Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση
στις πριν 2 ώρες, ο/η Sotiria_94 είπε:

Καλημερουδια. @Diwni μου εσυ που εχεις τρια παιδακια ευτυχως που σου κοιμαται μεσα στην ημερα να κανεις και καμια δουλεια. Αλλιως με το μαρσιπο θα κοψομεσαστουμε καμια ωρα. Ειναι σουπερ η μπεμπα σ ετσι και μενα στην ηλικια της κοιμοταν λιγο παραπανω μετα τον εκοψε τον υπνο. Περνατε ωραια στις διακοπες σας;; @Eirinistz να μην αγχωνεσαι καθολου. Εμενα στο bexero για τη μυνηγγιτιδα εκανε κατι δεκατακια αλλα υποχωρησε με ντεπονακι αλλα της φιλης μ ειχε σηκωσει πολυ πυρετο. Επισης στο ποσιμο εκανε πολλα κακα με λιγες βλεννουλες αλλα ηταν φυσιολογικο κατα την παιδιατρο. 

Εμείς έχουμε κάνει 3 ενέσιμα και 2 πόσιμα και κάνουμε πυρετό κάθε φορά, ευτυχώς όχι υψηλό. Μεχρι 38,7 έφτασε στο προηγούμενο , τώρα μέχρι 37.7. Πρέπει να αποδεχτώ ότι το παιδί μου θα κάνει πυρετό σε όλα τα εμβόλια 😅

Δημοσίευση

Καλησπέρα κορίτσια τι κάνετε ;

Ευχαριστω για τις απαντήσεις σας για τα μαλλιά γιατί αγχώθηκα κάπου ..Καλέ τι κούκλες είναι αυτές ;Να σας ζήσουν να είναι γερές και τυχερές και όλα τα μπέμπακια.Ευτυχως που τα λέμε κ εδώ κ το βγάζουμε από μέσα μας .Εμας λόγω δοντιών ;λόγω παλινδρόμησης πάλι μας κάνει κάτι περίεργα με το φαγητό ..Θα δείξει ..Αν ξεκινήσουμε τις φρουτόκρεμες στον 5ο μήπως έτσι λίγο δούμε φως .Δεν ξέρω .Εγω πιστεύω όσον αφορά για το αν γυρνάει αν βγάζει κραυγές αν κάνει χαμόγελα είναι στο κάθε παιδί .Δε λέω να πάει δυο χρονών αλλά το κάθε παιδί έχει τους χρόνους του .Μπορει εμένα πχ να μην κανει κραυγές ή να μην μιλάει κλπ κλπ και να μιλήσει μετά από ένα μήνα δε σημαίνει κάτι αυτό .Έτσι νομίζω και έτσι θέλω να το αντιμετωπίζω προφανώς αν δω ότι κάτι δε μου αρέσει θα το πω στον γιατρό .Οσον αφορά τα εμβόλια εμένα με ντεπόν είναι οκ .Δεν έχει κάνει κάτι προς ώρας τώρα που θα γυρίσουμε όμως έχουμε εμβόλια οπότε θα δούμε πάλι πως θα πάει .Να περνάτε τέλεια !!

Δημοσίευση

Γειά σας κορίτσια, θα πάμε παιδίατρο την Δευτέρα για εμβόλια,  έχω παρατηρήσει ότι την μικρή δεν την ενοχλούν πολύ τα εμβόλια,  βέβαια την προηγούμενη φορά δώσαμε προληπτικα ντεπον, τώρα την Δευτέρα πρώτα ο Θεός δεν ξέρω αν την ενοχλήσουν 

Δημοσίευση

Όσον αφορά το πρόγραμμα του ύπνου, δεν έχω κάποια ρουτίνα που ακολουθώ, παρατηρώ και το μωρο πότε θέλει και πότε όχι 

Συνήθως βέβαια εκεί 22.00 22.30 έχει κοιμηθεί ειστε σπίτι είμαστε είτε έξω, μετά κατά τις 12 ίσως μεταξυπνησει ή στις 3.00 μετά ξανά στις 6 το πρωί,  δεν έχει τόσο στάνταρ, το πρωί είναι πολύ ενεργή φουλ ενέργεια και θα κρατηθεί μέχρι τις 10.30 όπου ξανακοιμαται για 1.30 2 ώρες μετά ξανά το μεσημέρι κάνει μεγάλο ύπνο,  σε γενικές γραμμές πάει με τις δικές της ανάγκες ο ύπνος

