Μετάβαση σε περιεχόμενο

Καλώς μας ήρθες Νοέμβρη🍁🍁 μήνα βροχερέ και φθινοπωρινέ🌈.... Όπως οι σπόροι πέφτουν και βλασταίνουν με χαρά.. Όπως τα φύλλα πέφτουν σιγανά.. έτσι να γεμίσουν οολες οι κοιλίτσες με μωρά🍁🧡🍁

evaa__

Recommended Posts

στις πριν 2 ώρες, ο/η ntina93 είπε:

Κορίτσιαααα....

Χθες είδα λίγο ροζ στ σκούπισμα..

Το βράδυ είχα αναγουλα κ έκανα εμετό...

Τώρα δεν κρατήθηκα κ έκανα ένα τεστ 

IMG_20241117_195059.jpg

Συγχαρητήριααααα εύχομαι να πάνε όλα τέλεια και να έχεις μια υπέροχη τελειομηνη εγκυμοσύνη!!! 

Σφαίρα ο Νοέμβριος κορίτσια, έλα να μαζεύουμε θετικά τεστ 🙏 🙏 

Εγώ 4dpo, έχω μέλλον ακόμα αλλά έχω και μια απίστευτη ανυπομονησία αυτή τη φορά.... Μαζί και άγχος για τις 20 του μήνα που θα βγουν τα αποτελέσματα του σπέρματος...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Γουρλης ο Νοέμβρης ναι!!!

Εύχομαι όλα τα κορίτσια να αποκτήσουμε αυτό που επιθυμούμε πολύ!!!

Τι εξετάσεις κάνατε για τ σπέρμα θύμησε Μ σε παρακαλώ!καλά αποτελέσματα εύχομαι κοπελα Μ!!!

@ntina93συγχαρητήρια κορίτσι μου!!! Περιμένουμε τη χοριακή σου αύριο!!! Μια εύκολη και τελειόμηνη εγκυμοσύνη να έχεις κορίτσι μου! 

Κορίτσια μου καλησπέρα. 

Από χθες είχα 2 περιστατικά που με τάραξαν!!! Χθες το βράδυ η μαμά μου, ευχήθηκε στο Instagram σε μια φίλη μου που είναι έγκυος κι ανέβασε φωτογραφία με τον άντρα της... 《Με το καλό αγαπημένα μου να κρατήσετε στην αγκαλιά σας το πιο πολύτιμο πλάσμα της ζωής σας》! Εμένα μέχρι σήμερα δε μου έχει δώσει μισή ευχή για την κόρη μου κι εγγονή της!!! Πραγματικά χαίρομαι που μου έδωσε ο Θεός και μια δεύτερη "μαμά"!

Σήμερα πάλι, έπεσα μούρη με μούρη με τον μπαμπά της Ισμήνης-Μαρίας! Ούτε να μας κοιτάξει δε θέλησε. Έσκυψε το κεφάλι και το 'βαλε στα πόδια!!! Ευτυχώς έφυγε για Ολλανδία σήμερα! Θα κάνω πολύ καιρό να τον ξαναδώ ευτυχώς!

Συγγνώμη για το άσχετο μήνυμα αλλά ήθελα να κάπου να τα πω για να τα βγάλω από μέσα μου!

στις πριν 35 λεπτά, ο/η ntina93 είπε:

Γουρλης ο Νοέμβρης ναι!!!

Εύχομαι όλα τα κορίτσια να αποκτήσουμε αυτό που επιθυμούμε πολύ!!!

Τι εξετάσεις κάνατε για τ σπέρμα θύμησε Μ σε παρακαλώ!καλά αποτελέσματα εύχομαι κοπελα Μ!!!

Λόγω 4 αποβολών έως τώρα (2βιοχημικες και 2 παλινδρομες) κάναμε κατακερματισμό, οξειδωτικό στρες και έλεγχο για μικρόβια.. Είναι από τις εξετάσεις που κακώς δεν είχαμε κάνει ως τώρα. Το ευτύχημα είναι ότι απέκτησα μια υγιέστατη κόρη μέσα σε όλες αυτές τις απώλειες 

στις πριν 16 λεπτά, ο/η Elli13 είπε:

Λόγω 4 αποβολών έως τώρα (2βιοχημικες και 2 παλινδρομες) κάναμε κατακερματισμό, οξειδωτικό στρες και έλεγχο για μικρόβια.. Είναι από τις εξετάσεις που κακώς δεν είχαμε κάνει ως τώρα. Το ευτύχημα είναι ότι απέκτησα μια υγιέστατη κόρη μέσα σε όλες αυτές τις απώλειες 

Αυτό είναι πολύ αισιόδοξο να σ ζήσει η κορούλα σου!!! 

Εύχομαι να έχετε απαντήσεις για τις αποβολές ...

Μπράβο για τ κουράγιο σου!

Η επόμενη εγκυμοσύνη είμαι σίγουρη θα είναι τελειομηνη κορίτσι Μ ..να έχεις πίστη!

στις πριν 3 ώρες, ο/η ntina93 είπε:

Κορίτσιαααα....

Χθες είδα λίγο ροζ στ σκούπισμα..

Το βράδυ είχα αναγουλα κ έκανα εμετό...

Τώρα δεν κρατήθηκα κ έκανα ένα τεστ 

IMG_20241117_195059.jpg

Κορίτσι μου είναι θετικό!!! Αύριο πρωί πρωί για χοριακη!! Καλούς διπλασιασμοθς εύχομαι!! Μια καλή και τελειομηνη εγκυμοσύνη!! Θα περιμένουμε την χοριακη σου αύριο 

@Katiana1987 κοριτσι μου πραγματικά δ εχω λογια. Δ ξερω τι σχεσεις εχεις με τη μαμα σου, αλλα μεχρι τωρα δ τηβ ειδα παρουσα κάπου. Δ ξερω αν έχετε κ ποση επικοινωνία γενικα. Το ότι εχετε τ ιδιο αιμα μικρη σημασια εχει κ να σκεφτεσαι οτι εχεις ανθρωπους π σ αγαπάνε κ σε στηρίζουν.

Οσο για το μπαμπα της μικρης μην ασχολεισαι... μας εγραψες κάποια στιγμή οτι παρακαλουσες για ενα μωρο ακομα κ σε περιοδους π δ ειχες συντροφο. Και η εγκυμοσύνη ηρθε με δικη σου βούληση κ δ ηταν κατι π το ειχατε προγραμματισει. Να σκεφτεσαι οτι ηρθε στη ζωη σου αυτός ο άνθρωπος για να σου χαρισει οτι πιο πολυτιμο εχεις. Αυτο π για χρονια προσευχοσουν. Επικεντρώσου στο μωρο σου και σ αυτούς π θελουν να ειναι στο πλευρό σου και αστον να παει στο καλο. Ο μονος χαμενος είναι αυτος.

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...