Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση
στις πριν 2 ώρες, ο/η Sotiria_94 είπε:

Καλημερουδια. @Diwni μου εσυ που εχεις τρια παιδακια ευτυχως που σου κοιμαται μεσα στην ημερα να κανεις και καμια δουλεια. Αλλιως με το μαρσιπο θα κοψομεσαστουμε καμια ωρα. Ειναι σουπερ η μπεμπα σ ετσι και μενα στην ηλικια της κοιμοταν λιγο παραπανω μετα τον εκοψε τον υπνο. Περνατε ωραια στις διακοπες σας;; @Eirinistz να μην αγχωνεσαι καθολου. Εμενα στο bexero για τη μυνηγγιτιδα εκανε κατι δεκατακια αλλα υποχωρησε με ντεπονακι αλλα της φιλης μ ειχε σηκωσει πολυ πυρετο. Επισης στο ποσιμο εκανε πολλα κακα με λιγες βλεννουλες αλλα ηταν φυσιολογικο κατα την παιδιατρο. 

Εμείς έχουμε κάνει 3 ενέσιμα και 2 πόσιμα και κάνουμε πυρετό κάθε φορά, ευτυχώς όχι υψηλό. Μεχρι 38,7 έφτασε στο προηγούμενο , τώρα μέχρι 37.7. Πρέπει να αποδεχτώ ότι το παιδί μου θα κάνει πυρετό σε όλα τα εμβόλια 😅

Δημοσίευση

Καλησπέρα κορίτσια τι κάνετε ;

Ευχαριστω για τις απαντήσεις σας για τα μαλλιά γιατί αγχώθηκα κάπου ..Καλέ τι κούκλες είναι αυτές ;Να σας ζήσουν να είναι γερές και τυχερές και όλα τα μπέμπακια.Ευτυχως που τα λέμε κ εδώ κ το βγάζουμε από μέσα μας .Εμας λόγω δοντιών ;λόγω παλινδρόμησης πάλι μας κάνει κάτι περίεργα με το φαγητό ..Θα δείξει ..Αν ξεκινήσουμε τις φρουτόκρεμες στον 5ο μήπως έτσι λίγο δούμε φως .Δεν ξέρω .Εγω πιστεύω όσον αφορά για το αν γυρνάει αν βγάζει κραυγές αν κάνει χαμόγελα είναι στο κάθε παιδί .Δε λέω να πάει δυο χρονών αλλά το κάθε παιδί έχει τους χρόνους του .Μπορει εμένα πχ να μην κανει κραυγές ή να μην μιλάει κλπ κλπ και να μιλήσει μετά από ένα μήνα δε σημαίνει κάτι αυτό .Έτσι νομίζω και έτσι θέλω να το αντιμετωπίζω προφανώς αν δω ότι κάτι δε μου αρέσει θα το πω στον γιατρό .Οσον αφορά τα εμβόλια εμένα με ντεπόν είναι οκ .Δεν έχει κάνει κάτι προς ώρας τώρα που θα γυρίσουμε όμως έχουμε εμβόλια οπότε θα δούμε πάλι πως θα πάει .Να περνάτε τέλεια !!

Δημοσίευση

Γειά σας κορίτσια, θα πάμε παιδίατρο την Δευτέρα για εμβόλια,  έχω παρατηρήσει ότι την μικρή δεν την ενοχλούν πολύ τα εμβόλια,  βέβαια την προηγούμενη φορά δώσαμε προληπτικα ντεπον, τώρα την Δευτέρα πρώτα ο Θεός δεν ξέρω αν την ενοχλήσουν 

Δημοσίευση

Όσον αφορά το πρόγραμμα του ύπνου, δεν έχω κάποια ρουτίνα που ακολουθώ, παρατηρώ και το μωρο πότε θέλει και πότε όχι 