Δημοσίευση

Εγώ βρε κορίτσια να σας πω ; αγχώνομαι μη τυχόν δε παίρνει το επιθυμητό βάρος να το πω έτσι 

Ναι μεν μου λέει η παιδιατρος συχνούς θηλασμούς αλλά βλέπω πως καμία φορά και το μωρο δε θέλει να φάει τόσο ή θα μου βγάλει παραπάνω γαλακι 

Τώρα την Δευτέρα έχουμε ξανά για να δούμε 

Επίσης έχω σκοπό να κάνω εξετάσεις, θα ρωτήσω διατροφολόγο και παιδίατρο αν θέλουν εκείνοι να δουν κάτι συμπληρωματικά λίγο του θηλασμού, είμαι στη σκέψη να συζητήσω για βιταμίνες, να πάρω κάτι γιατί βλέπω μασάω κι εγώ 

Δημοσίευση

Καλησπέρα κορίτσια. Μην αγχώνεστε ούτε με το βάρος ούτε με το πότε θα κάνει κραυγουλες και όλα.  Το κάθε παιδί είναι διαφορετικό και κάθε παιδί θέλει άλλο χρόνο για να κάνει το οτιδήποτε.  Εμεις έχουμε μπει στο αλμα 16-17 και κάνει κάτι ξεσπάσματα κλαματος αλλά σε γενικές γραμμές είναι ένα πολύ χαρούμενο μωρό. 

Εγώ κορίτσια από την άλλη ειμί πτώμα, αρχίσαμε πάλι στο σχολείο εργασίες και 3 μέρες τώρα έξυνα και έβαφα παγκάκια. Το χέρι μου με άφησε αλλά δεν λέω τίποτα στον άντρα μου γιατί θα με κράξει. Μου αρέσει όμως γιατί το βλέπω από την αποχή πως ο γιος μου πάει εκεί σχολείο και θα το χαίρεται.  Είχε να βαφτεί το σχολείο 20 χρόνια και ήδη έχει αλλάξει πάρα πολύ. Σαββατοκυριακο δώσαμε ρεπό στον εαυτό μας όσοι πάμε σχολείο για τις δουλειές και από Δευτέρα πάλι. 

Τετάρτη έχουμε και εμείς 2 εμβόλια και εννοείται θα δώσω depon προληπτικά. Στα τελευταία εμβόλια μου έκανε πυρετό και υπνηλία,η υπνηλία μεταξύ μας δεν με πειράζει καθόλου 🤣

Δημοσίευση
στις πριν 23 ώρες, ο/η Maria98 είπε:

Όσον αφορά το πρόγραμμα του ύπνου, δεν έχω κάποια ρουτίνα που ακολουθώ, παρατηρώ και το μωρο πότε θέλει και πότε όχι 

Συνήθως βέβαια εκεί 22.00 22.30 έχει κοιμηθεί ειστε σπίτι είμαστε είτε έξω, μετά κατά τις 12 ίσως μεταξυπνησει ή στις 3.00 μετά ξανά στις 6 το πρωί,  δεν έχει τόσο στάνταρ, το πρωί είναι πολύ ενεργή φουλ ενέργεια και θα κρατηθεί μέχρι τις 10.30 όπου ξανακοιμαται για 1.30 2 ώρες μετά ξανά το μεσημέρι κάνει μεγάλο ύπνο,  σε γενικές γραμμές πάει με τις δικές της ανάγκες ο ύπνος

Κ εμένα ακριβώς έτσι 

Δημοσίευση
στις πριν 21 ώρες, ο/η ΜαρίαΔημήτρης είπε:

Καλησπέρα κορίτσια. Μην αγχώνεστε ούτε με το βάρος ούτε με το πότε θα κάνει κραυγουλες και όλα.  Το κάθε παιδί είναι διαφορετικό και κάθε παιδί θέλει άλλο χρόνο για να κάνει το οτιδήποτε.  Εμεις έχουμε μπει στο αλμα 16-17 και κάνει κάτι ξεσπάσματα κλαματος αλλά σε γενικές γραμμές είναι ένα πολύ χαρούμενο μωρό. 

