Μετάβαση σε περιεχόμενο

Καλώς μας ήρθες Νοέμβρη🍁🍁 μήνα βροχερέ και φθινοπωρινέ🌈.... Όπως οι σπόροι πέφτουν και βλασταίνουν με χαρά.. Όπως τα φύλλα πέφτουν σιγανά.. έτσι να γεμίσουν οολες οι κοιλίτσες με μωρά🍁🧡🍁

Recommended Posts

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η arntalia είπε:

@Naty_ μου μακαρι ο ερχομος τ δεκεμβριου να εχει κατι θετικο να μας πεις το ευχαριστο... για τη περιοχη γυρω απο τα χειλη bepanthol κλασσικη ενα κ ενα....οσο κ για το ξερο δερμα εμενα τ προσωπο μ εχει γεμισει κοκκινα σπυρακια κ σημαδια εκανα ορμονικο ελεγχο κ κανουν παρτυ οι ορμονες...ποια μερα εισαι??? @marinamanoulitsa περιμενουμε καο το αυριανο.... @Diwni μου κ μενα μοα φιλη μου ετσι το καταλαβε απ τη ξηροτητα τ δερματος

Προς το παρόν έβαλα compeed επιθέματα και κάνουν δουλίτσα. Το κρατάω αυτό για την bepanthol thanks! 

Είμαι 9-10 η μέρα μετά την ωορρηξία και νιώθω σαν να μου έρχεται άμεσα. Τραβήγματα, τσιμπηματακια, πόνος στη μέση. 

Εσύ ποτε περιμένεις;; 

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Naty_ είπε:

Προς το παρόν έβαλα compeed επιθέματα και κάνουν δουλίτσα. Το κρατάω αυτό για την bepanthol thanks! 

Είμαι 9-10 η μέρα μετά την ωορρηξία και νιώθω σαν να μου έρχεται άμεσα. Τραβήγματα, τσιμπηματακια, πόνος στη μέση. 

Εσύ ποτε περιμένεις;; 

Εμενα ο κυκλος κυμαινεται απο 23 εως 31 εκει...δεν ξερω καν απο τον αυγουστο κ μετα ερχεται οποτε θυμαται...το κακο των πολυκυστικων δυστυχως...φι αυτο προσπαθω κα εχω επαφες σε ολο το κυκλο...αλλα δεν εμεινα με τη προκληση ωορηξιας κ τα επιβεβαιωμενα υπερηχογραφηματα ετσι θα μεινω???!!!  Εμαθα κ για μια εγκυμοσυνη κ ειμαι ετσι απο το πρωι εχω ενα αισθημα θλιψης ....

Δημοσίευση
στις πριν 19 λεπτά, ο/η Elk είπε:

Αύριο πια κοπέλα θα μας ανοίξει το θεματάκι του Δεκεμβρίου; 

Εγώ λέω η @Elli13 είχε και θετικό τεστακι είναι και γουρλου😁 @Elli13 τι λες;θα το ανοίξεις αύριο;

Δημοσίευση

Καλημέρα καλό μήνα κορίτσια. Θα σκάσω από την αγωνία. Έκανα ένα τεστ χθες τις ταινίες και βγήκε σαν σκιά. Πριν λίγο εκανα πάλι ένα τεστ ταινία και βγήκε πάλι η σκιά. Έκανα στο καπάκι 2ο που δείχνει νωρίτερα και βγήκε κανονικά γραμμή στο λεπτό. Πείτε μου ότι έγινε επιτέλους το θαύμα. Και ότι αυτό που είδα είναι αλήθεια.

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Χαρά 3 είπε:

Καλημέρα καλό μήνα κορίτσια. Θα σκάσω από την αγωνία. Έκανα ένα τεστ χθες τις ταινίες και βγήκε σαν σκιά. Πριν λίγο εκανα πάλι ένα τεστ ταινία και βγήκε πάλι η σκιά. Έκανα στο καπάκι 2ο που δείχνει νωρίτερα και βγήκε κανονικά γραμμή στο λεπτό. Πείτε μου ότι έγινε επιτέλους το θαύμα. Και ότι αυτό που είδα είναι αλήθεια.

Καλημέρα και καλό μήνα!! Για να βγήκαν έτσι και τα τρία, εγώ πιστεύω πως είναι θετικά! Αν θες ανέβασε μας φωτό να τα δούμε 😊

Δημοσίευση
στις πριν 2 λεπτά, ο/η Rena92 είπε:

Καλημέρα και καλό μήνα!! Για να βγήκαν έτσι και τα τρία, εγώ πιστεύω πως είναι θετικά! Αν θες ανέβασε μας φωτό να τα δούμε 😊

Καλημέρα μακάρι Rena μου να είναι αλήθεια. Η ταινία δεν φαίνεται στην φωτογραφία.

