Μετάβαση σε περιεχόμενο

Καλώς μας ήρθες Νοέμβρη🍁🍁 μήνα βροχερέ και φθινοπωρινέ🌈.... Όπως οι σπόροι πέφτουν και βλασταίνουν με χαρά.. Όπως τα φύλλα πέφτουν σιγανά.. έτσι να γεμίσουν οολες οι κοιλίτσες με μωρά🍁🧡🍁

evaa__

Recommended Posts

στις πριν 5 ώρες, ο/η anna_30 είπε:

@Mantarini καλά αποτελέσματα κορίτσι μου!

κορίτσια εγώ περιμένω σήμερα..προς το παρον δεν έχει έρθει! Χθες το απόγευμα είχα μια σταμπα απαλό κόκκινο αίμα και τίποτα άλλο μετά και σήμερα κάποια υγρά διάφανα-ροζ...για να δούμε!

Εύχομαι να μην έρθει!!! Εγώ επιτέλους αδιαθέτησα κ θα ξεπρηστωωωωωω

στις πριν 1 ώρα, ο/η Mantarini είπε:

Κορίτσια βγήκε η χοριακη, 32.72 . Αρκετά χαμηλά αλλα στην εβδομάδα που είμαι νομίζω είναι και αναμενόμενο.

Σούπερ είναι δεδομένης της ημέρας!!!! Καλούς διπλασιασμούς !!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συγχαρητήρια κορίτσια @Mantarini @elemi !!! Μια καλή και τελειομηνη εγκυμοσύνη εύχομαι! Με ένα γερό μωρό στο τέλος της 😊

@Θέτις Κ. καλέ πως πέρασε ο καιρός! Σαν χθες θυμάμαι την πρώτη σου χοριακή! Πότε έχεις ΠΗΤ?

Έχουμε άλλες κοπέλες που γεννάνε τώρα κοντά; Ας εμφανιστούν! Γιατί ας μην ξεχνάμε, όλες θα γίνουμε μανουλες με κάποιον τρόπο 😊

στις πριν 2 ώρες, ο/η Mantarini είπε:

Έχεις δίκιο! Σήμερα αύριο περίμενα να αδιαθετησω. Ναι το έπιασε το άτιμο!! Σήμερα το πρωί πριν την χοριακη έκανα το ηλεκτρονικό της clearblue και μου έβγαλε 1-2 εβδομάδες. Είμαι στην αρχή ακόμα. 

Σε ευχαριστώ πολύ!! Ναι σήμερα αύριο περίμενα να αδιαθετησω. Μακάρι να πάει καλά!! 

Αναμονή μέχρι την Παρασκευή για να ξαναπάω!!  🤞🤞 

IMG_20241113_074523.jpg

Εύχομαι όλα να πάνε τέλεια ❤️❤️❤️❤️ καλούς και μεγάλους διπλασιασμούς ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️

στις πριν 3 ώρες, ο/η anna_30 είπε:

το έκανες τελικά κορίτσι μου;

Κρατήθηκα και δεν έκανα το πρωί!Λέω μήπως είναι καμία καθυστέρηση. 28η μέρα σήμερα με κύκλο 26 μέρες. Αύριο το πρωί αν δεν έχω καμία εξέλιξη θα το κάνω🤭 Έσ΄ύ;

στις πριν 1 ώρα, ο/η kalokairini είπε:

Κρατήθηκα και δεν έκανα το πρωί!Λέω μήπως είναι καμία καθυστέρηση. 28η μέρα σήμερα με κύκλο 26 μέρες. Αύριο το πρωί αν δεν έχω καμία εξέλιξη θα το κάνω🤭 Έσ΄ύ;

Αχχχχχ άντε να γεμίσει ο Νοέμβρης θετικά τεστ 🙏🙏🙏🤞🤞🤞

στις πριν 1 ώρα, ο/η kalokairini είπε:

Αχ μακάρι! 🫠🫠 εγώ τίποτα ακόμη…στην αναμονή :) 

στις πριν 5 ώρες, ο/η Diwni είπε:

@Mantarini τελειο το νούμερο σου. Εγω ειχα 47 τη μερα π περιμενα περιοδο.

