Μετάβαση σε περιεχόμενο

Αναφορά

• Απαντήσεις

• Κορίτσια τι κάνετε; Να ρωτήσω κάτι τις έμπειρες ή τι σκέφτεστε να κάνετε αν το έχετε ψάξει καθόλου...Θα θηλάσετε; Αν ναι, θα αγοράσετε και μπιμπερό, αποστειρωτή, θερμαντήρα κλπ.; Διάβασα ότι είτε θηλάζεις είτε όχι αποστειρωτή χρειάζεσαι πχ για πιπίλες.. Επίσης, λέει καλό είναι να έχεις 2-3 μπιμπερό σε περίπτωση που χρειαστεί να δώσεις ξένο ή δικό σου αντλημένο.  κι είναι και το θήλαστρο. Το χρειαζόμαστε από την αρχή για να φτιάξουμε τράπεζα για ώρες ανάγκης; Είναι καλύτερα να νοικιάσεις ένα καλό ή να αγοράσεις κάποιο έστω και πιο απλό..  Μεγάλο μπέρδεμα και αυτό για εμάς τις πρωτάρες. Βέβαια έχω μία μικρή εμπειρία από τις αδερφές μου (έχουμε 16 + 18 χρόνια διαφορά) αλλά δεν θήλασαν. Οπότε η εμπειρία μου είναι στο τάισμα με μπιμπερό και ξένο γάλα (αποστείρωση, παρασκευή κλπ.) 
    • Φουσκώνουμαι!!! Προς το παρόν όλα καλά. Την Πέμπτη 21/11 έχουμε ξανά γιατρό.  🤣 Εσύ πώς είσαι?
    • Αααα!!! ΄Έτσι τέλεια θα είναι!!! Και τούρτα τρώω...🤣
    • Αχου μωρέ τι καλά... Μπράβο βρε κορίτσι μου! Μια μεγάλη όμορφη οικογένεια! Τι πιο όμορφο!! Και η μεγάλη μου, αν και δεν νομίζω ότι καταλαβαίνει ακριβώς τι είναι το μωρό και τι θα γίνει, κάθεται συνέχεια και τραγουδάει στην κοιλιά, και το ωραίο είναι ότι καμία φορά της πιάνει και κουβέντα, αλλά κάνει κανονικά διάλογο, μόνη της 🤣
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...