20241201_061818.jpg

Δημοσίευση
στις πριν 6 λεπτά, ο/η Χαρά 3 είπε:

Καλημέρα μακάρι Rena μου να είναι αλήθεια. Η ταινία δεν φαίνεται στην φωτογραφία.

20241201_061818.jpg

Κορίτσι μου η άχνη γραμμή φαίνεται ξεκάθαρα, αν και κανονικά δεν εμπιστεύομαι τα συγκεκριμένα τεστ, καθώς βγάζουν πολύ συχνά εξάτμισης. Ωστόσο, εφόσον βλέπεις γραμμούλες και στις ταινίες, αν έχουν ροζ χρώμα τότε είναι θετικά!! Εύχομαι όλα με το καλό και περιμένουμε αύριο ακόμη πιο έντονες γραμμές! 🤞🏼 Πότε περίμενες κανονικά;

Δημοσίευση
στις πριν 1 λεπτό, ο/η Rena92 είπε:

Κορίτσι μου η άχνη γραμμή φαίνεται ξεκάθαρα, αν και κανονικά δεν εμπιστεύομαι τα συγκεκριμένα τεστ, καθώς βγάζουν πολύ συχνά εξάτμισης. Ωστόσο, εφόσον βλέπεις γραμμούλες και στις ταινίες, αν έχουν ροζ χρώμα τότε είναι θετικά!! Εύχομαι όλα με το καλό και περιμένουμε αύριο ακόμη πιο έντονες γραμμές! 🤞🏼 Πότε περίμενες κανονικά;

Θα σου πω 30/10 έκανα χειρουργείο πολυποδα και μετά από 4 μέρες μου ήρθε περίοδος. Ξεκίνησα με τεστ ωορρηξιας μόλις μου τελείωσε η περίοδος, το τελευταίο τεστ το έκανα 17/11 το οποίο είχε γίνει έντονο αλλά δεν ήταν θετικό από 18/11 και μετά είχαμε επαφές οπότε θεωρώ μεχρι Τρίτη θα πρέπει να αδειαθετησω. Να σου πω την αλήθεια ούτε εγώ το πολύ εμπιστεύομαι αυτό το τεστ. Αλλά βγήκε αχνό πάνω στο λεπτό βάλε και τις ταινίες που και σαυτες κάτι αχνοφαινόταν. Δεν ξέρω αν πρέπει να χαρώ.  Δεν ξέρω αν πρέπει να το πω και στον άντρα μου.

Δημοσίευση

Τώρα φαίνεται έτσι που πέρασε η ώρα. 

20241201_082742.jpg

Καλημερα κοριτσι μου, εγω εχω χρησιμοποιήσει πολλα τετοια τεστ και μου φαινονται θετικα, εγω πιστευω πως εισαι εγκυος!! Κανε ενα και αυριο και σιγουρα θα ειναι πιο σκούρο!

Δημοσίευση

Αχ μακάρι κορίτσια μου. Μακάρι να ήρθε και να μείνει αυτή την φορά.. Να πάνε όλα καλά σε όλες μας κορίτσια και τον καινούργιο χρόνο να κρατάμε στην αγκαλιά μας μωρουλινια γερά.Μέσα από την καρδιά μου το εύχομαι σε όλες μας❣️

Δημοσίευση

20241201_061818.jpg

Κορίτσι μου για θετικό το βλέπω αλλά τα φοβάμαι λίγο αυτά τα τεστ κάνε σίγουρα αύριο ή αν εχεις αρκετες ταινίες κάνε ξανά το απογευματάκι ισως δείξει καλύτερα αν μπορείς βαλές και τις ταινίες ίσως δούμε κάτι και εμείς ☺️

Αν θυμάμαι καλά τα λέγαμε μαζί στο θεματάκι με τις απώλειες πέρσι τον Οκτώβριο που είχα την παλινδρόμηση 

Ευχομαι να ήρθε ένα γερό μωρακι αυτήν την φορά 🥰

Δημοσίευση
στις πριν 14 ώρες, ο/η Naty_ είπε:

Εσύ ποτε περιμένεις;; 

@Naty_ μου και εγω εχω ενα καλο προαίσθημα για εσενα για αυτο το μηνα, μακαρι να δεις πολυ σύντομα θετικό τεστ!

