Μετάβαση σε περιεχόμενο

Καλώς μας ήρθες Νοέμβρη🍁🍁 μήνα βροχερέ και φθινοπωρινέ🌈.... Όπως οι σπόροι πέφτουν και βλασταίνουν με χαρά.. Όπως τα φύλλα πέφτουν σιγανά.. έτσι να γεμίσουν οολες οι κοιλίτσες με μωρά🍁🧡🍁

evaa__

Recommended Posts

στις πριν 3 ώρες, ο/η kalokairini είπε:

Καλησπέρα,είμαι 4 και 6 θεωρητικά. Πήγα σήμερα στο γιατρό αλλα προβληματίστηκα.Είδαμε σακο και λεκιθικό ασκό, αλλα είπε είναι λίγο μικρός ο ασκός, θα δείξει... Μπορεί να είναι και νωρίς λεει  🙏. Σε μια εβδομάδα θα με δει παλι, να δουμε πως θα παει..

Αχ είμαστε κοντά νομίζω... πότε ήταν η τελευταία σου περίοδος??

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

στις Just now, ο/η ntina93 είπε:

Αχ είμαστε κοντά νομίζω... πότε ήταν η τελευταία σου περίοδος??

Σας ευχαριστώ πολύ κορίτσια μου.  Τα καλύτερα μέσα από την καρδιά ❤️ μου για όλες 

στις πριν 3 ώρες, ο/η ntina93 είπε:

Κορίτσια 49.1 η μοριακή!!! 

Την Δευτέρα 2/12 μου είπα να κάνω μια χοριακη για να κλείσουμε ραντεβού!!

Γιουπιιιιι 🥳🥳🥳🥳 μια εύκολη κ τελειομηνη εγκυμοσύνη εύχομαι!!!❤️❤️

στις πριν 5 ώρες, ο/η Παρασκευαιδου είπε:

Έχεις κάθε δικαίωμα να βάλεις όρια και να προφυλάξεις τον εαυτό σου από καταστάσεις που σε εξαντλούν.Όσο για τον πατέρα της Ισμήνης-Μαρίας, ίσως είναι σοφό να αφήσεις τα πράγματα να πάρουν τον χρόνο τους. Μερικές φορές, η απόσταση και η παύση δίνουν την ευκαιρία να δεις τα πράγματα πιο καθαρά και να νιώσεις πώς θέλεις να τα διαχειριστείς.

Η αγωνία και η κούραση που νιώθεις είναι ανθρώπινη, και είναι σημαντικό να θυμάσαι ότι η ψυχική σου υγεία και ευεξία είναι προτεραιότητα. Αν έχεις ανθρώπους στη ζωή σου που σε στηρίζουν ή σε καταλαβαίνουν, μην διστάσεις να στραφείς σε αυτούς. Να μιλήσεις μαζί τους κάπου ανέφερες για την δεύτερη μαμά . Και αν χρειάζεσαι απλώς έναν χώρο για να εκφραστείς, εδώ θα είμαι. Μπορείς να μου στείλεις και προσωπικά ώστε να μιλήσουμε καλύτερα. 

Θυμήσου: είναι εντάξει να αφήνεις πράγματα που δεν μπορείς να αλλάξεις και να εστιάζεις σε ό,τι σου φέρνει γαλήνη. Δίνε στον εαυτό σου την ίδια φροντίδα που προσφέρεις στους άλλους. Σου αξίζει.

Πες μου πότε θα είσαι Ελλάδα!!! Είσαι υπέροχος άνθρωπος! Πάντα εδώ για όλες μας, σε όλα! Σ' ευχαριστώ από καρδιάς!!! Έχεις δίκιο σε όλα όσα λες. Γι' αυτό κι εγώ μετά από 1 χρόνο ψυχοθεραπεία με την ψυχολόγο μου, αποφάσισα να διακόψω τις όποιες σχέσεις με τη βιολογική μαμά μου. Η δεύτερη "μαμά" είναι ψυχολόγος στο επάγγελμα και αυτό μας έχει βοηθήσει πολύ σαν οικογένεια όλα αυτά τα χρόνια! Είμαι από τους ανθρώπους που τα λέω γενικά όλα... οτι αισθάνομαι το εκφράζω εκεί που πρέπει! Έτσι κοιμάμαι ήσυχη τα βράδια. Έχω τη συνείδηση μου καθαρή! 

