Μετάβαση σε περιεχόμενο

Καλώς μας ήρθες Νοέμβρη🍁🍁 μήνα βροχερέ και φθινοπωρινέ🌈.... Όπως οι σπόροι πέφτουν και βλασταίνουν με χαρά.. Όπως τα φύλλα πέφτουν σιγανά.. έτσι να γεμίσουν οολες οι κοιλίτσες με μωρά🍁🧡🍁

evaa__

Recommended Posts

στις πριν 3 λεπτά, ο/η Naty_ είπε:

χαχαχα όλα θα πάνε καλά, με τον έναν η τον άλλον τρόπο ΣΙΓΟΥΡΑ!!🥰

Εμείς αυτό το μήνα όχι, για την ώρα κάνουμε ξεκάθαρα για επαφή και απόλαυση. Και αναμένουμε αποτελέσματα από εξετάσεις, αμήν να είναι όλα οκ και να μπούμε στα Χριστούγεννα δυναμικά. Ελπίζω το 25 να φέρει το πολυπόθητο θετικό και να μείνει αυτή τη φορά, γιατί κάπου ώπα! 😄🙏

Μακ΄αρι για όλες μας να έρθει επιτέλους κ να μείνει 🙏 🌈

΄Ναι κορίτσι μου αφού ΄ετσι νιώθετε καλά κάνετε κ κάνετε ένα διάλειμμα. Κ μακάρι να μας έρθει το ωραιότερο Χριστουγεννιάτικο δώρο 🥰 Εύχομαι καλά αποτελέσματα!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

στις πριν 1 ώρα, ο/η marinamanoulitsa είπε:

Η διατροφή καλά πάει...αλλά πεινάω συνεχώς 🤣🤣 κοιτάω να περπατάω κιόλας περισσότερο...πάω όπου μπορώ μόνο με τα πόδια...

Καλά έκανες και εσύ και πέταξες τα τεστ!!!απλά να απολαμβάνουμε τον έρωτα...είναι τόσο όμορφο!!!!

Επιτέλους Παρασκευή να ησυχάσουμε έστω μια ημέρα από τα διαβάσματα....είμαι πολύ πιεσμένη γιατί και τα δύο γράφουν τεστ...ειδικά ο μεγάλος πρώτη γυμνασίου πολύ διάβασμα!!!!καμία σχέση με το δημοτικό!

@Elli13 βρήκες νωρίς το θετικό τεστ εγκυμοσύνης Ε;;; Ποια μέρα είπες;;;για να ξέρω πότε να αρχίσω και εγώ τα τεστ 😜😜 αν και δεν κάνω ωορρηξίας....βάση ημερολογίου θα το δω

Χαχαχα χτες που είδα αυτή την υποψία γραμμής ήμουν 8-9η μέρα μτω. Και στην κορη μου από την 9η μέρα είδα αυτή την αμυδρή σκιά. Μακάρι όλα τα μακάρι, αυτό το μήνα που είσαι χαλαρή από τεστ ωορρηξίας να έγινε το θαυματακι 🙏🙏

στις πριν 31 λεπτά, ο/η Eliza Kats είπε:

@Elli13 μια χαρά μου φαίνεται το σπέρμα του άντρα σου και γονιμοποιεί  φουλ 😅 Δεν ξέρω αν τυχόν οι τόσες αποβολές συμβαίνουν λόγο κάποιου μικροβίου ή είστε τόσο άτυχοι, γιατί όλα τα άλλα τα έχετε ψάξει! 

Η αδερφή μου στην υστεροσκοπηση είδαν ότι είχε λοίμωξη στη μήτρα και είχε ουρεοπλασμα κάτι που φάνηκε μόνο στη βιοψία και δεν το έβλεπαν στις άλλες εξετάσεις. Για αυτό μάλλον δεν είχαν καταφέρει 2 χρόνια σύλληψη. Πήρε αντιβίωση και σε 2 μήνες έπιασε το παιδάκι της. Τώρα αυτό έφταιγε τόσο καιρό; Ήταν τυχαίο; Ούτε ο γιατρός ήξερε να απαντήσει με σιγουριά. Δεν ξέρω δλδ μήπως έχετε κάποιο μικρόβιο που ανιχνεύεται δύσκολα και προκαλεί τις αποβολές. 

