Μετάβαση σε περιεχόμενο

Καλώς μας ήρθες Νοέμβρη🍁🍁 μήνα βροχερέ και φθινοπωρινέ🌈.... Όπως οι σπόροι πέφτουν και βλασταίνουν με χαρά.. Όπως τα φύλλα πέφτουν σιγανά.. έτσι να γεμίσουν οολες οι κοιλίτσες με μωρά🍁🧡🍁

evaa__

Recommended Posts

στις πριν 12 λεπτά, ο/η Naty_ είπε:

Κορίτσια προσπαθώ να παραμείνω ψύχραιμη. Είμαι θεωρητικά 4η μέρα περιόδου (τώρα έχω καφέ κυρίως αλλά είχα κανονικά αίμα τις προηγούμενες μέρες) και για κάποιο λόγο είπα να κάνω τεστ ωορρηξίας να δω αν δείξει τίποτα γιατί δεν ξέρω γιατι, έτσι ένιωθα! Και απευθείας βγήκε αυτό. Τι είναι τώρα αυτό;; Και με πονάει φουλ η μέση αλλά το στήθος μου δεν πονάει όσο πονούσε 

IMG_20241109_130030.jpg

Κάνε τεστ εγκυμοσύνης τώρα!! Θα με σκάσεις 😂😂😂

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

στις πριν 13 ώρες, ο/η terry1986 είπε:

Εννοειται ειναι ζαρια καλε!! Ο υψηλος κατακερματισμος ειναι θεμα αλλα εννοείται πως δεν πετυχαίνεις παντα εγκυμοσυνη με το σπερμα που εχει κατακερματισμο αλλα ακομα κ να πετυχεις με αυτο μπορει να πανε ολα καλα..οπως μας ειχε πει εμας ο ουρολογος π εχουμε 26% κατακερματισμό ειναι πως στα 100 τα 26 εχουν θεμα στο dna τους που ωστοσο κατά τη διαδικασια της γονιμοποίησης και των διαιρεσεων το ωαριο εχει την ικανοτητα να το "διορθωνει"! Δηλαδη ακομα κ αν πιασεις με το σπερμα π εχει θεμα μπορει κ παλι να γεννηθει υγιες παιδι!! 

Ισχύει αυτό με το ωράριο, το έχω διαβάσει και εγώ παντού. Αλλά υπάρχει ένας περιορισμός.. Η ηλικία της γυναίκας. Όπως και να έχει, εφόσον ανάμεσα στις αποβολες μου γέννησα και ένα υγιέστατο μωρό, δεν χάνω τις ελπίδες μου...

@Naty_ μα καλα σου λεει η @Elli13. Η ορμονη της ωορηξιας υπαρχει σε ολες τις φασεις στον οργανισμο. Στην ωορηξια κορυφωνεται. Αν αφησεις το τεστ να καθαρισει θα εχουμε καλυτερη εικονα ποσο αχνη ειναι η γραμμη. Αν είναι σημαντικα αχνοτερη απο τη γραμμη ελεγχου μη δινεις σημασια. Αν ειναι ιδια με τη γραμμη ελεγχου ισως να υπάρχει εγκυμοσύνη.

στις πριν 31 λεπτά, ο/η Diwni είπε:

@Naty_ μα καλα σου λεει η @Elli13. Η ορμονη της ωορηξιας υπαρχει σε ολες τις φασεις στον οργανισμο. Στην ωορηξια κορυφωνεται. Αν αφησεις το τεστ να καθαρισει θα εχουμε καλυτερη εικονα ποσο αχνη ειναι η γραμμη. Αν είναι σημαντικα αχνοτερη απο τη γραμμη ελεγχου μη δινεις σημασια. Αν ειναι ιδια με τη γραμμη ελεγχου ισως να υπάρχει εγκυμοσύνη.

Βάζω και τα 2 

Το εγκυμοσυνης βέβαια το έκανα αφού ήδη είχα πάει άλλες 3 φορές τουαλέτα, έχω άλλο ένα. Παρανοιουλα γενικά παίζει. Νομίζω καλό θα μου κάνει ένα break απ' όλα!! 

IMG_20241109_134006.jpg

IMG_20241109_134035.jpg

στις πριν 15 λεπτά, ο/η Naty_ είπε:

Βάζω και τα 2 

Το εγκυμοσυνης βέβαια το έκανα αφού ήδη είχα πάει άλλες 3 φορές τουαλέτα, έχω άλλο ένα. Παρανοιουλα γενικά παίζει. Νομίζω καλό θα μου κάνει ένα break απ' όλα!! 

