Μετάβαση σε περιεχόμενο

Αναφορά

• Απαντήσεις

• Καλησπέρα Σοφία!! Έχε υπόψη σου ότι η εμφύτευση γίνεται 6-12 μέρες μετά την ωορρηξία (αν δεν ξέρεις πότε ήταν κρατα την επαφή σαν ημερομηνία). Έπειτα θέλει 2-3 μέρες να ανέβει η χοριακη ώστε να εντοπιστεί από τεστ εγκυμοσύνης. Βλέπεις η ntina93 με 15 μονάδες είχε δεύτερη γραμμή. Οπότε και το predictior έτσι λειτουργεί. Αυτό το 6 μέρες που λέει, είναι πολύ σχετικό (μαρκετινιστικο κόλπο, είμαι και σε αυτό ειδική 😂 καθώς έχω πάρει το μεταπτυχιακό μου στον κλάδο). Όπως και να έχει εύχομαι ολόψυχα να είσαι εγκυουλα. Υ.Γ εμείς εδώ στο φόρουμ κατά γενικό κανόνα είμαστε πολύ φαν των τεστ ωορρηξίας. Ειδικά για κοπέλες με πολυκυστικες και μη σταθερό κύκλο βοηθούν άπειρα να βρεις την ωορρηξία σου και να έχεις πιο στοχευμένες επαφές  Κοριτσάκι μου, ένα νούμερο δεν λέει τίποτα από μόνο του. Σημασία έχει ο διπλασιασμός. Επίσης σημασία έχει ότι είσαι έγκυος 🤰. Θετική σκέψη και το νούμερο σου θα ανέβει με ταχύτατους ρυθμούς, απλά το έπιασες στην αρχή του και τώρα θέλει λίγο υπομονή ❤️
    • Έκοψες  και τον καφέ ε? Εγώ πίνω, ενώ στην πρώτη δεν ήθελα. Επειδή είχα κόψει το κάπνισμα τότε έκοψα και τον καφέ, αλλά τώρα αισθάνομαι ότι τον χρειάζομαι. Όλα καλά είναι με τα μωράκια σου! Θα τα ευχαριστηθείτε στη β επιπέδου!  
    • Αχ την ίδια ακριβώς κουβέντα είπαμε!!! Δυστυχώς πατάνε στην ανθρώπινη αγωνία και άγνοια για προσωπικό όφελος! Να 'σαι καλά για τις ευχές σου και τα λόγια σου! Με ηρέμησες πολύ! 😊 Αυτ΄΄ο θέλω να πιστεύω κι εγώ! Φυσικά θα σας κρατάω ενήμερες! Πολύ χάρηκα και με τα νέα σου!!! Τι καλύτερο απο μια υγιέστατη ψηλόλιγνη μπουμπού! Να χαρείτε τις ετοιμασίες για τον ερχομό της... κι όσο για την ισχιακή θέση, μην το σκέφτεσαι! Υπάρχει ακόμα χρόνος να γυρίσει.💗
    • Καλημέρα κορίτσια μου 🩵 Σήμερα κάναμε το πρώτο μας 12ωρο 🥳🥳🥳🥳..Φανταστείτε είναι η πρώτη φορά που ξύπνησα πολύ πριν το μωρό,σηκώθηκα έκανα ένα σωρό δουλειές και μετά ξύπνησε το γλυκάκι μας 🩵🧿...εννοείται πήρα πάλι την παιδίατρο που μου ξανά είπε το ίδιο "κοιμούνται όσο θέλουμε,τρώνε όσο θέλουμε" αν πεινούσε μου λέει θα τσιριζε 😆🥰   @Katiana1987 κορίτσι μου και εγώ θα σου πω ότι είσαι τυχερή και ας σε πληγώνουν αυτές οι συμπεριφορές...Καλύτερα μακριά παρά να είναι στη ζωή σας και να σας την κάνουν άνω κάτω..
    • Αααα δημόσιο, οκ! Εμάς εδώ στο Ηράκλειο (τουλάχιστον μέχρι πριν κάποια χρόνια που ήξερα σίγουρα, πλέον δεν έχω ενημέρωση) δεν είχες καν την επιλογή για επισκληριδιο σε Φ.Τ. σε κανένα απ' τα 2 δημόσια νοσοκομεία. 😅 Δεν έχω ιδέα τι ισχύει στα υπόλοιπα δημόσια νοσοκομεία της Ελλάδας... 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...