Σίγουρα είσαι έγκυος 🤰 γιατί εσείς πιάνετε παιδί και με το βλέμμα 😅 Ελπίζω να ήρθε για να μείνει ❤️❤️ ❤️ 🤞🤞🤞

Έκανε ο σύζυγος όλη την ανάλυση για αεροβιους, αναεροβιους και καλλιέργεια και κάτι άλλο που το πληρώσαμε έξτρα και δεν θυμάμαι πως λέγεται. Δεν το ανέβασα γιατί ήταν μια χαρά. Αν είχα εγώ πχ κάποιο μικρόβιο, δεν θα το είχε και εκείνος; Εμένα πιο πιθανό μου φαίνεται να είναι πχ ο κατακερματισμός η αιτία μιας και ανάμεσα σε 4 αποβολές ήρθε και μια ολοκληρωμένη εγκυμοσύνη, πάρα κάτι άλλο. Τώρα τι να πω, θα δείξει... Προς ώρας είμαι εντελώς απαθής και παγωμένη. Δεν νιώθω τίποτα. Είναι που στερεψα από το τόσο κλάμα και μάλλον μου βγαίνει από άμυνα..

στις πριν 45 λεπτά, ο/η Sia A είπε:

@Naty_Ναι, ναι εξετάσεις ορμονικές όσες φορές κ να έχω κάνει είναι κομπλέ. Τώρα δεν μπορώ να κάνω κ κάθε μ΄έρα αν αλλάζει από μέρα σε μέρα το άγχος μου!!! Κ σκ΄έψου παίρνω κ τα inofert plus που μου ρύθμισαν πο΄λύ τον κύκλο. Για το άγχος δυστυχώς δεν μπορώ να κάνω κάτι έτσι είμαι σαν άνθρωπος. Αν αυτό φταίει που δεν έρχεται εγκυμοσύνη δεν μπορώ να το ελέγξω, τι ψυχοθεραπεία έχω κάνει, τι βελονισμό, τι γιόγκα εεεεε είμαι αγχώδης κ control freak θα μείνω άκληρη 😅 Ας ελπίσω στην εξωσωματική να παρακάπτονται όοολα αυτά με τόσα ΄χάπια μπας κ πετύχει!!!

Εσύ είπες αυτόν τον μήνα δεν προσπαθείτε, καλά δεν θυμάμαι? Ας ελπίσουμε για Δεκέμβριο 🙏  🥰

Κορίτσι μου... Θα σου προτείνω κάτι που το έχω ψάξει πολύ και σε παρακαλώ να το ψάξεις και εσύ γιατί ενδέχεται να σε βοηθήσει πολύ. Είναι ένα φυτό, λέγεται castus Agnus vitex, κυκλοφορεί και σε χάπια. Κάνει ειλικρινά θαύματα σε ο,τι αφορά ρύθμιση ορμονών και ακόμα και εγκυμοσύνη. Είχα ρίξει άπειρο διάβασμα πριν το πάρω. Το ξεκίνησα τον μήνα που έκανα την κόρη μου. Εγώ να πω ότι έχω πολύ πολύ ασταθή κύκλο, χωρίς ΣΠΩ, χωρίς τίποτα που να το δικαιολογεί. Από 21 ημέρες έως 35. Όταν πήρα αυτά τα χάπια, έκανα ωορρηξία 12η μέρα! Ενώ σε όλους τους τελευταίους κύκλους έκανα πολύ πολύ αργά. Τα ξεκίνησα πρώτη μέρα περιόδου και τα σταματούσα μόλις έβρισκα ωορρηξία, σε περίπτωση που ήμουν έγκυος. Τα ξαναπήρα τώρα και μάντεψε; Σε αυτόν τον κύκλο ξανά ωορρηξία 12η μέρα ενώ προέρχομαι από βιοχημική όπου τις πρώτες μερες είχα ακόμα θετικό τεστ εγκυμοσύνης. Η χοριακη μου άργησε να πέσει, αλλά ωορρηξία έκανα νωρίς. Προσωπικά, θα σου πρότεινα με χίλια αυτά τα χάπια (είναι από φυτό εξάλλου, δεν θα σου κάνουν κάτι κακό). Αν ψάξεις και σε αντίστοιχο μαμαδοφορουμ, μιλάνε αναλυτικά για τα οφέλη.

στις πριν 2 ώρες, ο/η marinamanoulitsa είπε:

Η διατροφή καλά πάει...αλλά πεινάω συνεχώς 🤣🤣 κοιτάω να περπατάω κιόλας περισσότερο...πάω όπου μπορώ μόνο με τα πόδια...

Καλά έκανες και εσύ και πέταξες τα τεστ!!!απλά να απολαμβάνουμε τον έρωτα...είναι τόσο όμορφο!!!!

