Μετάβαση σε περιεχόμενο

Καλώς μας ήρθες Νοέμβρη🍁🍁 μήνα βροχερέ και φθινοπωρινέ🌈.... Όπως οι σπόροι πέφτουν και βλασταίνουν με χαρά.. Όπως τα φύλλα πέφτουν σιγανά.. έτσι να γεμίσουν οολες οι κοιλίτσες με μωρά🍁🧡🍁

evaa__

Recommended Posts

στις πριν 24 λεπτά, ο/η Naty_ είπε:

Μόλις στόλισα το δέντρο.. πολύ γλυκόπικρο συναίσθημα. 2 χρόνια πριν ακριβώς  είχα κάνει επέμβαση από την έκτοπη και 1 χρόνο πριν ακριβώς είχα την 1η αποβολή και έκανα την απόξεση. Σήμερα είμαι εδώ, με μια θλίψη και μια ελπίδα. Στο δέντρο μου φυσικά και υπάρχει ένα αγγελάκι κάτω από το αστέρι να συμβολίζει τα αγγελάκια που έχω εκεί ψηλά. Όλοι πιστεύουν πως είμαι καλα αλλά νιώθω πολύ ανάμεικτα συναισθήματα και πολλές σκέψεις γενικώς και μια ανησυχία για το τι επιφυλάσσει.. για να δούμε 🤍🙏🏼

Τα δικά μας αγγελάκια μας βλέπουν από ψηλά και θα μας στείλουν σίγουρα το μωράκι που επιθυμούμε τόσο πολύ 🩵🤰🏼

Κάθε χρόνο φαντάζομαι να στολίζω το δέντρο έγκυος ή αγκαλιά με ένα μωράκι ..εύχομαι αυτά τα Χριστούγεννα να με βρουν έγκυο 🤰🏼🤰🏼🤰🏼 και αυτό εύχομαι για όλες εμάς....

IMG20241124213051.jpg

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

στις πριν 6 λεπτά, ο/η marinamanoulitsa είπε:

Τα δικά μας αγγελάκια μας βλέπουν από ψηλά και θα μας στείλουν σίγουρα το μωράκι που επιθυμούμε τόσο πολύ 🩵🤰🏼

Κάθε χρόνο φαντάζομαι να στολίζω το δέντρο έγκυος ή αγκαλιά με ένα μωράκι ..εύχομαι αυτά τα Χριστούγεννα να με βρουν έγκυο 🤰🏼🤰🏼🤰🏼 και αυτό εύχομαι για όλες εμάς....

IMG20241124213051.jpg

Με συγκίνησες, μαζί τα αγγελάκια μας 🤍🩷 ευχή για όλες 💫

πέρσι τέτοιες μέρες που στόλιζα ήρθε η κολλητή μου και μου έφερε αυτό να το βάλω στο δέντρο για να μου υπενθυμίζει πως θα έρθει αυτό που θέλω και να μην τα παρατάω..τότε ήμουν 5-6 μήνες στην προσπάθεια και απελπιζόμουν..που να φανταζόμασταν 6 μήνες μετά ότι θα έχω δυο αγγελάκια εκεί ψηλά..πλέον όταν το κοιτάω μου θυμιζει αυτά που έφυγαν και όχι αυτό που θα έρθει..
IMG_0306.thumb.jpeg.62ce4e2ae939f95e054a4ca92e83b34d.jpeg

στις πριν 4 ώρες, ο/η anna_30 είπε:

πέρσι τέτοιες μέρες που στόλιζα ήρθε η κολλητή μου και μου έφερε αυτό να το βάλω στο δέντρο για να μου υπενθυμίζει πως θα έρθει αυτό που θέλω και να μην τα παρατάω..τότε ήμουν 5-6 μήνες στην προσπάθεια και απελπιζόμουν..που να φανταζόμασταν 6 μήνες μετά ότι θα έχω δυο αγγελάκια εκεί ψηλά..πλέον όταν το κοιτάω μου θυμιζει αυτά που έφυγαν και όχι αυτό που θα έρθει..
IMG_0306.thumb.jpeg.62ce4e2ae939f95e054a4ca92e83b34d.jpeg

Αννα μου καλημερα, να θυμασαι τα αγγελάκια σου αλλα να μην το βαζεις κατω! Εισαι παρα πολυ κοντα στο ουράνιο τοξο σου, θα το δεις θα ερθει πολυ πιο γρηγορα απ’οτι νομιζεις!

Ευχομαι του χρονου να στολισεις με το μωρακι σου αγκαλια 🫂

στις πριν 2 ώρες, ο/η Sofi1987 είπε:

Αννα μου καλημερα, να θυμασαι τα αγγελάκια σου αλλα να μην το βαζεις κατω! Εισαι παρα πολυ κοντα στο ουράνιο τοξο σου, θα το δεις θα ερθει πολυ πιο γρηγορα απ’οτι νομιζεις!

Ευχομαι του χρονου να στολισεις με το μωρακι σου αγκαλια 🫂

καλημέρα Σόφι μου..εύχομαι όλες μας του χρονου τέτοια εποχή να έχουμε ενα μωράκι στην κοιλίτσα ή στην αγκαλιά μας..!!