στις πριν 4 ώρες, ο/η ntina93 είπε:

Κορίτσια 49.1 η μοριακή!!! 

Την Δευτέρα 2/12 μου είπα να κάνω μια χοριακη για να κλείσουμε ραντεβού!!

Τριπλασιάστηκε!!! 2/12;;; Γιατί τόσο αργά χοριακή καλέ; Σε ποια μέρα υποτίθεται πως είσαι κορίτσι μου;;;

Μια εύκολη και τελειόμηνη εγκυμοσύνη και μ' ένα γερό μωρό στην αγκαλιά!

στις πριν 55 λεπτά, ο/η Katiana1987 είπε:

Πες μου πότε θα είσαι Ελλάδα!!! Είσαι υπέροχος άνθρωπος! Πάντα εδώ για όλες μας, σε όλα! Σ' ευχαριστώ από καρδιάς!!! Έχεις δίκιο σε όλα όσα λες. Γι' αυτό κι εγώ μετά από 1 χρόνο ψυχοθεραπεία με την ψυχολόγο μου, αποφάσισα να διακόψω τις όποιες σχέσεις με τη βιολογική μαμά μου. Η δεύτερη "μαμά" είναι ψυχολόγος στο επάγγελμα και αυτό μας έχει βοηθήσει πολύ σαν οικογένεια όλα αυτά τα χρόνια! Είμαι από τους ανθρώπους που τα λέω γενικά όλα... οτι αισθάνομαι το εκφράζω εκεί που πρέπει! Έτσι κοιμάμαι ήσυχη τα βράδια. Έχω τη συνείδηση μου καθαρή! 

Πρώτα ο Θεός να είμαστε καλά τον Ιούνιο. Θεσσαλονίκη. Παντρεύεται ο αδελφός μου.

Ίσως όμως ξαναέρθω τον Αύγουστο σε κάποιο νησί. Ακόμα δεν έχω κλείσει εισιτήρια . Ακούω και επιλογές για νησιά ... Οικονομικά δεν πάω Μύκονο 😄

Λήμνο πήγα εγώ πέρυσι, είναι ωραίο νησί και σχετικά οικονομικό με τα σημερινά δεδομένα, γιατή φέτος πήγαμε Λευκάδα και μας έπεσαν τα μαλλιά απο την ακρίβεια.

@Elk  @Diwni όχι δεν είμαστε από το νησι, απλά ζούμε 10 χρόνια εδώ. Έτυχε να ρθουμε και οι 2 για δουλειά, γνωριστήκαμε, παντρευτηκαμε, μείναμε... Είχαμε σκοπό να μείνουμε για πάντα, ψάχναμε και να αγοράσουμε σπίτι. Αλλά όλο αυτό το πρόβλημα με την περίθαλψη μας κράταγε πίσω, κ τελικά ευτυχώς δεν προλάβαμε να αγοράσουμε! (Θα έπρεπε να πουλήσουμε τα πατρικα μας για να πάρουμε σπίτι εδώ)

Οι δουλειές μας δεν επιτρέπουν τέτοια μετακίνηση @Diwni, παίρνουμε ενα τεράστιο ρισκο φευγοντας. Θα παραιτηθουμε και οι 2 με την ελπιδα να βρουμε κατι εκει. Τουλάχιστον είναι ο συζυγος απο Αθηνα κ εχει το σπίτι του εκει, ενα μεγαλο συν αυτο, οταν δεν ξερεις αν θα χεις κατι παραπανω απο ταμειο ανεργίας 🤣

Αυτός θα βρει δουλειά εύκολα, εγώ δεν ξέρω. Αλλά ενα ταμειο ανεργίας έστω για λίγο, μας παίρνει να πάρω, δεν έχω πάρει και ποτέ. Εννοείται έχω τρελό άγχος, εννοείται θα πάθω κατάθλιψη που θα πρέπει να ζήσω σε μεγαλούπολη στα καλά καθούμενα, εννοείται ότι με το που γεννήσω θα ψάξω τρόπο να φύγουμε πάλι, αλλά προς το παρόν προσπαθώ να με πείσω ότι κάνω καλά! 

