Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Καλημέρα κορίτσια !!!

Εμεις δεν τρώγαμε κάναμε καλλιέργεια ούρων η οποία ευτυχώς βγήκε αρνητική αλλά κάνει παλινδρόμηση ο γλυκούλης και τον ενοχλεί το γάλα .Οποτε του δίνω ένα φάρμακο για το στομάχι και είναι καλά ..Εμένα μου ήρθε η πρώτη περίοδος η οποία μου κράτησε πολύ όχι το αίμα αλλά τα καφέ .Τώρα είναι να πάω στον γυναικολόγο στους 3 μήνες μου είπε να πάω για παπ .Εμενα μετά την καισαρική με είδε στη μια εβδομάδα και στις 40 μέρες με εξωτερικό υπέρηχο όχι κολπικό .Ε τώρα θα κάνουμε όλο το πακέτο εξετάσεων .

Δημοσίευση

@Sotiria_94 οχι καλε τιποτα δεν θα εχει παθει,αυτα ειναι βρεφικα σαπουνακια.Εμενα προχθες εφαγε λίγη, δεν την προλαβα και εβαλε το χερι της στο στομα. Μια χαρα ειναι τιποτα δεν επαθε.Κοριτσια απο σαλια πως πατε? Εμενα μουσκευεται μεχρι το στηθος. Επισης πλεον βαζει συνεχεια τα χερια στο στομα και αποκτησαμε και μια λατρεια σε ενα λουτρινο του αδερφου μας. Αν δεν το ακουμπαει δεν κοιμάται. Και ο καημενος ο γιος μου της το δίνει παρόλο που κοιμάται αυτός με αυτό.

Δημοσίευση
στις πριν 2 λεπτά, ο/η Kn1 είπε:

Καλημέρα κορίτσια !!!

Εμεις δεν τρώγαμε κάναμε καλλιέργεια ούρων η οποία ευτυχώς βγήκε αρνητική αλλά κάνει παλινδρόμηση ο γλυκούλης και τον ενοχλεί το γάλα .Οποτε του δίνω ένα φάρμακο για το στομάχι και είναι καλά ..Εμένα μου ήρθε η πρώτη περίοδος η οποία μου κράτησε πολύ όχι το αίμα αλλά τα καφέ .Τώρα είναι να πάω στον γυναικολόγο στους 3 μήνες μου είπε να πάω για παπ .Εμενα μετά την καισαρική με είδε στη μια εβδομάδα και στις 40 μέρες με εξωτερικό υπέρηχο όχι κολπικό .Ε τώρα θα κάνουμε όλο το πακέτο εξετάσεων .

Αχ αυτά τα καφέ. Εγώ από προχθές πάλι έχω πόνους περιοδου και έχω μια φορά τη μερα ελάχιστα καφέ. Και εγώ θα πάω τέλος του μήνα για τεστ παπ και θα του πω να μου ξανακάνει υπέρηχο για να δούμε τι γίνεται με την περίοδο.

Σιρόπι για παλινδρομηση έδινα στον γιο μου. Επάνω στην εβδομάδα και με το γάλα το στοιχειακο που έδινα είχε ηρεμησει αρκετά. Υπομονή μέχρι να μπουν οι στερεές. 

Δημοσίευση

@ΜαρίαΔημήτρης κ μενα ρουφάει τ χερια της με μενος ωρες ωρες. Μ λενε πειναει. Αντε να τους εξηγησω οτι ειναι αναπτυξιακο σταδιο. Έχει πλακα όμως τ φρουτσου φρουτσου.

Εμενα τεστ παπ μ ειπε 3 μήνες μετά τον τοκετο, να κλείσω ραντεβού απο Σεπτέμβριο δηλαδη.

Δημοσίευση

Ναι του δίνω laprazol fast tab το παιδί ηρέμησε.

Ναι Κ εμείς έχει ξεκινήσει εδώ και δυο βδομαδες τουλάχιστον να βάζει τα χέρια του στο στόμα .Καποιες φορές σκέφτομαι μη φάει όλο το χέρι του έτσι όπως πάει 🤣🤣🤣Και έχει ξεκινήσει να γυρίζει στο πλάι και να θέλει να κοιμάται στο πλάι 🤣🤣🤣Ακόμη άγαρμπα βέβαια αλλά το παλεύει 

Δημοσίευση

Καλημέρα κοριτσια! Τι κάνετε?

Εμεις είμαστε καλά σε γενικές γραμμές. Μ εχει χαλάσει πολυ τ ύπνο της τ βραδινο. Μ κανει ενα 3ωρο στην αρχή κ μετα ξυπνάει ανα ωρα. Εχω τεντωσει. Νυσταζβ τοοοσο πολυ κάθε φορά που ξυπνάω. Που θα παεο αυτό τ χαλι δ ξερω.

