Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Καλησπέρα κορίτσια! Σήμερα πήγαμε παιδίατρο. Ολα καλα. Μπεμπαρα έχει γίνει. 2 μηνών 60 εκατοστά κ 5100. Εκανε κ τ 1ο εμβόλιο. Για να δούμε πως θα πάει. Προς τ παρόν γκαριζει απο την ωρα π μπηκαμε σπίτι.

Δημοσίευση

Καλησπέρα κορίτσια 🩷

Εμείς το Σάββατο είχαμε το πανηγύρι στο χωριό εδώ,  είχα ένα άγχος πως θα πάει με το μωρό επειδή θα δούλευα κι εγώ,  αλλά πήγε καλά, η μπεμπούλα ξύπνησε έφαγε της άλλαξα μια πάνα έπαιξε λιγο και μετά ξανά ύπνο,  ξύπνησε το ξημέρωμα που πήγαμε σπίτι. Μετά όμως είχε ξεξυπνησει, που να κοιμηθώ εγώ,  με δυσκόλεψε αρκετά την επόμενη μετά ήμουν ζόμπι χαχα

Δημοσίευση
στις πριν 43 λεπτά, ο/η Diwni είπε:

Καλησπέρα κορίτσια! Σήμερα πήγαμε παιδίατρο. Ολα καλα. Μπεμπαρα έχει γίνει. 2 μηνών 60 εκατοστά κ 5100. Εκανε κ τ 1ο εμβόλιο. Για να δούμε πως θα πάει. Προς τ παρόν γκαριζει απο την ωρα π μπηκαμε σπίτι.

Μπράβο η κούκλα σας 💗💗💗💗

Εμείς πήραμε τις επαναληπτικές εξετάσεις του θυρεοειδή του μικρού όλα μια χαρά.Μόνο που δεν έκλαψα από την χαρά μου .

Δημοσίευση

Ρώτησα κ για το bexero. Οπβς σας είπα στα κορίτσια ειχαμε κάνει αφού κλείσανε τ 2. Ο παιδίατρος μας ηταν της άποψης οτι αφου δ πήγαιναν παιδικο νωρίτερα να τ κανουν μετα τ 2 ώστε να κανουβ 2 δόσεις κ όχι 3 μιας κ ειναι βαρυ εμβόλιο. Σήμερα π τον ρώτησα μ ειπε οτι πλέον γράφεται αλλα μεχρι κ 18 μηνων όπου ειναι 3 δόσεις. Την 1η θα την κανει όταν γίνει 8 μηνων το 2ο στο χρόνο κ τ 3ο 18 μηνων. 

Δημοσίευση
στις πριν 58 λεπτά, ο/η Diwni είπε:

Ωωωω μπράβο το κοριτσάκι σας , τι όμορφα 🩷🩷🩷 εμείς ευτυχώς δεν είχαμε γκρινιτσες

Δημοσίευση
στις On 13/7/2025 at 11:14 ΠΜ, ο/η Sotiria_94 είπε:

Καλημερουδια καλη Κυριακη να εχουμε!! @ΜαρίαΔημήτρης σου ηρθε περιοδος και ανακουφιστηκα και εγω κοριτσι μου γλυκο μπραβο. Οσο για τον γιοκα σου, ευχομαι να ειναι ολα ενταξει και διαχειρισιμα με τον θυροειδη του και να το λυσετε συντομα. Ακουγεται τοσο γλυκας οπως μας τον περιγραφεις δε μπορω. @Kn1 μου ειστε οι μεγαλοι της ομαδουλας μας να σας ζησει και παλι. Μια φιλη π γεννησε το μπεμπακι της 31/03 μου ειπε οτι εχει ενοχληματα απο δοντακια τωρα. @Diwni μου αν κρινω απο το δικο μου, τα καλυτερα ερχονται αμεσα μετα απο αυτο το αλμα δηλαδη πιστευω θα δεις ακομα μεγαλυτερη διαφορα προς το θετικο στη μπεμπα. Κανε βολτες αβερτα γιατι το μωρο καταλαβαινει οτι αλλαζει παραστασεις και τις συνδιαζει με ενα θετικο συναισθημα αν του αρεσουν. Εμεις τωρα ξαπλωνουμε στο χαλακι γυμναστηριο και κοιταμε τα παιχνιδακια που κρεμονται και καμια φορα σηκωνει το χερακι να πιασει την κουδουνιστρουλα. @Maria98 πως πας με τη διατροφη σου; Εγω προσπαθω αλλα δε βλεπω αποτελεσμα ενω τρωω ανθρωπινα και οχι σαβουρες. Εχω στρογγυλεψει σαν πρησμενη ειμαι σε καποια σημεια κυριως σε πωπω και κοιλια

Ξέχασα να σου πω για την διατροφή, με την δική του ζυγαριά από 78.9 74.8, εγώ βέβαια στη ζυγαριά εδώ δε το βλέπω,  κατέβασα το λίπος και το σπλαχνικο λίπος 2 μονάδες,  κατέβηκε η μυικη μάζα που δεν έπρεπε αλλά δεν έκανα και πολύ περπάτημα λόγω του αέρα που είχαμε εδώ και δεν με βρήκε τοσο ενυδατωμένη όσο έπρεπε, μάλλον λόγω ζεστης γιατί τα 2 λίτρα τα πίνω σίγουρα μέσα στη μέρα

