Μετάβαση σε περιεχόμενο

Αναφορά

• Απαντήσεις

• Κορίτσια εγώ κάποιο άλμα δεν μπορώ να πω πως έχω καταλάβει πάμε καλά για την ώρα από θέμα διάθεσης και ύπνου  αύριο έχουμε εμβόλιο να πάμε να δούμε και τα κιλάκια μας ελπίζω να μην την επηρεάσει πολύ το εμβόλιο 😅
    • Κορίτσι μου δεν είναι εύκολο να μην επηρεάζεσαι από αυτούς τους δύο ανθρώπους λογικό είναι αλλά ο καθένας κάνει τις επιλογές του και προχωράει με αυτές.. εσύ κοιτα να είστε καλά με τη κορούλα σου και οι άλλοι ας πάρουν τον δρόμο τους ..
    • Καλά είμαι κορίτσι μου!! Φουσκώνω και λόγο εγκυμοσύνης και λόγο φαγητού 😁😁 δόξα το θεό όλα καλά πάνε με τον μικρούλη μου!! Είδα ότι και εσύ έβαλες μπρος για το 2ο!! Εύχομαι πολύ σύντομα να δεις το θετικό τεστ!! 🥰 @ntina93 κορίτσι μου συγχαρητήρια είσαι έγκυος!! Όπως είπε και η Ρένα και εγώ ξεκίνησα με πάρα πολύ χαμηλή χοριακη! Σχεδόν στην γκρίζα ζώνη ήμουν 8.9 χοριακη την 11η μέρα! Τώρα είμαι 27+4 εβδομάδων ♥️ την 13η μέρα είχα 35 χοριακη αλλά εγώ είχα επιβεβαιωμένη ωορρηξία όχι απλά θετικό τεστ! Εννοώ ότι όταν έχεις θετικό τεστ δεν ξέρεις πότε γίνεται η ωορρηξία!! Εσύ ναι μέν είσαι 13η μέρα από το θετικό τεστ αλλά υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να είσαι 11-12η μέρα από την ωορρηξία! Επίσης εμένα οι χοριακες μου ήταν πάντα στο όριο! Δηλαδή ποτέ δεν τριπλασιάστηκε η τετραπλασιάστηκε εκτός από την 1η φορά! Πάντα πήγαινε οριακά στον διπλασιασμό.. η χοριακη σαν νούμερο δεν λέει τίποτα από μόνη της! Μας ενδιαφέρει να ανεβαίνει ανά 2 μέρες 65% η ανά 3 μέρες να διπλασιάζεται!! Εύχομαι τα καλύτερα μέσα από την καρδιά μου!
    • Εμένα είναι μέσα στη γκρίνια θέλει όλο στήθος αγκαλιά και πιπίλα και φαίνεται νυσταγμενος.. Επειδή και τα κακακια του είναι κάπως σκέφτηκα μήπως φταίει που έφαγα γαλακτοκομικα (μου είπε η σύμβουλος θηλασμού τώρα που ρυθμισαμε την παραγωγή στο γάλα μου να δοκιμάσω να τρώω από μια μερίδα γαλακτοκομικα τη μέρα) τις τελευταίες μέρες και ξαναρχισαν οι κολικοι αλλά τον βλέπω ότι μολις τον βάζω στο μομπιλε ηρεμεί και σκέφτομαι αν πονούσε από κολικούς δεν θα γκρίνιαζε και όταν τον έβαζα να κοιτάει το μομπιλε; ; Τι να πω; 
    • αα κορίτσια ξεκινησαν οι αιτήσεις για το επίδομα θέρμανσης..!
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...