Δημοσίευση
στις πριν 28 λεπτά, ο/η Elk είπε:

Κορίτσι μου για θετικό το βλέπω αλλά τα φοβάμαι λίγο αυτά τα τεστ κάνε σίγουρα αύριο ή αν εχεις αρκετες ταινίες κάνε ξανά το απογευματάκι ισως δείξει καλύτερα αν μπορείς βαλές και τις ταινίες ίσως δούμε κάτι και εμείς ☺️

Αν θυμάμαι καλά τα λέγαμε μαζί στο θεματάκι με τις απώλειες πέρσι τον Οκτώβριο που είχα την παλινδρόμηση 

Ευχομαι να ήρθε ένα γερό μωρακι αυτήν την φορά 🥰

Καλά θυμάσαι πάει ένας χρόνος. 

Δεν ξέρω αν είναι αλήθεια και είμαι συγκρατημένη. Έχω άλλη μια ταινία και σκέφτομαι ότι αν την κάνω αύριο πάλι θα είναι αχνο. Τρίτη λογικά θα φαίνεται κάπως καλύτερα, αν πάνε όλα καλά. Να βάλω άλλα δεν είμαι σίγουρη ότι φαίνεται 

20241201_060158.jpg

Δημοσίευση
στις πριν 17 λεπτά, ο/η Χαρά 3 είπε:

Δεν ξέρω αν είναι αλήθεια και είμαι συγκρατημένη. Έχω άλλη μια ταινία και σκέφτομαι ότι αν την κάνω αύριο πάλι θα είναι αχνο. Τρίτη λογικά θα φαίνεται κάπως καλύτερα, αν πάνε όλα καλά. Να βάλω άλλα δεν είμαι σίγουρη ότι φαίνεται 

20241201_060158.jpg

Εγώ που έχω εκπαιδευμένο μάτι, την βλέπω κορίτσι μου την αχνή γραμμή . Εύχομαι τις επόμενες μέρες να σκουρυνει και να έχεις μια υπέροχη τελειομηνη εγκυμοσύνη 🙏

Δημοσίευση
στις πριν 1 λεπτό, ο/η Elli13 είπε:

Εγώ που έχω εκπαιδευμένο μάτι, την βλέπω κορίτσι μου την αχνή γραμμή . Εύχομαι τις επόμενες μέρες να σκουρυνει και να έχεις μια υπέροχη τελειομηνη εγκυμοσύνη 🙏

Μακάρι Elli μου ,θα δούμε πως θα πάει τις επόμενες μέρες. Είσαι καλά εσύ?  Για να δω αν θυμάμαι καλά και δεν τα έχω μπερδέψει έχεις μια κορούλα και όταν μιλάγαμε η μετά από λίγο καιρό ήσουν έγκυος?  Θυμάμαι καλά η σε μπερδεύω με άλλη κοπέλα? 

Δημοσίευση
στις πριν 44 λεπτά, ο/η Χαρά 3 είπε:

20241201_060158.jpg

Καλά θυμάμαι ότι μιλούσαμε μαζί εύχομαι ότι καλύτερο αυτήν την φορά !

Και εγώ κάτι χαζό βλέπω είναι η αλήθεια κάνε και αύριο ένα τεστ και την τρίτη που περιμένεις να αδιαθετήσεις κάνε μια εξέταση αίματος  !

Δημοσίευση

Μακάρι Elli μου ,θα δούμε πως θα πάει τις επόμενες μέρες. Είσαι καλά εσύ?  Για να δω αν θυμάμαι καλά και δεν τα έχω μπερδέψει έχεις μια κορούλα και όταν μιλάγαμε η μετά από λίγο καιρό ήσουν έγκυος?  Θυμάμαι καλά η σε μπερδεύω με άλλη κοπέλα? 

Έχω όντως μια μικρούλα 13 μηνών. Ήμουν έγκυος αλλά παλινδρόμησε δυστυχώς τον Ιούνιο στις 11 εβδομάδες. Τον προηγούμενο μήνα είχα μια βιοχημική πάλι και τώρα είμαι ξανά έγκυος και ελπίζω για το καλύτερο 🤞🤰

Δημοσίευση
στις πριν 4 ώρες, ο/η Χαρά 3 είπε:

Τώρα φαίνεται έτσι που πέρασε η ώρα. 

20241201_082742.jpg

Θεωρώ πως είναι θετικό!!! Δεν πιστεύω να είχε χρώμα η γραμμούλα αν ήταν εξάτμισης. Στην ταινία δεν τη βλέπω τη γραμμή… Πάρε ένα predictor early να το σιγουρέψεις!! 

