Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Καλημέρα κορίτσια !! Χρειάζομαι τη βοήθεια σας .

Μπορείτε να μου προτείνετε ,από την εμπειρία σας , κάποιον καλό γιατρό για τοκετό σε δημόσιο νοσοκομείο που μείνατε ευχαριστημένες; 

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Είσαι πολύ μικρή και το πιθανότερο είναι ότι έχεις πολλά υγιή ωάρια! Είναι κρίμα να πας σε εξωσωματική σε τέτοια ηλικία, αλλά αφού υπάρχει θέμα καρυοτυπου ίσως είναι το καλύτερο. Απ' την άλλη πιστεύω ότι αν πας θα πετυχετε εύκολα και θα αυξήσεις και τις πιθανότητες για απόθεμα. Σπερμοδιάγραμμα έχετε κανει; Και γενικά τον αντρικό παράγοντα, σε ανδρολόγο- ουρολόγο, τον έχετε ελέγξει;  Γιατρό ναι, εννοείται ότι μπορώ να σου προτείνω, κι εγώ και άλλα κορίτσια, για να κάνετε την έρευνά σας. Αθήνα βέβαια, αν ενδιαφέρεσαι. Ο δικός μου ήταν στο Ιασώ, όμως υπάρχουν κι άλλα κέντρα. Δες αν θα κατασταλάξετε στην απόφαση και θα σου πω, ευχαρίστως. Για τις εξετάσεις μόνο ο γιατρός μπορεί να σου πει τι να κάνεις. Συνήθως πριν την εξωσωματική σου κάνουν πολλά, ακόμη κι εξετάσεις που διαφορετικά θα έκανες στην αρχή της εγκυμοσύνης. Μην τρομάζεις, οι περισσότερες είναι αίματος, απλά αρκετές δεν συνταγογραφούνται και κοστίζουν. Η σαλπιγγογραφία δεν είναι απαραίτητη για να κάνεις εξωσωματική, γιατί υποτίθεται ότι παρακάμπτει τις σάλπιγγες. Όμως την χρειάζεσαι αν περάσεις από Επιτροπή για τα ακριβά φάρμακα. Η υστεροσκόπηση γίνεται αν κρίνει ο γιατρός ότι πρέπει να καθαρίσει την μήτρα από πολυποδάκια, κυστούλες, συμφύσεις... ό,τι μπορεί να εμποδίσει την εμφύτευση. Γίνεται με μέθη, το ξέρεις πιστεύω. Εφόσον είχατε δύο συλλήψεις και προσπαθείτε ήδη για παιδάκι, πιστεύω ότι θα το είχε δει ο γιατρός σου, αν υπήρχε κάτι. Ό,τι άλλο θέλεις, ρώτα με.
    • @Sotiria_94 και γω μονη μ τ εκανα με ξυράφι όπως μπορούσα, κυριως με την αφη χαχα. Τις 2 προηγ φορες π οηγα να γεννησω κάνεις δ ασχολήθηκε, ήμουν ξυρισμένη αλλά φαντάζομαι όχι τέλεια. 
    • Καλησπέρα κορίτσια μου και καλή εβδομάδα!! Αντε να φεύγει ο Μάρτης σιγά σιγά γιατι ενω μας μπηκε καλα με θετικα τεστακια μετα τις υπόλοιπες μας εγδαρε κανονικά!! 🤣 Σάββατο που λέτε 25η μερα περιόδου, ξημερώματα είχα κάτι πονακια, και λίγο καφέ- ροζ μεσα στην μερα και μεχρι το μεσημεράκι....και όχι δεν παίρνουμε θάρρος δεν ήταν εμφύτευσης!! 🤣 Χθες το βράδυ παλι παλι τα ίδια, μέχρι που σήμερα το πρωί μ ηρθε κανονικά! 27η μέρα σημερα δεν το λες και νωρίς αλλά και πάλι τι ήταν αυτά το Σκ !! ?? Προετοιμασία για το τι θα ακολουθήσει? 🤔🤔
    • Μην τρελεναισε με την ευαίσθητη περιοχή, σε ξυρίζουν και στο μαιευτήριο. Εγω στον γιο μου είχα πάει ξυρισμένη και με ξαναέκαναν.  Τώρα ξυρίζομαι ανά τακτά διαστήματα αλλά κόβομαι οπότε μου είπε η μαία μου πως θα με κάνει αυτή. 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...