Μετάβαση σε περιεχόμενο

Αναφορά

• Απαντήσεις

• Εγω ναι το νιώθω συνέχεια και όλη μέρα σχεδόν. Υπάρχουν κ κάποιες ώρες ηρεμίας, δε λέω, αλλά το τι κλωτσιές και κινήσεις κάνει δε λέγεται! εσένα πως είναι; το νιώθεις συχνά; 
    • Ανανεώνω και πινακάκι βεβαιώς βεβαίως! @Kiddo περιμένω να διαβάσω απο βδομάδα τα νέα σου από ντόπλερ 🙏❤️ Επίσης, πήρε το μάτι μου ότι ανέφερες για πλάνο τοκετού, αν υπάρχει κάποιο template και θα μπορούσες να μας στείλεις έτσι για να δω κι εγώ να συγκρίνω με τα εδώ, θα το εκτιμούσα πολύ!  Εμένα μου έστειλε η μαία ένα, είναι στα πορτογαλικά βέβαια, αλλά έκανα κάποιες προσθήκες που θεώρησα ότι παραλήφθηκαν, όπως οι εξέταση διαστολής με το χέρι! Κι επειδή είδα ότι κι άλλα κορίτσια το ρω΄τησατε, εδώ τλχ η μαία μου είπε ότι ό,τι παρέμβαση γίνεται πρέπει να ζητείται η συγκατάθεσή μου, κι αν δε βρίσκομαι εγώ η ίδια σε θέση, τότε του συντρόφου μου. Μόνο σε περίπτωση σοβαρής ιατρικής ανάγκης παίρνουν πρωτοβουλίες αυτοί αλλά και πάλι ο γυναικολόγος μου είπε ότι υπάρχει ένα πρωτόκολλο που ακολουθείται απ το μαιευτ΄ηριο, δε μπορεί ο καθένας να παίρνει αυθαίρετες δικές του αποφάσεις. Για την εξέταση διαστολής με 🖐️: - Η 1η γίνεται με το που εισέλθει η έγκυος στο μαιευτήριο για να γίνει εκτίμηση του αν βρίσκεται σε ενεργό τοκετό και με πόσο διαστολή ξεκινά η διαδικασία κατά την εισαγωγή της. - Από εκεί και πέρα, μια νορμάλ συχνότητα αυτής της εξέτασης είναι κάθε 3-4 ώρες.  Αυτά τώρα ισχύουν εδώ, ρωτήστε κι εσείς το γυναικολόγο/μαία σας και κάντε σαφές με το τι νιώθετε άνετα και τι όχι. Εγώ στο τελευταίο ραντεβού συζήτησα ενδελεχώς με το γυναικολόγο για τον τοκετό κι ο άνθρωπος ρε πιαιδά μ εκανε να αισθανθώ πάρα πολύ ασφαλής και σίγουρη! Μου είπε τι επιλογές έχω για την ανακούφιση του πόνου μέχρι και μου επισήμανε πάρα πολλές φορές ότι έχει πολύ υπομονή και ότι θα κάνει ό,τι μπορεί να εχω εναν ηρεμο τοκετό εφόσον οι συνθήκες το επιτρέπουν. Επίσης τον ρώτησα κι αν εχει προγραμματισμένες διακοπές μιας και μπαίνουμε στο μήνα σε γιορτινή περιόδο και μου είπε ότι έχει άδεια μόνο την πρώτη εβδομάδα του Δεκέμβρη, απ εκεί και πέρα μου είπε θα είμαστε μαζί σίγουρα 🙏
    • Και γω το βλέπω σαν καλό σημάδι,  εγώ αυτή τη φορά είχα απειροελαχιστο δηλαδή ίσα ίσα μια φορά στο σκούπισμα μπεζ βλεννιτσα και μετά θετικό τεστακι  Μακάρι κορίτσι μου στέλνω πολλή θετική ενέργεια 🤞
    • Γεια σας κι απο μένα κορίτσια μου!! ❤️ Έχω χαθεί απ αυτή την ενότητα, ίσα ίσα μπαίνω να συντονίζομαι με τα κορίτσια απ το θεματάκι για τα μωράκια Χριστουγέννων/Νέας Χρονιάς 😅 Δουλεύω ακόμα (και μέχρι και 10/12) οπότε οταν τελειώνει η δουλειά απλά θέλω να απομακρύνομαι απ την οθόνη και να ξεκουράζομαι όσο μπορώ ☺️ Σας διαβάζω παρόλα αυτά και προσπαθώ με τις αντιδράσεις να δίνω το παρόν και να σας στηρίζω 🙏 Αυτό που με χαροποιεί να βλέπω πάντα είναι το πόσο στηρίζετε η μία την άλλη και στα ευχάριστα αλλά και στα δυσάρεστα και δε ξεχνώ κι εγώ το πόση αγάπη και στήριξη έχω λάβει από εσάς ❤️ Σας στέλνω μπόλικη μπεμπεδόσκονη, να πιστεψετε ότι το θαυματάκι σας θα ρθει και είμαι σίγουρη ότι θα έρθει αυτή η στιγμή για όλες με τον ένα ή τον άλλο τρόπο! 💫🤞🌈 Όσα για εμάς, είμαι πλεόν 31+2 εβδ, εξακολουθεί να μου φαίνεται απίστευτο ότι έχω φτάσει μέχρι εδώ και πλέον μ εχει πιασει μια γλυκιά ανυπομονησία, δε ξέρω πως να το περιγράψω! Ούτε τον τοκετό σκέφτομαι, ούτε αν τα έχω ετοιμάσει όλα, πραγματικά το μόνο που με νοιάζει σ αυτή τη φάση είναι να γεννηθεί και να ναι καλά 🙏 Σε κάθε υπέρηχο, ακόμα κι αν έχουμε φτάσει μέχρι εδώ, νιώθω την ίδια αγωνία όπως και στο πρώτο τρίμηνο - οπότε σας το επιβεβαιώνω (ίσως για τις κοπέλες που έχουν βιώσει απώλειες) η αγωνία δε φεύγει ποτέ.... και είμαι σίγουρη ότι αργότερα θα συναντήσω ένα κάρο άλλου τύπου αγωνίες 😅  Καλή επιτυχία σε όλες εύχομαι, είστε πολύ δυνατές και όπως πάντα λέω: Καμία δε θα φύγει απ αυτή την ενότητα χωρίς μωράκι στην αγκαλιά 💫🤱 Ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον και τα κορίτσια που με ταγκάρατε 🥰
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...