Παντως για τ κορίτσια π ρωτησαν για τις επαφες σε σχέση με τα τεστ. Εμεις ειχαμε επαφη το Σάββατο, θετικο τεστ Δευτέρα μεσημέρι και επαφη αργα τ βραδυ. Ενιωσα "πόνο" στη δεξια ωοθηκη κατα την επαφη, οχι κατι μη ανεκτο, απλά καταλαβα οτι εκανα ωορηξια απο εκει, κ μετα την επαφη ξαπλωσα κανα δεκαλετο απο τη δεξια πλευρα κ μετα ξανα επαφη την Τετάρτη. Οποτε θεωρώ οτι εγινε η συλληψη τη μερα π ειχα θετικο τεστ.

47 Ε;; Μου δίνεις ελπίδες!! Μακάρι να πάνε όλα καλά!! 

Βρε κορίτσια τι όμορφες χοριακες , ευχομαι με το καλό να πάνε οι εγκυμοσύνες και να δούμε κι άλλες εγκυουλες σύντομα παρακαλώ 🤞🤞🤞🤞 στέλνω πολλή θετική ενέργεια ❣️

@Mantarini και πέρυσι π ημουν εγκυος ειχα χοριακη 46 τη μερα π περιμενα περιοδο. Μια χαρα ειναξ η χοριακη σου! 

@anna30 εγω κορίτσι μ για αρνητικο το παιρνω. 

στις πριν 4 λεπτά, ο/η Diwni είπε:

@Mantarini και πέρυσι π ημουν εγκυος ειχα χοριακη 46 τη μερα π περιμενα περιοδο. Μια χαρα ειναξ η χοριακη σου! 

@anna30 εγω κορίτσι μ για αρνητικο το παιρνω. 

Κ γω μάλλον! Τι να κάνουμε..τον άλλο μήνα ξανά 

στις πριν 1 λεπτό, ο/η anna_30 είπε:

Κ γω μάλλον! Τι να κάνουμε..τον άλλο μήνα ξανά 

Μην απογοητεύεσαι ❤️ Αν δεν σου έρθει σε 2-3 μέρες ξανακάνε ένα. Ίσως έπρεπε να το κάνεις το πρωί. Κ έγώ με νύχια και με δόντια κρατιέμαι.

Κορίτσια να σας ρωτήσω κάτι! Στο επόμενο ραντεβού θα ειμαι 6 και 4 μερες θα πρεπει να ακούσουμε καρδούλα ή υπάρχει περίπτωση να μην ακούσουμε και να είναι φυσιολογικό?

στις πριν 1 λεπτό, ο/η Diwni είπε:

@evaa__ πολυ πιθανον να ακουσετε. Αλλα μερικες φορες δεν ακουγεται αν δ ολοκληρωθει κ η 7η εβδομαδα. Ολα καλα θα ειναι!

@DiwniΑς ειναι και την 7η φτάνει να την ακούσω ❤️

στις πριν 38 λεπτά, ο/η evaa__ είπε:

Κορίτσια να σας ρωτήσω κάτι! Στο επόμενο ραντεβού θα ειμαι 6 και 4 μερες θα πρεπει να ακούσουμε καρδούλα ή υπάρχει περίπτωση να μην ακούσουμε και να είναι φυσιολογικό?

Εγώ στον γιο μου είχα πάει 6και5 και την είδαμε αλλά για να την ακούσουμε είχε γυρίσει ο γιατρός το μηχάνημα σε ντοπλερ για ελάχιστα δευτερόλεπτα γιατί είχε πει ότι ήταν νωρίς. Επίσης θυμάμαι ότι με έβγαζε 6και5 αλλά αυτό είναι το στάνταρ μέτρημα που κάνουν με 28αρι κύκλο ενώ ο δικός μου ήταν 30αρης άρα ούτε και οι μέρες ήτανε σωστές τότε.

