Μετάβαση σε περιεχόμενο

Αναφορά

• Απαντήσεις

• Καλε μην απογοητευεσαι. Προσωπικα δεν ειχα κανενα συμπτωμα και εκανα τη χοριακη νωριτερα απ οτι μ ειπε ο γιατρος γιατι ημουν σιγουρη οτι θα ειναι αρνητικη κ δεν ηθελα ν παιρνω τζαμπα φαρμακα. Μαλιστα ειχα πει στο μικροβιολογικο ν μου βαλουν υπογραφη κ σφραγιδα στο αποτελεσμα γιατι θα πηγαινα στο φαρμακειο του εοπυυ να παρω φαρμακα. Τελικα μου ηρθε μειλ μετα απο 2 ωρες γιατι η χοριακη ηταν θετικη! Καλη επιτυχια να εχεις!!
    • Σε ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον. Αν δε μας προκύψει καμιά ραγδαία αύξηση το Σάββατο, έχουμε αποφασίσει με τον σύζυγο να μην την κάνουμε. Θέλουμε να ακούσουμε και τι θα μας πει ο εμβρυιμητρικός που ήταν πιο ψυχραιμος και σε καμία περίπτωση δεν ανέφερε την αμνιοπαρακέντηση. Και φυσικά αν χρειαστεί θα πάρουμε κι άλλη γνώμη!
    • Βρε κορίτσι μου συγγνώμη που πετάγομαι στο θέμα σας αλλά επειδή είναι μια πολύ μεγάλη εξέταση σε μια πολύ δύσκολη εβδομάδα, δεν παίρνετε και δεύτερη και τρίτη γνώμη? Κι εγώ τον εμπιστεύομαι τον γιατρό μου αλλά δεν είναι και θεοί και αυτοί κάνουν λάθη.
    • Κορίτσι μου καλημέρα! Αν και δεν είμαι γνώστης του θέματος επειδή δεν έχει τύχει ποτέ να βιώσω μια εγκυμοσύνη θα πω μόνο εμπειρίες που έχω ακούσει απο κοπέλες ότι δεν έχει να κάνει αυτό που λες με το να μην πετύχει η εγκυμοσύνη. Δεν αποτελεί δηλαδή σημάδι το γεγονός ότι δεν έχεις κανένα απολύτος σύμπτωμα.
    • Κορίτσια καλημέρα σ όλες....  Είμαι στην 6ημερα εμβρυομεταφορς ,ενώ τις πρώτες μέρες είχα κάποια συμπτωματακια από χθες δεν νιώθω τιποταααααααααα όταν λέμε τίποτα εννοούμε τίποτα, η εμβρυομεταφορα έγινε την 22 μέρα του κύκλου με ένα εμβρυακι 5ημερων πολύ καλό,φοβόμουν για δύο,  πάμε για κουλούρι Θεσσαλονίκης από την στιγμή που δεν νιώθω κάτι, υπάρχει κάτι για να πιαστώ και ν αρχίσω να σκέφτομαι θετικά?
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...