Δε θα προχωρούσε τίποτα εδώ κορίτσια, με ξέρω. Για να καταλάβετε, πριν λίγες μέρες άρχισα να έχω κάτι ποναλακια αριστερά (βγαλμένη σαλπιγγα) και το έδεσα κόμπο ότι εμεινα έγκυος κατά λάθος κ τώρα είναι εξωμητριο στην ωοθήκη, και τι θα κάνω, δεν έχω άλλο τριχιλιαρο να δώσω σε ιδιωτικό, πως θα πάω σε δημόσιο, πού να πάω κ τέτοια. Πανικός, η τρέλα σε όλο της το μεγαλείο!!! Πόσο μάλλον άμα ξεκινούσαμε και προσπάθειες ξανά! Θα έκανα κάθε μέρα από 5 τεστ εγκυμοσύνης και 24/24 θα ερμηνεία γαστρεντερικα συμπτώματα ως εξωμητρια σε κάθε κοιλιακό όργανο... 

Με λάβαρο την ελπιδα, πάμε κ όπου βγει... 

στις πριν 16 λεπτά, ο/η kokkinoskoufitsa είπε:

@Elk  @Diwni όχι δεν είμαστε από το νησι, απλά ζούμε 10 χρόνια εδώ. Έτυχε να ρθουμε και οι 2 για δουλειά, γνωριστήκαμε, παντρευτηκαμε, μείναμε... Είχαμε σκοπό να μείνουμε για πάντα, ψάχναμε και να αγοράσουμε σπίτι. Αλλά όλο αυτό το πρόβλημα με την περίθαλψη μας κράταγε πίσω, κ τελικά ευτυχώς δεν προλάβαμε να αγοράσουμε! (Θα έπρεπε να πουλήσουμε τα πατρικα μας για να πάρουμε σπίτι εδώ)

Οι δουλειές μας δεν επιτρέπουν τέτοια μετακίνηση @Diwni, παίρνουμε ενα τεράστιο ρισκο φευγοντας. Θα παραιτηθουμε και οι 2 με την ελπιδα να βρουμε κατι εκει. Τουλάχιστον είναι ο συζυγος απο Αθηνα κ εχει το σπίτι του εκει, ενα μεγαλο συν αυτο, οταν δεν ξερεις αν θα χεις κατι παραπανω απο ταμειο ανεργίας 🤣

Αυτός θα βρει δουλειά εύκολα, εγώ δεν ξέρω. Αλλά ενα ταμειο ανεργίας έστω για λίγο, μας παίρνει να πάρω, δεν έχω πάρει και ποτέ. Εννοείται έχω τρελό άγχος, εννοείται θα πάθω κατάθλιψη που θα πρέπει να ζήσω σε μεγαλούπολη στα καλά καθούμενα, εννοείται ότι με το που γεννήσω θα ψάξω τρόπο να φύγουμε πάλι, αλλά προς το παρόν προσπαθώ να με πείσω ότι κάνω καλά! 

Δε θα προχωρούσε τίποτα εδώ κορίτσια, με ξέρω. Για να καταλάβετε, πριν λίγες μέρες άρχισα να έχω κάτι ποναλακια αριστερά (βγαλμένη σαλπιγγα) και το έδεσα κόμπο ότι εμεινα έγκυος κατά λάθος κ τώρα είναι εξωμητριο στην ωοθήκη, και τι θα κάνω, δεν έχω άλλο τριχιλιαρο να δώσω σε ιδιωτικό, πως θα πάω σε δημόσιο, πού να πάω κ τέτοια. Πανικός, η τρέλα σε όλο της το μεγαλείο!!! Πόσο μάλλον άμα ξεκινούσαμε και προσπάθειες ξανά! Θα έκανα κάθε μέρα από 5 τεστ εγκυμοσύνης και 24/24 θα ερμηνεία γαστρεντερικα συμπτώματα ως εξωμητρια σε κάθε κοιλιακό όργανο... 