IMG_20241109_134006.jpg

IMG_20241109_134035.jpg

Νομίζω ότι βλέπω αχνή γραμμή στο εγκυμοσύνης;;;;πως το βλέπεις εσύ από κοντά;;; Εντωμεταξυ αυτό δεν είναι πρώιμης ανίχνευσης!!!! Της ωορρηξίας τόσο θετικό σε περίοδο ΑΠΟΚΛΕΊΕΤΑΙ!!!γιατί έχω κάνει πριν την περίοδο μια ημέρα τεστ ωορρηξίας και σχεδόν δεν φαινόταν η γραμμή!;!

Καλησπέρα κορίτσια, καλό Σαββατοκύριακο να έχουμε.. Γενικά θα συμφωνήσω με την @MinaSam ότι πρέπει κάποια στιγμή να κάνουμε ένα διάλειμμα από αυτή την τρέλα που μας καταβάλει. Κάνουμε νομίζω μεγαλύτερο κακό στον οργανισμό μας και στην ψυχική μας ηρεμία, παρά καλό το να επιμένουμε συνεχόμενα, χωρίς ένα μικρό διάλειμμα. 

Εγώ περιμένω περίοδο 15-16/11 και θα πω απλά και με σιγουριά ότι στον δικό μου οργανισμό τα συμπληρώματα είναι ακριβώς τα ίδια οπότε απλά έχω πάρει την απόφαση ότι δεν θα τα αφήνω να με τρελαίνουν😵💫😵💫, όσο αυτό βέβαια είναι εφικτό 🫣🫣

@Naty_ κορίτσι μου τιιιιιι είναι αυτά που μας κάνεις σαββατιάτικα;; 😂😂😂😂

@Naty_ κανε τη Δευτέρα μια χοριακη και ασε τα τεστ. Θα ξέρεις στα σίγουρα. Και ισως τον επομενο κυκλο αν χρειαστεί ζητα απο τ γιατρο να σ γραψει εναν ορμονολογικο ελεγχο να δεις τι γινεται. Ναι το τεστ ωορηξιας ειναι αρκετά θετικο αλλα τ εγκυμοσυνης θεωρητικα 4η μερα απο την αναμενομενη περιοδο θα επρεπε να δείξει οτι ωρα κ βα τ εκανες.

στις πριν 31 λεπτά, ο/η marinamanoulitsa είπε:

Νομίζω ότι βλέπω αχνή γραμμή στο εγκυμοσύνης;;;;πως το βλέπεις εσύ από κοντά;;; Εντωμεταξυ αυτό δεν είναι πρώιμης ανίχνευσης!!!! Της ωορρηξίας τόσο θετικό σε περίοδο ΑΠΟΚΛΕΊΕΤΑΙ!!!γιατί έχω κάνει πριν την περίοδο μια ημέρα τεστ ωορρηξίας και σχεδόν δεν φαινόταν η γραμμή!;!

χαχα μπα μωρέ αρνητικό είναι.. λογικά μπερδεύτηκε της ωορρηξίας με το αίμα τι να πω. Και να πω την αλήθεια δεν θα ήθελα να είμαι με ΤΟΣΟ αίμα που έχω. Αχ βρε κορίτσια συγγνώμη που σας παρανοώ και σας πρήζω κι εσάς. Υπόσχομαι μέχρι τον Δεκέμβρη θα πάρω το διάλειμμά μου και θα ηρεμήσω. Θα είμαι εδώ να κάνω support σε εσάς 🥰

στις πριν 5 λεπτά, ο/η Naty_ είπε:

χαχα μπα μωρέ αρνητικό είναι.. λογικά μπερδεύτηκε της ωορρηξίας με το αίμα τι να πω. Και να πω την αλήθεια δεν θα ήθελα να είμαι με ΤΟΣΟ αίμα που έχω. Αχ βρε κορίτσια συγγνώμη που σας παρανοώ και σας πρήζω κι εσάς. Υπόσχομαι μέχρι τον Δεκέμβρη θα πάρω το διάλειμμά μου και θα ηρεμήσω. Θα είμαι εδώ να κάνω support σε εσάς 🥰

Καλά τώρα κάτι είπες...εδώ είμαστε ο ορισμός της παράνοιας 🤣🤣🤣 σιγά μην φύγεις...και φυσικά ΔΕΝ μας πρήζεις!!! Γι αυτό είμαστε εδώ ...για να στηρίζουμε η μία την άλλη!!!!για να λέμε τα κουλά μας και τα στραβά μας ...αλλά και τα ωραία μας!!! 

