Μετάβαση σε περιεχόμενο

Καλώς μας ήρθες Νοέμβρη🍁🍁 μήνα βροχερέ και φθινοπωρινέ🌈.... Όπως οι σπόροι πέφτουν και βλασταίνουν με χαρά.. Όπως τα φύλλα πέφτουν σιγανά.. έτσι να γεμίσουν οολες οι κοιλίτσες με μωρά🍁🧡🍁

Recommended Posts

στις πριν 1 ώρα, ο/η Naty_ είπε:

Την αναμένω προς Παρασκευή εγώ κι ελπίζω για τους επόμενους 9 μήνες να μην έρθει! 

Στο εύχομαι βρε κορίτσι μου!! 

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

στις πριν 8 λεπτά, ο/η Mantarini είπε:

Και εγώ Μάρτιο έμεινα έγκυος στην κόρη μου και το έμαθα 9/4 . Θα συμφωνήσω ότι είναι η τέλεια περίοδος για να μείνεις έγκυος και γενικά να περάσεις μια εγκυμοσύνη. 

Εγώ ήθελα να μείνω έως Νοεμβριο έγκυος .. δηλαδή έως αυτό τον μήνα για να γεννησω καλοκαίρι,που είμαστε ελεύθεροι από υποχρεώσεις γιατί πάνε και τα δύο σχολείο και έχουμε διαβάσματα, δραστηριότητες,αγγλικά... ξέρεις πως είναι!!.

αλλά φυσικά καλοδεχούμενο... όποτε έρθει 

στις πριν 20 λεπτά, ο/η Elli13 είπε:

Πολλές ισχυρίζονται ότι έμειναν έγκυες από τα προσπερματικα. Το οποίο για εμένα πάλι κορώνα γράμματα το παίζεις. Βάλε προφυλακτικό, πάρε αντισυλληπτικά, βάλε σπιράλ.. Τόσοι μέθοδοι υπάρχουν, και εμένα με νευριάζει όταν ακούω το "μας έτυχε εγκυμοσύνη, δεν το θέλαμε". Εεε άισαπερα 😂😂😂

Και μένα να σας πω την αλήθεια δεν με πείθει όλο αυτό.. με τον άντρα μου 5 εγκυμοσύνες συνολικά, οι 4 από τον πρώτο μήνα, η τελευταία μας πήρε δύο κύκλους (αλλά το περιμέναμε ότι θα καθυστερήσει). Πώς δεν μας έτυχε στα τόσα χρόνια μια εγκυμοσύνη χωρίς να το περιμένουμε ενώ είμαστε τόσο γόνιμοι;; Βλακείες.. Απλά η μέθοδος του τραβήγματος θέλει να τραβηχτείς προφανώς και εγκαίρως 😂

🤣🤣🤣

στις πριν 3 ώρες, ο/η Sia A είπε:

Ωραία ξεκινάει η μέρα βλέπω όλες που περιμέναμε αδιαθετούμε 😕 Ρε σύμπαν κάνα θετικό τεστάκι για τον Νοέμβριο???? Είναι κάποια στην αναμονή ή όλες την καλοσωρίσαμε την κυρία?

Εκτός αν μας το φυλάει για να μας έρθουν Χριστουγενν΄ιάτικα μωράκια δώρο από τον Αϊ Βασίλη 🙏🎁

εγώ περιμένω 13/11..μέχρι εδώ πέρασαν οι μέρες..από εδώ και πέρα είναι το βασανιστικό..

