Μετάβαση σε περιεχόμενο

Καλώς μας ήρθες Νοέμβρη🍁🍁 μήνα βροχερέ και φθινοπωρινέ🌈.... Όπως οι σπόροι πέφτουν και βλασταίνουν με χαρά.. Όπως τα φύλλα πέφτουν σιγανά.. έτσι να γεμίσουν οολες οι κοιλίτσες με μωρά🍁🧡🍁

evaa__

Recommended Posts

Εγώ κορίτσια 11η μέρα, προφανώς με αρνητικό τεστ αλλά με πολλά υγρά και πονάκια αριστερά στην ωοθήκη. Θα αρχίσουμε λογικά σήμερα και τις επαφές, γιατί το αίμα τελείωσε 8η μέρα και έκτοτε είμαστε κομματιαααα 😂😂😂

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

στις On 14/11/2024 at 4:00 ΜΜ, ο/η marinamanoulitsa είπε:

Κορίτσια επίσης άρχισα δίαιτα έως τα Χριστούγεννα να χάσω καμία 5 κιλά θέλω!

Πάμε μαζί φίληηηηηη!!!! Κ γω ξεκίνησα την προηγούμενη βδομάδα (πήγα διατροφολόγο μόνη δεν τα κατάφερνα…) 2 κιλά κάτω ήδη!!!! Αλλά 6 θέλω.

στις On 14/11/2024 at 8:16 ΜΜ, ο/η kalokairini είπε:

Καλησπέρα κορίτσια! 3η μέρα καθυστέρησης σήμερα, πρωί πρωί (ξυπνησα 5;30, μ' έτρωγε όλο το βράδυ 😁) έκανα τεστ, θετικο!Έκανα και χοριακή, 491! Νομίζω άρχισαν τα συμπτώματα αλλά μαλλον είναι απο το άγχος 😂 εύχομαι σε όλες να έχετε γρήγορα θετικό τεστακι ❤️

Συγχαρητήριααααααααααα!!!🥳🥳🥳🤰🏼🤰🏼🤰🏼💕💕💕

στις πριν 10 ώρες, ο/η anna_30 είπε:

αδιαθέτησα και εγώ σήμερα με μια μικρή καθυστέρηση..πάμε για χριστουγεννιάτικα δώρα..

Τον επόμενο μήνα φίλη μου πάλι μαζί!!! Μου τελείωσαν εμένα τα τεστ κ δεν παίρνω άλλα ότι γίνει έγινε…

στις πριν 8 ώρες, ο/η ntina93 είπε:

Συγχαρητήρια κοπέλα Μ με το καλό ν κρατήσεις το μωράκι σ στην αγκαλιά σου!!.

Αν θες πες μας... έκανες τεστ ωορρηξίας κ πότε είχες επαφές??

Ευχαριστώ!!Είχαμε επαφές 6 μέρες, κάθε μέρα εκει κοντά στην ωορρηξία,δεν έκανα τεστ ωορρηξίας, αλλα περίπου το καταλαβαίνω γιατί έχω περισσότερα υγρα και πονο μερικές φορές. 

Καλημέρα κορίτσια..

11 μέρες με την ωορρηξία κ τ πρωί είχα ροζ στ σκούπισμα...κ πονακια σαν περιόδου όχι έντονα...

Να θυμίσω ότι παίρνω προγεστερόνη..

Τ είναι αυτό τώρα? Κάπου είχα διαβάσει ότι δεν σ έρχεται περίοδος αν παίρνεις προγεστερόνη...

Καλημέρα σε όλες τις μανούλες και σε όσες επιθυμούν σύντομα να γίνουν..

Θα ήθελα την άποψη σας είτε από προσωπική εμπειρία είτε αν έχετε ακούσει σχετικά με την θερμομέτρηση σώματος όταν είμαστε σε προσπάθεια εγκυμοσύνης δηλαδή μετά την τελευταία περίοδο κι έπειτα..

Πριν ξεκινήσω να σημείωσω οτι εχω πολυκυστικές ωοθήκες και ο γιατρός μου μ είπε οτι ωορηξια μπορει ν γινει πιθανον μεταξυ 10η ημερα του κύκλου εως 20η Τελευταία περίοδο είχα στις 22/10 και τελευταία επαφή είχα στις 3/11 (13η ημερα του κύκλου) το περασμενο ΣΚ λογω πίεσης με δουλειες κουραση κτλ ενιωσα αδιαθεσια πονο σ ολο τ σωμα πονοκεφαλο θερμομετρηθηκα κανονικα απ τν μασχαλη κ γ 3 γμερες ειχα δεκατα οποτε λεω θα ηταν καμια ιωση ή κανενα κρυωμα πηγα στην παθολογο μ ημουν οκ δεν ηραν κατι.. 