@Naty_ αντι να μετρας τις μερες για ωορηξιες, τεστ κ τα σχετικα, σχεδιασε για τ επόμενο διαστημα κατι που μπορει να σε ενθουσιάσει και σχεδιασε το. Για παράδειγμα μια απόδραση ενα διημερο καπου κοντα, έρχονται γιορτες, κανε ενα μινι παρτυ με φιλους για να στολισετε ολοι μαζι τ σπιτι σας. Διαλεξε μουσικη, φινγκερ φουντ κτλ. Η να οργανωσεις ενα παρτυ μεσα στις γιορτες με φιλους. Επικεντρώσου στο να περασετε ομορφα. Και γενικα βαζε ανα διαστηματα κατι στο πρόγραμμα που θα πρέπει λιγο να ασχοληθεις, να το οργανωσεις κτλ και επικεντρωσου σ αυτο τ γεγονος.

στις πριν 1 ώρα, ο/η Naty_ είπε:

Βάζω και τα 2 

IMG_20241109_134006.jpg

IMG_20241109_134035.jpg

Μήπως θα κάνεις πολύ πολύ νωρίς ωορρηξία;; Μόνο ένας υπέρηχος θα βοηθούσε... 

στις πριν 3 λεπτά, ο/η Mantarini είπε:

Μήπως θα κάνεις πολύ πολύ νωρίς ωορρηξία;; Μόνο ένας υπέρηχος θα βοηθούσε... 

Όταν τελειώσει το αίμα θα κάνω ένα ωορρηξίας να δω και αν είναι πιο αχνό σημαίνει ότι απλά μπερδεύτηκε η ορμόνη λόγω περιόδου. 

Γεια σας κορίτσια.

Σας διαβάζω ένα χρόνο τώρα, αλλά είναι η πρώτη φορά που σας γράφω.

Λοιπον μετά από ένα χρόνο προσπάθειας με τον άντρα μου είχαμε θετικό τεστ εγκυμοσύνης, 4 μέρες πριν την αναμενόμενη ημερομηνία περιόδου. Δυο μέρες μετά πήγα για χοριακη η οποία βγήκε 83, μετά από δυο μέρες πάλι (μέρα αναμονής περιόδου) η χοριακη βγήκε 170, χαρήκαμε γιατί διπλασιάστηκε. Εκείνη τη μέρα όμως ειχα κάποια υγρά καφέ που στη συνέχεια εξελίχθηκαν σε ανοιχτό κόκκινο αίμα (όχι πολύ).

Με τις οδηγίες του γιατρού έκανα μια ένεση προγεστερονης και είμαι τώρα ξάπλα εδώ και δυο μέρες και παίρνω προγεστερονη πρωί-βράδυ κολπικά.

Αίμα πλέον δεν έχω (οποιουδήποτε χρώματος) αλλά είμαι πολύ στεναχωρημένη. Την Δευτέρα θα πάω για την Τρίτη μου χοριακη.

στις πριν 6 ώρες, ο/η Naty_ είπε:

Καλημέρα κορίτσια και καλό μας σαβ/κο.

Από τη μέρα που μου ήρθε περίοδος δεν είμαι στα καλά μου, κλαίω ανά διαστήματα μου βγαίνει ένας θυμός μια απογοήτευση. Νιώθω κουρασμένη. Είμαι κουρασμένη. Όσο και να ζω στο τώρα και να είμαι ευγνώμων για όσα έχω τώρα για τον σύντροφο μου κλπ δεν μπορώ να κρύβω όλο το υπόλοιπο που νιώθω. Ξέρω θα περάσει είναι κι οι ορμόνες ακόμα της περιόδου. Αναρωτιέμαι αν κάνουμε καλά που θα κάνουμε dna σπέρματος τώρα εφόσον ήδη ξεκινήσαμε πάλι εδώ κ 3 μήνες ελεύθερες επαφές. Γιατί και απ' ότι είπε η γιατρός και απ' ό,τι διαβάζω εδώ, ακόμα και καλά να είναι όλα πάλι κάτι μπορεί να τύχει, ακόμα και κάτι να βρεθεί στο σπέρμα πάλι είναι θέμα πιθανοτήτων να πάνε τελικά όλα καλά. 

