Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

@Sotiria_94 καλα τι κούκλος ειναι αυτός? Ξανθουτσικος! 

@Maria98 το μαλλι σας τέλειο φτου φτου. Κ στα κιλακια μια χαρα ειναι.Ειναι ζορι να μην εχεις αυτοκίνητο. Ειδικα με τ περα δώθε των παιδιών. Δ ξερω τι θα έκανα αν δ ηξερα να οδηγαω. Μάλλον τιποτα χαχα.

@ΜαρίαΔημήτρης κ μενα η προηγούμενη περιοδος αν κ χωρις αμαν αιμα κρατήσε μοα βδομαδα. Αφου απο κατω κόντεψα να συγκαω τοσες μερες σερβιετα.

Μια περιοδος γκρινιας τηβ περασαμε κ μεις. Τρεις τέσσερις μερες π ηθελε μονο αγκαλια. Ανυπομονώ να μεγαλωσει λιγο ακομα να ξεκινησει να καθεται απο μονη της.

Οσο για τ φαγητα εμεις λογικα θα ξεκινήσουμε με φρούτο. Τ ρυζαλευρο κ γω δ τ πολυ συμπαθουσα να σαε πω την αληθεια αλλα στρώνει τ στομαχι κ τ εντερο. Στη μεγάλη μ δ ειχα δώσει ποτέ. Εκεί κάπου στο χρόνο μ επαθε γαστρεντεριτιδα. Και έστρωνε μερικες μερες κ ξανα μάνα. Ετρωγε ελάχιστα τ παιδι κ εκανε διαρροιες συνεχεία. Κ μ λεει ο γιατρός παρε ρυζαλευρο, αλεσε τηξ πατάτα κ ρίξε μια κουταλιά ρυζαλευρο. Ε κ εφαγε τ παιδι κ ηρεμησε τ εντερακι του.

Δημοσίευση

Βρε κορίτσια μου είπε να δώσω μισό μήλο,μισό αχλάδι καιγοα αρχή να δώσω λίγη ποσότητα. Στην αρχή μου ωανηκε περίεργο αλλά μετά θυμήθηκα πως και στον γιο μου η αλλεργιολογος μας είχε ξεκινήσει με 2 φρούτα μαζί πάλι. 

Αύριο λέω να την ξεκινήσω για να δούμε πως θα πάει.

Δημοσίευση

@ΜαρίαΔημήτρης ειναι σχεδον απίθανο βα έχει αλλεργία σε κάποιο απο αυτά τ δύο φρούτα γι αυτο τ ξεκινανε μαζι. Μισο μήλο κ μισο αχλαδι αμα τ αλεσεις ζήτημα να βγει 2 3 κουταλιές της σούπας. Στις αρχές ουτως η αλλως ποσο θα φαει? Αντε καλη αρχή!

Δημοσίευση
στις πριν 15 ώρες, ο/η Maria98 είπε:

Όσον αφορά το φαγητό,  εγώ της έχω δώσει περιστασιακά πατάτα κολοκύθι καρότο και γενικά της έχω δώσει να γλύφει διάφορα 

Τώρα μου είπε η γιατρός να της δίνω ζωμό από κρεας να πίνει καθημερινά και όποτε θέλω και λαχανικά και φρουτα και από τον άλλο μήνα θα ξεκινήσουμε καθημερινά 

Επίσης την ρώτησα να μου προτείνει ένα γάλα κατσικίσιο για ώρα ανάγκης σε περίπτωση που δεν έχω φροντίσει να έχω δικό μου και μου είπε το frezylac platinum 1, γνωρίζετε καθόλου για αυτο; επίσης μου είπε και το humana  1 

Καλησπέρα κορίτσια! 

Μαρία μου εμείς πίνουμε Humana platinum 1 και είμαι πολύ ικανοποιημένη. Το πίνει ευχάριστα και δεν είχα ποτέ κανένα θέμα. Το μόνο κακό ότι το παραγγέλνεις δεν το έχει το σούπερ μάρκετ. Αλλα αν κάνεις εγγραφή στο σάιτ του το παίρνεις με έκπτωση. 
 

Σε άλλα νέα, εμείς ξεκινήσαμε με λαχανικά. Καρότο, πατάτα κολοκυθάκι για μια εβδομάδα και σήμερα μπήκαμε σε φρούτο, αχλαδακι. Δεν τρώει ακόμα η αλήθεια, όλα φεύγουν πάνω στην σφαλιάρα! Θα μάθει που θα πάει 😅 

Από κρέμες δεν θέλει να δώσω ρυζάλευρο. Μας πρότεινε κρέμα δημητριακών ή βρώμης και μου είπε όταν κάνουμε την εισαγωγή στα φρούτα ότι μπορώ να την κάνω με ένα φρούτο για να είναι πιο γευστική. 
 