Εγώ κορίτσια από την άλλη ειμί πτώμα, αρχίσαμε πάλι στο σχολείο εργασίες και 3 μέρες τώρα έξυνα και έβαφα παγκάκια. Το χέρι μου με άφησε αλλά δεν λέω τίποτα στον άντρα μου γιατί θα με κράξει. Μου αρέσει όμως γιατί το βλέπω από την αποχή πως ο γιος μου πάει εκεί σχολείο και θα το χαίρεται.  Είχε να βαφτεί το σχολείο 20 χρόνια και ήδη έχει αλλάξει πάρα πολύ. Σαββατοκυριακο δώσαμε ρεπό στον εαυτό μας όσοι πάμε σχολείο για τις δουλειές και από Δευτέρα πάλι. 

Τετάρτη έχουμε και εμείς 2 εμβόλια και εννοείται θα δώσω depon προληπτικά. Στα τελευταία εμβόλια μου έκανε πυρετό και υπνηλία,η υπνηλία μεταξύ μας δεν με πειράζει καθόλου 🤣

Μεταξύ μας ούτε εμένα με πειράζει η υπνηλία 🤣🤣🤣🤣

Δημοσίευση

Εμένα αυτό με τον Πόνο στα γόνατα που σας είχα αναφέρει με ανησυχεί είναι η αλήθεια.Ευελπιστώ να περάσει με τις βιταμίνες νιώθω καλύτερα αλλά για πόσο θα παίρνω .Ο μικρός βαραίνει κιόλας .Για απόσυρση είμαι 

Δημοσίευση

Καλησπέρα κορίτσια! Ενταξεθ έστρωσε τ μωρο. Κοιμαται αρκευα μεσα στη μερα. Πολύ καλή ειναι σε γενικές γραμμές. Δεδομένου οτι το έχουμε το δολιο πολλες ωρες στους δρόμους πολυ καλη ειναι. Εγω ειμαι πτωμα απο την κουραση αλλα οκ. Καλα περναμε δ μπορώ να πω.

@Sotiria_94 εγω πλεον μ αυτήν τη ζέστη δ την βαζω καθολου μαρσιπο. Λιγο στην κούνια της λιγο στο ριλαξ κ κανω κουτσά στραβα τις δουλειές μου. Αμα εχω σιδερο πχ θα τ βάλω ωρες π ειναι κ ο άντρας μ στο σπίτι η αργα τ βραδυ π κοιμούνται ολα τους.

@Maria98 καθε μωρο εχει τ δικο τ ρυθμο ανάπτυξης. Οσο παιρνεο βαρος μξ σε απασχολει. Δ χρειάζεται αγχος εφοσον την βλεπεις ζωηρη και κινητική. Εμενα ρε συ αμα δ θελει να φαει δ μπαινει στηθος για κανένα λόγο. Τι συχνούς θηλασμους? Τους εχει αραιωσει αρκετα απο μονη της κ βλεπεις ενα κιλο πηρε σε ενα μηνα.

@ΜαρίαΔημήτρης μεσα σε όλα εισαο βρε κορίτσι μου! Μπράβο σου που ασχολείσαι τοσο ενεργά.

Δημοσίευση

Γεια σας κοριτσια μου καλη Κυριακη να εχουμε εστω και καθυστερημενα. Εμεις εδω σημερα σπιτι ακομα φτιαξαμε πρωινο μαγειρεψαμε και το απογευμα θα παμε για μπανακι λιγο. @Maria98 συμφωνω με @Diwni μη μου αγχωνεσαι αρκει να παιρνει βαρος (οσο και αν παιρνει να ακολουθει την καμπυλη της) και να ειναι το μωρο καλα οπως εσυ το ξερεις. Τωρα σιγα σιγα καθοριζουν και μας ειδοποιουν αυτα για το ποτε θελουν να φανε και να κοιμηθουν. Και γω αν τον ταισω νωριτερα ή του δωσω παραπανω κανει γουλιτσα γιατι τα μωρα μας δεν εχουν ολα αισθηση ποτε εχουν χορτασει. Επισης μια φιλη π θηλαζει αποκλειστικα οπως εσεις δινει 5 γευματα την ημερα απο 7 λεπτα. Ακουγεται λιγο αλλα το παιδι της ειναι θηριο. Kαλη επιτυχια σε ολες με τα εμβολια εμεις αρχες Σεπτεμβρη θα παμε πρωτα ο Θεος. Ρε σεις επαθα σοκ εκει π προβληματιζομουν και σας το ελεγα την επομενη μερα αρχισε να προσπαθει να γραπωσει κουδουνιστρουλα και πιανει και το νανι. Βγαζει και κραυγουλες απο χθες αρκετα ενω πριν ελεγε αυτα τα αναρθρα αλλα πιο χαμηλοφωνα. Εχω παθει ερωτα δε μπορω θα το δαγκωσω καμια ωρα οπως κανει🤣🤣🤣. Αχχ @Diwni μου φανταζομαι κουραση αλλα χαιρομαι π περνατε ωραια γιατι θα χεις ομορφες αναμνησεις απο τη νεα σεζον. Αν παρ ελπιδα ξεκουραστεις κιολας ακομα καλυτερα. ❤️❤️

