Μετάβαση σε περιεχόμενο

Αναφορά

• Απαντήσεις

• Σε καρότσι ναι έχω καταλήξει στο Inglesina Aptica στην τριλογία. Από όσα είδα ήταν το πιο στιβαρό και με τα καλύτερα υλικά κατά τη γνώμη μου. 
    • Και εμένα βάζει τα χέρια στο στόμα της σάλια φουλ άρχισε πιάνει κιόλας τα κρεμαστά παιχνίδια που την έχω στο ρηλαξ - γυμναστήριο
    • Καλησπέρα κορίτσια μου! @MarMar90 @_piripiri_ & @Maya_ μου σας ευχαριστώ τόσο πολύ!! ❤️❤️❤️❤️❤️ Είμαι καλύτερα ψυχολογικά.. ακόμα νοιωθω αυτή τη μουντηλα αλλά καμία σχέση με τη πρώτη μέρα που ήθελα να βάλω τα κλάματα..😕 Αφέθηκα να νοιώσω τα συναισθήματα που ενοιωθα και μετά μπόρεσα να τα αντιμετωπίσω με λογική.. που οκ τα ήξερα από την αρχή ότι δεν είναι τόσο δραματικά αλλά για κάποιο λόγο επιρρεαστηκα περισσότερο από όσο θα έπρεπε..(οκ είμαι και καρκινακι.. drama queen & γκρίνια όταν δεν πηγαίνουν όλα έτσι όπως τα θέλω.. 🤫😅.. ο καιρός πιθανόν.. οι ορμόνες.. το ότι δεν μπορώ να ξεκουραστώ καθόλου το βράδυ πλέον και η δυσφορία του ότι δεν μπορώ να αναπνεύσω.. ακόμα και το ότι δεν νοιώθω τη μικρή όπως την ενοιωθα.. πιστεύω έπαιξαν ρόλο μαζί με τα αποτελέσματα..). Για αρχή θα δούμε πως θα πάει.. μπορεί απλά να ήταν μια κακή μέτρηση και τίποτα άλλο... Και οκ ακόμα και με αυτές τις μετρήσεις είναι πάλι εντός ορίων..! Το θετικό είναι ότι είμαστε 34η και στα 2 κιλά είναι πολύ καλά.. επίσης στο χειρότερο σενάριο αν συνεχίσει να πέφτει στις καμπύλες ανάπτυξης, απέχουμε 3 εβδομάδες από το να είναι τελειόμηνη και κάθε μέρα θα ήταν κέρδος.. και σίγουρα το άγχος και η στενοχώρια μόνο να επιβαρύνουν μπορούν οπότε βλέπουμε τα θετικά, θα επαναλάβουμε και το Doppler (θα μάθω σήμερα πότε) και ίσως με την αύξηση του salospir να πάει πολύ καλύτερα ακόμα και στα χειρότερα σενάρια..! I'll keep you posted!! 🤗❤️❤️❤️ P.S. οκ με στεναχώρησε και το ότι είναι ισχιακη αλλά αυτό σε δεύτερο χρόνο.. πάνω από όλα να είναι υγιής με νοιάζει..! Απλά τα είχα αλλιώς στο μυαλό μου και δεν θα ήθελα κ.τ... αλλά θα φανεί, ακόμα έχουμε πιθανότητες να γυρίσει.. για να δούμε πως θα πάει και αυτό..  Έβγαλα τα σώψυχα μου πάλι..😅 sorry κορίτσια μου..🙄
    • Καλά αποτελέσματα κορίτσι μου!! Και εγώ μετράω αντίστροφα μέχρι τις 20 του μηνα που θα μας στείλουν τα αποτελέσματα... Εύχομαι ολόψυχα ένα μεγάλο νούμερο 🤞🤞🤞🙏🙏🩷
    • Ααα ωραία να περάσεις όμορφα αφού θα είναι και πρώτη φορά που θα πας  εγώ τα ταξίδια και εκδρομές δυστηχως δεν πηγαίνω εκτός από το πατρικό μου  ο άντρας μου τα έχει πάρει μαζί της αλλά δεν έχω και την πολυτέλεια να την αλλάξω δεν έχουμε γιατρούς εδώ 🤷‍♀️
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...