Βρε κορίτσια τι έγινε σήμερα;; Μόλις μου ήρθε περίοδος και μένα!! Τελικά έκανα ωορρηξία 21/10 όπου δεν είχα επαφή, αλλά είχα 19 και 20. Τουλάχιστον ήρθε εγκαίρως γιατί το ΣΚ έχω πολλές δουλειές 😊

στις πριν 21 ώρες, ο/η Elk είπε:

Ωωω τι ωραίο νούμερο μπράβο κορίτσι μου με το καλό 🥳🥳🥳🧿 μια τελειομηνη εγκυμοσύνη σου εύχομαι και να απολαύσεις αυτό το ταξίδι όσο δεν πάει 🥰

Εσύ τα λες αυτά που ήσουν μες στο άγχος μέχρι και την ημέρα που γέννησες;;; χαχαχαχαχαχα

@evaa__τέλεια η χοριακή σου κούκλα μου. Μια ευτυχισμένη και τελειόμηνη εγκυμοσύνη σου εύχομαι!!! Με το καλό να μας πεις και τα νεα σας από τον υπέρηχο!!!

Κορίτσια καλησπέρα! 

Το πάνω τ τεστ είναι από χθες τ απόγευμα κ τ κάτω από σήμερα τ μεσημέρι! Θέλει κάθε μέρα επαφές?? 

Χθες είχαμε...

IMG_20241105_154027.jpg

στις πριν 1 λεπτό, ο/η ntina93 είπε:

Κορίτσια καλησπέρα! 

Το πάνω τ τεστ είναι από χθες τ απόγευμα κ τ κάτω από σήμερα τ μεσημέρι! Θέλει κάθε μέρα επαφές?? 

Χθες είχαμε...

IMG_20241105_154027.jpg

Σήμερα και αύριο οπωσδήποτε!! ☺️

στις πριν 6 ώρες, ο/η anna_30 είπε:

@annie! η παρτενερ μου στην τρέλα τι κάνει; έφτασα 8ΜΤΩ

Εδώ είμαι αγάπη!!! 9η εγώ σήμερα… Κ η τρέλα στα κάγκελα!! Συμπτώματα 0 ούτε καν το στήθος. Μόνο ενοχλήσεις την κοιλιά. Προφανώς κ πήρα ένα predictor early. Προφανώς κ δεν το έκανα με πρωινά ούρα… Υπό συγκεκριμένη γωνία με το φακό φαίνεται κάτι κατά τα αλλά από οποιαδήποτε άλλη οπτική γωνία λευκό🤣🤣🤣 Εσυ αγάπη;; 

στις πριν 1 ώρα, ο/η Katiana1987 είπε:

Εσύ τα λες αυτά που ήσουν μες στο άγχος μέχρι και την ημέρα που γέννησες;;; χαχαχαχαχαχα

@evaa__τέλεια η χοριακή σου κούκλα μου. Μια ευτυχισμένη και τελειόμηνη εγκυμοσύνη σου εύχομαι!!! Με το καλό να μας πεις και τα νεα σας από τον υπέρηχο!!!

Για αυτό της το εύχομαι να το απολαύσει εκείνη επειδή εγώ από το άγχος δεν το χάρηκα 

στις πριν 19 λεπτά, ο/η annie! είπε:

Εδώ είμαι αγάπη!!! 9η εγώ σήμερα… Κ η τρέλα στα κάγκελα!! Συμπτώματα 0 ούτε καν το στήθος. Μόνο ενοχλήσεις την κοιλιά. Προφανώς κ πήρα ένα predictor early. Προφανώς κ δεν το έκανα με πρωινά ούρα… Υπό συγκεκριμένη γωνία με το φακό φαίνεται κάτι κατά τα αλλά από οποιαδήποτε άλλη οπτική γωνία λευκό🤣🤣🤣 Εσυ αγάπη;; 

αγαπώ φακό και συγκεκριμένες γωνίες..εξυχνίαση γραμμής :P μακάρι σε λίγες μέρες να φαίνεται κατι χωρις αυτά :) εγω πολυ χαλαρά το έχω πάρει αυτόν τον μήνα..έχω ενα ξεχασμένο τεστ αλλά θα το κάνω στην αναμενόμενη μέρα περιόδου αν δεν έρθει..άντε 1 πριν! από συμπτώματα και εγω στήθος τίποτα αλλά και τις προηγούμενες 2 φορές που είχα θετικό τεστ το στήθος δεν πόναγε οπότε ότι να ναι γενικα..έχω ταχυπαλμίες από χθες και νιώθω μια περίεργη δυσφορία που δεν μπορώ να εξηγήσω..λεω στον εαυτό μου ομως ότι είναι νωρίς για συμπτώματα και προχωράω :P 

