Μετάβαση σε περιεχόμενο

Αναφορά

• Απαντήσεις

• Εμένα είναι μέσα στη γκρίνια θέλει όλο στήθος αγκαλιά και πιπίλα και φαίνεται νυσταγμενος.. Επειδή και τα κακακια του είναι κάπως σκέφτηκα μήπως φταίει που έφαγα γαλακτοκομικα (μου είπε η σύμβουλος θηλασμού τώρα που ρυθμισαμε την παραγωγή στο γάλα μου να δοκιμάσω να τρώω από μια μερίδα γαλακτοκομικα τη μέρα) τις τελευταίες μέρες και ξαναρχισαν οι κολικοι αλλά τον βλέπω ότι μολις τον βάζω στο μομπιλε ηρεμεί και σκέφτομαι αν πονούσε από κολικούς δεν θα γκρίνιαζε και όταν τον έβαζα να κοιτάει το μομπιλε; ; Τι να πω; 
    • αα κορίτσια ξεκινησαν οι αιτήσεις για το επίδομα θέρμανσης..!
    • δεν ξέρω αν το περάσαμε... αλλά εμένα τις τελευταίες 10 μερες ειχε πολύ γκρίνια και άρνηση για ύπνο...χθες και σήμερα ειναι αλλο παιδακι...φτου φτου φτου μην τον ματιαξω😂 εσενα τι εχει;
    • Κορίτσια μου έχω μια ερώτηση  Το άλμα της 12ης βδομάδας πόσο σας κράτησε και τι "συμπτώματα" είχε;  Νομίζω πως το περνάμε...
    • Ναι, την πρόταση για τις ενέσεις μου την έκανε πριν 3 βδομάδες, όχι τώρα. Κι όντως δεν είχα καμία ένδειξη προωρότητας, απλώς έκρινε από το άλλο περιστατικό που είχε και μας το πρότεινε. Συν του ότι είμαι δευτερότοκος και θεωρεί ότι θα γεννήσω νωρίτερα, ίσως λόγω εμπειρίας και στατιστικών... Απλώς επειδή κοντεύει να με ματιαξει και να το πιστέψω κι εγώ ότι γεννάω από τον Οκτώβριο όπως λες, αναρωτιέμαι μη γίνει τίποτα στο τέλος... 😩 Αυτό που λες, προσπαθώ να το χαρώ και να με πιάσει ανυπομονησία, αλλά σε κάθε σύσπαση εύχομαι να μείνει το μωρό μέσα 😆 ουσιαστικά 2 εβδομάδες έμειναν για μένα 😳
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...