Μετάβαση σε περιεχόμενο

Καλώς μας ήρθες Νοέμβρη🍁🍁 μήνα βροχερέ και φθινοπωρινέ🌈.... Όπως οι σπόροι πέφτουν και βλασταίνουν με χαρά.. Όπως τα φύλλα πέφτουν σιγανά.. έτσι να γεμίσουν οολες οι κοιλίτσες με μωρά🍁🧡🍁

evaa__

Recommended Posts

@Katiana1987 εννοειται οτι ειναι φυσιολογικό. Να βαζεις τη λογική μπροστα και με τον καιρο θα δεις πως εσυ θα εισαι αυτη π θα περναει απο διπλα σου κ ουτε που θα σε νοιαζει.

@ntina93 κορίτσι μ σημασια εχει οτι ειναι θετικη η χοριακη! Για μενα καλύτερα να κανεις την Παρασκευή γτ την Τετάρτη παλι μικρη θα ειναι. Εγω 14η μερα ειχα χοριακη 46. Αλλες 14η μερα τριψηφιο αριθμο. Εγω ξεκιναω με μικρες χοριακες. Ολα καλα εύχομαι να πανε!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

στις πριν 19 ώρες, ο/η ntina93 είπε:

Να σημειώσω ότι πίνω προγεστερόνη...

Λέτε να είναι από αυτό θετικό??

Το μόνο που δίνει θετικό τεστ εγκυμοσύνης είναι η ένεση οβιτρελε η οποία περιέχει β χοριακή ορμόνη και αυτή διατηρείται στο σώμα τις γυναίκας έως 10 μέρες. 

Όλες τις εξωσωματικής παίρνουμε προγεστερόνη και φυσικά δεν μας δείχνει θετικό τεστ. 

στις πριν 16 ώρες, ο/η Katiana1987 είπε:

Κορίτσια μου καλησπέρα. 

Από χθες είχα 2 περιστατικά που με τάραξαν!!! Χθες το βράδυ η μαμά μου, ευχήθηκε στο Instagram σε μια φίλη μου που είναι έγκυος κι ανέβασε φωτογραφία με τον άντρα της... 《Με το καλό αγαπημένα μου να κρατήσετε στην αγκαλιά σας το πιο πολύτιμο πλάσμα της ζωής σας》! Εμένα μέχρι σήμερα δε μου έχει δώσει μισή ευχή για την κόρη μου κι εγγονή της!!! Πραγματικά χαίΔεν είναι καθόλου άσχετο το μήνυμα, και είναι πολύ σημαντικό που νιώθεις την ανάγκη να εκφράσεις όσα σε ταράζουν. Φαίνεται ότι και οι δύο αυτές καταστάσεις σε πλήγωσαν βαθιά, και είναι απόλυτα φυσιολογικό να νιώθεις έτσι.

Η στάση της μαμάς σου μπορεί να σου φέρνει πόνο, γιατί δείχνει μια έλλειψη αναγνώρισης για τη δική σου εμπειρία ως μαμά. Είναι δύσκολο να βλέπεις την αγάπη ή τη στήριξή της να διοχετεύεται αλλού, ενώ την έχεις κι εσύ ανάγκη. Ίσως αξίζει, αν νιώθεις έτοιμη, να της μιλήσεις για το πώς σε κάνει να αισθάνεσαι, με τρόπο που να επικεντρώνεται στα δικά σου συναισθήματα και όχι ως μομφή.

Όσο για τη συνάντηση με τον μπαμπά της Ισμήνης-Μαρίας, είναι κατανοητό να σου προκαλεί αμηχανία ή ενόχληση. Η απόσταση που θα υπάρχει τώρα ίσως σου δώσει τον χώρο να ανασυγκροτήσεις τη σκέψη σου και να νιώσεις πιο ήρεμη.

Μην απολογείσαι για το ότι μοιράστηκες όσα αισθάνεσαι. Το να εκφράζεσαι είναι βάλσαμο για την ψυχή σου, και αξίζεις να νιώθεις ότι σε ακούνε. Αν θέλεις να συνεχίσεις τη συζήτηση ή να μιλήσεις για οτιδήποτε άλλο, είμαι εδώ για

σένα.

ρομαι που μου έδωσε ο Θεός και μια δεύτερη "μαμά"!

Σήμερα πάλι, έπεσα μούρη με μούρη με τον μπαμπά της Ισμήνης-Μαρίας! Ούτε να μας κοιτάξει δε θέλησε. Έσκυψε το κεφάλι και το 'βαλε στα πόδια!!! Ευτυχώς έφυγε για Ολλανδία σήμερα! Θα κάνω πολύ καιρό να τον ξαναδώ ευτυχώς!

