Μετάβαση σε περιεχόμενο

Αναφορά

• Απαντήσεις

• Καλησπέρα κοριτσάκι μου και με το καλό το μωράκι σας, πάνω από όλα να είναι υγιές και τελειόμηνο!! 🙏🙏🙏 Δική μου συμβουλή από την ως τώρα έρευνα μου είναι να σκεφτείς τις ανάγκες της οικογένειας σας.. τι εννοώ.. μένετε στη πόλη (;), μένετε σε βουνό ή με συχνά χιόνια (;), σας αρέσει να πηγαίνετε για εξορμήσεις στη φύση ή για jogging (;) ή ταξιδεύετε συχνά (;), μένετε σε πολυκατοικία ή έχετε μικρό αυτοκίνητο (;) κτλ κτλ...;;; Υπάρχουν καροτσια για κάθε ανάγκη της εκάστοτε οικογένειας..! Θα πρέπει να κάνεις μια έρευνα να μάθεις για αρχή να ξεχωρίζεις ποίο καρότσι είναι για την εκάστοτε ανάγκη.. έχουν διαφορές μεταξύ τους που μόνο με σωστή ενημέρωση θα μάθεις να ξεχωρίζεις.. και δυστυχώς από τη δική μου εμπειρία, οι πωλητές στα καταστήματα δε ξέρουν να σε κατατοπίσουν σχετικά.. δες όμως βιντεάκια στο YouTube (εμένα αυτού το κανάλι με βοήθησε πολύ.. https://youtube.com/@magicbeansvideos?si=OlaFIKflTNcOjqW2 αλλά υπάρχουν πολλά περισσότερα κανάλια και άλλες πηγές + ότι σίγουρα θα υπάρχουν και στο insta κτλ αλλά εγώ δεν έχω social οπότε δεν ψαχτηκα εκεί..) και μάθε να τα ξεχωρίζεις.. εφόσον βρεις μερικά με βάση τις δικές σας ανάγκες, ψάξε για κριτικές και πήγαινε μετά από τα μαγαζιά να τα δοκιμάσεις.. πχ είναι ελαφρύ(;) είναι σταθερό(;) στρίβει εύκολα(;) μπορείς να το κλείσεις/ανοίξεις μόνη σου ή και με το ένα χέρι(;!) κτλ κτλ... Έτσι μόνο θα καταλήξεις σε αυτό που είναι ιδανικό για εσάς..
    • @KiddoΉθελα να σε ρωτήσω... Τα μαθήματα που κάνεις με τις ανεξάρτητες μαίες τα κάνεις online ή δια ζώσης; Τα δύο κέντρα που ξεχώρισα (και που είναι σχετικά κοντά μας) τα κάνουν διαδικτυακά, κάτι που δε με πολυψήνει.  Προτιμο΄ύσα το απο κοντά για να εμπλέξω και το σύζυγο λίγο περισσότερο!  Αν αυτό που πας εσ΄ύ είναι από κοντά, και δεν έχεις θέμα φυσικά, πες μου ποιο είναι μπας και καταφέρουμε να πάμε σε κανένα...
    • Ωχ ακόμα δε βολε΄ύεσαι στον ύπνο; Εννοείται πως κι αυτό παίζει τον ρόλο του... Ολα θα πάνε κατ'ευχήν! Θα δεις.. Σήμερα δεν έχετε γιατρό;  Κρατάει και πολλές μέρες αυτή η μουντίλα! Τουλάχιστον μας βάζει σε μια πιο χριστουγεννιάτικη διάθεση 😍  
    • Σε καρότσι ναι έχω καταλήξει στο Inglesina Aptica στην τριλογία. Από όσα είδα ήταν το πιο στιβαρό και με τα καλύτερα υλικά κατά τη γνώμη μου. 
    • Και εμένα βάζει τα χέρια στο στόμα της σάλια φουλ άρχισε πιάνει κιόλας τα κρεμαστά παιχνίδια που την έχω στο ρηλαξ - γυμναστήριο
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...