Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Αx @Diwni μου να ζησετε και σεις μεγαλωνετε. Να μας πεις πως τα πατε με βαρος υψος μολις πατε με το καλο. Καλυτερα ειναι εχει περιοριστει πολυ, αλλα ακομα υπαρχει φωτια. Πηγαμε σημερα με το μηχανακι να δουμε μεχρι ενα σημειο, ειχαν σωσει μετα βιας τα σπιτια και τριγυρω μαυριλα, καηκε τεραστια εκταση σαν κλοιος γυρω απο την πολη. Υπαρχει ενα σημειο ομως που προσπαθουν ακομα να τη σβησουν δεν εχουν σταματησει απο το πρωι τα ελικοπτερα καθολου. Ομως παει καλυτερα ευτυχως. 

Δημοσίευση
στις πριν 22 ώρες, ο/η Sotiria_94 είπε:

Αx @Diwni μου να ζησετε και σεις μεγαλωνετε. Να μας πεις πως τα πατε με βαρος υψος μολις πατε με το καλο. Καλυτερα ειναι εχει περιοριστει πολυ, αλλα ακομα υπαρχει φωτια. Πηγαμε σημερα με το μηχανακι να δουμε μεχρι ενα σημειο, ειχαν σωσει μετα βιας τα σπιτια και τριγυρω μαυριλα, καηκε τεραστια εκταση σαν κλοιος γυρω απο την πολη. Υπαρχει ενα σημειο ομως που προσπαθουν ακομα να τη σβησουν δεν εχουν σταματησει απο το πρωι τα ελικοπτερα καθολου. Ομως παει καλυτερα ευτυχως. 

Πάτρα σπούδασα και μου φαίνεται τόσο λυπηρό όλο αυτό που συμβαίνει .Προφανώς όχι μόνο στην Πάτρα παντού όπου καίγονται εκτάσεις απλά αυτή η πόλη έχει συναισθηματική αξία για μένα .Ελπιζω να σβήσουν άμεσα και αυτό το σημείο που έμεινε.

Εμάς ο μικρός όταν πηγαίνουμε θάλασσα κάθεται και κοιτάει αφοσιώνεται τελείως .Του αρέσει πολύ .

Δημοσίευση

Γεια σας κοριτσια μου χρονια πολλα για την ημερα. @ΜαρίαΔημήτρης και @Maria98 χρονια σας πολλα με υγεια σε εσας και στην οικογενεια σας. Ευχομαι καθε καλο. Εδω Χθες ξαναφουντωσε σε ενα σημειο αλλα το σβησανε ευτυχως και τωρα πετανε νερο για να μην ξαναπιασουν τα καμμενα. Αλλα ειναι ενα χαλι μαυρο στα σημεια εκεινα καηκε τοσο δασος και οι ανθρωποι ξεσπιτωθηκαν ομως ευτυχως δν καηκαν σπιτια τα σωσανε με τα χιλια ζορια. Σημερα καθαρισε καπως η ατμοσφαιρα και βγηκαμε για ενα φαγητακι. 

Δημοσίευση

@Sotiria_94 σε ευχαριστώ πολύ!! Να χαιρόμαστε όλοι τις οικογένειες μας και να έχουμε υγεία! 

@Maria98 χρόνια πολλά!!

Εμείς κορίτσια σε λίγο θα πάμε τη τελευταία μας βόλτα, αύριο το απόγευμα φεύγουμε και τα έχω βαψει μαύρα. Κάθε χρόνο τα ίδια,ρίχνω πολύ κλάμα όταν φεύγω. Κλαίω εγώ κλαίει και η πεθερά μου. Λέει ο άντρας μου εσύ έχεις γίνει πιο Ικαριωτισσα από ότι είμαι εγώ 🤣

Δημοσίευση

Χρόνια πολλά κορίτσια !! Ιδιαίτερες ευχές να δώσω σε @ΜαρίαΔημήτρης κ @Maria98!!! Ωστόσο πολλές ευχές για όλες όσες έχετε εορτάζοντες !να χαιρόμαστε τα μωρά μας κ τις οικογένειες μας !!

