. Ακολούθησα κατά γράμμα την αγωγή δεν είναι τίποτα. Επίσης να γνωρίζεις ότι δεν πέφτει η προλακτίνη με το πρώτο χάπι που θα πάρεις, θέλει κάποιες εβδομάδες. Παλαιότερα έκανα test ωορρηξίας και βγαίνανε κανονικά θετικά, απλά λένε ότι δεν κάνεις ποιοτική ωορρηξία. Μετά σταμάτησα γιατί είχα απογοητευθεί ότι δεν θα τα καταφέρουμε. Τώρα πώς θα πάει η εγκυμοσύνη... μόνο ο Θεός ξέρει αλλά αφού τα καταφέραμε εμείς και συλλάβαμε μπορείτε κι εσείς! Ό,τι θέλεις άλλο να ρωτήσεις, θα χαρώ πολύ 😊

Δημοσίευση
στις πριν 56 λεπτά, ο/η Mary_piggy είπε:

Κι εμένα dostinex μου έδωσε να παίρνω μισό χαπάκι κάθε 10 ημέρες. Ακολούθησα κατά γράμμα την αγωγή δεν είναι τίποτα. Επίσης να γνωρίζεις ότι δεν πέφτει η προλακτίνη με το πρώτο χάπι που θα πάρεις, θέλει κάποιες εβδομάδες. Παλαιότερα έκανα test ωορρηξίας και βγαίνανε κανονικά θετικά, απλά λένε ότι δεν κάνεις ποιοτική ωορρηξία. Μετά σταμάτησα γιατί είχα απογοητευθεί ότι δεν θα τα καταφέρουμε. Τώρα πώς θα πάει η εγκυμοσύνη... μόνο ο Θεός ξέρει αλλά αφού τα καταφέραμε εμείς και συλλάβαμε μπορείτε κι εσείς! Ό,τι θέλεις άλλο να ρωτήσεις, θα χαρώ πολύ 😊

Μια χαρα θα παει!!Με το καλο!Ναι θα σε ρωτησω.Θα δω τι θα κανω.Ολο θετικα τεστ ωορρηξιας εχω, γι αυτο απορω.Μαλλον για αγωγη με βλεπω κι εμενα.

Δημοσίευση
στις πριν 22 ώρες, ο/η Lilaki93 είπε:

Μια χαρα θα παει!!Με το καλο!Ναι θα σε ρωτησω.Θα δω τι θα κανω.Ολο θετικα τεστ ωορρηξιας εχω, γι αυτο απορω.Μαλλον για αγωγη με βλεπω κι εμενα.

Δεν σημαίνει ότι δεν κάνεις ωορρηξία νομίζω, απλά δεν μπορείς να συλλάβεις κάτι τέτοιο μου είχε πει ο γιατρός. Εύχομαι να πάνε όλα τέλεια αλήθεια και να τα καταφέρετε!!

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Mary_piggy είπε:

Δεν σημαίνει ότι δεν κάνεις ωορρηξία νομίζω, απλά δεν μπορείς να συλλάβεις κάτι τέτοιο μου είχε πει ο γιατρός. Εύχομαι να πάνε όλα τέλεια αλήθεια και να τα καταφέρετε!!

Α καταλαβα.Ε αν λυνεται με ενα χαπι και ειναι αυτο το προβλημα.Θα δω τωρα τον Δεκεμβρη τι θα κανω και μετα αγωγη.

• 2 weeks later...
Δημοσίευση

Καλησπερα, τελικα επανελαβα την εξεταση και η τιμη της προλακτινης ειναι στο 23.8 με το οριο του εργαστηριου στο 29.Τωρα τι να πω επεσε απο μονη της.Ειναι καλη η τιμη σε σχεση με το 38.5.

• 2 weeks later...
Δημοσίευση
στις πριν 12 ώρες, ο/η Lilaki93 είπε:

@Mary_piggyτελικα ξαναμετρησα την προλακτινη και ηταν 23.8 με οριο το 29, χωρις να παρω τελικα dostinex.Ειναι καλη τιμη ή πρεπει να πεσει κι αλλο για να μεινω?