Καλημέρα κορίτσια! Ελπίζω να ειστε ολες πολυ καλα!! Σημερα εζησα και εγω το θαυμα για πρώτη φορά! 7 και 2 ακουσαμε την καρδούλα του μωρου μας και ακομα ηχει στα αυτιά μου αυτός ο χτύπος!!!Οτι καλύτερο εχω ζήσει 🥹🥹🙏🙏🌈🌈🌈🌈🤍🤍🤍🤍

στις πριν 4 λεπτά, ο/η evaa__ είπε:

Καλημέρα κορίτσια! Ελπίζω να ειστε ολες πολυ καλα!! Σημερα εζησα και εγω το θαυμα για πρώτη φορά! 7 και 2 ακουσαμε την καρδούλα του μωρου μας και ακομα ηχει στα αυτιά μου αυτός ο χτύπος!!!Οτι καλύτερο εχω ζήσει 🥹🥹🙏🙏🌈🌈🌈🌈🤍🤍🤍🤍

Ααααα ας πόσο τέλεια κορίτσι μου!!! Με το καλό, καλό υπόλοιπο εγκυμοσύνης. Να χαρείς το κάθε λεπτό και τον κάθε υπέρηχο 🩷🩷🩷

Καλημέρα και από εμένα... Είναι φυσιολογικό να έχω τόσο νωρίς συμπτώματα βρε κορίτσια;;; Το στο καλό, είναι παρα πολύ νωρίς και σε καμία εγκυμοσύνη δεν είχα πριν την 6η εβδομάδα.. Αύριο θεωρητικά θα περίμενα περίοδο και έχω από προχθές που νιώθω το στομάχι πολύ περίεργα, με αναγουλιαζει ο καφές (αυτό το είχα στη Λυδία από το τέλος της 5ης εβδομάδας μέχρι που γέννησα). Νιώθω κάποιες φορές για λίγα λεπτά ζαλάδα σαν να είμαι σε καράβι και εννοείται απίστευτη κούραση και νύστα. Και καλά τα τελευταία αλλά ναυτίες και ζαλάδες από 4 εβδομάδων μου φαίνεται απίθανο.. 

στις πριν 41 λεπτά, ο/η Elli13 είπε:

Καλημέρα και από εμένα... Είναι φυσιολογικό να έχω τόσο νωρίς συμπτώματα βρε κορίτσια;;; Το στο καλό, είναι παρα πολύ νωρίς και σε καμία εγκυμοσύνη δεν είχα πριν την 6η εβδομάδα.. Αύριο θεωρητικά θα περίμενα περίοδο και έχω από προχθές που νιώθω το στομάχι πολύ περίεργα, με αναγουλιαζει ο καφές (αυτό το είχα στη Λυδία από το τέλος της 5ης εβδομάδας μέχρι που γέννησα). Νιώθω κάποιες φορές για λίγα λεπτά ζαλάδα σαν να είμαι σε καράβι και εννοείται απίστευτη κούραση και νύστα. Και καλά τα τελευταία αλλά ναυτίες και ζαλάδες από 4 εβδομάδων μου φαίνεται απίθανο.. 

Δε σε ξέρω γιατί έχω λίγο καιρό στο φόρουμ αλλά κατάλαβα ότι έχεις περάσει πολλά και εύχομαι και εγώ όλα να πάνε καλά! Εγώ θα σου πω πως είχα αποστροφή σε μυρωδιές, ναυτία και εμετούς σε απο πριν την καθυστέρηση. Και είμαι σίγουρη τελικά ότι ήταν συμπτώματα και δεν το έβγαλα από το μυαλό μου γιατί πήγα και έκανα χοριακη με 5 μέρες καθυστέρηση καθώς νόμιζα πως ήμουν άρρωστη και για αυτό καθυστέρησε η περίοδος. Η χοριακη με 5 μέρες καθυστέρηση ήταν υψηλή, σχεδόν 5000 οπότε φαντάζομαι πως μάλλον ήταν από νωρίς ψηλά και ξεκίνησαν νωρίς τα συμπτώματα. Ίσως και σε σένα να συμβαίνει κάτι ανάλογο. Ευχομαι τα καλύτερα!

στις πριν 1 ώρα, ο/η evaa__ είπε:

αχ μου τελείωσαν οι αντιδράσεις!! τι όμορφο συναισθημα...με το καλό να το κρατήσεις στην αγκαλια σου ❤️ 

στις πριν 18 λεπτά, ο/η Zelda είπε:

Δε σε ξέρω γιατί έχω λίγο καιρό στο φόρουμ αλλά κατάλαβα ότι έχεις περάσει πολλά και εύχομαι και εγώ όλα να πάνε καλά! Εγώ θα σου πω πως είχα αποστροφή σε μυρωδιές, ναυτία και εμετούς σε απο πριν την καθυστέρηση. Και είμαι σίγουρη τελικά ότι ήταν συμπτώματα και δεν το έβγαλα από το μυαλό μου γιατί πήγα και έκανα χοριακη με 5 μέρες καθυστέρηση καθώς νόμιζα πως ήμουν άρρωστη και για αυτό καθυστέρησε η περίοδος. Η χοριακη με 5 μέρες καθυστέρηση ήταν υψηλή, σχεδόν 5000 οπότε φαντάζομαι πως μάλλον ήταν από νωρίς ψηλά και ξεκίνησαν νωρίς τα συμπτώματα. Ίσως και σε σένα να συμβαίνει κάτι ανάλογο. Ευχομαι τα καλύτερα!

Σε ευχαριστώ μέσα απ'  την καρδιά μου και για τις ευχές και για την εμπειρία σου ♥️ Ο,τι καλύτερο και σε εσένα ♥️

στις πριν 5 ώρες, ο/η Elli13 είπε:

Έλλη μου , όλα είναι πιθανά και τίποτα απίθανο 😄

Τοσα  έχουμε  ακούσει …

στις πριν 6 ώρες, ο/η evaa__ είπε:

Τι υπέροχα νέα❤️ Αυτό το συναίσθημα είναι μοναδικό !

Ανυπομονώ και εγώ , την Πέμπτη πάω 🫠🫠

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...