Δημοσίευση

Α @Kn1 μου ηθελα να σου πω σχετικα με τους πονους στα ποδια εμενα τα γονατα καλυτερεψαν πολυ αλλα οι φτερνες και συγκεκριμενα ο Αχιλλειος ειναι χαλια περπαταω σαν πιγκουινος. Πηρα αντιφλεγμονωδες δεν περασε. Εκανα ακτινογραφια φτερνας και δεν εδειξε τιποτα. Παιρνω βιταμινη d, ασβεστιο και ξεκινησα σιδηρο αλλα ο γιατρος μ ειχε πει οτι πρεπει να ξεκινησω και γυμναστικη. Απο αυριο εχω ραντεβου με αιματολογο να κανω κι αλλες εξετασεις μηπως βρουμε τιποτα σχετικο γιατι υπαρχουν και ρευματοπαθειες με αρνητικα οροσημα αλλα ρε σεις θελω να πιστευω οτι δεν ειναι κατι. Σηκωνω το μωρο συνεχεια και κοβουμε βολτες και γενικα δε βαζω κωλο κατω. Στο περπατημα πεταω αλλα αμα σηκωθω για 1 λεπτο με πεθαινουν στον πονο. Ουτε να τρεξω μπορω. 

Δημοσίευση
στις πριν 2 ώρες, ο/η Sotiria_94 είπε:

Α @Kn1 μου ηθελα να σου πω σχετικα με τους πονους στα ποδια εμενα τα γονατα καλυτερεψαν πολυ αλλα οι φτερνες και συγκεκριμενα ο Αχιλλειος ειναι χαλια περπαταω σαν πιγκουινος. Πηρα αντιφλεγμονωδες δεν περασε. Εκανα ακτινογραφια φτερνας και δεν εδειξε τιποτα. Παιρνω βιταμινη d, ασβεστιο και ξεκινησα σιδηρο αλλα ο γιατρος μ ειχε πει οτι πρεπει να ξεκινησω και γυμναστικη. Απο αυριο εχω ραντεβου με αιματολογο να κανω κι αλλες εξετασεις μηπως βρουμε τιποτα σχετικο γιατι υπαρχουν και ρευματοπαθειες με αρνητικα οροσημα αλλα ρε σεις θελω να πιστευω οτι δεν ειναι κατι. Σηκωνω το μωρο συνεχεια και κοβουμε βολτες και γενικα δε βαζω κωλο κατω. Στο περπατημα πεταω αλλα αμα σηκωθω για 1 λεπτο με πεθαινουν στον πονο. Ουτε να τρεξω μπορω. 

Εγω επειδή έχω θρομβοφιλια η αιματολόγος μου μου έκανε όλο το πακέτο και μου είπαν ότι από μόνη της η μια τιμή που βγήκε θετική δε λέει τπτ γιατί όλα είναι αρνητικά .Εμενα όχι δε με πονάνε οι φτέρνες .Το σήκωμα μόνο έχω θέμα ενόχληση και ότι γίνεται ξέρεις με λίγη δυσκολία .Κατα τα λοιπά τπτ άλλο .Θα ξεκινήσω πάλι πιλάτες τώρα .Κ εγώ καλύτερα είμαι με τις βιταμίνες αλλά τι έτσι θα πάει ;Διάβασα κάπου ότι εκκρίνεται  μια ορμόνη κ ότι μπορεί να δημιουργήσει κάτι τέτοιο .Ευελπιστω να μην συνεχίσει τι να σου πω .Επισης η αιματολόγος μου μου είπε επανάληψη τον Δεκέμβριο τις εξετάσεις γιατί μπορεί λόγω εγκυμοσύνης να βγήκε ψευδώς θετικό η τιμή .Μηπως επίσης από την αποτομη αλλαγή βάρους ;Σκέψου ότι εγώ με το που γέννησα έχασα αμέσως 10 κιλά .ενω είχα πάρει 6 στην έγκυμοσθνη .Τι να πω ;