Επιτέλους Παρασκευή να ησυχάσουμε έστω μια ημέρα από τα διαβάσματα....είμαι πολύ πιεσμένη γιατί και τα δύο γράφουν τεστ...ειδικά ο μεγάλος πρώτη γυμνασίου πολύ διάβασμα!!!!καμία σχέση με το δημοτικό!

@Elli13 βρήκες νωρίς το θετικό τεστ εγκυμοσύνης Ε;;; Ποια μέρα είπες;;;για να ξέρω πότε να αρχίσω και εγώ τα τεστ 😜😜 αν και δεν κάνω ωορρηξίας....βάση ημερολογίου θα το δω

Το Γυμνάσιο δεν έχει καμμία σχέση με το Δημοτικό αλήθεια!! Καλή επιτυχία!! Μπράβο κορίτσι μου!! Εγώ το έχω ρίξει στη γυμναστική, συνεχίζω διατροφή αν κ ξέφυγα 3 μέρες αλλά οκ πάμε δυναμικά!! Τουλάχιστον δεν πήρα..

στις πριν 1 ώρα, ο/η Elli13 είπε:

Χαχαχα χτες που είδα αυτή την υποψία γραμμής ήμουν 8-9η μέρα μτω. Και στην κορη μου από την 9η μέρα είδα αυτή την αμυδρή σκιά. Μακάρι όλα τα μακάρι, αυτό το μήνα που είσαι χαλαρή από τεστ ωορρηξίας να έγινε το θαυματακι 🙏🙏

Έκανε ο σύζυγος όλη την ανάλυση για αεροβιους, αναεροβιους και καλλιέργεια και κάτι άλλο που το πληρώσαμε έξτρα και δεν θυμάμαι πως λέγεται. Δεν το ανέβασα γιατί ήταν μια χαρά. Αν είχα εγώ πχ κάποιο μικρόβιο, δεν θα το είχε και εκείνος; Εμένα πιο πιθανό μου φαίνεται να είναι πχ ο κατακερματισμός η αιτία μιας και ανάμεσα σε 4 αποβολές ήρθε και μια ολοκληρωμένη εγκυμοσύνη, πάρα κάτι άλλο. Τώρα τι να πω, θα δείξει... Προς ώρας είμαι εντελώς απαθής και παγωμένη. Δεν νιώθω τίποτα. Είναι που στερεψα από το τόσο κλάμα και μάλλον μου βγαίνει από άμυνα..

Κορίτσι μου... Θα σου προτείνω κάτι που το έχω ψάξει πολύ και σε παρακαλώ να το ψάξεις και εσύ γιατί ενδέχεται να σε βοηθήσει πολύ. Είναι ένα φυτό, λέγεται castus Agnus vitex, κυκλοφορεί και σε χάπια. Κάνει ειλικρινά θαύματα σε ο,τι αφορά ρύθμιση ορμονών και ακόμα και εγκυμοσύνη. Είχα ρίξει άπειρο διάβασμα πριν το πάρω. Το ξεκίνησα τον μήνα που έκανα την κόρη μου. Εγώ να πω ότι έχω πολύ πολύ ασταθή κύκλο, χωρίς ΣΠΩ, χωρίς τίποτα που να το δικαιολογεί. Από 21 ημέρες έως 35. Όταν πήρα αυτά τα χάπια, έκανα ωορρηξία 12η μέρα! Ενώ σε όλους τους τελευταίους κύκλους έκανα πολύ πολύ αργά. Τα ξεκίνησα πρώτη μέρα περιόδου και τα σταματούσα μόλις έβρισκα ωορρηξία, σε περίπτωση που ήμουν έγκυος. Τα ξαναπήρα τώρα και μάντεψε; Σε αυτόν τον κύκλο ξανά ωορρηξία 12η μέρα ενώ προέρχομαι από βιοχημική όπου τις πρώτες μερες είχα ακόμα θετικό τεστ εγκυμοσύνης. Η χοριακη μου άργησε να πέσει, αλλά ωορρηξία έκανα νωρίς. Προσωπικά, θα σου πρότεινα με χίλια αυτά τα χάπια (είναι από φυτό εξάλλου, δεν θα σου κάνουν κάτι κακό). Αν ψάξεις και σε αντίστοιχο μαμαδοφορουμ, μιλάνε αναλυτικά για τα οφέλη.

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου😊 Το έχω δει αλλά δεν έχω ψάξει περαιτέρω λεπτομ΄ερειες!!!!

στις πριν 4 ώρες, ο/η Elli13 είπε:

Ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου! Μακάρι να είμαστε όλες έγκυες μέχρι να εκπνεύσει το 2024 🙏🙏🙏

Και εδώ έρχομαι εγώ να πω, με 8 εκατομ. σπερματοζωάρια, πετυχαίνουμε εγκυμοσύνη κάθε φορά. Υπάρχει ελπίδα για όλες 🤞

Όλα να πάνε καλά κορίτσι μου εύχομαι με το καλό !!!! 