Την Πέμπτη είπα να κάνω μια θερμομέτρηση πρωινή πριν σηκωθώ απ το κρεβάτι (εχω ακούσει ότι η σωστή θερμομέτρηση είναι από κάτω θα ήθελα μια επιβεβαιωση γι αυτο γιατι δν ξερω κατα ποσο ισχυει) 3 ημέρες από Πέμπτη μεχρι και σήμερα η θερμοκρασία είναι 37

επειδή όμως την νυχτα σηκωνομαι πάντα για τουαλέτα τα ξημερώματα σημερα πχ με 5 ώρες υπνο ξυπνησα 4 και εκανα θερμομετρηση 36.8 και μετα κοιμηθηκα ξανα αλλο ενα 5 ωρο θερμομετεηθηκα ξανα τωρα που ξυπνησα και ηταν 37 νταν..

δεν ξερω τι ισχυει αν καποια κοπέλα γνωρίζει να μου πει την γνωμη της θα το εκτιμούσα.. 

να εχετε μια ομορφη και δημιουργική ημέρα…

@ntina93 Καλημέρα! Περίοδος όντως δεν σου έρχεται, χωρίς να θέλω να σου φουσκώσω τα μυαλά υπάρχει πολύ μεγάλη πιθανότητα εάν δεν συνεχιστεί να ήταν εμφύτευσης… Στο εύχομαι!

στις πριν 19 ώρες, ο/η Γιάννα 36 είπε:

Είδες πώς οι εξετάσεις και τα νούμερα δεν μας λένε τίποτα?? Και πάλι γρήγορα το πιάσατε το νινι κι ας πέρασαν χρόνια! Με το καλό στον υπέρηχο τώρα!

@Katiana1987 να το χαίρεσαι το παιδάκι σου φτου φτου που κοιμάται τόσο με θηλασμό!

Ναι είχατε δίκιο όλα τα κορίτσια που μου λέγατε να μην αγχώνομαι. Απλά λίγο ότι την πρώτη εγκυμοσύνη την πετύχαμε στο δεύτερο μήνα, λίγο ότι εγώ πήγα 36, λίγο ότι η περίοδος μου μου ξεκίνησε αρκετά μικρούλα (9 χρν). Όλα αυτα γύριζαν στο μυαλό μου και ένιωθα ότι δεν είχα τίποτα μαζί μου και όλα ήταν εναντίον μου. Ευχαριστώ πολύ για την στήριξη ακόμα μια φορά! 

στις πριν 2 ώρες, ο/η ntina93 είπε:

Καλημέρα κορίτσια..

11 μέρες με την ωορρηξία κ τ πρωί είχα ροζ στ σκούπισμα...κ πονακια σαν περιόδου όχι έντονα...

Να θυμίσω ότι παίρνω προγεστερόνη..

Τ είναι αυτό τώρα? Κάπου είχα διαβάσει ότι δεν σ έρχεται περίοδος αν παίρνεις προγεστερόνη...

Εγώ 9 μέρες μετά την ωορρηξία είχα ακριβώς αυτό που λες! Ροζ αίμα και πονάκια και ήμουν σίγουρη ότι θα μου έρθει πιο νωρίς. Μπορεί να είναι εμφύτευσης!! Στο εύχομαι!!

στις πριν 3 ώρες, ο/η Σοφία21 είπε:

Θα ήθελα την άποψη σας είτε από προσωπική εμπειρία είτε αν έχετε ακούσει σχετικά με την θερμομέτρηση σώματος όταν είμαστε σε προσπάθεια εγκυμοσύνης δηλαδή μετά την τελευταία περίοδο κι έπειτα..

Πριν ξεκινήσω να σημείωσω οτι εχω πολυκυστικές ωοθήκες και ο γιατρός μου μ είπε οτι ωορηξια μπορει ν γινει πιθανον μεταξυ 10η ημερα του κύκλου εως 20η Τελευταία περίοδο είχα στις 22/10 και τελευταία επαφή είχα στις 3/11 (13η ημερα του κύκλου) το περασμενο ΣΚ λογω πίεσης με δουλειες κουραση κτλ ενιωσα αδιαθεσια πονο σ ολο τ σωμα πονοκεφαλο θερμομετρηθηκα κανονικα απ τν μασχαλη κ γ 3 γμερες ειχα δεκατα οποτε λεω θα ηταν καμια ιωση ή κανενα κρυωμα πηγα στην παθολογο μ ημουν οκ δεν ηραν κατι.. 