Δημοσίευση

Εμείς έχουμε εμβόλια τώρα με το που γυρίσουμε ..Για να δούμε πως θα πάει ..

το θέμα είναι να περνούν βάρος ..Έτσι λένε οι περισσότεροι παιδίατροι αλλά γενικά έχω καταλάβει πάντως ο καθένας έχει τη δική του κλινική πρακτική σε πολλά θέματα να περνάτε καλά και χαλάλι η κούραση  @Diwni

@ΜαρίαΔημήτρης χαρά στο κουράγιο σου μπράβο !!!

Δημοσίευση

Καλησπέρα κορίτσια. Εμεις σήμερα λέγαμε να αφήναμε το μωρό στην μαμά μου και να πηγαίναμε για μπάνιο αλλά ξύπνησα το πρωί και βαρέθηκα και μείναμε σπίτι.

Η μικρή εκεί που δεν ήθελε το ρηλαξ πλέον θέλει να κάθεται συνέχεια. Επίσης 2 μέρες τώρα τρώει πάλι πάρα πολύ. Είμαστε στο αλμα μάλλον και για αυτό.  Τετάρτη θα πάμε παιδίατρο για εμβόλια, θα κάνουμε ένα ενέσιμο και την 2η δοση από το πόσιμο.  Την ζυγισα προχθές και φτάσαμε τα 7 κιλά. Ύψος θα μας πει ο παιδίατρος μεθαύριο. 

Είχα κάνει μια παραγγελία όσο ήμουν διακοπές κατι χαζομάρες από temu πιο πολυ για τον γιο μου και σήμερα πήγαμε να το πάρουμε και ξετρελάθηκε.  Έχει κόλλημα με τον mr.Bean και του πήρα κουβέρτα και μαξιλαροθήκη,τα έπλυνα και τώρα έχει ξαπλώσει πάνω σε αυτά. Επίσης πήρα και κάτι μικρά τσιμπιδακια με φιογκάκι και έβαλα στην μικρή και τρελάθηκα. Πλέον πρέπει να πιάνουμε τα μπροστά οπωσδήποτε γιατί μπαίνουν στα μάτια της. 

Σε άλλα νέα δικά μου έχει μια βδομάδα που συνέχεια θέλω να τρώω,δεν σταματάω όμως και ο άντρας μου,μου λέει πάλι έγκυος είσαι? Μου μπήκαν ψύλλοι στα αυτιά αλλά δεν νομίζω να είμαι. Ναι με δεν παίρναμε προφυλάξεις αλλά ειμασταν προσεκτικοί. Περιμένω μέχρι Παρασκευή περίοδο. 

Άρχισα λίγο να κοιτάω για την βάφτιση γιατί θέλω να τα φτιάξω εγώ πάλι όπως και στον γιο μου και από αρχές του μήνα θα κοιτάξω να δω αν θα βρω κάποιο μαγαζί οικονομικό για τραπέζι και να δω να κλείσω και εκκλησία. 

Δημοσίευση

Καλησπέρα κορίτσια! Διαβασα τα νέα σας.

Καλα περναμε εμεις αλλα παιζει πολυ κουραση όπως σαε ειπα. Απο τις 10 π βγαινουμε απο τ δωματιο γυρναμε γυρω στις 7 για τ μπάνια μας κ ξανα βγαινουμε βολτα, γυρναμε 11.30 συνηθως, μεχρι να κοιμηθουν τ παιδια να ηρεμησουμε πιάνουμε 12. Ηρθαν απο χθες κ ενα ζευγάρι φίλων μου με την μικρή τους κ εχουμε παρεουλα. 