πάντως κ εγώ χάνω μαλλιά τελευταία φουλ κ παίρνω σίδηρο κ ασβέστιο όσο καιρό έχω γεννήσει 🙃

εμείς είμαστε σχεδόν 4 μηνών, την τρίτη θα πάμε παιδίατρο να κάνουμε εμβόλια κ θα σας πω πόσο μεγαλώσαμε … 

ΜΜΕ τον ύπνο πως πάτε βρε κορίτσια ;; Εμείς γενικά δυσκολευόμαστε πολύ να κοιμηθεί , δηλαδή μπορεί να κοιμίζω επι 2 ώρες κ να ξυπνάει.. κοιμάται πολύ εύκολα στο στήθος μου το βράδυ ή γενικά δίπλα μου κ μόλις τον βάζω στον λίκνο ξυπνάει κ κλαίει… πιπίλα παίρνει δύσκολα κ μόνο να νανουριστεί κ όχι απαραίτητα … πριν λίγο καιρό ήθελε ένα πανάκι στα μούτρα για να νανουριστεί , δεν θέλει πια.. χθες όλη νύχτα έκλαιγε μόλις τον έβαζα ανάσκελα κ γυρνούσε μόνος μπρούμυτα κ εν τελει έτσι κοιμήθηκε όλη νύχτα (με τις διακοπές για φαγητό) … 

Δημοσίευση
στις πριν 11 ώρες, ο/η Elenaki12 είπε:

Χρόνια πολλά κορίτσια !! Ιδιαίτερες ευχές να δώσω σε @ΜαρίαΔημήτρης κ @Maria98!!! Ωστόσο πολλές ευχές για όλες όσες έχετε εορτάζοντες !να χαιρόμαστε τα μωρά μας κ τις οικογένειες μας !!

πάντως κ εγώ χάνω μαλλιά τελευταία φουλ κ παίρνω σίδηρο κ ασβέστιο όσο καιρό έχω γεννήσει 🙃

εμείς είμαστε σχεδόν 4 μηνών, την τρίτη θα πάμε παιδίατρο να κάνουμε εμβόλια κ θα σας πω πόσο μεγαλώσαμε … 

ΜΜΕ τον ύπνο πως πάτε βρε κορίτσια ;; Εμείς γενικά δυσκολευόμαστε πολύ να κοιμηθεί , δηλαδή μπορεί να κοιμίζω επι 2 ώρες κ να ξυπνάει.. κοιμάται πολύ εύκολα στο στήθος μου το βράδυ ή γενικά δίπλα μου κ μόλις τον βάζω στον λίκνο ξυπνάει κ κλαίει… πιπίλα παίρνει δύσκολα κ μόνο να νανουριστεί κ όχι απαραίτητα … πριν λίγο καιρό ήθελε ένα πανάκι στα μούτρα για να νανουριστεί , δεν θέλει πια.. χθες όλη νύχτα έκλαιγε μόλις τον έβαζα ανάσκελα κ γυρνούσε μόνος μπρούμυτα κ εν τελει έτσι κοιμήθηκε όλη νύχτα (με τις διακοπές για φαγητό) … 

Είναι σε γερό αλμα αναπτυξης τώρα στους 4 μήνες και κρατάει αρκετά.Οπλισου με υπομονή. Εμένα ευτυχώς εδώ στις διακοπές κοιμάται συνέχεια.Μαλλον παίρνει δυνάμεις για το αλμα που έρχεται.

Δημοσίευση

Γειά σας κορίτσια μου πως είστε; είχαμε φόρτο αυτές τις μέρες όμως έμπαινα να διαβάζω!!! Χρόνια πολλά κορίτσια η Παναγία να μας βλέπει και να μας προστατεύει εμάς τις οικογένειες μας και όλο το κοσμο❤️ 

Πωπω με τις φωτιές καταλαβαίνω πως νιώθεις επειδη κι εμείς είχαμε πρόσφατα εδώ φωτιά  , ευτυχώς ότι τόσο κοντά αλλά ποιος το λέει πως δεν θα μπορούσε να φτάσει ως εδώ 

