Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

• Απαντήσεις 400
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Κορίτσια μου σας ευχαριστώ πολύ όλες για της ευχες!!  Με το καλό οι υπόλοιπες να υποδεχθείτε τα νινακια σας!! Περιμένω με αγωνία τα νέα σας! Νόμιζα η @Xrisa95 θα ήταν η επόμενη αλλά έπεσα έξω 😅 από ότι φαίνεται θα είναι η προτελευταία μας!! Πάντως σίγουρα έχει σειρά η @Marypnk  @Antonia2 κορίτσι μου ελπίζω σύντομα να τελειώσει αυτό το μαρτύριο και να πάρετε τα κορίτσια σας σπίτι με το καλό!! Σίγουρα θα υπάρχει κάποια εξέλιξη θετική μέχρι τώρα που σας γράφω!! Όποτε μπορέσεις πες μας τα νέα σου!!  @ΛΕΥΚΗ κορίτσι μου απίστευτο να μη σε πιάνει η επισκληριδιο πραγματικά!! Εμείς δεν είχαμε αναισθησιολογο μιας και υπάρχει μόνο ένας στο νοσοκομείο μας και δεν γινόταν να είναι εκεί για μένα!! Άσε δράματα!! @Rena92 ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου!! Και εσύ να χαίρεσαι την κούκλα σου ❤️🥰
    • Μόνο εσύ ξέρεις κορίτσι μου. Ναι ξέρω είναι δύσκολο πολύ όταν αγαπάς κάποιον, Και το λες και μόνη σου ,μπορεί να αλλάξουν τα πράγματα,μπορεί και όχι.. Μπορεί να είστε τώρα καλα, να τα βρείτε αλλά μετά αν έρθει ένα μωρό, να γίνουν τα πράγματα χειρότερα.. Γνώμη μου κορίτσι μου, πρώτα από όλα κατσε μόνη σου και σκέψου..τι θες πραγματικά από την ζωή σου,  το μέλλον σου πως το βλέπεις.Βαλε σε μια τάξη τις σκέψεις σου και μετά κάτσε και πιαστον και πες του τα αυτα που θες. Να σου πει και αυτός τις σκέψεις του, για την ζωή σας ,αν είναι ευτυχισμένος, για το μέλλον σας . Ξεκαθάρισε την θέση σου να ξεκαθαρίσει και αυτός όμως και μην συμβιβάζεσαι με τα ψίχουλα. Να είσαι δυναμική και να διεκδικείς αυτό που σου αξίζει! Και μην φοβάσαι ούτε σε πήραν τα χρονια ούτε τίποτα!!
    • μεχρι τώρα έδινα Almiron, τωρα θα το γυρίσω σε frisomel και εγώ! γιατί τώρα θα κάνουμε τη μετάβαση απο το νούμερο 1 στο 2 και θα αλλάξω και εταιρεία... μήπως του αρέσει πιο πολύ και τρώει πιο πολύ...δεν ξέρω τι να πω και εγώ 🤷   δεν είναι κουραστικό αυτό; εμένα και οταν θήλαζα δεν τον έπαιρνε ποτέ ο ύπνος στο στήθος!
    • Δεν παίρνω κάτι αυτή την στιγμή. Είναι ανεκτός ο πόνος και δεν θέλω να φορτωθώ με χάπια.  Νομιζω πως η μεγάλη ώρα πλησιάζει κορίτσι μου. Εμένα ξεκίνησαν τα καφέ το πρωί και γύρω στις 8 το βραδυ ξεκίνησαν οι πόνοι. Στις 2 τα ξημερώματα ειχα ήδη 3 διαστολή.  Ειναι ανάλογα, μπορεί να ξεκινήσει άμεσα και απότομα π τοκετός μπορεί όμως να πάρει και κάποιες μέρες. Ωστόσο είναι πολύ θετικό το ότι έχεις σημάδια. Εύχομαι να πάνε όλα κατ’ευχην και να γεννήσεις όσο πιο ανώδυνα γίνεται χωρίς παρεμβάσεις. 🙏 Περιμενουμε νέα σου!❤️
    • Να σας ζησει κορίτσι μου γλυκό. Φαντάζομαι τι πέρασες… εμένα ήταν 3 κιλά και χωρίς επισκληρίδειο στην ουσία μιας και δεν με έπιανε, και πέθανα. Μπραβο μπραβο!!!!!! Καλη ανάρρωση πλέον και με το καλό να γυρίσετε στο σπίτι σας🙏🙏🙏  
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...