Γενικά κάνει όλη μέρα τούμπες και όταν δεν με βλέπει κλαίει.. την βάζω στο πάρκο και μόλις με χάσει την πιάσει υστερία! Και φυσικά οοολη μέρα τσιρίζει😆 

Με τον ύπνο πως τα πάτε ;;

Δημοσίευση

Καλημέρα κορίτσια.  Χθες βράδυ μίλησα με την μαία μου και αν συνεχίσω να έχω αίμα θα πάω Δευτέρα να με δει ο γιατρός. Αντί να μειώνεται αυξάνεται και η αλήθεια είναι πως άρχισα να φοβάμαι.

@Eirinistz εμείς με το που άρχισε να κοιμάται μπρούμυτα και την αφήνω κοιμαται πιο ευχαριστα. Και με λιγότερες αφυπνίσει. 

Να ρωτήσω βρε κορίτσια οσε δίνεται φρούτο,πόση ώρα μέρα το γάλα το δίνεται?

Δημοσίευση
στις πριν 8 ώρες, ο/η ΜαρίαΔημήτρης είπε:

Καλημέρα κορίτσια.  Χθες βράδυ μίλησα με την μαία μου και αν συνεχίσω να έχω αίμα θα πάω Δευτέρα να με δει ο γιατρός. Αντί να μειώνεται αυξάνεται και η αλήθεια είναι πως άρχισα να φοβάμαι.

@Eirinistz εμείς με το που άρχισε να κοιμάται μπρούμυτα και την αφήνω κοιμαται πιο ευχαριστα. Και με λιγότερες αφυπνίσει. 

Να ρωτήσω βρε κορίτσια οσε δίνεται φρούτο,πόση ώρα μέρα το γάλα το δίνεται?

Η αλήθεια όταν την βλέπω μπρούμυτα επειδή φοβάμαι την γυρνάω και πάντα ξυπνάει.. 

Εγω το φρούτο της το δίνω 2 ώρες μετά το γάλα και το μεσημέρι τα λαχανικά αντίστοιχα. 
 

Ξύπνησε σημερα με μπούκωμα και δέκατα.. το άγχος μου σε άλλο λεβελ.. έχει πολυ μυξα ρε κορίτσια.. εσείς που έχετε και πιο μεγάλα παιδάκια είχατε ποτέ παρόμοια εμπειρία σε τόσο μωράκι; 

Δημοσίευση

@Eirinistz εμενα σε τόσο μικρή ηλικία μόνο αυτή μπουκωσε μια δυο φορες. Πλυσεις με sinomarin, physiomer, η οτι παραπλήσιο βρεις και μια σταγόνα παιδικο οτριβιν σε κάθε ρουθούνι κ σώθηκες. Τα δεκατα ειναι κ απο τις μυξες. 

Εγω στα κορίτσια θυμαμαι όταν ξεκινησαμε τ φρούτο περιμενα μεχρι να γκρινιαξουν για να δώσω γαλα. Στις αρχές π δ τ ετρωγαν αμαν εδινα στο μισαωρο, όσο πιο καλα ετρωγαν τοσο πιο αργά εδινα γαλα. Όταν ξεκίνησαν να τρώνε μια αξιολόγη μερίδα πηγαιναμε απ ευθείας στο μεσημεριανό χωρίς γαλα ενδιαμεσα.

 

Δημοσίευση

Καλημερα εχω κατασυγκινηθει που μπαινουμε στις τροφες μια μια σιγα σιγα θυμαστε που περιμεναμε να γεννησουμε ενα φεγγαρι; Ποτε περασε ο καιρος Χριστε μου. Καλη αρχη Μαρακι μου και γω το ρυζαλευρο δε το συμπαθω καλυτερα να δοκιμασετε κρεμα βρωμης ειναι πολυ καλη και υγειινη προσεγγιση. Βεβαια αν τυχει κατι σαν αυτο π λεει η @Diwni εννοειται θα δωσω και ρυζαλευρο αμα βοηθαει την κοιλιτσα του. Να μου πειτε τι πηρατε για το ταισμα τι εταιρεια πιατακι κουταλακι γιατι εχω δει διαφορα αλλα εσεις ειστε πιο εμπειρες. @Maria98 να τους ξεσηκωνεις να σε μεταφερουν μη το βλεπεις αθλο το να μεταkινεισαι με το παιδι, σε λιγο θα σου φαινεται παιχνιδακι. Εγω τσαντακι το χω κανει και μεσα στο αμαξι εχω ολα τα συνεργα απο καροτσι, πανες, μπιμπερο, κουνουπιερες σαν μαγαζι με ειδη μπεμπε ειναι🤣. Επισης ο μπεμπης μ κοιμαται πλεον μονο μπρουμυτα και επισης εχουμε και μεις βουλωμενη μυτη κανια εβδομαδα και ρουθουνιζει. 