Κ εγώ αυτά έπαιρνα.. λυγαριά!

Δεν τα σταματούσα όμως...τώρα τ σταμάτησα που έμαθα ότι είμαι έγκυος...ήταν ο δεύτερος μήνας που τα έπαιρνα...

στις πριν 3 ώρες, ο/η Eliza Kats είπε:

@Elli13 μια χαρά μου φαίνεται το σπέρμα του άντρα σου και γονιμοποιεί  φουλ 😅 Δεν ξέρω αν τυχόν οι τόσες αποβολές συμβαίνουν λόγο κάποιου μικροβίου ή είστε τόσο άτυχοι, γιατί όλα τα άλλα τα έχετε ψάξει! 

Η αδερφή μου στην υστεροσκοπηση είδαν ότι είχε λοίμωξη στη μήτρα και είχε ουρεοπλασμα κάτι που φάνηκε μόνο στη βιοψία και δεν το έβλεπαν στις άλλες εξετάσεις. Για αυτό μάλλον δεν είχαν καταφέρει 2 χρόνια σύλληψη. Πήρε αντιβίωση και σε 2 μήνες έπιασε το παιδάκι της. Τώρα αυτό έφταιγε τόσο καιρό; Ήταν τυχαίο; Ούτε ο γιατρός ήξερε να απαντήσει με σιγουριά. Δεν ξέρω δλδ μήπως έχετε κάποιο μικρόβιο που ανιχνεύεται δύσκολα και προκαλεί τις αποβολές. 

Σίγουρα είσαι έγκυος 🤰 γιατί εσείς πιάνετε παιδί και με το βλέμμα 😅 Ελπίζω να ήρθε για να μείνει ❤️❤️ ❤️ 🤞🤞🤞

Και η δίκη μου αδερφή το ίδιο θέμα αντιμετώπισε ,ευτυχώς βρέθηκε αυτός ο γιατρός στο δρόμο της και το βρήκε γιατί νομίζω δεν το κάνουν όλοι 😏

στις πριν 15 ώρες, ο/η Elli13 είπε:

Δεν πιστεύω να νομίζατε ότι δεν θα έκανα τεστ και το βράδυ; 😂😂 Τώρα από κοντά φαινόταν αυτή η ροζ σκιά σε ολα τα φώτα, όχι μόνο στο κιτρινο φως 😂😂

IMG_20241121_235858.jpg

Όλα να πάνε υπέροχα αυτό τον μηνα ❤️❤️❤️

Ουφφ όλα καλά με εξετάσεις girls νομιζω 🙏🏼 Μικρόβια τίποτα, κατακερματισμός πολύ καλά 10%. Άρα στη δική μου περίπτωση μπορεί τελικά να ήταν όλα τυχαία τι να πω. 

Ο,τι προλαβαίνω από αυτόν τον μήνα 😂 ωορρηξία ή έγινε χθες η σήμερα 

στις πριν 12 ώρες, ο/η Naty_ είπε:

Ουφφ όλα καλά με εξετάσεις girls νομιζω 🙏🏼 Μικρόβια τίποτα, κατακερματισμός πολύ καλά 10%. Άρα στη δική μου περίπτωση μπορεί τελικά να ήταν όλα τυχαία τι να πω. 

Ο,τι προλαβαίνω από αυτόν τον μήνα 😂 ωορρηξία ή έγινε χθες η σήμερα 

Τέλεια κορίτσι μου!!! Προλαβαίνεις προλαβαίνεις!!!!

Καλημεραααα

Εμένα τα τεστ δεν με θέλουν, ξεκάθαρα από τον προηγούμενο κύκλο. Με σαμποτάρουν πλέον επειδή κάνω πολλά.

Έκανα ένα τώρα το πρωί, ή μάλλον προσπάθησα, αλλά ήταν η μικρή στα πόδια μου, πήγε να κάνει σκανταλια, μην τα πολυλογω το έκανα λίγο μπάνιο το τεστ οπότε πήρα άλλο. Αυτό το άλλο δεν λέει να ασπρίσει εντελώς με τίποτα 🤔🤔

Αυτά μόνο σε μενα τυχαίνουν;;

IMG_20241123_094203.jpg

στις πριν 16 λεπτά, ο/η Diwni είπε:

@Elli13 κορίτσι μου ακομα κ έτσι φαίνεται ξεκάθαρα. Δεν ανοιξα καν τη φωτογραφία. 