Δημοσίευση

@ΜαρίαΔημήτρης χρόνια πολλά κορίτσι μου να μας χαίρονται,  καλή επιστροφή στη καθημερινότητα σας με φορτισμένες μπαταρίες ❤️

@Elenaki12ναι πιθανόν να είναι αυτό το αλμα , ξεκινάει και σε μας τώρα αν και ακομα φτου φτου καλά είμαστε 

Δημοσίευση

Κορίτσια εγώ ενόχλησα την παιδίατρο στις 8 μέρες χωρίς κακά της μικρής,   μου πε να περιμένω ως τις 10 μέρες,  αλλά το κορίτσι μας κέρασε και μάλιστα 2 φορές,  επίσης μας κέρασε και σήμερα οπότε ευτυχώς δεν χρειάστηκε να επέμβουμε 🙏🏼

Κορίτσια εγώ νιώθω πως η 2η περίοδος είναι στα κοντά, νιώθω κι εγώ πόνους στο σώμα κάποιες φορές 

Στις 19 που έχω και διατροφολόγο,  θα του πω κι εκείνου πως σκέφτομαι να γράψω μια σειρά εξετασεων να δούμε μετά την γεννα πως είμαστε μήπως χρειάζεται να προσθέσουμε τίποτα στη διατροφή μας , αυτή τη βδομάδα ήταν πολλές οι ατασθαλίες να δούμε πως τα πήγαμε

Δημοσίευση

Καλησπέρα κορίτσια .Εμεις στις 12/8 γίναμε 4 μηνών ..Ο μικρός κοιμάται μια χαρά λίγο με το φαγητό λόγω ζέστης μας κάνει διάφορα και δεν τρώει όλες τις φορές καλά αλλά γενικά μια χαρά .Δεν ξέρω αν φαίνεται πιο μετά το άλμα ανάπτυξης .Απλα ξαφνικά αύξησε κατά πολύ το φαγητό .

Δημοσίευση

@Maria98 μην ανησυχεις ολα καλα θα ειναι και οι διατροφικες ατασθαλιες μας δινουν δυναμη να κανουμε ακομα πιο πειθαρχημενη διατροφη στην πορεια. Μια χαρα τα παει η μπεμπα με τα κακακια ειναι διακριτικη και λουλουδενια δεν ειναι πολυ της τουαλετας δεν πειραζει. @ΜαρίαΔημήτρης καλη επιστροφη και προσαρμογη ευχομαι, μπορει να στεναχωριεσαι αλλα αυτο σημαινει οτι περασατε πολυ ομορφα. @Elenaki12 εμεις κανουμε 3 υπνακους την ημερα και το βραδυ πεφτει κατα τις 11 και κοιμαται σερι μεχρι τις 06:00 το πρωι. Τον κοιμιζω οχι μονος του. Ενδιαμεσα δεν ζηταει φαγητο. Προβληματιζομαι μηπως πρεπει να του αυξησω τα γευματα αλλα καποιες ημερες οπως σημερα ας πουμε δεν δειχνει πολυ ενδιαφερον για το φαγητο σε καθε γευμα, αντιθετα σημερα κοιμηθηκε αρκετα. Βγαζει φωνουλες και γελαει ο γλυκας μου και λιωνω δε μπορω. Κουναει τα ποδαρακια του πολυ οταν καθεται και εχει δυναμωσει στα χερια και στα ποδια. 

Δημοσίευση

@Elenaki12 εσεις που μπαινετε τωρα 4 μηνων ειναι πιθανον να περνατε sleep regression που αναποφευκτα θα το περασουν ολα τα μωρακια λιγο πολυ. Δηλαδη η δυσκολια στον υπνο και αλλαγη στη διαρκεια ή οι συχνες αφυπνισεις συνηθως με αυτο εχουν να κανουν και με το αλμα που λενε τα κοριτσια. Θα περασει ομως, εσυ συνεχισε στο προγραμμα που εχεις δηλαδη να τον κοιμιζεις και να ενισχυεις την προσπαθεια με το στηθος το οποιο βοηθαει πολυ ειναι υπεροπλο. 