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


  • Απαντήσεις

    • Όντως, είναι να σου κάνει εντύπωση τέτοια διαχείριση. Συζήτησέ το και το βλέπετε. Αν δεν νιώθεις και εσύ καλά και είσαι στην τσίτα μήπως και ξανατύχει κάτι τέτοιο, πρέπει να το λάβει υπόψη η γιατρός σου. 
    • Ναι μωρέ δεν φεύγει το άτιμο τι να πω αν δεν τα πάρουμε στα χέρια τα μωράκια μας δεν φεύγει αυτό το άγχος  θα περιμένουμε τα νέα σου 🥰
    • Κορίτσι εγώ στην πρώτη εγκυμοσύνη και πρώτη προσπάθεια εξωσωματικής είχα αιμορραγία στην 6η εβδομάδα.  Έπαιρνα σαλοσπίρ κανονικά το 100ρι. Στην 7η εβδομάδα ακούσαμε καρδούλα αλλά στην 9η σταμάτησε και έπρεπε να κάνω απόξεση. Δεύτερη εξωσωματική και δεύτερη εγκυμοσύνη έπαιρνα από την αρχή Vasclor και σαλοσπιρ και innohep αλλά είπα στη γυναικολόγο μου μετά από κάποιο καιρό να μου αλλάξει το Vasclor γιατί όπως λες και εσύ αυτό το ματσούκι με ερέθιζε και μου προκαλούσε βλένες κόκκινες οπότε δεν το ήθελα και ξεκίνησα τα utrogestan. Κι εκείνα κολπικά, αλλά και πάλι είχα θέμα με αιματάκι και αποφάσισα να τα παίρνω από το στώμα αλλά σκατούλες πάλι γιατί παρουσιάστηκε άλλο πρόβλημα. Τώρα για τις αντιπικτικές θα πω στη γιατρό να μου τις ξανά ξεκινήσει για να κόψω το σαλοσπιρ δεν το θέλω ποια.. δεν θέλω ξανά άλλη αιμορραγία.. Αυτό που μου κάνει όμως εντύπωση πιο πολύ απ' όλα είναι ότι ο εξωσωματικός γνωρίζοντας το ιστορικό μου, μου έδωσε ξανά στη δεύτερη εγκυμοσύνη σαλοσπιρ αλλά μαζί με αντιπικτικές αυτή τη φορά.. ενώ η γυναικολόγος μου ξέροντας κι εκείνη το ιστορικό μου, μου αύξησε το σαλοσπιρ σε 160.. άντε βρες άκρη τώρα εσύ και εμπιστεύσου... πφ!!!!
    • Καλησπέρα κόρες!!! Εγώ ήμουν νοσοκομείο 5 μέρες με αιμορραγία και μικρή μάλλον αποκόλληση από ότι έδειξε ο υπέρηχος του νοσοκομείο.  Τώρα σπίτι, ξάλπα και ανάρρωση μόνο, στο πατρικό μου, στη μανούλα μου! Ο σύζυγος σε άλλο πλανήτη... Στο νοσοκομείο με έπιασε η μέση φουλ.. σώθηκα με το που γύρισα στο σπίτι γιατί ευτυχώς πριν 2 εβδομάδες αγόρασα από AliExpress ένα ωραίο μαξιλάρι εγκυμοσύνης σε σχήμα Π 28€. Σώθηκα κορίτσια μόνο αυτό θα σας πω.. σωωωωώθηκα!!!! Και στο νοσοκομείο επιβεβαιώσαμε το φύλο.. κοριτσάκι κι εμείς..  🩷🩷🩷 & ήθελα τόσο πολύ να είναι κοριτσάκι, που το καταχάρηκα.!!! Όσο για το σαλοσπίρ, νομίζω θα γίνει ο εχθρός μου! Όλοι οι γιατροί του νοσοκομείο επέμεναν ότι έπαθα αυτό που έπαθα από το σαλοσπίρ και ότι οι περισσότερες περιπτώσεις που είναι σαν κι εμένα με εισαγωγή στο νοσοκομείο είναι από το σαλοσπίρ... πραγματικά είμαι σε δίλημμα και δεν ξέρω πως θα συνεχίσω από δω και πέρα.. η γυναικολόγος μου επιμένει ότι πρέπει να το παίρνω και όχι απλά στο 100ρι αλλά στο τέρμα το 160ρι.. πφ!!! Θα δω αν υπάρχει εναλλακτική με αντιπικτικές που δεν φέρουν τουλάχιστον αιμορραγία. 
    • Ακριβως κοριτσι μου μπαινουμε στην τελικη ευθεια 16 Οκτωμβριου ειναι η τελευταια μερα για μενα αν ολα καλα μεχρι τοτε κ δεν προκυψει καποιο θεμα.Εκανα κ εγω πειραματα με γιατρους αλλα απο τον 4ο μηνα εχω τον ιδιο εμβρυολογο κ γυναικολογο.Μονοδρομος η καισαρική στα μονοχοριακα.
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...