Εννοείται μίλησα με την εταιρεία μέσω Instagram και μου είπαν ότι έχει λειτουργήσει κανονικά το τεστ και να περιμένω μερικά λεπτά ακόμα γιατί παράγοντες όπως ο χρόνος βύθισης η θερμοκρασία ή τα ούρα παίζουν ρόλο. Ε τώρα μετά από 10 λεπτά σαν να ασπρίζει 😂.

Επισης για να γνωρίζετε και εσείς μου είπαν το εξής: Δεν έχει ιδιαίτερη σημασία πού τα αποθηκεύετε. Σημασία έχει να τα αφήσετε να έρθουν σε θερμοκρασία δωματίου πριν τα χρησιμοποιήσετε.
Επίσης δείτε τη διαδικασία χρήσης, δηλαδή βυθίζετε μέχρι τη γραμμή  max και μόνο για 10 δευτερόλεπτα. Διαφορετικά, θα αλλάξει ο χρόνος αντίδρασης.

IMG_20241123_100552.jpg

IMG_20241123_100944.jpg

Καλημεραααα

Εμένα τα τεστ δεν με θέλουν, ξεκάθαρα από τον προηγούμενο κύκλο. Με σαμποτάρουν πλέον επειδή κάνω πολλά.

Έκανα ένα τώρα το πρωί, ή μάλλον προσπάθησα, αλλά ήταν η μικρή στα πόδια μου, πήγε να κάνει σκανταλια, μην τα πολυλογω το έκανα λίγο μπάνιο το τεστ οπότε πήρα άλλο. Αυτό το άλλο δεν λέει να ασπρίσει εντελώς με τίποτα 🤔🤔

Αυτά μόνο σε μενα τυχαίνουν;;

IMG_20241123_094203.jpg

Φαίνεται ξεκάθαρα κορίτσι μου είναι θετικό😊

Εύχομαι να πάνε οοοολα καλά 🙏🧿

Μακάρι βρε κορίτσια μου, δεν ξέρω αν αντέχω άλλες απωλειες.. Με έχει ρίξει πολύ ψυχολογικά αυτή η ιστορία που επαναλαμβάνεται διαρκώς. Ωστόσο βλέπετε, δεν τα παρατάω, εκεί στον αγώνα. Πρέπει να βρω εναν τρόπο να απέχω από τα τεστ, τουλάχιστον όχι με αυτή τη συχνότητα που μόνο τεράστιο άγχος μου προκαλεί. Και εννοείται έχω ήδη κάνα δύο γιατρούς στο μυαλό μου για να πάω όταν με το καλό έρθει η ώρα. 

στις πριν 3 λεπτά, ο/η Elli13 είπε:

Μακάρι βρε κορίτσια μου, δεν ξέρω αν αντέχω άλλες απωλειες.. Με έχει ρίξει πολύ ψυχολογικά αυτή η ιστορία που επαναλαμβάνεται διαρκώς. Ωστόσο βλέπετε, δεν τα παρατάω, εκεί στον αγώνα. Πρέπει να βρω εναν τρόπο να απέχω από τα τεστ, τουλάχιστον όχι με αυτή τη συχνότητα που μόνο τεράστιο άγχος μου προκαλεί. Και εννοείται έχω ήδη κάνα δύο γιατρούς στο μυαλό μου για να πάω όταν με το καλό έρθει η ώρα. 

Ο άντρας σου πως είναι ; 
Για χοριακη πότε σκέφτεσαι να πας ; Γιατί είσαι πριν την καθυστέρηση 

στις πριν 34 λεπτά, ο/η Elk είπε:

Ο άντρας σου πως είναι ; 
Για χοριακη πότε σκέφτεσαι να πας ; Γιατί είσαι πριν την καθυστέρηση 

Ο άντρας μου από την επέμβαση χάλια ακόμα 😂😂 Του είπα, να γιατί εσείς οι άντρες δεν γεννατε!! Δεν θα το αντεχατε.. Στο άκουσμα του θετικού τεστ, απαθής και εκείνος όπως εγώ. Είναι λες και μας έχουν κλέψει τη χαρά πλέον, δεν μας συγκινεί όπως θα ήταν φυσιολογικό. Έχουμε χαρει και έχουμε κλάψει τόσες φορές που πλέον απλά περιμένουμε την εξέλιξη χωρίς καν να το συζητάμε μεταξύ μας.

Χοριακη ίσως μετά την καθυστέρηση. Την Τρίτη είναι η αναμενόμενη μέρα περιόδου. Δεν θέλω να δω άλλο ένα μικρό νούμερο οποτε θα περιμένω κάποιες μέρες. 