Με λάβαρο την ελπιδα, πάμε κ όπου βγει... 

Καλημέρα κορίτσι μου!

Δεν σου κρύβω ότι εμείς ελπίζουμε σαν τρελοί να βγει η μετάθεση του άντρα μου για νησί για να ηρεμήσουμε επιτέλους από την μεγαλούπολη. Δεν έχουμε καμία σχέση με νησί, κανένας από τους δυο μας αλλά πλέον που έχουμε παιδί, θέλουμε μια καλύτερη ποιότητα ζωής. Σίγουρα η ιατρική περίθαλψη είναι κάτι που μας έχει προβληματίσει (για αυτό και θέλουμε να κάνουμε δεύτερο παιδί πριν φύγουμε). Φεβρουάριο θα κάνει την αίτηση και μέχρι το καλοκαίρι θα ξέρουμε. Αν μείνουμε εδώ, επειδή δεν έχουμε δικό μας σπίτι, θα αναγκαστεί να δουλεύει για πάντα δεύτερη δουλειά, με ο,τι αυτό συνεπάγεται. Μας έχουν φάει οι τεράστιες αποστάσεις, η κίνηση, αυτοί οι τρελοί ρυθμοί. Για να πάμε την μικρή στην παιδίατρο (τώρα που αλλάξαμε περιοχή) μας πήρε 3 ώρες πηγαινελα. Τραγικό, ούτε νομό να αλλάζαμε. 

Άλλοι που το συζηταμε μας λένε ότι είμαστε τρελοί που φεύγουμε από Αθήνα με ένα μικρό παιδί.. Είναι σίγουρα το τι ψάχνει ο καθένας και πως θέλει να ζήσει τη ζωή του.

Εγώ εύχομαι να σου έρθουν όλα όπως τα θέλεις και να έχετε μια υπέροχη ζωή όπου κ αν είστε ♥️

Να σας πω επίσης, ότι τα μάτια μου κάνουν γραμμουλες και κάτι σαν να βλέπω σε (κίτρινο) φως. Είναι hometest όμως γιατί με τα one step πήρα διαζύγιο οριστικά 😂.  Εννοείται στην κάμερα δεν φαίνεται τίποτα, άρα αναμονή τις επόμενες ημέρες να ξεκαθαρίσει το τοπίο..

Κορίτσια καλημέρα!
Σήμερα είμαι αρκετά προβληματισμένη θα έλεγα.
Εχθές με θετικό τεστ ωορρηξίας θέλησα να συνευρεθώ με το σύζυγο το βραδάκι μιας και είχα καταλάβει τα πονάκια από τη δεξιά ωοθήκη.. αλλά ο σύζυγος για πρώτη φορά δεν ήθελε και κοιτούσε με δικαιολογίες να το αποφύγει.. και καλά ότι νύσταζε.. και εντάξει δεν επέμενα κι εγώ, με το στανιό εξάλλου δεν πετυχαίνεις και τίποτα, ίσα ίσα χαλιέσαι περισσότερο. Έτσι τον άφησα στην ησυχία του και γύρισα πλευρό.
Άρχισε να ξεφυσάει, ουφ και ουφ! λέω  τι έπαθες; τι έγινε; συμβαίνει κάτι;
και γυρίζει με πολύ δυσκολία στο να εκφραστεί, ότι δεν είναι ψυχολογικά καθόλου καλά.
Του λέω γιατί; Εντωμεταξύ εγώ εδώ και καιρό τον βλέπω μια χαρά και ευδιάθετο.. ξαφνικά λέω τι έγινε.. και μου λέει με στεναχωρεί όλο αυτό , που δεν μπορώ να κάνουμε παιδάκι. Εκεί κορίτσια έπαθα κοκομπλόκο.. γιατί εγώ διανύω την καλύτερη περίοδο της ζωής μου… τώρα… τώρα να νοιώθω χάλια που έχει μπει το νερό στο αυλάκι και περιμένω πως και πως την περίοδο για να πάω για εξωσωματική, που είναι όλα στην τελική ευθεία. Ποιο ευτυχισμένη πεθαίνεις είμαι! Κι αυτός δυστυχής… δηλαδή τι να πω.
Του λέω σε παρακαλώ μην σκέφτεσαι έτσι, δεν είναι ότι δεν μπορείς να κάνεις παιδιά, μπορείς , απλά με κάποια βοήθεια, αυτό είναι όλο. Και στο κάτω κάτω ούτε ο πρώτος είναι με τέτοιο πρόβλημα ούτε και ο τελευταίος.
Αυτός κορίτσια να δείτε που το έχει πάρει βαρέως γιατί βλέπει σε τι διαδικασία θα υποβάλω τον εαυτό μου στα καλά καθούμενα για το δικό του θέμα και στεναχωριέται. Εγώ τουλάχιστον έτσι το καταλαβαίνω, εσείς τι λέτε;