@ΜαρίαΔημήτρης και γω πειναω συνεχεια αλλα πιστευω ειναι κ απο την κουραση. Επισης περιμενω περιοδο μαζί με σένα. Εγκυος δ ειμαο πάντως. Προφυλαξεις κανονικα. Δ ειναι να παίζουμε μ αυτά χαχα. Κλεισαμε απο παιδια.

@Kn1 μπορει να οφείλεται απο τα κιλα ο πόνος στα γόνατα. 6 κιλα τίποτα δεν ειναι αλλα ισως χαλαρωσαν καποιοι σύνδεσμοι. Λογικα με.τον καιρο θα επανέλθεις. 

Το μωρό κοιμαται λιγότερο πλεον μεσα στη μερα αλλα τ βραδυ κοιμαται στη βόλτα, που το είχα αγχος, την φέρνω κοιμισμένη στο δωμάτιο, θηλάζει και το παίρνει μέχρι τις 5 6 το πρωί που για μένα ειναι σοκ. Απλα εδω μεχτι τις 8 μου έχει ξυπνήσει ενώ στο σπίτι μας πιάνουμε κ 9 9 και.

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Καλησπέρα κορίτσια! Διαβασα τα νέα σας. Καλα περναμε εμεις αλλα παιζει πολυ κουραση όπως σαε ειπα. Απο τις 10 π βγαινουμε απο τ δωματιο γυρναμε γυρω στις 7 για τ μπάνια μας κ ξανα βγαινουμε βολτα, γυρναμε 11.30 συνηθως, μεχρι να κοιμηθουν τ παιδια να ηρεμησουμε πιάνουμε 12. Ηρθαν απο χθες κ ενα ζευγάρι φίλων μου με την μικρή τους κ εχουμε παρεουλα.  @ΜαρίαΔημήτρης και γω πειναω συνεχεια αλλα πιστευω ειναι κ απο την κουραση. Επισης περιμενω περιοδο μαζί με σένα. Εγκυος δ ειμαο πάντως. Προφυλαξεις κανονικα. Δ ειναι να παίζουμε μ αυτά χαχα. Κλεισαμε απο παιδια. @Kn1 μπορει να οφείλεται απο τα κιλα ο πόνος στα γόνατα. 6 κιλα τίποτα δεν ειναι αλλα ισως χαλαρωσαν καποιοι σύνδεσμοι. Λογικα με.τον καιρο θα επανέλθεις.  Το μωρό κοιμαται λιγότερο πλεον μεσα στη μερα αλλα τ βραδυ κοιμαται στη βόλτα, που το είχα αγχος, την φέρνω κοιμισμένη στο δωμάτιο, θηλάζει και το παίρνει μέχρι τις 5 6 το πρωί που για μένα ειναι σοκ. Απλα εδω μεχτι τις 8 μου έχει ξυπνήσει ενώ στο σπίτι μας πιάνουμε κ 9 9 και.
    • Πολυ χαίρομαι που είσαι καλά ! Αν χρειαστεί να κάνω περίδεση η ότι άλλο χρειαστεί δεν με ενοχλεί καθόλου,όπως είπες κ εσύ να ναι καλά τα μωράκια μας και ας ταλαιπωρήθουμε εμείς , χαλάλι τους !  Αγοράκι 💙
    • Ναι δόξα το θεό!! Έχω τα κλασικά συμπτώματα σε μικρό βαθμό,  λίγο καφέ αιματακι και κάποια τσιμπηματακια που και που, που θα υποχωρήσουν σε 2-3 μέρες. Αύριο βγαίνω από το νοσοκομείο!  Συνέχισε και εσύ έτσι όσο μπορείς γιατί όπως και το κάνουμε είναι επέμβαση!! Αλλά ο,τι είναι καλύτερο για τα μωράκια μας θα κάνουμε. Τι περιμένετε?? Εγώ κοριτσάκι 💕
    • Εσύ πως νιώθεις είσαι καλά ; Σωματικά εννοώ 
    • Προγεστερόνη παίρνω και από το στόμα και κολπικά μου κράτησε σταθερό τράχηλο 11 ολόκληρες εβδομάδες μετά έπεσε λίγο και έκανε μια μικρή χοάνη αυξήσαμε τα φάρμακα και βλέπουμε !
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...