Δημοσίευση

Καλησπέρα κορίτσια! Εμεις κλασικα την κυριακη μας τηβ περναμε στις πισινες.

Η μικρη πρέπει να περνάει το αλμα 14-15. Έχει μερικές μέρες εχει χαλάσει πολύ ο ύπνος της παλι τ βραδυ. Ξυπνάει ανα μια ώρα σχεδον. Κ μεσα στη μέρα ολη τη μερα ρουφάει τη γροθιά της. Παλευει επίσης να γυρισει μπρούμυτα κ μόλις την βοηθάω γκρινιάζει για να την γυρίσω ανάσκελα. Για να δούμε πότε θα ηρεμησει.... ενώ εκλεισε τον 3ο προχθες ακόμα δ κάνει κινηση να πιάσει πράγματα αν κ φαίνεται οτι οι κινήσεις στα χερακια της γίνονται πιο συντονισμενες. Αύριο έχουμε κ παιδιατρο, θα σαε πω πως τ παμε.

Δημοσίευση

@Diwni μου λες επρεπε να πιανουν πραγματα απο τωρα; Ο δικος μου καποιες φορες εχει ανοιχτη τη μπουνιτσα αλλα κυριως κλειστη. Του βαζω κοντα πραγματακια αλλα δεν τα πιανει απλα δειχνει ενδιαφερον και κουναει τα χερακια και τα δαχτυλακια. Επισης δεν γυριζει μονος του παρα μονο στο πλαι. Λες να μην ειναι φυσιολογικο;

Δημοσίευση

Καλησπέρα κορίτσια,επιστρέψαμε το ξημέρωμα και προσπαθώ να μαζέψω. Έχω ξενερώσει φουλ που γύρισα πάλι σε 4 τοίχους.

Ευτυχώς η μικρή κοιμόταν σε όλο το ταξίδι μέχρι και τις 8 το πρωί και 9.30 ξανακοιμηθηκε μέχρι τις 12.30. Στον 2ο ύπνο γύρισε μπρούμυτα τον πωπο της και τον κορμό στο πλάι με το ένα χέρι κάτω από το μάγουλο και κοιμόταν. Μετά από πολύ ώρα γύρισε μόνη της πάλι ανάσκελα.Τις τελευταίες μέρες έχουν αλλάξει και οι φωνούλες που έκανε, πλέον κάνει τσιρίδες 🤣. Από χέρια στο στόμα κάθε μέρα τα μουλιαζει και έχει αρχίσει και πιανει τα 2 νάνι που έχει. 

Δημοσίευση

Επίσης νομίζω στις διακοπές μεγάλωσε πάρα πολύ, την έβαλα στο λικνο και μένει ελάχιστα κενό στο μήκος, την κοιτούσαμε με τον άντρα μου και είχαμε μείνει με το στόμα ανοιχτό. 

Δημοσίευση

Εμάς ο μικρός πλέον κοιμάται στο πλάι και γυρίζει μόνος του μπρούμυτα άμα θέλει αλλά γενικά το αποφεύγω το μπρούμυτα για να μην μάθει και μείνει καμιά μέρα έτσι πολύ ώρα .Αν και γυρίζει το κεφάλι του στο πλάι .Κ εμένα πιάνει δειλά δειλά πραγματάκια όχι κάτι το ιδιαίτερο .Την πιπίλα σίγουρα την πιάνει και τη βάζει πάλι στο στόμα του .Τωρα τα πράγματα έτσι κ έτσι .Επισης έχουν αρχίσει και πέφτουν λίγο τα μαλλιά μας κ έχω αγχωθεί δώστε τα φώτα σας εσείς που τα έχετε ξαναπεράσει .Θα βγουν πάλι μαλλιά ε ;Γιατί είχαμε μια χαρά μαλλιά κ έπαθα ε

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η ΜαρίαΔημήτρης είπε:

Επίσης νομίζω στις διακοπές μεγάλωσε πάρα πολύ, την έβαλα στο λικνο και μένει ελάχιστα κενό στο μήκος, την κοιτούσαμε με τον άντρα μου και είχαμε μείνει με το στόμα ανοιχτό. 