στις πριν 22 λεπτά, ο/η melitiniღ είπε:

Κορίτσια καλημέρα!
Εχθές με θετικό τεστ ωορρηξίας θέλησα να συνευρεθώ με το σύζυγο το βραδάκι μιας και είχα καταλάβει τα πονάκια από τη δεξιά ωοθήκη.. αλλά ο σύζυγος για πρώτη φορά δεν ήθελε και κοιτούσε με δικαιολογίες να το αποφύγει.. και καλά ότι νύσταζε.. και εντάξει δεν επέμενα κι εγώ, με το στανιό εξάλλου δεν πετυχαίνεις και τίποτα, ίσα ίσα χαλιέσαι περισσότερο. Έτσι τον άφησα στην ησυχία του και γύρισα πλευρό.
και γυρίζει με πολύ δυσκολία στο να εκφραστεί, ότι δεν είναι ψυχολογικά καθόλου καλά.
Του λέω γιατί; Εντωμεταξύ εγώ εδώ και καιρό τον βλέπω μια χαρά και ευδιάθετο.. ξαφνικά λέω τι έγινε.. και μου λέει με στεναχωρεί όλο αυτό , που δεν μπορώ να κάνουμε παιδάκι. Εκεί κορίτσια έπαθα κοκομπλόκο.. γιατί εγώ διανύω την καλύτερη περίοδο της ζωής μου… τώρα… τώρα να νοιώθω χάλια που έχει μπει το νερό στο αυλάκι και περιμένω πως και πως την περίοδο για να πάω για εξωσωματική, που είναι όλα στην τελική ευθεία. Ποιο ευτυχισμένη πεθαίνεις είμαι! Κι αυτός δυστυχής… δηλαδή τι να πω.
Του λέω σε παρακαλώ μην σκέφτεσαι έτσι, δεν είναι ότι δεν μπορείς να κάνεις παιδιά, μπορείς , απλά με κάποια βοήθεια, αυτό είναι όλο. Και στο κάτω κάτω ούτε ο πρώτος είναι με τέτοιο πρόβλημα ούτε και ο τελευταίος.
Αυτός κορίτσια να δείτε που το έχει πάρει βαρέως γιατί βλέπει σε τι διαδικασία θα υποβάλω τον εαυτό μου στα καλά καθούμενα για το δικό του θέμα και στεναχωριέται. Εγώ τουλάχιστον έτσι το καταλαβαίνω, εσείς τι λέτε;

Το έχει χτυπήσει στον αντρικό εγωισμό. Κάνε τη χαζή μη δείχνεις τη χαρά σου έντονα διότι αισθάνεται ότι δεν μπορεί να σου προσφέρει ένα μωρό. Αχ παιδιά θα έρθει το μωράκι και θα δείτε πόσο απαραίτητοι θα του είστε και οι δύο και θα ξεχάσετε το πως ήρθε. Ολόκληρο χωριό χρειάζεται να μεγαλώσει ένα παιδί λέγανε οι παλιοί. Εμένα πάντως δύο στους τρεις που ξέρω μου εξομολογηθηκαν κρυφά οι γυναίκες τους ότι έκαναν εξωσωματική... Τώρα γιατί το κρύβουν... Τιμή τους που το πάλεψαν. 