Ποια είναι η άποψη σας; Νιώθω ότι ξεκινάω από την αρχή, νιώθω χαμένη. Και για αρχή πάμε ένα μήνα πίσω, δεν θα κάνω ελεύθερα μέχρι να βγουν οι εξετάσεις, αλλιώς τι νόημα έχει να τις κάνουμε, δεν στέκει. Οκ δεν είναι πολύ ένας μήνας αλλά θα βγουν όλα καλά μετά; 

Νιώθω ότι δεν έχει νόημα η καθημερινότητα μου, εκεί που το είχα βρει ξαφνικά μπουμ! Ήρθε και με χτύπησε η θλίψη πάλι. 

Να σκέφτεστε θετικά !! Όσο δύσκολο και να είναι ο αρνητισμός κάνει σίγουρα χειρότερα τα πράγματα!! Εγώ πραγματικά στέλνω όλη μου τη θετική ενέργεια και έρχομαι μόλις μπει η νέα χρονιά να έχετε τα πιο ευχάριστα νέα🌈

Καλησπέρα κορίτσια μου εμένα σήμερα όλη μέρα Με έτρωγε και τώρα έφυγα άρον άρον από το σπίτι και πήγα σε εφημερεύον φαρμακείο και έκανα το τεστ μου και είναι θετικότατο θα κάνω άλλο ένα αύριο το πρωί και Δευτέρα πάω πάω για χοριακή!! Τρέμω από το άγχος μου!

IMG_8030.jpeg

στις πριν 27 λεπτά, ο/η elemi είπε:

Καλησπέρα κορίτσια μου εμένα σήμερα όλη μέρα Με έτρωγε και τώρα έφυγα άρον άρον από το σπίτι και πήγα σε εφημερεύον φαρμακείο και έκανα το τεστ μου και είναι θετικότατο θα κάνω άλλο ένα αύριο το πρωί και Δευτέρα πάω πάω για χοριακή!! Τρέμω από το άγχος μου!

IMG_8030.jpeg

Ουαου!!!! Τι όμορφες ροζ γραμμές!!!! Συγχαρητήρια 🥳🥳🥳 και το φόντο φανταστικό!!! Καλούς διπλασιασμους ❤️❤️

στις πριν 19 λεπτά, ο/η Tonakiv είπε:

Ουαου!!!! Τι όμορφες ροζ γραμμές!!!! Συγχαρητήρια 🥳🥳🥳 και το φόντο φανταστικό!!! Καλούς διπλασιασμους ❤️❤️

Ευχαριστώ❤️❤️❤️

στις πριν 51 λεπτά, ο/η elemi είπε:

IMG_8030.jpeg

Θετικότατο!!!!!με το καλό!!!!🙏🥰

στις πριν 1 ώρα, ο/η elemi είπε:

IMG_8030.jpeg

@elemiΣυγχαρητήριααα θετικότατο! Καλούς διπλασιασμούς εύχομαι🌈🌈🌈

IMG_8030.jpeg

Πολλά πολλά Χριστουγεννιάτικα συγχαρητήρια! :)

@elemi δε χρειάζεται να κανεις αλλο κοριτσι μου. Είναι ξεκαθαρα θετικο! Συγχαρητήρια!

@Susan στην 1η μ εγκυμοσυνη τη μερα π περιμενα περιοδο ειχα πολλα καφε υγρα κ λιγο αιμα το οποιο κρατησε 3 μερες. Την 3η μερα εκανα χοριακη μετα απο την προτροπή τ γυναικολογου μου. Βγηκε θετικη με μολις 78 μοναδες. Πήγα στο ιατρειο μ εκανε ενεση προγεστερονης, ξεκινησα κ προγεστερονη 3 φορες τη μερα, μ συνέστησε ξαπλα κ ξεκουραση. Σήμερα ειναι 7 χρονων.

IMG_8030.jpeg

Αχχχ αυτές είναι γραμμές!!! Συγχαρητήρια κορίτσι μου ♥️🌟

IMG_8030.jpeg

Συγχαρητηριααα κορίτσι μουυυυ! Με το καλό οι χοριακες σου❤️❤️❤️

@elemi συγχαρητήρια. Βγάζει το μάτι το τεστ σου.

Η αλήθεια είναι πως από ότι βλέπω στη σελίδα είναι συχνό φαινόμενο η ελαφριά αιμορραγία στην αρχή της εγκυμοσύνης, πράγμα που δεν ήξερα.

Αυτο μου είπε και ο γιατρός. Μακάρι να ισχύει και στην περίπτωση μου κι όλα να πάνε καλά.

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...