στις πριν 49 λεπτά, ο/η Elli13 είπε:

Ο άντρας μου από την επέμβαση χάλια ακόμα 😂😂 Του είπα, να γιατί εσείς οι άντρες δεν γεννατε!! Δεν θα το αντεχατε.. Στο άκουσμα του θετικού τεστ, απαθής και εκείνος όπως εγώ. Είναι λες και μας έχουν κλέψει τη χαρά πλέον, δεν μας συγκινεί όπως θα ήταν φυσιολογικό. Έχουμε χαρει και έχουμε κλάψει τόσες φορές που πλέον απλά περιμένουμε την εξέλιξη χωρίς καν να το συζητάμε μεταξύ μας.

Χοριακη ίσως μετά την καθυστέρηση. Την Τρίτη είναι η αναμενόμενη μέρα περιόδου. Δεν θέλω να δω άλλο ένα μικρό νούμερο οποτε θα περιμένω κάποιες μέρες. 

Εχετε δίκιο κορίτσι είναι λογική αντίδραση πλεον να μην μπορείτε να χαρείτε σε ένα θετικό τεστ εγκυμοσύνης εύχομαι όμως αυτήν την φορά να σας έρθει αυτήν η χαρά!

και εγώ στην θέση σου θα περίμενα για την χοριακη 

περαστικά του εντάξει είναι και ζόρικη επέμβαση δεν έχω κάνει αλλά έχω ακούσει από άλλα άτομα πως και η αποθεραπεία είναι δύσκολη.. Εντάξει εσύ που γέννησες φυσιολογικά και δεν ήταν και εύκολη γέννα από όσο θυμάμαι σε ταλαιπώρησε αλλά είσαι δυνατή  💪 

Γενικά οι άντρες με το θέμα γέννας εγκυμοσύνης πολλά δεν θα άντεχαν πιστεύω 😂

στις πριν 3 ώρες, ο/η Elli13 είπε:

Εννοείται μίλησα με την εταιρεία μέσω Instagram και μου είπαν ότι έχει λειτουργήσει κανονικά το τεστ και να περιμένω μερικά λεπτά ακόμα γιατί παράγοντες όπως ο χρόνος βύθισης η θερμοκρασία ή τα ούρα παίζουν ρόλο. Ε τώρα μετά από 10 λεπτά σαν να ασπρίζει 😂.

Επισης για να γνωρίζετε και εσείς μου είπαν το εξής: Δεν έχει ιδιαίτερη σημασία πού τα αποθηκεύετε. Σημασία έχει να τα αφήσετε να έρθουν σε θερμοκρασία δωματίου πριν τα χρησιμοποιήσετε.
Επίσης δείτε τη διαδικασία χρήσης, δηλαδή βυθίζετε μέχρι τη γραμμή  max και μόνο για 10 δευτερόλεπτα. Διαφορετικά, θα αλλάξει ο χρόνος αντίδρασης.

IMG_20241123_100552.jpg

IMG_20241123_100944.jpg

Μέχρι κι εγώ που είμαι κατά των τεστ και δεν τα πάω καθόλου καλά... τη βλέπω τη γραμμή!!! 

στις πριν 6 ώρες, ο/η Elli13 είπε:

IMG_20241123_100552.jpg

IMG_20241123_100944.jpg

Είναι θετικό δεν χρειάζεται να το πούμε νομίζω πάλι. Είναι απίστευτο πόσο εύκολα μένεις έγκυος αλλά εξίσου απίστευτο είναι ότι δεν μπορείς δικαιολογημενα να το χαρείς... εύχομαι μέσα από την καρδιά μου να πάνε όλα καλά και να το χαρείτε τελικά στη συνέχεια...🤍

Είναι θετικό κορίτσι Μ εύχομαι όλα να κυλήσουν καλά αυτή την φορά να ξανά έρθει η χαρά σας κ οι πανηγυρισμοί!!! :)

πραγματικά πόσο εύκολα μένεις??? Είχατε πολλές επαφές? 

Μήπως καλύτερα να κάνεις χοριακη μαζί Μ προγεστερόνη να δεις μήπως είναι η προγεστερόνη αυτή που χρειάζεσαι??? 

ΕΤσι έπαθα κ στην προηγούμενη εγκυμοσύνη Μ την προγεστερόνη κ έτσι κ τώρα ευτυχώς είχα ξεκινήσει από πριν 

στις πριν 40 λεπτά, ο/η ntina93 είπε:

Είναι θετικό κορίτσι Μ εύχομαι όλα να κυλήσουν καλά αυτή την φορά να ξανά έρθει η χαρά σας κ οι πανηγυρισμοί!!! :)

πραγματικά πόσο εύκολα μένεις??? Είχατε πολλές επαφές? 