στις πριν 5 λεπτά, ο/η evaioan είπε:

Το έχει χτυπήσει στον αντρικό εγωισμό. Κάνε τη χαζή μη δείχνεις τη χαρά σου έντονα διότι αισθάνεται ότι δεν μπορεί να σου προσφέρει ένα μωρό. Αχ παιδιά θα έρθει το μωράκι και θα δείτε πόσο απαραίτητοι θα του είστε και οι δύο και θα ξεχάσετε το πως ήρθε. Ολόκληρο χωριό χρειάζεται να μεγαλώσει ένα παιδί λέγανε οι παλιοί. Εμένα πάντως δύο στους τρεις που ξέρω μου εξομολογηθηκαν κρυφά οι γυναίκες τους ότι έκαναν εξωσωματική... Τώρα γιατί το κρύβουν... Τιμή τους που το πάλεψαν. 

Έτσι πιστευώ κι εγώ, ότι είναι καθαρά και μόνο εγωιστικό το θέμα.
Είναι τόσο εγωιστής ως άνθρωπος που αυτό το πράγμα τον έχει αποτελειώσει.. απο τη μία καλά του γίνεται, λίγο ταπείνωση δεν βλάπτει.. γιατί δεν είμαστε και Θεοί!
Αυτός νομίζει ότι μπορεί να κάνει ότι θέλει μόνος του, δεν θέλει τι βοήθεια κανενός.
Κι εγώ πιστευώ βαθιά μέσα μου πως θα ρθει παιδάκι, απλά ο Θεός μας δοκιμάζει αυτή τη στιγμή τον καθένα μας στα πάθη του.
Όσο για τη χαρά, όσο και να θέλω να την κρύψω δεν γίνεται, χαρά είναι και φαίνεται!
Και κυρίως προσμονή στο θαύμα!
Είναι η πρώτη φορά που πραγματικά πιστεύω πως κάτι μπορεί να γίνει, αφού δεν μπορούν να συναντηθούν με φυσικό τρόπο τα γονίδια μας, τουλάχιστον θα συναντηθούν με τη βοήθεια της επιστήμης. Εκεί θα ξέρεις ότι η συνάτηση έχει γίνει, τώρα είσαι στα σκοτάδια.
Έχω άπειρα αποθέματα ελπίδας μέσα μου πιστεύω, σε αντίθεση με τον άντρα μου που είναι φύση απαισιόδοξο άτομο.

στις πριν 1 ώρα, ο/η melitiniღ είπε:

Λήμνο πήγα εγώ πέρυσι, είναι ωραίο νησί και σχετικά οικονομικό με τα σημερινά δεδομένα, γιατή φέτος πήγαμε Λευκάδα και μας έπεσαν τα μαλλιά απο την ακρίβεια.

στις πριν 8 ώρες, ο/η Diwni είπε:

@Παρασκευαιδου όταν έρχεσαι Ελλάδα είστε βόρεια Ελλάδα? Αν ναι λημνο να πάτε ασυζητητί.

Καλέ Λήμνο μένω!!! Ε θα τρελαθώ!!! 

στις πριν 56 λεπτά, ο/η Elli13 είπε:

Να σας πω επίσης, ότι τα μάτια μου κάνουν γραμμουλες και κάτι σαν να βλέπω σε (κίτρινο) φως. Είναι hometest όμως γιατί με τα one step πήρα διαζύγιο οριστικά 😂.  Εννοείται στην κάμερα δεν φαίνεται τίποτα, άρα αναμονή τις επόμενες ημέρες να ξεκαθαρίσει το τοπίο..

Που είναι; Που είναι;;; Που είναι;;;🧐🧐🧐🧐🧐🧐 Άντε καλέ ανέβασε το έχω βγάλει τον φακό από εχθές 🤣

στις πριν 54 λεπτά, ο/η melitiniღ είπε:

Κορίτσια καλημέρα!