Κ εμάς στο λίκνο δε χωράει γυρίζει οριζόντια κάποιες φορές 🤣🤣🤣

Δημοσίευση
στις πριν 2 ώρες, ο/η Sotiria_94 είπε:

@Diwni μου λες επρεπε να πιανουν πραγματα απο τωρα; Ο δικος μου καποιες φορες εχει ανοιχτη τη μπουνιτσα αλλα κυριως κλειστη. Του βαζω κοντα πραγματακια αλλα δεν τα πιανει απλα δειχνει ενδιαφερον και κουναει τα χερακια και τα δαχτυλακια. Επισης δεν γυριζει μονος του παρα μονο στο πλαι. Λες να μην ειναι φυσιολογικο;

Νομίζω πως κάθε παιδί θέλει το χρόνο του να μην αγχώνεσαι .Χωρις να μαι κ ειδικός βέβαια 

Δημοσίευση
στις πριν 2 ώρες, ο/η Diwni είπε:

Καλησπέρα κορίτσια! Εμεις κλασικα την κυριακη μας τηβ περναμε στις πισινες.

Η μικρη πρέπει να περνάει το αλμα 14-15. Έχει μερικές μέρες εχει χαλάσει πολύ ο ύπνος της παλι τ βραδυ. Ξυπνάει ανα μια ώρα σχεδον. Κ μεσα στη μέρα ολη τη μερα ρουφάει τη γροθιά της. Παλευει επίσης να γυρισει μπρούμυτα κ μόλις την βοηθάω γκρινιάζει για να την γυρίσω ανάσκελα. Για να δούμε πότε θα ηρεμησει.... ενώ εκλεισε τον 3ο προχθες ακόμα δ κάνει κινηση να πιάσει πράγματα αν κ φαίνεται οτι οι κινήσεις στα χερακια της γίνονται πιο συντονισμενες. Αύριο έχουμε κ παιδιατρο, θα σαε πω πως τ παμε.

Αναμένουμε να πας πεις

Δημοσίευση

Εμεις γυριζουμε και κοιμομαστε στο ενα πλαι αλλα μονο στο δεξι γεγονος που με ανησυχει μηπως εχει κανεναν σφιχτο μυ στο λαιμακο του απο την μια πλευρα. Πιανει την πιπιλιτσα του και την φερνει βολτες και μπορει να την ξαναβαλει στο στομα. Επισης πιανει τα πανακια του και τα κουναει αλλα οχι τις κουδουνιστρες. Επισης γυριζει στο μερος μου οταν ακουει τη φωνη μου. Αλλα μπρουμυτα δεν γυριζει ουτε απο μπρουμυτα ανασκελα. 

Δημοσίευση

Να σας πω επειδη εκανα αναδρομή στις φωτο στα κορίτσια. 3ων μηνων γυρνούσαν μπρούμυτα και οι 2. Αλλα της ξάδερφης μ πχ γυρισε όταν έφτασε 8 μηνων. Απο οτι βλεπω μετα τον 4ο επιασαν κουδουνίστρα συνειδητά στα χερια. Απλά θυμαμαι οτι η μεγαλη μ απλωνε τ χερι κ χτυπούσε τ χαμηλα τ παιχνιδακια στο γυμναστήριο 3 μηνων.

Μάλλον όπως σας είπα περναει αλμα. Έχει μερικά βραδια κλαιει διχως αυριο μεχρι να αποκοιμηθεο για βραδυ. Έρχονται κ οι διακοπές. Βλεπβ να μας ακούει ολο τ ξενοδοχείο.

Δημοσίευση

@Sotiria_94 οχι να μη σε ανησυχει π γυρανει απο τη μια πλευρά. Ειναι πολυ σύνηθες να έχουν προτιμηση. Απο ανάσκελα μπρούμυτα θα γυρισει ευκολα. Τ αναποδο μπορεί να τ πάρει μηνες. Εμενα παλευει να γυρίσει. Γυρναει στο πλάι κ σπρώχνει με τ κεφαλι κ με τ ποδαρακι της. Αλλα ακομα εχει δρόμο.

