Μετάβαση σε περιεχόμενο

Ποτε σταματούν επιτέλους οι εμετοί;;;!

Recommended Posts

Καλησπέρα κορίτσια,

Θα ήθελα να μου πείτε την εμπειρία σας σχετικά με το πότε σταματούν τα συμπτώματα και κυριως οι εμετοί! Ακούω παντού και διαβάζω ότι με το που κλείσεις τον 3ο μήνα σταματούν. Ωστόσο, εγώ βρίσκομαι στα μισά του 4ου και όλη μέρα έχω αναγούλες και εμετούς 2 φορές τη μέρα σίγουρα!Δεν ξέρω τί να κάνω πια, είμαι συνέχεια με μια τσίχλα στο στόμα(με βοηθάει στις αναγούλες)! Τώρα τελευταία βέβαια δεν ανέχομαι ούτε τσίχλα! Μου είπε ο γιατρός μου να κάνω εξετάσεις αίματος και ειμαι στα όρια της αφυδάτωσης! Ο γιατρός μου είπε ότι μέχρι 14η βδομάδα κρατούν αυτά τα συμπτώματα! Πολλοί από το συγγενικό μου περιβάλλον υποστηρίζουν ότι μέχρι να ακούσω το μώρό θα τα έχω! Εσείς τί λέτε; Πότε σταμάτησαν οι εμετοί σ' εσας;

Ευχαριστώ!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Γεια σου Ευα... η καθε εγκυμοσυνη ειναι διαφορετικη... εμενα μου ξεκινησαν οι εμετοι και οι αναγουλες αφου εκλεισα τον 3ο μηνα και μου κρατησαν ενα μηνα περιπου... επερνα primperan, βοηθουσε πολυ αλλα μου εφερνε υπνηλια... μπορει να σου περασουν μπορει και οχι... κανε υπομονη... λογικα θα λιγοστευουν οσο περναει ο καιρος...:kiss: :kiss: :kiss:

Ευα μου ολα τα συμπτώματα της εγκυμοσύνης διαφερουν απο γυναικα σε γυναικα και απο οργανισμο σε οργανισμό..Δεν ειναι κάτι δεδομένο..!!Εγω π.χ ειχα αναγουλες στο πρωτο τριμηνο και μετα τίποτα..αλλα ξερω και περιπτώσεις που ειχαν μεχρι το τελος της εγκυμοσυνης..Συζητησε το με το γιατρο σου αν ειναι έντονο το προβλημα να σου δωσει αντιεμετικά..Πολλα φιλιά!!

ΓΕΙΑ ΣΟΥ!

ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΤΟ ΜΩΡΟ ΣΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΑΛΛΑ ΑΝ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΕΜΕΤΟ ΟΣΟ ΕΓΩ!!!!!

ΕΦΤΑΝΑ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ 20-25 ΦΟΡΕΣ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ, ΜΟΥ ΜΥΡΙΖΑΝ ΟΛΑ ΑΣΧΗΜΑ, ΖΑΛΑΔΕΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΣΩΡΟ ΑΛΛΑ. ΟΙ ΕΜΕΤΟΙ ΟΙ ΠΟΛΛΟΙ ΣΤΑΜΑΤΗΣΑΝ ΣΤΟΝ ΤΕΤΑΡΤΟ ΜΗΝΑ, ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΜΗΝΑ. ΤΟ ΑΡΚΕΤΟ ΣΑΛΙΟ (ΠΤΥΕΛΙΣΜΟΣ) ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΠΕΜΠΤΟΥ. ΜΠΗΚΑ ΣΤΟΝ ΕΚΤΟ ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ - ΔΥΟ ΤΗΝ ΒΔΟΜΑΔΑ ΚΑΝΩ ΕΜΕΤΟ ΟΠΟΤΕ ΤΥΧΗ ΒΡΑΔΥ - ΠΡΩΙ.

ΜΗΝ ΑΝΥΣΗΧΕΙΣ ΟΣΟ ΚΑΝΕΙΣ ΕΜΕΤΟ ΤΟ ΜΩΡΟ ΜΕΓΑΛΏΝΕΙ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΑ.

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...