Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

@DiwniΜαζί με την έξαρση με έχει πιάσει και παλινδρομηση οπότε παίρνω και για το στομαχι χάπι και αναγκαστικά περιορίζω τα παυσίπονα. Επίσης εκτός από τον πόνο νιώθω μόνιμα κουρασμένη αλλά την κούραση που λες δεν μπορώ να σηκωθώ από το κρεβάτι.  Υπομονή θα κάνω και ελπίζω απο Δευτέρα να είμαι καλύτερα. 

@Maria98 στα αποκλειστικά θηλαζοντα βρέφη νομίζω ειναι φυσιολογικό να μην κάνουν και κάθε μέρα κακά. 

Δημοσίευση

Αχου @ΜαριαΔημητρης περαστικα σου συντομα ευχομαι, στεναχωριεμαι αν δεν ειστε καλα σας καταλαβαινω καπως. Καλα εκανες και τα πηγες στη μαμα σου κατσε λιγο να ξεκουραστεις μεχρι να σε πιασει η κορτιζονη εστω να μην χρειαζεται να εισαι συνεχεια στο ποδι λογω των παιδιων. Να μας γραφεις πως εισαι. @Maria98 μοιαζουν τα μωρακια μας μ φαινεται, ετσι το κοιμιζω και γω και αμα δυσκολευεται να νανουριστει του βαζω και πιπιλιτσα καμια φορα και κοιμαται στο δευτερολεπτο. Και εξω ειναι κυριος. Εμεις κακα συνεχιζουμε μια φορα την ημερα και γω καθομαι και παραφυλαω συνεχεια μηπως κανει χαχααχχα. Μου πε η παιδιατρος οτι συνηθως μεγαλωνοντας μειωνεται η συχνοτητα των κενωσεων οποτε οκ μην ανησυχεις. Και μολις τα εκανα τωρα δα που σας γραφω ειναι η ωρα του χααχαχα

Δημοσίευση

Καλημέρα κορίτσια μου,σήμερα ξύπνησα λίγο καλύτερα,ελπίζω να μενπαει έτσι όλη μέρα. Θέλω να πάω στα jumbo να πάρω 2-3 πραγματακια για τις διακοπές γιατί το άλλο σκ που κάθεται ο άντρας μου δεν θα έχουμε αυτοκινήτο,θα πάμε να το φτιάξουμε από το τρακάρισμα και το παραπάνω Σάββατο φεύγουμε.  Σκέφτομαι να πάρω στρώμα αλλαξιερας να το πάρω μαζί στις διακοπές γιατί στην παραλία που πάμε κάτω από το σπίτι μας δεν πάει καροτσι ειναι όλο κοτρωνες και να έχω το στρώμα με μια πετσέτα να την ακουμπάω επάνω.  Δεν είναι οργανωμένη παραλία,δεν έχει ούτε νερό να πάρεις. 

Σας βάζω και μια φώτο με το πρώτο μας κοτσιδι, θα τις πάρω λαστιχάκια μικρά να τιμής πιάνω κοτσιδάκια 20250717_203554.thumb.jpg.e16bd815f8e227a409219a69cdae748f.jpg

Δημοσίευση

@ΜαρίαΔημήτρηςτι μαλλι υπεροχο ειναι αυτο??? Ναι καλα τ σκέφτηκες με την αλλαξιερα. Μπορεις να παρεις κ ενα στρωματακι γυμναστικής να βάλεις απο κατω, απο πάνω την αλλαξιερα κ απο πάνω σεντονακι για να μη ζεσταινεται.

Οσο για τ κακα ειναι νορμαλ να μην κάνουν κάθε μερα. Αν θυμάμαι καλα μεχρι κ 5 με 7 μερες ειναι φυσιολογικό. Αλλα συνηθως ζορίζονται τ ίδια κ έχουν ανησυχια αν δ κανουν. Δ παθαίνουν κατι δηλαδη αλλα μπορει να έχουν μια γκρινια παραπανω.

Εντωμεταξύ την κοιταω ρε κορίτσια κ λεω αυτο τωρα θα γίνει ανθρωπος?🤣

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...