Συνήθως βέβαια εκεί 22.00 22.30 έχει κοιμηθεί ειστε σπίτι είμαστε είτε έξω, μετά κατά τις 12 ίσως μεταξυπνησει ή στις 3.00 μετά ξανά στις 6 το πρωί,  δεν έχει τόσο στάνταρ, το πρωί είναι πολύ ενεργή φουλ ενέργεια και θα κρατηθεί μέχρι τις 10.30 όπου ξανακοιμαται για 1.30 2 ώρες μετά ξανά το μεσημέρι κάνει μεγάλο ύπνο,  σε γενικές γραμμές πάει με τις δικές της ανάγκες ο ύπνος

Δημοσίευση

Εγώ βρε κορίτσια να σας πω ; αγχώνομαι μη τυχόν δε παίρνει το επιθυμητό βάρος να το πω έτσι 

Ναι μεν μου λέει η παιδιατρος συχνούς θηλασμούς αλλά βλέπω πως καμία φορά και το μωρο δε θέλει να φάει τόσο ή θα μου βγάλει παραπάνω γαλακι 

Τώρα την Δευτέρα έχουμε ξανά για να δούμε 

Επίσης έχω σκοπό να κάνω εξετάσεις, θα ρωτήσω διατροφολόγο και παιδίατρο αν θέλουν εκείνοι να δουν κάτι συμπληρωματικά λίγο του θηλασμού, είμαι στη σκέψη να συζητήσω για βιταμίνες, να πάρω κάτι γιατί βλέπω μασάω κι εγώ 

Δημοσίευση

Καλησπέρα κορίτσια. Μην αγχώνεστε ούτε με το βάρος ούτε με το πότε θα κάνει κραυγουλες και όλα.  Το κάθε παιδί είναι διαφορετικό και κάθε παιδί θέλει άλλο χρόνο για να κάνει το οτιδήποτε.  Εμεις έχουμε μπει στο αλμα 16-17 και κάνει κάτι ξεσπάσματα κλαματος αλλά σε γενικές γραμμές είναι ένα πολύ χαρούμενο μωρό. 

Εγώ κορίτσια από την άλλη ειμί πτώμα, αρχίσαμε πάλι στο σχολείο εργασίες και 3 μέρες τώρα έξυνα και έβαφα παγκάκια. Το χέρι μου με άφησε αλλά δεν λέω τίποτα στον άντρα μου γιατί θα με κράξει. Μου αρέσει όμως γιατί το βλέπω από την αποχή πως ο γιος μου πάει εκεί σχολείο και θα το χαίρεται.  Είχε να βαφτεί το σχολείο 20 χρόνια και ήδη έχει αλλάξει πάρα πολύ. Σαββατοκυριακο δώσαμε ρεπό στον εαυτό μας όσοι πάμε σχολείο για τις δουλειές και από Δευτέρα πάλι. 

Τετάρτη έχουμε και εμείς 2 εμβόλια και εννοείται θα δώσω depon προληπτικά. Στα τελευταία εμβόλια μου έκανε πυρετό και υπνηλία,η υπνηλία μεταξύ μας δεν με πειράζει καθόλου 🤣