Καλημέρα! Αυτό δεν το γνωρίζω καθόλου για να σε βοηθήσω, ρώτα το γιατρό σου να σου πει σίγουρα τι πρέπει να κάνεις. 

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• @Elenaki_ κι εσυ δν ειχες σμρ γιατρο;; πες μας τα νεα σου οποτε βρεις χρονο! ❤️
    • Σε αλλα νεα σμρ ειχα γυναικολογο!!! 😀 Οι ζουζουνες ειναι πολυ καλες σε βαρος!!! 1890 η μικρη μας κ 2230 η τσουπωτουλα μας!!! Με περιθωριο αποκλισης παντα... Παντως ειναι πολυ ευχαριστημενος ο γιατρος!! Απο εδω κ περα θ μας βλεπει καθε εβδομαδα κ κλεισαμε ολα τα ραντεβου ως το φεβρουαριο. Μακαρι να φτασουμε ως εκει κ μακαρι να αντεξω 🤣🤣 γτ καταλαβαινετε οτι με μωρα π ζυγιζουν ηδη 4100 αθροιστικα, οσο περνανε οι μερες θα βαραινω ολο κ πιο πολυ.. 😩 Με ζυγισε κιολας κ ειμαι +10κιλα απ τον 1ο υπερηχο, οποτε ολα καλα! Τωρα να δουμε ποσα θ παρω π σχεδον ολη μερα καθομαι κ τωρα π σταματησα τη δουλεια ολο κτ τσιμπολογαω 🫣😇
    • Ευχαριστω Μικυ μου!!!!🫶❤️😊  Η μια κοιλιτσα ειναι πιο ομορφη απ την αλλη γτ εχουν μεσα τα θαυματακια μας!!!!! 🥹 αχ κοριτσια τι ευτυχια ειναι αυτη!!! 🥰 Ωρες ωρες νιωθω θα σπασει η καρδια μου απ την ευτυχια που ζουμε τους τελευταιους μηνες... Η παναγια να ειναι μαζι μας ως το τελος κ να φυλαει τα κουκουνια μας κι εμας!!!🙏🧿
    • Η αλλαγη πλευρας τις τελευταιες εβδομαδες ειναι πολυ δυσκολη... ετσι οπως κοιμαμαι στο πλαι, οι μικρες νιωθω να τσουβαλιαζουν οποτε ειναι μεγαλη προκληση να γυρισω απ τη μια πλευρα στην αλλη!!😅 κ ευτυχως εχω κ μαξιλαρι εγκυμοσυνης π μου δανεισε η φιλη μου κ με βοηθαει πολυ!!✌️ Ισως στον υπνο με βοηθαει οτι παιρνω μαγνησιο περιπου 1 ωρα πριν κοιμηθω... μου το συστησε ο ενδοκρινολογος κ η αληθεια ειναι οτι κανω βαθυ κ ποιοτικο υπνο!! Το μαξ π θ με αφησει ο γιατρος ειναι οι 37 εβδομαδες, δλδ 08/02!! Μακαρι ν φτασουμε ως εκει!!!🙏🤰🧿💞 Τπτ δν εμεινε Ελενα μουυυυυ!!!! 🥹🤩☺️🥹 Πωωω!!! Κυριολεκτικα μετρας μερες πια γ ν παρεις αγκαλια το κοριτσουδι σας!!!!
    • Ελενα μου!!!🥰🥰🥰❤️❤️ ευχαριστω πολυ γ τα κοπλιμεντα!!!  Η αληθεια οτι ολοι μου λενε ποσο μικρη κοιλια εχω δεδομενου οτι εχω διδυμα κ μπηκα στον 8ο γ τα καλα πια... αλλα εμενα μ αρεσει!!! Ειναι βολικη η κοιλουμπιτσα μου κ τα κοριτσια μας πολυ συνεργασιμα!!!😊🤗🫶💖
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...