Περάσαμε και από αυτή την φάση....είναι λογικό!!!και αυτοί νιώθουν ότι δεν μπορούν να μας προσφέρουν αυτό που θέλουμε τόσο πολύ!!!!  Μην τον παρεξηγείς...είχαμε φτάσει σε σημείο διαζυγίου αλλά ο χρόνος τα έφερε έτσι και κατάλαβα ότι δεν πρέπει να συνεχίσω με αυτή την κατάσταση δεν οδηγεί πουθενά.....εγώ βέβαια έχω ήδη 2 παιδάκια οπότε είναι τελείως διαφορετικό αν δεν είχα παιδάκια ίσως να μην παρατούσα τα όπλα που λένε!!! Εσύ να κάνεις την διαδικασία της εξωσωματικής και προχωράτε.... Μην τον πιέζεις!άστον...δεν είναι ότι δεν θέλει ...είναι από το άγχος του και την στεναχώρια του!

Για εμένα τώρα θα μιλήσω....

Τώρα κορίτσια πιστέψτε μεαπολαμβάνω και πάλι τον έρωτα....από αυτό τον μήνα που σταμάτησα τα τεστ....και ο σύζυγος όπως παλιά....!!! Και ίσως έτσι έρθει από εκεί που δεν το περιμένουμε...ούτε ξέρω πότε έκανα ωορρηξία όμως δεν με νοιάζει πλέον...

στις πριν 6 λεπτά, ο/η marinamanoulitsa είπε:

Περάσαμε και από αυτή την φάση....είναι λογικό!!!και αυτοί νιώθουν ότι δεν μπορούν να μας προσφέρουν αυτό που θέλουμε τόσο πολύ!!!!  Μην τον παρεξηγείς...είχαμε φτάσει σε σημείο διαζυγίου αλλά ο χρόνος τα έφερε έτσι και κατάλαβα ότι δεν πρέπει να συνεχίσω με αυτή την κατάσταση δεν οδηγεί πουθενά.....εγώ βέβαια έχω ήδη 2 παιδάκια οπότε είναι τελείως διαφορετικό αν δεν είχα παιδάκια ίσως να μην παρατούσα τα όπλα που λένε!!! Εσύ να κάνεις την διαδικασία της εξωσωματικής και προχωράτε.... Μην τον πιέζεις!άστον...δεν είναι ότι δεν θέλει ...είναι από το άγχος του και την στεναχώρια του!

Για εμένα τώρα θα μιλήσω....

Τώρα κορίτσια πιστέψτε μεαπολαμβάνω και πάλι τον έρωτα....από αυτό τον μήνα που σταμάτησα τα τεστ....και ο σύζυγος όπως παλιά....!!! Και ίσως έτσι έρθει από εκεί που δεν το περιμένουμε...ούτε ξέρω πότε έκανα ωορρηξία όμως δεν με νοιάζει πλέον...

Αααα για να καταλάβω, εσύ έχεις παιδάκια απο άλλον άντρα και είσαι πατρεμένη τώρα με άλλον που δεν έχει παιδιά και θέλεις να κάνετε και μαζί ένα παιδάκι, σωστά;

στις πριν 9 λεπτά, ο/η melitiniღ είπε:

Αααα για να καταλάβω, εσύ έχεις παιδάκια απο άλλον άντρα και είσαι πατρεμένη τώρα με άλλον που δεν έχει παιδιά και θέλεις να κάνετε και μαζί ένα παιδάκι, σωστά;

Όχι καλέ, πάει για το 3ο😂😂 με τον ίδιο σύζυγο 😂😂

στις πριν 1 λεπτό, ο/η Tonakiv είπε:

Όχι καλέ, πάει για το 3ο😂😂 με τον ίδιο σύζυγο 😂😂

Αααα οκ! γιατί έτσι όπως το έγραψε εγώ αυτό κατάλαβα.. :P

στις πριν 15 ώρες, ο/η kalokairini είπε:

Καλησπέρα,είμαι 4 και 6 θεωρητικά. Πήγα σήμερα στο γιατρό αλλα προβληματίστηκα.Είδαμε σακο και λεκιθικό ασκό, αλλα είπε είναι λίγο μικρός ο ασκός, θα δείξει... Μπορεί να είναι και νωρίς λεει  🙏. Σε μια εβδομάδα θα με δει παλι, να δουμε πως θα παει..

