Μετάβαση σε περιεχόμενο

σταγονες στο στηθος μετα απο 10μηνες διακοπης θηλα

Recommended Posts

Κοριτσια γεια σας...

Δεν ξερω αν ειναι φυσιολογικο ή αν πρεπει να ανησυχησω, γι'αυτο θα ηθελα κ την δικη σας αποψη στο θεμα!

εχω γεννησει εδω κ 19 μηνες, θηλασα το γιο μου για εννεα μηνες(οχι αποκληστηκα αλλα θηλαζε αρκετες φορες την ημερα), μετα τους εννεα το διεκοψα. απο τοτε καμια φορα νιωθω καποια τσιμπηματακια στους αδενες οπως οταν παραγεται το γαλα και ακομη και σημερα οταν πιεσω το στηθος μου βγαζει πηχτες ασπρες σταγονες γαλα.

ειναι φυσιολογικο;

εχω ακουσει πως αν εχεις αυξημενη την ορμονη που παραγει το γαλα δεν μπορεις να συλλαβεις, ισχυει;

δεκτες ολες οι αποψεις, σας ευχαριστω!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Ειναι τελείως φυσιολογικό μην σε ανησυχει καθολου . Μπορει και μετά απο χρονια να δεις σταγόνες απο γαλα :)

Μπορεις να κανεις εξετάσεις και να δεις τα επιπεδα της προλακτίνης σου .

ΓΕΙΑ ΣΟΥ ZOGLAG.Η ΑΔΕΡΦΗ ΜΟΥ ΕΚΑΝΕ ΤΟ ΓΙΟ ΤΗΣ ΠΡΙΝ 13 ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΘΗΛΑΣΕ 6 ΜΗΝΕΣ.ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΟΤΑΝ ΠΙΕΖΕΙ ΤΟ ΣΤΗΘΟΣ ΤΗΣ ΒΓΑΖΕΙ ΠΗΧΤΕΣ ΑΣΠΡΕΣ ΣΤΑΓΟΝΕΣ ΓΑΛΑ.ΠΑΡΟΛ' ΑΥΤΑ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΟ ΠΑΙΔΑΚΙ(ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΗΡΘΕ ΕΥΚΟΛΑ).ΒΕΒΑΙΑ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΔΕΝ ΤΟ ΘΗΛΑΣΕ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ.ΟΠΟΤΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΠΩΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ.ΜΗΝ ΑΝΗΣΥΧΕΙΣ.

μην αγχωνεσαι ....ειναι φυσιολογικο....θα συμφωνησω με τα κοριτσια στο να κανεις μια εξεταση προλακτινης...παντως μην σε ανησυχει καθολου

Σας ευχαριστω πολυ για τις καθησυχαστηκες απαντησεις σας κοριτσια!

Ανθη μετα απο 13 χρονια ακομη εχει σταγονες ε;!! μπραβο!!!

Η αληθεια ειναι πως δεν ηθελα να το πω πρωτα στο γιατρο μου γιατι σιγουρα θα μου εδινε χαπια κ δεν θελω χωρις λογο!

οσο για την προλακτινη εχετε δικιο θα κανω εξετασεις να δω!

σας ευχαριστω παρα πολυ, να ειστε καλα!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...