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Elli13 είπε:

Έχω όντως μια μικρούλα 13 μηνών. Ήμουν έγκυος αλλά παλινδρόμησε δυστυχώς τον Ιούνιο στις 11 εβδομάδες. Τον προηγούμενο μήνα είχα μια βιοχημική πάλι και τώρα είμαι ξανά έγκυος και ελπίζω για το καλύτερο 🤞🤰

Αχ άντε με το καλό κορίτσι μου. Τώρα το έμαθες ότι είσαι? Να πάνε όλα υπέροχα ❣️

Δημοσίευση
στις πριν 2 ώρες, ο/η Elk είπε:

Καλά θυμάμαι ότι μιλούσαμε μαζί εύχομαι ότι καλύτερο αυτήν την φορά !

Και εγώ κάτι χαζό βλέπω είναι η αλήθεια κάνε και αύριο ένα τεστ και την τρίτη που περιμένεις να αδιαθετήσεις κάνε μια εξέταση αίματος  !

Ναι αν είναι πιο ξεκάθαρο το τεστ θα πάω από Τετάρτη 🤞

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Και εγω πιστευω δυστυχως οτι υπαρχουν τετοιες περιπτωσεις γιαυτο πολλες φορες ισως πρεπει να αποφευγουμε καποιους και μονο απο ενστικτο. Εσεις που κυκλοφορειτε κιολας κοριτσια μου να βαζετε και ενα ματακι δεν ειναι μονο χαριτωμενο ειναι και χρησιμο καμια φορα☺️☺️
    • @ΜαρίαΔημήτρης ναι κ γω πιστευω στην αρνητική ενέργεια π έχει ένας άνθρωπος. Αυτό π λέμε μένει τ ματι του πάνω σου ρε παιδι μου. 
    • Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση!  Να συνεχίσετε έτσι με την εισαγωγή γαλακτοκομικων εύχομαι!!  
    • Αχ αυτό με τα σημάδια πόσο σε καταλαβαίνω! Γερά να ειναι τα παιδάκια μας!  Επίσης εγώ πιστεύω πολυ στην αρνητικη ενέργεια ενός ανθρώπου.  Και μην γελάσετε αλλά το Σάββατο με είδε μια που οπότε την βλέπω όλο κάτι γίνεται και η συγκεκριμένη είχε γυρίσει και είπε όταν έμαθε πως είμαι έγκυος πριν 3 βδομάδες πως γιατί κάνω δεύτερο και αν έχω λεφτά να το συντηρησω και την Κυριακή έπαθα αυτό που έπαθα.  
    • Τώρα έρχεσαι στα λόγια μου, όλα είναι υποκειμενικά ... Γεννώντας ένα παιδί προφανώς και δεν σβήνουν ξαφνικά όλες οι άλλες μας ιδιότητες, ο,τι υπήρξαμε και ότι συνεχίζουμε να είμαστε, οι ανάγκες μας, οι ιδιότητές μας, τα χαρακτηριστικά μας. Δεν είμαστε μόνο μανάδες αλλά και πολλά άλλα ταυτόχρονα. Όμως το πώς αισθάνεται η καθεμία διαφέρει και δεν έχει να κάνει με ενοχική συμπεριφορά. Εφόσον ρωτάς τη γνώμη μας- που για μένα η γνώμη των άλλων, πολλώ δε μάλλον άγνωστων ανθρώπων,  μικρή σημασία έχει σε τέτοια θέματα - εγώ δεν θα άφηνα το μωρό σε ανθρώπους με τους οποίους δεν έχει καθημερινή επαφή. Θα μου έκλεβε μεγάλο κομμάτι από τη χαρά του ταξιδιού. Θα ήθελα να είμαι σίγουρη ότι σε έναν πυρετό, μια αδιαθεσία, σε ανάγκη για μια γνώριμη αγκαλιά πριν τον ύπνο, θα να το διαχειριστούν με τρόπο ασφαλή και με τρόπο που να καλύπτει τις συναισθηματικές ανάγκες όλων. Είναι σε μια ηλικία που αντιλαμβάνεται την απουσία του βασικού φροντιστή του. Και σκοπός είναι να περνάμε όλοι καλά- και εμείς αλλά και το μωρό. Όμως, δεν υπάρχει μόνο ένας δρόμος για να μεγαλώνει ένα παιδί, υπάρχουν πολλοί. Οπότε, αφού το έχεις αποφασίσει, απολαύστε το!
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...