Είναι πολύ νωρίς βρε, τσάμπα σε άγχωσε νομίζω. Εγώ πήγα 4+1 γιατί απλά εκείνη την ημέρα είχα κλείσει ραντεβού τυχαία για τεστ Παπ και υπέρηχο αλλά τελικά την ίδια μέρα είχα θετικό τεστ εγκυμοσύνης. Μόνο αυξημένο ενδομήτριο είδαμε που ήταν θετικό σημάδι. Στο γιατρό θα ξαναπάω 2/12 που τότε θα είμαι 8 εβδομάδων για να τα δούμε όλα. 

στις πριν 13 λεπτά, ο/η melitiniღ είπε:

Όχι καλέ ..με τον ίδιο άντρα ειμαι...θέλουμε και τρίτο παιδάκι απλά!🥰🥰

Αχ βρε κορίτσια εμένα μου φαίνεται λογικό να περνάνε οι άντρες αυτή τη φάση. Και δεν νομίζω ότι είναι εγωισμός. Αλλά είναι που λίγο αμφισβητείται ο ανδρισμός τους έμμεσα. Μην ξεχνάμε ότι παλιότερα γινόταν λόγος μόνο για τη γυναικεία υπογονιμότητα. Ο άνδρας πουθενά σε όλο αυτό. Πλέον ολοένα και περισσότερο αυξάνεται το ποσοστό της ανδρικής υπογονιμότητας και σε αυτό φταίει ο σύγχρονος τρόπος ζωής (παρακολούθησα πρόσφατα στο YouTube έναν κορυφαίο γιατρό στο είδος του που τα ανέλυε). 

Εν πάση περιπτώσει, θέλουν κ αυτοί νομίζω λιγο κατανόηση. Εδώ ο δικός μου που ξαναθυμιζω έχουμε 5 εγκυμοσύνες στο ιστορικό μας και ένα μωρό, ήταν σίγουρος ότι οι εξετάσεις του θα είναι άψογες. Χτες λοιπόν που του ανέφερα ότι είναι μετριες, τον έπιασε μια αρνηση. Σαν να μην ήθελε να το πιστέψει, και όταν του είπα να πάει σε ουρολόγο δυσανασχετησε. Γιατί και πώς και τέτοια. Δεν ήθελε να δει το πρόβλημα (όσο μικρό και να είναι, είναι το πρώτο θέμα που βρέθηκε έπειτα από άπειρες, πανάκριβες και άψογες εξετασεις). Ενώ έλεγε τόσο καιρό ότι και καλά εμένα δεν με νοιάζει αν θα έχω εγώ το πρόβλημα, στην πράξη αντέδρασε πολύ αλλιώς. Από κει και περα είναι στο χέρι μας πως θα το χειριστούμε. Αφενός για να μην τους πληγώσουμε, αφετέρου για να καταφέρουμε το πολυπόθητο. 

@melitiniღ εγώ τι θα πρότεινα; Βρείτε λίγο χρόνο, καντον μια σφιχτή αγκαλιά και μίλησε του. Δείξε του ότι είστε ένα σε αυτό, το πρόβλημα το έχει το ζευγάρι και όχι η μονάδα. Και ότι αυτή τη στιγμή είστε μια ανάσα από το όνειρο και αυτό μόνο χαρα πρέπει να σας προκαλεί 

στις πριν 40 λεπτά, ο/η marinamanoulitsa είπε:

Που είναι; Που είναι;;; Που είναι;;;🧐🧐🧐🧐🧐🧐 Άντε καλέ ανέβασε το έχω βγάλει τον φακό από εχθές 🤣

Δεν φαίνεται κορίτσι μου κάτι στις φωτό αλλά η πιο καλή που μπόρεσα να βγάλω με αλλαγή στο χρώμα είναι αυτή 

IMG_20241121_092732.jpg

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...