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Καλησπέρα κορίτσια!! Είχαμε υπέρηχο το απόγευμα, είδαμε  μικρό μας φασολάκι που μεγάλωσε και  πλέον έχει χεράκια και  ποδαράκια και όλο κουνιόταν. Αχ κορίτσια επιτέλους δείχνει να πηγαίνει καλά!! Είμαι τόσο χαρούμενη!! 
    • Καλησπέρα σε όλες !! Που γέννησε αυτή η φίλη σου και έχουν πρωτόκολλο να τα κρατάνε μέχρι 37?? Ισχύει παντού αυτό άραγε; Εμένα με τρομάζει πολύ η ιδέα της ΜΕΝΝ !! Μπήκα λοιπόν και εγώ στην 28η εβδομάδα, είχα χθες εμβρυολόγο 1 κιλό η μια και 1.200 η άλλη, τσούκου τσούκου μεγαλώνουν, τώρα από δω και πέρα θα παίρνουν πιο πολύ βάρος από ότι πιο πριν.Έχω βαρύνει και εγώ πολύ, δε μπορώ να με σηκώσω, τα πόδια μου με το κάθε περπάτημα υποφέρουν, η δε αλλαγή στάσης στο κρεβάτι ή το να σηκωθώ από ξάπλα είναι το πιο δύσκολο μου. Περιμένω πως και πως να δω τον ενδοκρινολόγο τέλος άλλης βδομ΄άδας που επιστρέφει να δω τι θα μου πει, γενικά μέσα στη μέρα οι μετρήσεις ζαχάρου μου καλές είναι μετά τα γεύματα, μόνο άμα φάω τπτ πιο "κακό" άντε να τσιμπήσουν λίγο, με τα της νηστείας έχω θέμα που άσχετα με το τι θα φάω κ πότε πάντα βγαίνουν τσιμπημένα και έχω αγωνία να το τον δω, ήδη πάνε κάμποσες μέρες και φοβάμαι. Τώρα θέλω να ψωνίσω και εγώ μερικά φορμάκια,κορμάκια, τπτ πάνες, σαμπουαν ,μπουρνούζια κλπ.Δευτέρα έχω ραντεβού και με τη γυναικολόγο μου να δω και αυτή τι θα μου πει, η εμβρυολόγος με ρωτούσε αν έκανα ακόμα το εμβόλιο κοκκύτη, λογικά θα μ το πει τώρα η γυναικολόγος υποθέτω. Να κυλήσουν οι μέρες και οι βδομάδες ήσυχα εύχομαι!
    • Είναι κρίμα και άδικο να μην έχεις την απαραίτητη συμπαράσταση από τόσο πολύ κοντινούς σου ανθρώπους για χαζομάρες και τυπικότητες. Ζούμε στο 2025 και αντί να χαίρονται ότι θα φέρεις στον κόσμο το εγγονάκι τους γίνονται μικροπρεπεις. Συγνώμη, αλλά αναστατωνομαι όταν διαβάζω τέτοια πράγματα. Ελπίζω οι φίλοι να είναι εκεί κοντά σου, και πραγματικά να χαίρονται μαζί σου! Όσο για τα άγχη, λογικό είναι, για όσες ειδικά γινόμαστε μανουλες για πρώτη φορά, είναι ένα ταξίδι που πολλές φορές καταλήγει μοναχικό, από την έννοια ότι η κάθε γυναίκα το βιώνει ξεχωριστά. Κι εγώ μπορεί να μπω στο τρυπάνι να κάνω κάποιες αρνητικές σκέψεις, αλλά προσπαθώ να δημιουργώ χαρούμενες εικόνες στο μυαλό μου και μελλοντικές στιγμές που θα ζω με τα παιδάκια μου κι έτσι κάπως το μπαλανσαρω! 
    • Με το άγχος γενικά πως τα πηγαίνετε; Εγώ από τη μια προσπαθώ να σκέφτομαι ότι έχουμε περάσει τους σημαντικούς κινδύνους από την άλλη έχω διαβάσει τόσα πράγματα που περίεργες σκέψεις περνάνε που και που. Επίσης νιώθω ότι δεν την χαίρομαι τόσο αυτή την περίοδο, λόγω της αντίδρασης των γονιών μου, οι οποίοι από τότε που το έμαθαν είναι ψυχροί μαζί μας και δεν μας μιλάνε γιατί δεν είχαμε προλάβει και δεν θα προλάβουμε να κάνουμε (θρησκευτικό) γάμο. Πίστευα ότι τέτοιες κατάστάσεις φ΄ερνουν χαρές στις οικογένειες και όχι τέτοιες συμπεριφορές. Με τις αγορές δεν κρατήθηκα, αγόρασα 2-3 πραγματάκια για το μωρό τις προάλλες για νιώσω ότι μπαίνει μια ευχάριστη νότα στο σπίτι, αν δεν μου έχουν έρθει ακόμη, μάλλον από Δευτέρα. Προσπαθώ να βλέπω φίλους 1-2 φορές την εβδομάδα, αλλά και πάλι με έχει επηρεάσει πάρα πολύ αυτή η κατάσταση.
    • Ειχε παει και περυσι. Ευτυχως δεν αρρωσταινε συνεχεια. Φετος θα δειξει πως θα παει και το κυριοτερο τι θα μου πει η παιδιατρος και ο γυναικολογος.
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...