στις πριν 41 λεπτά, ο/η evaa__ είπε:

Νομίζω 6-8 την ακούμε την καρδούλα …

Ποτε περίμενες περίοδο ;;

εγω έχω ραντεβού Παρασκευή να με δει να μάθω που βρισκόμαστε …

Το ημερολόγιο με δείχνει 6 εβδομάδων ..

στις πριν 11 ώρες, ο/η evaa__ είπε:

Κατά πάσα πιθανότητα θα ακούσετε...εγώ κάπου εκεί άκουσα καρδούλα στα παιδιά μου...αλλά αν είναι ας πούμε καθυστερημένη σύλληψη μπορεί να θέλει λίγες ημέρες ακόμη!με το καλό 

στις πριν 17 ώρες, ο/η Eliza Kats είπε:

Συγχαρητήρια κορίτσια @Mantarini @elemi !!! Μια καλή και τελειομηνη εγκυμοσύνη εύχομαι! Με ένα γερό μωρό στο τέλος της 😊

@Θέτις Κ. καλέ πως πέρασε ο καιρός! Σαν χθες θυμάμαι την πρώτη σου χοριακή! Πότε έχεις ΠΗΤ?

Έχουμε άλλες κοπέλες που γεννάνε τώρα κοντά; Ας εμφανιστούν! Γιατί ας μην ξεχνάμε, όλες θα γίνουμε μανουλες με κάποιον τρόπο 😊

Σ ευχαριστώ κορίτσι μου για το ενδιαφέρον ♥️ 8/01 έχω ΠΗΤ, είμαι 32+1 σήμερα

Τελευταίο υπέρηχο είχα την περασμένη βδομάδα κι ο μικρούλης μου είχε βάρος 1.820γρ στην 68η εκατοστιαία θέση 😊 έχει γυρίσει και με το κεφαλάκι προς το κάτω, οπότε ελπίζω να παραμείνει έτσι μέχρι το τέλος 🙏 τον περιμένουμε πως και πως κι εύχομαι να πάνε όλα καλά μέχρι το τέλος 💙 

Συγχαρητήρια και στις νέες εγκυμοσύνες, εύχομαι να έχουμε κι αλλες μέχρι το τέλος του χρόνου κορίτσια μου

Καλημέρα κορίτσια!! Μουντός ο καιρός στη Θεσσαλονίκη, αλλά εμένα μ αρέσει πολύ!! 10η μέρα σήμερα και ήδη άρχισαν τα υγρά, άρα πιστεύω πως θα κάνω νωρίς ωορρηξία αυτόν τον μήνα. Σήμερα θα παραλάβω και τα τεστακια και βλέπουμε 😊 Σε τι φάση είστε εσείς;;

Καλημέρα κορίτσια!!! Κ εγώ 10η μέρα είμαι ΄άλλα κάνω πιο αργά ωορρηξία. Ξεκινήσαμε βέβαια επαφές γιατί κάνουμε όλο το μήνα ☺️

Τα κορίτσια που είναι σε αναμονή μήπως μας έχουν κανένα ευχάριστο???? 🥰🙏

@Sia A @Rena92 εμείς κορίτσια μαζί είμαστε ακριβώς στις μέρες και εγώ ξεκινάω δυναμικά επαφές από Σαββατοκύριακο που αναμένω να βγει αρνητικός στο covid 😁🥰🥰🥰 βέβαια έχω ακούσει από εδώ μέσα ότι ο covid εξασθενεί το σπέρμα..αλλά ποτέ δεν ξέρεις 😜

Καλημέρα κορίτσια! Εγώ 6η μέρα σήμερα και θα ξεκινήσουμε κι εμείς σήμερα ή αύριο και βλέπουμε :) μόλις έκανα και ένα τεστ ωορρηξίας και είναι αρνητικό όπως ήταν και αναμενόμενο αλλά ποτέ δεν ξέρεις :)

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...