στις πριν 1 λεπτό, ο/η anna_30 είπε:

αγαπώ φακό και συγκεκριμένες γωνίες..εξυχνίαση γραμμής :P μακάρι σε λίγες μέρες να φαίνεται κατι χωρις αυτά :) εγω πολυ χαλαρά το έχω πάρει αυτόν τον μήνα..έχω ενα ξεχασμένο τεστ αλλά θα το κάνω στην αναμενόμενη μέρα περιόδου αν δεν έρθει..άντε 1 πριν! από συμπτώματα και εγω στήθος τίποτα αλλά και τις προηγούμενες 2 φορές που είχα θετικό τεστ το στήθος δεν πόναγε οπότε ότι να ναι γενικα..έχω ταχυπαλμίες από χθες και νιώθω μια περίεργη δυσφορία που δεν μπορώ να εξηγήσω..λεω στον εαυτό μου ομως ότι είναι νωρίς για συμπτώματα και προχωράω :P 

Είσαι πολύ φίλη μου το χουμε πει !! Στα δίδυμα δε μπορώ να πω συμπτώματα λόγω φαρμάκων εξωσωματικής. Στη βιοχημική το πήρα χαμπάρι με αρκετές μέρες καθυστέρησης κ εκεί είχα συμπτώματα αλλά δε θυμάμαι πριν την καθυστέρηση αν είχα… Θα φανεί. Δεν ελπίζω σε πολλά 

στις πριν 46 λεπτά, ο/η ntina93 είπε:

Κορίτσια καλησπέρα! 

Χθες είχαμε...

IMG_20241105_154027.jpg

κορίτσι μου προσπάθησε να μην βάζεις φλας όσο γίνεται..στην αρχή την είχα πατήσει όταν προσπαθούσα να δω δυο παρόμοια τεστ με την ένταση της γραμμής..επίσης προχθες έκανες κι άλλο τεστ;

στις πριν 4 λεπτά, ο/η annie! είπε:

Είσαι πολύ φίλη μου το χουμε πει !! Στα δίδυμα δε μπορώ να πω συμπτώματα λόγω φαρμάκων εξωσωματικής. Στη βιοχημική το πήρα χαμπάρι με αρκετές μέρες καθυστέρησης κ εκεί είχα συμπτώματα αλλά δε θυμάμαι πριν την καθυστέρηση αν είχα… Θα φανεί. Δεν ελπίζω σε πολλά 

ούτε και εγώ η αλήθεια είναι με μόλις 3 επαφές και έχοντας βγει απο κοβιντ και οι 2 αλλά για να δούμε αν μας επιφυλάσσει κάτι ο Νοέμβριος..

στις πριν 5 λεπτά, ο/η anna_30 είπε:

κορίτσι μου προσπάθησε να μην βάζεις φλας όσο γίνεται..στην αρχή την είχα πατήσει όταν προσπαθούσα να δω δυο παρόμοια τεστ με την ένταση της γραμμής..επίσης προχθες έκανες κι άλλο τεστ;

Είναι χωρίς φλας οι φωτογραφίες....ναι έκανα κ χθες το μεσημέρι κ ήταν άχνη το απόγευμα έγινε έτσι...προχθές έκανα κ ήταν άχνη!!πότε θα σκάσει το αυγό τώρα?? Γιατί έχω μπερδεύτει... επειδή Μ είπε η γυναικολόγος όταν κάνω ωορρηξία να ξεκινήσω το ουτροτζεσταν...

στις πριν 4 λεπτά, ο/η ntina93 είπε:

Είναι χωρίς φλας οι φωτογραφίες....ναι έκανα κ χθες το μεσημέρι κ ήταν άχνη το απόγευμα έγινε έτσι...προχθές έκανα κ ήταν άχνη!!πότε θα σκάσει το αυγό τώρα?? Γιατί έχω μπερδεύτει... επειδή Μ είπε η γυναικολόγος όταν κάνω ωορρηξία να ξεκινήσω το ουτροτζεσταν...

