Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

@Kn1 αχ κ μενα πέφτουν τ μαλλια μου. Τουφες στο μπάνιο τουφες στο χτενισμα. Οπου κ να πατε μονο π θα αλλαξετε παραστάσεις φτανει.

@Sotiria_94 μωρε σε γενικές γραμμές πολυ καλη ειναι. Ηρεμησε αρκετα κ τ απογεύματα. Ειναι πιο διαχείρισημη οσο μεγαλώνει.

Εμεις στις 19 παμε διακοπές. Κουραστηκα καπως πρωί απογευμα να ψάχνω τι θα κάνουμε για να απασχοληθουν τα μεγάλα. Να περάσουν οι μερες να ξεφύγουμε κ μεις λίγο.

Δημοσίευση
στις πριν 3 ώρες, ο/η Sotiria_94 είπε:

Καλησπερα κοριτσια μου ομορφα. @Kn1 τωρα ξεκινησε η τριχοπτωση;; Πωπω και ελεγα μην το γλιτωνα. 

Άστο !!!Ευελπιστω να τελειώσω γρήγορα κ εγώ έτσι νόμιζα αλλΑ τελικά δε το γλίτωσα 

Δημοσίευση
στις πριν 5 λεπτά, ο/η Diwni είπε:

@Kn1 αχ κ μενα πέφτουν τ μαλλια μου. Τουφες στο μπάνιο τουφες στο χτενισμα. Οπου κ να πατε μονο π θα αλλαξετε παραστάσεις φτανει.

@Sotiria_94 μωρε σε γενικές γραμμές πολυ καλη ειναι. Ηρεμησε αρκετα κ τ απογεύματα. Ειναι πιο διαχείρισημη οσο μεγαλώνει.

Εμεις στις 19 παμε διακοπές. Κουραστηκα καπως πρωί απογευμα να ψάχνω τι θα κάνουμε για να απασχοληθουν τα μεγάλα. Να περάσουν οι μερες να ξεφύγουμε κ μεις λίγο.

Πες μας εσύ που τα ξέρεις πόσο κρατάει γιατί προβλέπω να μένω καραφλή με τόσο μαλλί που πέφτει χαχαχα

Δημοσίευση

@Diwni μου και συ τριχοπτωση;; Ελα ρε συ τι ειναι παλι και τουτο;; Παιρνετε καθολου βιταμινες;; Αν και ξερω οτι ειναι νορμαλ μετα τον τοκετο και δεν βοηθαει. Εγω τωρα ξεκινησα σιδηρο, ασβεστιο και βιταμινουλα D γιατι οπως σας ειχα πει ειχα πολλους πονους στα ποδια, εκανα εξετασεις και ειχαν πεσει πολυ, οποτε δοκιμαζουμε με αυτα μηπως μου περασει. Καποιες τριχουλες πεφτουν αλλα ακομα δν εχει γινει το μπαμ. Αντε να ρθει η ωρα για τις διακοπουλες σας να γεμισεις και συ μπαταριες🌹🌹

Δημοσίευση

Καλημέρα κορίτσια καλη Κυριακη ️ 

Που λέτε για την τριχόπτωση, παρατήρησα και γωω πως από κεινπου δεν έβλεπα τρίχες να φεύγουν,  τώρα φεύγουν κάμποσες, πιστεύω κι εγώ να μην φύγουν ποοοολλαααα, δε παίρνω κάτι βέβαια 

Δημοσίευση

Αχ λέτε για διακοπές και εξορμήσεις και μεις δεν έχουμε την δυνατότητα λόγω φόρτου εδώ με τις δουλειές 

Δεν με ενοχλει που δεν θα πάμε κάπου αλλά θα ήθελα αυτή τη ξεγνοιασιά των ημερών 😲

Δημοσίευση

Αχχ @Maria98 μου εσεις ειστε στο πιο ομορφο μερος της Ελλαδας, την Κρητη αν θυμαμαι καλα που ειναι το αγαπημενο μ νησι. Καπως ετσι ειναι ανεκτο το να μην πατε καπου 😁😁. Εμεις χθες ειχαμε τη χειροτερη ζεστη το μωρο πεινουσε συνεχεια ισως επειδη διψουσε κιολας. Ιδια ειναι τα μωρακια μας ναιι και εσεις ειστε λιγες μερες μεγαλυτεροι μας. Ειναι μια χαρα το υψος και τα κιλακια πανω στην καμπυλη τους και ξεπεταγονται συνεχεια τα γλυκουλια. ❤️