Την Πέμπτη είπα να κάνω μια θερμομέτρηση πρωινή πριν σηκωθώ απ το κρεβάτι (εχω ακούσει ότι η σωστή θερμομέτρηση είναι από κάτω θα ήθελα μια επιβεβαιωση γι αυτο γιατι δν ξερω κατα ποσο ισχυει) 3 ημέρες από Πέμπτη μεχρι και σήμερα η θερμοκρασία είναι 37

επειδή όμως την νυχτα σηκωνομαι πάντα για τουαλέτα τα ξημερώματα σημερα πχ με 5 ώρες υπνο ξυπνησα 4 και εκανα θερμομετρηση 36.8 και μετα κοιμηθηκα ξανα αλλο ενα 5 ωρο θερμομετεηθηκα ξανα τωρα που ξυπνησα και ηταν 37 νταν..

δεν ξερω τι ισχυει αν καποια κοπέλα γνωρίζει να μου πει την γνωμη της θα το εκτιμούσα.. 

Είχα ψαχτει και εγώ πολύ για τη θερμομετρηση κάποια στιγμή πριν αποκτήσω την κόρη μου. Βέβαια χωρίς αποτέλεσμα, γιατί ενώ η μέθοδος έδειχνε ότι δεν έγινε ποτέ ωορρηξία, εγώ έμεινα έγκυος και όλα πήγαν τέλεια. 

Στο διαταυτα... Πάντα μα πάντα η θερμομετρηση γίνεται μόλις ανοίξεις τα μάτια σου, χωρίς να κουνηθείς καν. Τώρα αν θα είναι κάτω από τη γλώσσα, μασχάλη ή οτιδήποτε άλλο λίγη σημασία έχει αρκεί να είσαι συνεπης. Για να βγάλεις συμπεράσματα πρέπει να αρχίσεις από την πρώτη μέρα του κύκλου σου. Ουσιαστικά επιβεβαιώνει την ωορρηξία και αν παραμείνει αυξημένη πανω από 14 μέρες πιθανότατα υπάρχει εγκυμοσύνη (προφανώς αφού θα υπάρχει καθυστέρηση ήδη). 

Μετά την ωορρηξία λόγω της προγεστερόνης υπάρχει άνοδος της θερμοκρασίας μερικες μονάδες, γι'αυτό και λέμε ότι επιβεβαιώνει την ωορρηξία και τίποτα παραπάνω. Υπάρχουν εφαρμογές που βάζεις τις καθημερινές σου μετρήσεις και κάνουν το διάγραμμα με ημερομηνία ωορρηξίας κλπ..

Συνεπώς στη φάση αυτη που περιμένουμε την καθυστέρηση η μέθοδος δεν μας δείχνει απολύτως τίποτα..

Για ο,τι άλλο χρειαστείς μπορείς να ρωτήσεις ελεύθερα!

στις πριν 3 ώρες, ο/η Σοφία21 είπε:

Καλησπέρα εγώ θερμοκρασία δεν μπήκα στην διαδικασία να μετρήσω αλλά επειδή έχω πολυκυστηκες και εγώ έπαιρνα τεστ ωορρηξιας που έμεινα πολύ ευχαριστημένη

εγω δεν είχα σταθερό  κύκλο έκανα ωορρηξία 23 ημέρα του κύκλου μου και έμεινα έγκυος 

Μακάρι να είσαι έγκυος αλλά αν δεν είσαι θα σου πρότεινα να τα δοκιμάσεις 😊

στις πριν 3 ώρες, ο/η annie! είπε:

@ntina93 Καλημέρα! Περίοδος όντως δεν σου έρχεται, χωρίς να θέλω να σου φουσκώσω τα μυαλά υπάρχει πολύ μεγάλη πιθανότητα εάν δεν συνεχιστεί να ήταν εμφύτευσης… Στο εύχομαι!

Σας ευχαριστώ πολύ μακάρι θα τ παρακολουθώ!!?

στις πριν 1 ώρα, ο/η Elk είπε:

Καλησπέρα εγώ θερμοκρασία δεν μπήκα στην διαδικασία να μετρήσω αλλά επειδή έχω πολυκυστηκες και εγώ έπαιρνα τεστ ωορρηξιας που έμεινα πολύ ευχαριστημένη

εγω δεν είχα σταθερό  κύκλο έκανα ωορρηξία 23 ημέρα του κύκλου μου και έμεινα έγκυος 

Μακάρι να είσαι έγκυος αλλά αν δεν είσαι θα σου πρότεινα να τα δοκιμάσεις 😊

Εχει 4 μέρες που έχω σαν πόνους περιόδου χαμηλά στην κοιλιά αλλά τιποτα άλλο πέρα από αυτά.. και τα δέκατα που προανέφερα που δεν ειναι τόσο αξιόπιστα..