Τώρα διανύω την 4η εβδομάδα και έχω ξανά ραντεβού στις 21/7 να δούμε πως πηγε

Δημοσίευση

Καλησπερες τι μου κανετε;; Πωπω τα εμβολια φοβος και τρομος αλλα ελπιζω να παει καλα στην περιπτωση μας οπως και τα προηγουμενα. @Maria98 εισαι το ειδωλο μου που πηγες για δουλεια, εγω πηγα στο γραφειο και μιλησα με το αφεντικο μου και ειπαμε απο Σεπτεμβρη να παω αλλα και σημερα να μπορουσα θα πηγαινα 🤣🤣. @Kn1 μου ευτυχως που ειναι ολα καλα με τις εξετασουλες σας. Σε νιωθω με το κλαμα εμεις χθες πηγαμε για υπερηχους και εννοειται παλι εκλαιγα απο τη χαρα μου π ειναι καλα Παναγιτσα μου οι ορμονες ακομα παρτυ κανουν. @Diwni μου ειμαι σπιτι και παω περα δωθε με το μαρσιπο και σε σκεφτηκα λεω καπως ετσι θα ειστε και εσεις. Ρε συ τι μπεμπαρο εχεις εμεις στους δυο μηνες ημασταν 5260 αλλα 55 εκατοστα. Φτου φτου Παναγιτσα μου ψιλη κοπελα. Εγω που τον μετραω στην αλλαξιερα τον βγαζω 60 αλλα η γιατρος θα ξερει καλυτερα. Μακαρι να ψηλωσει. 

Δημοσίευση

Αχ @Maria98 τα πηγες τελεια και μεγαλη απωλεια λιπους. Πιστευω θα ειναι πολυ εμφανες και στην εικονα σου. εγω σταθερα στα 66 με 1.70 υψος αλλα εχω ψωμωσει πολυ δεν μου αρεσει οπως ειμαι εχω μπρατσο και μπουτια, δηλαδη η κοιλια ειναι το μονο π δε με πεοραζει. Αλλα κανω βλακειες δηλαδη απο την κουραση μπορει να καταω να φαω 4 κουλουρακια απανωτα ας πουμε. Ενταξει δεν κανω τρελες υπερβολες αλλα πειναω. Καλη δυναμη να συνεχισεις ετσι και θα φυγουν πριν το καταλαβεις. 

Δημοσίευση

Καλησπέρα κορίτσια! Χθες τελικά της έδωσα λιγο ντεπον αφου εκλαιηε επί μιαμιση ωρα. Χαλαρωσε κ κοιμηθηκε 2 ωρες στην αγκαλιά μου. Κ τ απογεύμα ηταβ μια χαρα.

@Sotiria_94 ναι είναι ψηλή η μπεμπαρα μου. Κ τ κορίτσια τοσο ηταν 2 μηνων π κοιταξα. Η μεγαλη π 5.500 τότε κ 60 εκατοστα. Κ η μικρη ακριβως στα ίδια 5100 κ 60 εκ. Αυτό π λες στα μπράτσα κτλ σαν κατακράτηση μ ακούγεται. Τα κιλα σου είναι λίγα. Αμα αδιαθετησεις θα δεις θα φύγουν. Εμενα μ εχουν μείνει 3 κιλα. Ειμαι 1.70 κ ειμαο 72 κιλα. Τ νορμαλ μ ειναι 69.

Δημοσίευση

Κορίτσια εγώ καταλαβαίνω σιγα σιγα ένα ξεφούσκωμα

Εγώ όμως είμαι 1.58, είμαι κοντουλα , ευτυχώς τα κιλά είναι κατανεμημένα σε όλο το σώμα και είναι κάπως ομοιόμορφα, αλλα έχω ακόμα δρόμο να πάω στα 62 που ήμουν κάποτε που με γνωρισε το αγόρι μου 

Εμένα το σημαντικό που μου είπε ο διατροφολόγος είναι να επιμείνω στα γραμμάρια και το ωράριο, καθετι έξτρα το σημειώνω,  θέλει βέβαια και άσκηση,  αυτό δε το χουμε βρει ακόμα όπως πρέπει γιατί με κανονίζει και το μωρό, βήμα βήμα και βλέπουμε 🤞

Δημοσίευση

@Maria98 περπάτημα. Βαλτο στην καθημερινότητα σου κ θα δεις μεγάλη διαφορά. Ξεκινα με μιση ωρα τη μερα. Με τ μωρο στο καροτσι. Θα ξεμπλοκαρει ο οργανισμος. Κ αμα σε 2η φαση βρεις χρόνο κανεις κ κάτι αλλο. Μιση με μια ωρίτσα περπάτημα τη μερα θα δεις αμέσως διαφορά.

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...