Μήπως καλύτερα να κάνεις χοριακη μαζί Μ προγεστερόνη να δεις μήπως είναι η προγεστερόνη αυτή που χρειάζεσαι??? 

ΕΤσι έπαθα κ στην προηγούμενη εγκυμοσύνη Μ την προγεστερόνη κ έτσι κ τώρα ευτυχώς είχα ξεκινήσει από πριν 

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου. Είχαμε μια επαφή αυθόρμητη δύο μέρες πριν το θετικό και μια (με το ζόρι) τη μέρα του θετικού. Αυτά.... 

Με το ζόρι λέω γιατί ο καλός μου ήταν άυπνος 2 24 ώρα, κομμάτια, είχε μόνο λίγο χρόνο να κοιμηθεί πριν ξαναφύγει για δουλειά. Έπεσε η μικρή για ύπνο, του είπα ότι έχω πόνο ωορρηξίας, έγινε ο,τι έγινε στα γρήγορα και στο τελείωμα η μικρή ξύπνησε και κλαψουριζε.. όχι ο,τι πιο ρομαντικό αλλά η δουλειά έγινε. 

Προγεστερόνη παίρνω σε κάθε εγκυμοσύνη προληπτικά. Δεν με έχει βοηθήσει. Την προηγούμενη εγκυμοσύνη που την ανακάλυψα 6,5 εβδομάδων δεν είχα πάρει και προχώρησε ως 11 εβδομάδων κανονικά. Οπότε δεν ήταν αυτό το πρόβλημα όπως φαίνεται. Και στην τελευταία βιοχημική πήρα, αλλά δεν...

Είναι παράδοξο όντως πως έρχονται τόσο εύκολα οι εγκυμοσύνες (είναι η 6η). Αλλά το ίδιο εύκολα φεύγουν.

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου. Είχαμε μια επαφή αυθόρμητη δύο μέρες πριν το θετικό και μια (με το ζόρι) τη μέρα του θετικού. Αυτά.... 

Με το ζόρι λέω γιατί ο καλός μου ήταν άυπνος 2 24 ώρα, κομμάτια, είχε μόνο λίγο χρόνο να κοιμηθεί πριν ξαναφύγει για δουλειά. Έπεσε η μικρή για ύπνο, του είπα ότι έχω πόνο ωορρηξίας, έγινε ο,τι έγινε στα γρήγορα και στο τελείωμα η μικρή ξύπνησε και κλαψουριζε.. όχι ο,τι πιο ρομαντικό αλλά η δουλειά έγινε. 

Προγεστερόνη παίρνω σε κάθε εγκυμοσύνη προληπτικά. Δεν με έχει βοηθήσει. Την προηγούμενη εγκυμοσύνη που την ανακάλυψα 6,5 εβδομάδων δεν είχα πάρει και προχώρησε ως 11 εβδομάδων κανονικά. Οπότε δεν ήταν αυτό το πρόβλημα όπως φαίνεται. Και στην τελευταία βιοχημική πήρα, αλλά δεν...

Είναι παράδοξο όντως πως έρχονται τόσο εύκολα οι εγκυμοσύνες (είναι η 6η). Αλλά το ίδιο εύκολα φεύγουν.

Φτου φτου αλήθεια το πόσο γρήγορα μένεις έγκυος!! Πίστη Έλλη μου τι άλλο, έτσι κι αλλιώς δεν είναι στο χέρι μας πολλά από αυτά. Καλύτερα να περιμένεις λίγο και και από βδομάδα πήγαινε για χοριακή. Εύχομαι ένα υπέροχο νούμερο και ένα δυνατό σποράκι να φωλιάσει 🙏🏼

Σε άλλα νεα εδώ, τρομάρα μου ήθελα και break ένα μηνα, ήδη σήμερα το στήθος τούμπανο και νιώθω τραβήγματα και οριακά αναγούλα. Άρχισε το πάρτι της ωχρινικης. Δεν θα δώσω σημασία απλά συνεχίζουμε. 

