Μετάβαση σε περιεχόμενο

3 Bemfola 225

Recommended Posts

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Κορίτσι μου εμένα η προγεστερόνη μου έφερνε απίστευτη υπνηλία! Λες και έπαιρνα υπνωτικό! Τη ναυτία, προσωπικά δεν μου την επιδείνωσε, αλλά φαντάζομαι είναι και θέμα οργανισμου. Στην τωρινή εγκυμοσύνη ο γιατρός μου είχε πει να παίρνω 3 φορές τη μέρα. Ήταν αδύνατον, όπως λες, έχοντας και ένα μικρό μωρό να κλείνουν τα μάτια μου, οπότε έπαιρνα καμία φορά, όταν το θυμόμουν, μόνο το βράδυ. Εν τέλει, όταν ήταν να τη σταματήσω, μου είπε ότι για ψυχολογικούς λόγους μου την έδινε. Και η αλήθεια είναι ότι από όσα επιστημονικά άρθρα είχα διαβάσει και εγώ, δεν έχει αποδειχθεί ότι βοηθάει μια κύηση (εκτός και αν υπάρχει επιβεβαιωμένη έλλειψη προγεστερόνης).  Δες πως θα πάει, και καλύτερα μιλα με τον γιατρό σου. Βέβαια, υπάρχει μεγάλη πιθανότητα οι ναυτίες να μην είναι από αυτό, που το απευχομαι γιατί είναι ζορικα στη φάση που είσαι. Με το καλό!! 🥰🥰
    • Εγώ ζω στη Γερμανία, και τα 2 παιδιά τα γέννησα εδώ.  Υπέρηχο καλύπτει η ασφάλεια Τον πρώτο περίπου 6εβδ Μετά 12 εβδομάδων  Και μετά β επιπέδου.  Καμπύλη ζαχάρου με μόλις μια μέτρηση (και εδώ η δικιά μου βγήκε τέλεια ενώ εγώ είχα διαβήτη κύησης!)  Μετά έχουμε ctg κάθε 4 εβδομάδες.  Αφού περάσουν οι 40 εβδ έχουμε ctg κάθε 2 εβδομάδες.  Πηγαίνεις  κάπου στις 8 εβδ και ανάλογα τον γιατρό σου κάνει η όχι υπέρηχο εγώ έκανα γτ πλήρωνα. Επίσης το 2017 μπορούσαμε να πούμε θέλουμε κάθε μήνα να κάνουμε υπέρηχο θα πληρώσουμε στο σύνολο 150€ , το 2023 απαγορεύτηκε με τη δικαιολογια ότι ο υπέρηχος είναι για θεραπευτικούς σκοπούς και όχι σούτινγκ εγώ πλήρωνα ξεχωριστά κάθε φορά και ευτυχώς να λέω γτ είχαμε δει οτι ο μικρός κατέβαινε ανάποδα! 37 εβδ μου τον γύρισε η μαία μεγάλο μωρό και γύρισε...  Έχουν τα καλά τους δε σε πάνε για καισαρική κατευθείαν αλλά στο κομμάτι υπερήχους απορώ     
    • Καλησπέρα Ιωάννα!!! Έχει πλέον 6 δόντια, τα δύο κάτω που φαίνονται από μακριά πλέον και τα 4 πάνω που επίσης όταν χαμογελάει φαίνονται κι αυτά. Ξεκίνησε κι αυτός να στέκεται όρθιος στον καναπέ και στο πάτωμα χωρίς να τον πιάνουμε. Και βάζει δύναμη στα χέρια του για να σηκωθεί από τις λαβές που τον έχω στο παρκοκρεβατο όταν τον βάζω να παίξει εκεί και χρειάζεται να φύγω να πάω σε άλλο δωμάτιο στο σπίτι. Εμείς να σου πω την αλήθεια λίκνο δεν πήραμε. Άσε που θα πήγαινε χαμένο με το ύψος που έχει. Έφτασε 80 εκατοστά. Αν κάνω ένα δεύτερο μωρό εκεί αναγκαστικά θα πάρω, γιατί θα φτιάξω ντουλάπα στην κρεβατοκάμαρα και μετά το κρεβάτι του μωρού δεν θα χωράει.
    • Δεν υπάρχει πιο ψυχοφθορο πράγμα σε μια εγκυμοσύνη να  κάνεις μόνο αυχενική κ Β επιπέδου. Όταν έμεινα έγκυος έκανα ένα τεστ κ πήγα στο νοσοκομείο πιστεύοντας ότι θα έκανα χοριακη. Μου έκλεισαν το ραντεβού μου πήραν ιστορικό και μου είπαν ποσα τεστ έκανες? Λέω ένα κάνε κ ένα δεύτερο για επιβεβαίωση ειπε η μαια...το πρώτο ραντεβού λοιπον Ήταν κατευθειαν στην αυχενική. Δεν κάναμε ένα υπέρηχο να επιβεβαιώσουμε ότι είναι ενδομητριο κάτι τέλος πάντων. Αν είναι να πάει καλά η εγκυμοσύνη θα πάει  αλλά από ψυχολογικής άποψης δεν παλεύεται. Μου λένε γιατί αγχώνεσαι το μωρο μεγαλώνει..ήταν η χειρότερη εμπειρία μια εγκυμοσύνη μέσα στο άγχος και φυσικά αν κάναμε υπέρηχο ίσως να μάθαινα νωρίτερα ότι κάτι δε πάει καλά κ να μην περιμένω τη Β επιπέδου όπου εν τέλη έκανα διακοπή στις 24 εβδομάδες. Ελλαδιτσα κοριτσια ότι γιατρό θες τον βρίσκεις του στέλνεις μήνυμα στο βαιμπερ.. πολυτέλειες...εξωτερικό κάνεις το σταυρό σου μη σε βρει τίποτα. 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...