Δημοσίευση

@Diwni μου να δεις που στις διακοπες θα ηρεμησει και στο ευχομαι ολοψυχα για να περασετε καλα. Ειναι του εξω και της βολτας η μπεμπας σου πιστευω θα κοιμαται αρκετα και θα ειναι ηρεμη. Αχου ψυχουλα μου δυσκολευεται ν κοιμηθει ισως και κλαιει. Πως την ηρεμεις την βαζεις στο στηθος;; Ρε σεις δεν ειναι υπεροχο που προσπαθουν τα μικρουλικα ολο κατι να κανουν. Να γυρισουν να πιασουν να μιλησουν κλπ. Πριν κιγους μηνες αναρωτιομασταν τι κανανε μεσα στην κοιλια ακομα και τωρα κανουν χαμο. Το αστειο της υποθεσης ο μπεμπεκος μ χθες το βραδυ κατα τις 4 ξυπνησε για γαλα, σταυροκοπιομασταν με τον αντρα μου ειχε να το κανει απο νεογεννητο. Ευτυχως ξανακοιμηθηκε αφου χλαπακιασε. 

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Ααα @ΜαρίαΔημήτρης οπως λενε και οι μεγαλυτεροι τα καλοκαιρινα μωρα μεγαλωνουν πιο γρηγορα και ξεπεταγονται πριν το καταλαβεις. Μαλλον εχουν δικιο γιατι ολες το παρατηρουμε. 
    • @Diwni μου να δεις που στις διακοπες θα ηρεμησει και στο ευχομαι ολοψυχα για να περασετε καλα. Ειναι του εξω και της βολτας η μπεμπας σου πιστευω θα κοιμαται αρκετα και θα ειναι ηρεμη. Αχου ψυχουλα μου δυσκολευεται ν κοιμηθει ισως και κλαιει. Πως την ηρεμεις την βαζεις στο στηθος;; Ρε σεις δεν ειναι υπεροχο που προσπαθουν τα μικρουλικα ολο κατι να κανουν. Να γυρισουν να πιασουν να μιλησουν κλπ. Πριν κιγους μηνες αναρωτιομασταν τι κανανε μεσα στην κοιλια ακομα και τωρα κανουν χαμο. Το αστειο της υποθεσης ο μπεμπεκος μ χθες το βραδυ κατα τις 4 ξυπνησε για γαλα, σταυροκοπιομασταν με τον αντρα μου ειχε να το κανει απο νεογεννητο. Ευτυχως ξανακοιμηθηκε αφου χλαπακιασε. 
    • Πάλι καλά που το νιώθεις! Κουράγιο θα πω. Εγώ αν και δεν το παθαίνω αυτό, με βολεύει γενικά να κάθομαι στο πλάι. Ξεκουράζεται καλύτερα έτσι η κοιλιά. 23η εγώ και έχω αρχίσει και ζοριζομαι για τα καλά 😕 Πως θα αντέξουμε μέχρι το τέλος; 😅 Στην πρώτη εγκυμοσύνη δεν θυμάμαι να είχα τόσο θέμα, αλλά τότε αραζα με τις ώρες στον καναπέ, τώρα όλο στο πόδι είμαι 😅
    • Ευχαριστούμε πολύ!!! Κι εμάς Πέμπτη πέφτουν κ ζήτησα να δουλέψω τη μια απογευματινή ώρα το πρωί, ώστε να σχολασω νωρίτερα κ να τα κάνουμε την ίδια μέρα μιας κ είναι τα πρώτα του γενέθλια! Α ωραίο θέμα θα έχετε!!
    • @Sotiria_94 οχι να μη σε ανησυχει π γυρανει απο τη μια πλευρά. Ειναι πολυ σύνηθες να έχουν προτιμηση. Απο ανάσκελα μπρούμυτα θα γυρισει ευκολα. Τ αναποδο μπορεί να τ πάρει μηνες. Εμενα παλευει να γυρίσει. Γυρναει στο πλάι κ σπρώχνει με τ κεφαλι κ με τ ποδαρακι της. Αλλα ακομα εχει δρόμο.
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...