Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

@DiwniΜαζί με την έξαρση με έχει πιάσει και παλινδρομηση οπότε παίρνω και για το στομαχι χάπι και αναγκαστικά περιορίζω τα παυσίπονα. Επίσης εκτός από τον πόνο νιώθω μόνιμα κουρασμένη αλλά την κούραση που λες δεν μπορώ να σηκωθώ από το κρεβάτι.  Υπομονή θα κάνω και ελπίζω απο Δευτέρα να είμαι καλύτερα. 

@Maria98 στα αποκλειστικά θηλαζοντα βρέφη νομίζω ειναι φυσιολογικό να μην κάνουν και κάθε μέρα κακά. 

Δημοσίευση

Αχου @ΜαριαΔημητρης περαστικα σου συντομα ευχομαι, στεναχωριεμαι αν δεν ειστε καλα σας καταλαβαινω καπως. Καλα εκανες και τα πηγες στη μαμα σου κατσε λιγο να ξεκουραστεις μεχρι να σε πιασει η κορτιζονη εστω να μην χρειαζεται να εισαι συνεχεια στο ποδι λογω των παιδιων. Να μας γραφεις πως εισαι. @Maria98 μοιαζουν τα μωρακια μας μ φαινεται, ετσι το κοιμιζω και γω και αμα δυσκολευεται να νανουριστει του βαζω και πιπιλιτσα καμια φορα και κοιμαται στο δευτερολεπτο. Και εξω ειναι κυριος. Εμεις κακα συνεχιζουμε μια φορα την ημερα και γω καθομαι και παραφυλαω συνεχεια μηπως κανει χαχααχχα. Μου πε η παιδιατρος οτι συνηθως μεγαλωνοντας μειωνεται η συχνοτητα των κενωσεων οποτε οκ μην ανησυχεις. Και μολις τα εκανα τωρα δα που σας γραφω ειναι η ωρα του χααχαχα

Δημοσίευση

Καλημέρα κορίτσια μου,σήμερα ξύπνησα λίγο καλύτερα,ελπίζω να μενπαει έτσι όλη μέρα. Θέλω να πάω στα jumbo να πάρω 2-3 πραγματακια για τις διακοπές γιατί το άλλο σκ που κάθεται ο άντρας μου δεν θα έχουμε αυτοκινήτο,θα πάμε να το φτιάξουμε από το τρακάρισμα και το παραπάνω Σάββατο φεύγουμε.  Σκέφτομαι να πάρω στρώμα αλλαξιερας να το πάρω μαζί στις διακοπές γιατί στην παραλία που πάμε κάτω από το σπίτι μας δεν πάει καροτσι ειναι όλο κοτρωνες και να έχω το στρώμα με μια πετσέτα να την ακουμπάω επάνω.  Δεν είναι οργανωμένη παραλία,δεν έχει ούτε νερό να πάρεις. 

Σας βάζω και μια φώτο με το πρώτο μας κοτσιδι, θα τις πάρω λαστιχάκια μικρά να τιμής πιάνω κοτσιδάκια 20250717_203554.thumb.jpg.e16bd815f8e227a409219a69cdae748f.jpg

Δημοσίευση

@ΜαρίαΔημήτρηςτι μαλλι υπεροχο ειναι αυτο??? Ναι καλα τ σκέφτηκες με την αλλαξιερα. Μπορεις να παρεις κ ενα στρωματακι γυμναστικής να βάλεις απο κατω, απο πάνω την αλλαξιερα κ απο πάνω σεντονακι για να μη ζεσταινεται.

Οσο για τ κακα ειναι νορμαλ να μην κάνουν κάθε μερα. Αν θυμάμαι καλα μεχρι κ 5 με 7 μερες ειναι φυσιολογικό. Αλλα συνηθως ζορίζονται τ ίδια κ έχουν ανησυχια αν δ κανουν. Δ παθαίνουν κατι δηλαδη αλλα μπορει να έχουν μια γκρινια παραπανω.

Εντωμεταξύ την κοιταω ρε κορίτσια κ λεω αυτο τωρα θα γίνει ανθρωπος?🤣

Δημοσίευση

Ηηηηη @ΜαρίαΔημήτρης τι ωραιο μαλλακι που εχει Χριστε μου μακρυνε και κανατε και κοτσιδακι πωπω φτου φτου. Καπου ειδα ενα βρεφικο καλαθι θαλασσης που λεγεται baby mariniera στο site του kidscom.gr που εχει και φυσικο καταστημα στην Αθηνα. Δεν συγκρατησα τιμη αλλα ριξε μια ματια. @Diwni ετσι αναρωτιεμαι και γω πως θα μεγαλωσει πως θα ειναι προσπαθω να τον φανταστω στο μελλον. Σημερα ο μπαμπας μας δουλευει νυχτα και ειμαστε μονοι στο σπιτι και φοβαμαι εννοειται χααχαχ α

Δημοσίευση

Καλημερα  κοριτσια,  εμεις πίνουμε καφεδάκι με την μπέμπα στο μπαλκόνι και τα λέμε, εδώ και 2 ώρες δεν έχει σταματήσει να κάνει φωνούλες και γελάκια.