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Σ ευχαριστώ πολύ για την άμεση απάντηση.. Δυστυχώς έχω πάρει άπειρα τηλέφωνα και σε γιατρούς για δεύτερη γνώμη και σε εργαστήρια που μπορεί να κάνουν τη συγκεκριμένη εξέταση,  αλλά είναι όλοι κλειστοί λόγω καλοκαιριού και εγώ έχω κλείσει ήδη την wes για τις 19 του μήνα,  λόγω πίεσης του χρόνου.. Ο γιατρός πού έκανε τη β' επιπέδου λέγεται Αναγνωστόπουλος Ευάγγελος και μου τον συνέστησε ο γιατρός μου.  Ικανοποιημένη είμαι από αυτόν,  αλλά για την συγκεκριμένη εξέταση ζητάει 1600 ευρώ και μου φαίνονται πολλά,  γι αυτό έψαχνα κάποιο άλλο κέντρο ή δημόσιο νοσοκομείο που να γίνεται.. Και οι δύο είναι καθησυχαστικοί καθώς δεν υπήρχαν άλλα ευρήματα,  αλλά το χειρότερο είναι ότι οι απαντήσεις θέλουν ενα μήνα για να βγουν..   
    • Έλλη μου!!! Ιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι!!! Τώρα το είδα!!!! Συγχαρητήρια!!! Να χαίρεσαι την δεύτερη κορακλα σας!!! Υγεία και ευτυχία να την συνοδεύουν πάντα στη ζωή της!!! 🥹🥹❤️❤️❤️❤️ Καλή ανατροφή!!!  Τη συγκίνηση!! Τι χαρά μου έδωσες!!! Μπράβο βρε κοριτσάκι μου!!! Να χαίρεσαι τα κορίτσια σου και την όμορφη οικογένεια σας!! Κάθε ευτυχία σας εύχομαι και χαρούμενες στιγμές πλέον με δάκρυα μόνο χαράς και μια ζωή γεμάτη υγεία!! 🌈
    • Αχχ @Maria98 μου εσεις ειστε στο πιο ομορφο μερος της Ελλαδας, την Κρητη αν θυμαμαι καλα που ειναι το αγαπημενο μ νησι. Καπως ετσι ειναι ανεκτο το να μην πατε καπου 😁😁. Εμεις χθες ειχαμε τη χειροτερη ζεστη το μωρο πεινουσε συνεχεια ισως επειδη διψουσε κιολας. Ιδια ειναι τα μωρακια μας ναιι και εσεις ειστε λιγες μερες μεγαλυτεροι μας. Ειναι μια χαρα το υψος και τα κιλακια πανω στην καμπυλη τους και ξεπεταγονται συνεχεια τα γλυκουλια. ❤️
    • Ναι... και παρόλο που δεν έχει βγάλει γκρίνια ή κάτι τέτοιο, νιώθω ότι το νιώθει. Τι να πω... Θα δούμε πώς θα μας βγει!
    • Καλημέρα! Λυπάμαι πολύ για το άγχος που περνάς σε αυτό το στάδιο της κύησης.. για αρχή προσπάθησε να μην στεναχωριέσαι όσο μπορείς καθώς δεν είναι κάτι στο χέρι σου ούτε κάτι βέβαιο.. αν και ξέρω πόσο δύσκολο είναι αυτό.. Δεν έχω παρόμοια εμπειρία αλλά πιστεύω ότι το σκέφτεσαι πολύ λογικά.. ξεκίνα να παίρνεις απανωτά τηλέφωνα στους διαθέσιμους εμβρυομητρικους της περιοχής σου! Άσχετα με το 15Αυγουστο υπάρχουν κάποιοι που δεν φεύγουν και ίσως σε δεχτούν με το που ανοίξουν συνήθως από τις 20/8 .. ερώτηση αλήθεια.. την β επιπέδου ποιός σου την έκανε; Πήγες σε πιστοποιημένο εμβρυομητρικο;;!  Εφόσον συμφωνήσει με τα ευρήματα του πρώτου γιατρού, σίγουρα θα χρειαστεί αμνιοπαρακέντηση που θα σας δείξει μετά βεβαιότητας αν όντως υφίσταται κάποιο σύνδρομο.. δεν υπάρχει λόγος να φοβάσαι την εξέταση, ειδικά όταν ο γιατρός έχει εμπειρία και ειδίκευση..  Τώρα στο να εξεταστειτε εσύ με τον άντρα σου μου φαίνεται περιττό σε αυτό το στάδιο.. ΑΝ φτάσετε να κάνετε αμνιοπαρακέντηση και ΑΝ βγει η αμνιοπαρακέντηση με κάποιο σύνδρομο στο παιδί και εφόσον αποφασίσετε να προχωρήσετε σε διακοπή και πάρετε το χρόνο σας να συνέλθετε.. τότε το κάνετε και αυτό.. Σου εύχομαι ολόψυχα να είναι όλα τέλεια με το μωράκι σας και να είναι υγιέστατο πάνω από όλα όπως και όλα τα μωράκια στο κόσμο.. 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...