διαβάζω διάφορα για συμπτώματα κτλ αλλα ούτε πρηξιμο στο στηθος εχω ούτε κάτι αλλο που να υποπτεύομαι πιθανή εγκυμοσύνη..

στις πριν 5 ώρες, ο/η Σοφία21 είπε:

Εμένα η θερμοκρασία μου δεν ανεβαίνει ούτε στην ωορρηξία  ούτε μετά! Έχω πολυκυστικές αλλά και πάλι συνέλαβα με μια μόνο επαφή 2-3 μέρες πριν την ωορρηξία. Και η θερμοκρασία μου δεν ανέβηκε ούτε τότε. Και σε όλη την εγκυμοσύνη είχα φυσιολογικότατη θερμοκρασία. 

στις πριν 2 ώρες, ο/η Mantarini είπε:

Ναι είχατε δίκιο όλα τα κορίτσια που μου λέγατε να μην αγχώνομαι. Απλά λίγο ότι την πρώτη εγκυμοσύνη την πετύχαμε στο δεύτερο μήνα, λίγο ότι εγώ πήγα 36, λίγο ότι η περίοδος μου μου ξεκίνησε αρκετά μικρούλα (9 χρν). Όλα αυτα γύριζαν στο μυαλό μου και ένιωθα ότι δεν είχα τίποτα μαζί μου και όλα ήταν εναντίον μου. Ευχαριστώ πολύ για την στήριξη ακόμα μια φορά! 

Το ότι πήγες 36 γιατί το λες έτσι κορίτσι μου;;; Κι εγώ λίγο πριν κλείσω τα 37 έπιασα τυχαία την κορούλα μου.

στις πριν 20 λεπτά, ο/η Σοφία21 είπε:

Εχει 4 μέρες που έχω σαν πόνους περιόδου χαμηλά στην κοιλιά αλλά τιποτα άλλο πέρα από αυτά.. και τα δέκατα που προανέφερα που δεν ειναι τόσο αξιόπιστα..

διαβάζω διάφορα για συμπτώματα κτλ αλλα ούτε πρηξιμο στο στηθος εχω ούτε κάτι αλλο που να υποπτεύομαι πιθανή εγκυμοσύνη..

Επειδή έχω μείνει 5 φορές έγκυος θα σου πω με απόλυτη βεβαιότητα ότι τα συμπτώματα δεν συνεπάγονται εγκυμοσύνη (είναι ίδια εξάλλου με της περιόδου) και η απουσία τους επίσης δεν αποκλείει εγκυμοσύνη. Από την τελευταία σου επαφή έχουν περάσει 13 μέρες, σωστά; Τότε μπορείς άνετα να κάνεις ένα τεστ πρώιμης ανίχνευσης (πχ predictor early πολύ αξιόπιστο), και εύχομαι να είσαι έγκυος και να μας πεις υπέροχα νέα ,🙏

στις πριν 4 λεπτά, ο/η Elli13 είπε:

Επειδή έχω μείνει 5 φορές έγκυος θα σου πω με απόλυτη βεβαιότητα ότι τα συμπτώματα δεν συνεπάγονται εγκυμοσύνη (είναι ίδια εξάλλου με της περιόδου) και η απουσία τους επίσης δεν αποκλείει εγκυμοσύνη. Από την τελευταία σου επαφή έχουν περάσει 13 μέρες, σωστά; Τότε μπορείς άνετα να κάνεις ένα τεστ πρώιμης ανίχνευσης (πχ predictor early πολύ αξιόπιστο), και εύχομαι να είσαι έγκυος και να μας πεις υπέροχα νέα ,🙏

Ευχαριστώ πολύ 🙏🏼

στις πριν 2 ώρες, ο/η Katiana1987 είπε:

Το ότι πήγες 36 γιατί το λες έτσι κορίτσι μου;;; Κι εγώ λίγο πριν κλείσω τα 37 έπιασα τυχαία την κορούλα μου.

Γιατί αλλιώς είναι η γονιμότητα μας στα 25.. αλλιώς στα 30... και αλλιώς στα 35..  

Κορίτσια τι κάνετε; Συγχαρητήρια στις νέες εγκυουλες μας❤️ Εύχομαι στις υπόλοιπες αυτα τα Χριστούγεννα να ειναι τυχερα και να κανετε εκπλήξεις στους αγαπημένους σας🌈🌈🙏🙏🫶🫶Εγω σημερα έγινα 6 εβδομάδων και δεν έχω κανενα συμπτώμα εκτος απο το στήθος! Αναμένω για την Τετάρτη να κανουμε τον δεύτερο υπέρηχο🙏🙏🙏

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...