ήταν έντονο το φως και νόμιζα ήταν φλας, με συγχωρείς! απ όταν θα βρεις το θετικό τεστ η ωορρηξία θα γίνει μεσα σε 36 ώρες..τώρα το πότε ακριβώς χωρίς υπέρηχο δεν το ξέρει καμία μας..μπορεις να επικοινωνήσεις με την γυναικολόγο να της πεις ότι βρήκες θετικό τεστ ωορρηξίας και να σου πει πότε να ξεκινήσεις τα ουτρο.. πάντως έχω μια αμφιβολια για το αν ήταν το πιο έντονο αυτό που βρήκες..σε ποια μέρα του κύκλου είσαι; 

ήταν έντονο το φως και νόμιζα ήταν φλας, με συγχωρείς! απ όταν θα βρεις το θετικό τεστ η ωορρηξία θα γίνει μεσα σε 36 ώρες..τώρα το πότε ακριβώς χωρίς υπέρηχο δεν το ξέρει καμία μας..μπορεις να επικοινωνήσεις με την γυναικολόγο να της πεις ότι βρήκες θετικό τεστ ωορρηξίας και να σου πει πότε να ξεκινήσεις τα ουτρο.. πάντως έχω μια αμφιβολια για το αν ήταν το πιο έντονο αυτό που βρήκες..σε ποια μέρα του κύκλου είσαι; 

Όχι κ εγώ έτσι πιστεύω ότι δεν ήταν τελείως έντονο...αλλά από χθες τ απόγευμα που ήταν έντονο σήμερα τ μεσημέρι έγινε λιγότερο... οπότε ίσως τ πικ να ήταν χθες το βράδυ κ να μην κράτησε πολύ? Τι να πω???15η μέρα του κύκλου είμαι σήμερα και πολύ μπερδεμένη!!!

στις πριν 1 λεπτό, ο/η ntina93 είπε:

Όχι κ εγώ έτσι πιστεύω ότι δεν ήταν τελείως έντονο...αλλά από χθες τ απόγευμα που ήταν έντονο σήμερα τ μεσημέρι έγινε λιγότερο... οπότε ίσως τ πικ να ήταν χθες το βράδυ κ να μην κράτησε πολύ? Τι να πω???15η μέρα του κύκλου είμαι σήμερα και πολύ μπερδεμένη!!!

κάνε και ενα τώρα το απόγευμα αν έχεις χωρίς να έχεις πιει πολλά υγρά το τελευταίο δίωρο να δούμε πως θα είναι η γραμμή..εγώ κάνω δυο την ημέρα γιατί γίνεται απότομα έντονο μεσα στην μέρα..

κάνε και ενα τώρα το απόγευμα αν έχεις χωρίς να έχεις πιει πολλά υγρά το τελευταίο δίωρο να δούμε πως θα είναι η γραμμή..εγώ κάνω δυο την ημέρα γιατί γίνεται απότομα έντονο μεσα στην μέρα..

Ναι θα κάνω και θα τ ανεβάσω!! ευχαριστώ!!!

στις πριν 2 ώρες, ο/η Rena92 είπε:

Βρε κορίτσια τι έγινε σήμερα;; Μόλις μου ήρθε περίοδος και μένα!! Τελικά έκανα ωορρηξία 21/10 όπου δεν είχα επαφή, αλλά είχα 19 και 20. Τουλάχιστον ήρθε εγκαίρως γιατί το ΣΚ έχω πολλές δουλειές 😊

Σήμερα ανακυρηχθηκε ημέρα περιόδου στο mammyland🤣🤣 όλες μαζί θα έχουμε ωορρηξία.... χαμός θα γίνει στα θετικά τεστ τον Δεκέμβριο 😜😜😜

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...