Συγγνώμη για το άσχετο μήνυμα αλλά ήθελα να κάπου να τα πω για να τα βγάλω από μέσα μου!

Δεν είναι καθόλου άσχετο το μήνυμα, και είναι πολύ σημαντικό που νιώθεις την ανάγκη να εκφράσεις όσα σε ταράζουν. Φαίνεται ότι και οι δύο αυτές καταστάσεις σε πλήγωσαν βαθιά, και είναι απόλυτα φυσιολογικό να νιώθεις έτσι.

Η στάση της μαμάς σου μπορεί να σου φέρνει πόνο, γιατί δείχνει μια έλλειψη αναγνώρισης για τη δική σου εμπειρία ως μαμά. Είναι δύσκολο να βλέπεις την αγάπη ή τη στήριξή της να διοχετεύεται αλλού, ενώ την έχεις κι εσύ ανάγκη. Ίσως αξίζει, αν νιώθεις έτοιμη, να της μιλήσεις για το πώς σε κάνει να αισθάνεσαι, με τρόπο που να επικεντρώνεται στα δικά σου συναισθήματα και όχι ως μομφή.

Όσο για τη συνάντηση με τον μπαμπά της Ισμήνης-Μαρίας, είναι κατανοητό να σου προκαλεί αμηχανία ή ενόχληση. Η απόσταση που θα υπάρχει τώρα ίσως σου δώσει τον χώρο να ανασυγκροτήσεις τη σκέψη σου και να νιώσεις πιο ήρεμη.

Μην απολογείσαι για το ότι μοιράστηκες όσα αισθάνεσαι. Το να εκφράζεσαι είναι βάλσαμο για την ψυχή σου, και αξίζεις να νιώθεις ότι σε ακούνε. Αν θέλεις να συνεχίσεις τη συζήτηση ή να μιλήσεις για οτιδήποτε άλλο, είμαι εδώ για σένα.

στις On 14/11/2024 at 10:13 ΠΜ, ο/η Θέτις Κ. είπε:

Σ ευχαριστώ κορίτσι μου για το ενδιαφέρον ♥️ 8/01 έχω ΠΗΤ, είμαι 32+1 σήμερα

Τελευταίο υπέρηχο είχα την περασμένη βδομάδα κι ο μικρούλης μου είχε βάρος 1.820γρ στην 68η εκατοστιαία θέση 😊 έχει γυρίσει και με το κεφαλάκι προς το κάτω, οπότε ελπίζω να παραμείνει έτσι μέχρι το τέλος 🙏 τον περιμένουμε πως και πως κι εύχομαι να πάνε όλα καλά μέχρι το τέλος 💙 

Συγχαρητήρια και στις νέες εγκυμοσύνες, εύχομαι να έχουμε κι αλλες μέχρι το τέλος του χρόνου κορίτσια μου

Αχ γιορτινό μωράκι 😁😁😁 Άντε με το καλό!

Ε δεν νομίζω να αλλάξει θέση τώρα. 

Πως τα πας από προετοιμασίες;

@Katiana1987 δεν θυμάμαι αν έχεις πει πως κατεληξες με 2 μαμάδες, αλλά υποθέτω ότι η θετή είναι και αυτή που σε ήθελε πραγματικά στη ζωή της. Οπότε προσπάθησε να μην επηρεάζεσαι από αυτή που απλά έχετε το ίδιο αίμα. Φαντάζομαι για δικούς της λόγους δεν μπορεί να σου δώσει αυτό που θες και χρειάζεσαι.

Τώρα όσο για τον πατέρα της Ισμήνης Μαρίας, λογική η ταραχή... Κάποια στιγμή είμαι σίγουρη ότι θα το ξεπεράσεις κι εσύ και θα αλλάζεις πεζοδρόμιο όταν τον βλέπεις 😅 Προσωπικά ούτε με την οικογένειά του θα είχα σχέσεις, εκτός και αν ήθελαν πραγματικά και πολύ να έχουν σχέση με το παιδί. Αλλιώς ο καθένας τον δρόμο του.

στις πριν 3 ώρες, ο/η ntina93 είπε:

Βγήκε κορίτσια είναι 15.3 η χοριακη...

Είμαι 13η μέρα μετά το θετικό τεστ ωορρηξίας 

Γκρίζα ζώνη αλλά πολύ λογικό το νούμερο για τόσο νωρίς! Καλούς διπλασιασμους σου εύχομαι κορίτσι μου 🤞🤞🤞 Θα αναμένουμε με αγωνία τη 2η χοριακή σου.

