Μετάβαση σε περιεχόμενο

Εμβολιο μηνιγγίτιδας c

Recommended Posts

Καλησπέρα σας. Θα ήθελα οι γονείς που έχουν κάνει το εμβολιο της μηνιγγίτιδας c, αν σας είναι εύκολο να μου πείτε τι παρενέργειες αντιμετωπίσατε μετά.  Η αλήθεια είναι έχω έναν φόβο αν και για το συγκεκριμένο δεν έχω ακούσει τίποτα το κάναμε και εμείς πριν χρόνια (26 ετών ειμαι) πιο πολλά για το bexero έχω ακούσει.  Εσεις έχετε κάνει για την μηνιγγίτιδα c και πως είναι το παιδάκι σας ?

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Το εμβόλιο έναντι του μηνιγγιτιδοκοκκου c είναι ασφαλές και αποτελεσματικό. Ανήκει στα υποχρεωτικά εμβόλια σύμφωνα με το ΕΠΕ και γίνεται περίπου 12 μηνών. Παρενέργειες συνήθεις όπως πόνο και ερυθρότητα στο σημείο της ένεσης, λίγο πυρετό και ανησυχία. Γιατί σας προβληματίζει το συγκεκριμένο εμβόλιο;

Συμφωνώ με Zelda. Είναι στα υποχρεωτικά, γίνεται περίπου στον χρόνο και επαναλαμβάνεται μετά από 10 χρόνια. Σ' εμάς δεν είχε καμία παρενέργεια. Το Bexsero ενάντια στον μηνιγγιτιδόκοκο Β γίνεται σε τρεις δόσεις και πρόσφατα άρχισε να  συνταγογραφείται. Όμως για παιδιά έως 18 μηνών, μου είπε ο παιδίατρός μας. Εμείς οι λίγο παλαιότερες πληρώσαμε 100 ευρώ την κάθε δόση (!!)

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...