@Sotiria_94 το είδα αυτό που λες ωραίο είναι αλλά εχει και 70€ 🤣🤣 τα οποια δεν θα διαθεσω για την παραλία 🤣

χθες δεν βρηκα αυτο που έψαχνα, αν δεν βρω θα βαζω 2 χοντρες πετσετες και θα την βάζω επάνω,να σκληραγωγηθει κιολας 🤣

Δημοσίευση

Καλημερουδια κοριτσια μου. Ποσοο @ΜαρίαΔημήτρης;;;; Αν ειναι δυνατον αστο ρε συ κανε αυτο που ειπες αλλοως κατεβασε μαζι σου την καλαθουνα απο το καροτσι αν εχεις. Γεννησαμε και ανοιξη και προσωπικα δεν την πολυχρησιμοποιησα τον βγαζω με το αυγο οποτε ας τη χρησιμοποιησουμε στην παραλια να πιασει τοπο. Οπως και να τη βαλεις μια χαρα θα ειναι αρκει να παραμερισεις τις πετρες και να ειναι δροσερουλα η γλυκουλα. 

Δημοσίευση

@Sotiria_94 εμεις την καλαθουνα την έχουμε λιώσει. Επειδή είμαστε έξω με τις ώρες κ κοιμαται δ θελω να ειναι στριμωγμενη στο αβγο. Πατάει κατι ύπνους τα πρωινά. Σ είπα πηγαμε θαλασσα πχ κατσαμε απο τις 12.30 ως τις 5. Πηγαμε πισινες κατσαμε 11.30 με 5. Τωρα ειμαστε για καφέ κοιμαται στην καλαθουνα. Θέλω να βάλω τ κανονικο καθισμα γτ πλεον όταν ειναι ξύπνια θελει να κοιτάει εξω. Κραταω τ καλαθουνα μονο κ μονο γτ κοιμαται κ ειναι ανετη.

Δημοσίευση

Καλαθουνα δεν είχα πάρει αλλά είναι και δύσκολο να το κουβαλήσει στην παραλία του χωριού μας. Είναι κατηφόρα και σκαλιά και μετά το ανέβασμα είναι δύσκολο, μου βγαίνει η γλώσσα κάθε φορά. Εμεις παραλία στην Ικαρία πάμε μετά τις 4 γιατί δεν μπορείς ούτε ομπρέλα να βάλεις,ευτυχώς έχει δέντρα οπότε θα την βάζω εκεί από κάτω και βρηκανστρωματακι στα kiddo οπότε θα πάω εκεί να πάρω με 15€. Εν τω μεταξύ αν ο κύκλος μου είναι όπως πριν γεννησω στις διακοπές θα έχω περίοδο 😔

Δημοσίευση

@Diwni το κάθισμα θα αρχίσω και εγώ να το βάζω γιατί ξαπλώνει και τελείως και στο καράβι θα με βολέψει για να την αλλάζω κιόλας. Το αυγό θα το έχω στο αμάξι και στο σπίτι στις διακοπές. Της αρέσει πολύ να κάθεται στο αυγό.  Πήρα και ανεμιστηρακι που κουμπώνει επάνω στο καροτσι από το temu 😂

Δημοσίευση

@Diwni χρησιμοποιησαμε καλαθουνα ολο το Μαιο που κοιμοταν αρκετα. Μετα αρχισε να θελει να βλεπει εξω και μου ιδρωνε κιολας (σας εχω πει τι ζεστες εχουμε στην Πατρα) κι ετσι αρχισα να χρησιμοποιω το αυγο το οποιο το λατρεψε και το βαζω και στο σπιτι και καθεται. Που λετε εμεις παμε απο δωματιο σε δωματιο με το αυγο πχ οταν κανω μπανιο τον βαζω εκει απεναντι για να τον βλεπω και οταν κανουμε αλλες δουλειες τον εχω στο μαρσιπο. Τις τελευταιες μερες ομως τον αφηνω κυριως στο γυμναστηριο που βλεπει τα παιχνιδακια π κρεμονται. Το χω βαλει σε ενα χαλι στο πατωμα για να μην κινδυνευει να πεσει. Αλλα τωρα παραλια ετσι θα τον παω οπως ειπες με καλαθουνα γιατι δεν κανει να καθεται πολυ ωρα στο αυγο. Ηθελα να σας ρωτησω κατι που με προβληματιζει. Πώς αποθηλαζουμε στην περιπτωση μου που δεν εχω μεγαλη παραγωγη; Απλα θα σταματησω ή πρεπει να παρω καποιο χαπι.; 

Δημοσίευση

@Sotiria_94οχι δ θα πάρεις χάπι. Θα αραιώσεις τ θηλασμους κ αν δεις οτι εφτασες σε σημείο να έχεις μεν γαλα οταβ τ πατάς αλλα να μην πρηζεται κ βαραίνει θα τ αφησεις να απορροφηθεί απο μονο του.