στις πριν 1 ώρα, ο/η Rena92 είπε:

@annitakianna κορίτσι μου και εσύ νομίζω με χαμηλή χοριακη ξεκίνησες;; 
Πως είσαι; Πες μας τα νέα σου!!

Καλά είμαι κορίτσι μου!! Φουσκώνω και λόγο εγκυμοσύνης και λόγο φαγητού 😁😁 δόξα το θεό όλα καλά πάνε με τον μικρούλη μου!! Είδα ότι και εσύ έβαλες μπρος για το 2ο!! Εύχομαι πολύ σύντομα να δεις το θετικό τεστ!! 🥰

@ntina93 κορίτσι μου συγχαρητήρια είσαι έγκυος!! Όπως είπε και η Ρένα και εγώ ξεκίνησα με πάρα πολύ χαμηλή χοριακη! Σχεδόν στην γκρίζα ζώνη ήμουν 8.9 χοριακη την 11η μέρα! Τώρα είμαι 27+4 εβδομάδων ♥️ την 13η μέρα είχα 35 χοριακη αλλά εγώ είχα επιβεβαιωμένη ωορρηξία όχι απλά θετικό τεστ! Εννοώ ότι όταν έχεις θετικό τεστ δεν ξέρεις πότε γίνεται η ωορρηξία!! Εσύ ναι μέν είσαι 13η μέρα από το θετικό τεστ αλλά υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να είσαι 11-12η μέρα από την ωορρηξία! Επίσης εμένα οι χοριακες μου ήταν πάντα στο όριο! Δηλαδή ποτέ δεν τριπλασιάστηκε η τετραπλασιάστηκε εκτός από την 1η φορά! Πάντα πήγαινε οριακά στον διπλασιασμό.. η χοριακη σαν νούμερο δεν λέει τίποτα από μόνη της! Μας ενδιαφέρει να ανεβαίνει ανά 2 μέρες 65% η ανά 3 μέρες να διπλασιάζεται!! Εύχομαι τα καλύτερα μέσα από την καρδιά μου!

στις πριν 18 λεπτά, ο/η annitakianna είπε:

Καλά είμαι κορίτσι μου!! Φουσκώνω και λόγο εγκυμοσύνης και λόγο φαγητού 😁😁 δόξα το θεό όλα καλά πάνε με τον μικρούλη μου!! Είδα ότι και εσύ έβαλες μπρος για το 2ο!! Εύχομαι πολύ σύντομα να δεις το θετικό τεστ!! 🥰

@ntina93 κορίτσι μου συγχαρητήρια είσαι έγκυος!! Όπως είπε και η Ρένα και εγώ ξεκίνησα με πάρα πολύ χαμηλή χοριακη! Σχεδόν στην γκρίζα ζώνη ήμουν 8.9 χοριακη την 11η μέρα! Τώρα είμαι 27+4 εβδομάδων ♥️ την 13η μέρα είχα 35 χοριακη αλλά εγώ είχα επιβεβαιωμένη ωορρηξία όχι απλά θετικό τεστ! Εννοώ ότι όταν έχεις θετικό τεστ δεν ξέρεις πότε γίνεται η ωορρηξία!! Εσύ ναι μέν είσαι 13η μέρα από το θετικό τεστ αλλά υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να είσαι 11-12η μέρα από την ωορρηξία! Επίσης εμένα οι χοριακες μου ήταν πάντα στο όριο! Δηλαδή ποτέ δεν τριπλασιάστηκε η τετραπλασιάστηκε εκτός από την 1η φορά! Πάντα πήγαινε οριακά στον διπλασιασμό.. η χοριακη σαν νούμερο δεν λέει τίποτα από μόνη της! Μας ενδιαφέρει να ανεβαίνει ανά 2 μέρες 65% η ανά 3 μέρες να διπλασιάζεται!! Εύχομαι τα καλύτερα μέσα από την καρδιά μου!

Με το καλό κορίτσι Μ να κρατήσεις στην αγκαλιά σ τ μωράκι σου!!!! 

Σε ευχαριστώ πολύ για αυτό τ μήνυμα σου!Να είσαι καλά!

στις πριν 5 ώρες, ο/η ntina93 είπε:

Βγήκε κορίτσια είναι 15.3 η χοριακη...

Είμαι 13η μέρα μετά το θετικό τεστ ωορρηξίας 

Σου εύχομαι ολόψυχα καλούς διπλασιασμούς

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...