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Πωπω βρε κοριτσάκι μου!!! Επιτέλους!!! Όλα καλά!!!!! Μπράβο το μωράκι!!!!! ❤️❤️❤️❤️❤️ Αχχχχχ να ξέρεις πόσο χάρηκα!!! 😍😍😍😍 Φτου φτου φτου το παιδί!!! ❤️❤️❤️❤️ Με το καλό Παναγίτσα μου να τη κρατήσετε αγκαλιά σας τελειόμηνη και υγιέστατη πάνω από όλα!! Άργησες εντωμεταξυ να μας γράψεις και μου πήγε το σκ@@ στη κάλτσα... 🙄 Κάθε τρείς και λίγο έμπαινα να δω νέα σου.. ήθελα να σου γράψω αλλά λέω όταν είναι έτοιμη θα μας γράψει..  Πολύ χάρηκα αλήθεια!! Μπράβο και πάλι βρε κοριτσάκι μου!!! 😍😍😍
    • Κορίτσια μου, πετάμε στα σύννεφα!!! Είναι όλα καλά!!!!💗💗💗 Όχι απλά δεν αυξήθηκε... μειώθηκε κιόλας. Μας είπε ότι δεν χρειάζεται ούτε μαγνητικ΄΄η. Η μπουμπού ανατομικά και αναπτυξιακά είναι φυσιολογικότατη κι υγιέστατη! Την έβγαλε 1700 γρ (31 + 1 σήμερα) και 43η εκατοστιαία θέση. Έπεσε δηλαδή σε σχέση με 3 εβδομάδες πριν, αλλά μου είπε να μην αγχώνομαι με τις θέσεις γιατί αυτά από εβδομάδα σε εβδομάδα αλλάζουν.  Μας έσκασε πάντως μέχρι να μας ανακοινώσει το αποτέλεσμα. Την μέτραγε...την ξαναμέτραγε... με γύριζε από τη μια, από την άλλη,... την Κομανέτσι έκανα πάνω στο κρεβάτι... αλλά στο τέλος έσκασε χαμόγελο κι επιτέλους ανασάναμε!  Σας ευχαριστώ πάρα πολύ για τη θετικ΄ή σας ενέργεια! Ήσασταν πραγματικό στήριγμα... να λέμε δυο κουβέντες και να ξεχνιέμαι όλη την εβδομάδα!  
    • Φτου φτου αλήθεια το πόσο γρήγορα μένεις έγκυος!! Πίστη Έλλη μου τι άλλο, έτσι κι αλλιώς δεν είναι στο χέρι μας πολλά από αυτά. Καλύτερα να περιμένεις λίγο και και από βδομάδα πήγαινε για χοριακή. Εύχομαι ένα υπέροχο νούμερο και ένα δυνατό σποράκι να φωλιάσει 🙏🏼 Σε άλλα νεα εδώ, τρομάρα μου ήθελα και break ένα μηνα, ήδη σήμερα το στήθος τούμπανο και νιώθω τραβήγματα και οριακά αναγούλα. Άρχισε το πάρτι της ωχρινικης. Δεν θα δώσω σημασία απλά συνεχίζουμε. 
    • Κορίτσια κι εγώ προβληματίζομαι πολύ με το θέμα της δουλειάς.. καθώς κι εγώ δεν έχω κανέναν να μου κρατήσει τον μπέμπη..δεν έχουμε αποφασίσει ακόμη πώς θα κινηθούμε..χθες όλα καλά στην παιδίατρο..600 γραμμάρια πήραμε μόνο βέβαια σε 40 μέρες αλλά μου είπε καλά είναι 🤷
    • Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου. Είχαμε μια επαφή αυθόρμητη δύο μέρες πριν το θετικό και μια (με το ζόρι) τη μέρα του θετικού. Αυτά....  Με το ζόρι λέω γιατί ο καλός μου ήταν άυπνος 2 24 ώρα, κομμάτια, είχε μόνο λίγο χρόνο να κοιμηθεί πριν ξαναφύγει για δουλειά. Έπεσε η μικρή για ύπνο, του είπα ότι έχω πόνο ωορρηξίας, έγινε ο,τι έγινε στα γρήγορα και στο τελείωμα η μικρή ξύπνησε και κλαψουριζε.. όχι ο,τι πιο ρομαντικό αλλά η δουλειά έγινε.  Προγεστερόνη παίρνω σε κάθε εγκυμοσύνη προληπτικά. Δεν με έχει βοηθήσει. Την προηγούμενη εγκυμοσύνη που την ανακάλυψα 6,5 εβδομάδων δεν είχα πάρει και προχώρησε ως 11 εβδομάδων κανονικά. Οπότε δεν ήταν αυτό το πρόβλημα όπως φαίνεται. Και στην τελευταία βιοχημική πήρα, αλλά δεν... Είναι παράδοξο όντως πως έρχονται τόσο εύκολα οι εγκυμοσύνες (είναι η 6η). Αλλά το ίδιο εύκολα φεύγουν.
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...