Εμεις τ αβγο τ έχουμε μόνο στο αυτοκίνητο. 

Γυμναστήριο την έβαλα κάποια στιγμή αλλα δ της αρεσε τ μαζεψα κ θα τ ξανα επιχειρήσω κάποια στιγμή. Καθεται για λιγο στο ριλαξ. Της μιλαμε μας γελάει. Λιγο απο δω λίγο απο εκει. Περναει η ωρα κ η μερα. Στο μυαλό μ εχω μεταφερθεί στου χρόνου το καλοκαίρι χαχα.

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Εννοείται καλά κάνεις και το λες και χρειάζεται να είμαστε ενημερωμένες για αυτό το ζήτημα γιατί ειδικά στην Ελλάδα έχουν κανονικοποιηθει πολλές τέτοιες πρακτικές μαιευτικης βίας...και νομίζω σε όλες χτυπάνε άσχημα αλλά μπορεί να ακούσουν ένα "Έλα μωρέ υπερβολική είσαι" και να πιστέψουν ότι όντως είναι υπερβολικές!  Δυστυχώς πολλές φορές οι γυναίκες γιατροί μπορεί να είναι χειρότερες και σε τέτοια θέματα...
    • 2 χάπια την βδομάδα ήταν όντως αρκετή δόση  Τώρα που τα έκοψες θα ανέβει και η προλακτινη ξανα ειναι η ορμόνη που όταν μένεις έγκυος αυξάνεται για να κατεβάσεις γάλα 
    • Ευχαριστώ για την απάντηση❤️❤️ από γραμμάρια εχουν διαφορά εσένα τα μωράκια σου;;;τι φύλα είναι έχετε δει;
    • Σέβομαι απόλυτα την εμπειρία σου. Είσαι τυχερή που σε πρόσεξαν και δεν σε πίεσαν για τίποτα. Το έγραψα, επί ευκαιρία, για να βοηθήσω κοπέλες που αισθάνονται το τραύμα και δεν μπορούν να το διαχειριστουν. Γιατί είναι κρίμα να το κρατάμε μέσα μας και να μας βασανίζει. Και να αναρωτιόμαστε αν είναι οκ που δεν αισθανόμαστε καλά. Είναι απόλυτα οκ. Σίγουρα χρειάζεται λίγος χρόνος μετά τον τοκετό για να το διαχειριστείς και να δεις αν θα απευθυνθείς σε ειδικό, όμως καλό είναι να ενημερωνόμαστε για την μαιευτική βία και να μπορούμε να δώσουμε ένα όνομα σ' αυτό που ζούμε.  Προσωπικά είχα μια πολύ όμορφη και γλυκιά εμπειρία προγραμματισμένης καισαρικής, με σχεδόν μηδενικό πόνο, που δεν το πίστευα! Όμως τραυματικές εμπειρίες τοκετού ακούμε συχνά. Ναι, μας επηρεάζουν και οι ορμόνες, αλλά δεν είμαστε αλλού, ξέρουμε πολύ καλά τι συμβαίνει στο σώμα μας ανά πάσα στιγμή και αν κάτι μας έχει ενοχλήσει. Εγώ, μπορώ να σου πω ότι μαιευτική βία ένιωσα στην σαλπιγγογραφία. Και μάλιστα από γυναίκα γιατρό. Ό,τι χειρότερο έχω ζήσει σε γυναικολογικό επίπεδο. Και έχω περάσει και από εξωσωματικές. Ο γιατρός μου τότε, αν και του έκανα παράπονα, αδιαφόρησε. Δεν ήταν όμως τοκετός, που έχει άλλη συναισθηματική και ηθική βαρύτητα. @Spanakopita13 εύχομαι να μπορέσεις να το διαχειριστείς με τον καλύτερο τρόπο και να χαρείς το παιδάκι σου. Είσαι τυχερή που έχεις τόσο υποστηρικτικό σύζυγο!
    • Κορίτσια να ρωτήσω εγώ κάτι άλλο.. Όποια χρησιμοποιεί τη Vasclor έχει μετά υπολείμματα καφέ που βγαίνουν και με την ούρηση και στο σκούπισμα;; Σόρυ για την περιγραφή αλλά ρε φίλε σαν κακάκια κατσίκας βγαίνουν.. δεν απορροφάται όλη και μάλλον όσο μένει στον κόλπο καφεδιάζει, τι να πω... πφ! 🤪
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...