Δημοσίευση

Καλημερουδια κορίτσια χάνομαι λίγο αλλά λιγο οι εξωτερικές δουλειές λίγο το σπίτι,  τώρα η μικρούλα θέλει συνέχεια κουβεντούλα και σημασία και καταλαβαίνετε, ευτυχώς στον ύπνο είμαστε καλά 

Κορίτσια εμείς σαλακια δεν έχουμε ακόμα αρκετά,  έτσι ίσα ίσα μόνο,  καααααποιες φορές ίσως βάλει και τα χέρια στο στόμα 

Όσον αφορά το γιατρό εμένα στις 40 μέρες απλά με είδε, το τεστ παπ μου είπε στο εξάμηνο να το κάνουμε 

Δημοσίευση

Καλημερουδια κοριτσια μου τι ωραια που μεγαλωνουν τα μπεμπακια σας. Και μεις βαζουμε χερι στο στομα σαν μουρχουτας κανει και εχει λιγα σαλακια αλλα ακομα οχι πολλα. Ειναι φυσιολογικο ομως Μαρια μου το πολυ σαλιο το ειχα διαβασει και το περιμενω να συμβει. Ετσι και το μωρακι μιας φιλης μου που ειναι ενα μηνα μεγαλυτερο απο τα δικα μας πολυ σαλιο. Οπως μου τα λες τα πατε πολυ καλα αναπτυξιακα αμα αντιλαμβανεται και το παιχνιδακι. Εμας μας αρεσει μια κουδουνιστρουλα νομιζω🤣🤣. Αχχ @Diwni μου υπομονη καταλαβαινω πως ειναι ν ξυπνας και να μην αντεχεις αλλα θα στρωσει ο υπνος της που θα παει. Πρεπει να κοιμασαι εστω και τη μερα οποτε κοιμαται και η μπεμπα αλλιως πως θα αντεξεις.@Maria98 τι γλυκες που ειστε να της μιλας ετσι και γω μονολογω κι αυτος γελαει. Κοριτσια μου πηγα χθες γυναικολογο μου ειπε οκ για θαλασσα αλλα δεν μ εκανε κολπικο υπερηχο. Επομενη φορα θα παω και γω για παπ. Γιατι το κανουμε το παπ τωρα ξερετε; Δεν τον ρωτησα. 

Δημοσίευση

@Sotiria_94 απο θέμα αϋπνίας εχω περασει πολυ χειρότερα με τ κορίτσια οποτε αντεχω. Μέσα στη μερα τ μωρο κοιμαται μονο στη βόλτα κ απο τ μεσημέρι κ μετα στο σπίτι πανω απο τεταρτο δ κοιμαται. Άσε π έχω κ τ αλλα παιδοα π ολο κάτι θελουν..οπότε υπομονή.

@Maria98 εγω εχω κ βοηθούς βα της μιλάνε. Την βαζω στο ριλαξ κ πανε της λενε γλυκολογα, της τραγουδάνε. Μεχρι να γκρινιάξει.

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Diwni είπε:

@Sotiria_94 απο θέμα αϋπνίας εχω περασει πολυ χειρότερα με τ κορίτσια οποτε αντεχω. Μέσα στη μερα τ μωρο κοιμαται μονο στη βόλτα κ απο τ μεσημέρι κ μετα στο σπίτι πανω απο τεταρτο δ κοιμαται. Άσε π έχω κ τ αλλα παιδοα π ολο κάτι θελουν..οπότε υπομονή.

@Maria98 εγω εχω κ βοηθούς βα της μιλάνε. Την βαζω στο ριλαξ κ πανε της λενε γλυκολογα, της τραγουδάνε. Μεχρι να γκρινιάξει.

Αυτό το μέχρι να γκρινιάξει είναι όλη μου η ζωή χαχαχα 

10 λεπτά εδώ 10 λεπτά εκεί μέχρι να βαρεθεί,  αυτά έχουμε τώρα 🩷🩷🩷

Δημοσίευση

Καλησπέρα κορίτσια. Εμεις νομίζω να μην το ματιάσω πάμε καλά. Γελάκια και φωνούλες και εννοείται και γκρίνια αλλά κοιμάται καλά το βράδυ. 

Σήμερα πήγα τον μεγάλο για εξετάσεις γιατί είχαμε 3 χρονια να κάνει και μου έστειλαν τα αποτελέσματα και έπαθα σοκ. Έχει tsh αρκετά υψηλό,μίλησα με τον παιδίατρο και με παρέπεμψε σε παιδοενδοκρινολογο. Μίλησα με την γιατρό και επειδή έλειπε θα μιλήσουμε Δευτέρα γιατί πρέπει να τον δει μου είπε πως είναι μεγάλη η τιμή που έχει. Έχω στεναχωρηθει πάρα πολύ. Εν τω μεταξύ σήμερα το απόγευμα είχαμε την τελευταία προπόνηση στο basket camp που πήγαινε και έπαιξαν αγώνα και έβαλε καλαθι και γενικά μου φαίνεται πως έχει μεγαλώσει και συγκινούμαι πάρα πολύ.  Είχε έρθει και ένα προπονητής που είναι στην τεχνική τμήμα του  Ολυμπιακου και προπονεί μαζί με τον κύριο προπονητή και πήγε όλο καμάρι και ζήτησε αυτόγραφο και να υπογράψει και την εμφάνιση του. Είμαι μάνα κουκουβάγια τελικά.  Μου ήρθε και η περίοδος με φουλ αίμα και μάλλον είμαι πιο ευσυγκινητη!

Δημοσίευση

Καλημέρα/καλησπέρα κορίτσια 🩷 τι όμορφα που τα πηγαίνουμε καλά με τα μωρουλια μας κι έτσι να συνεχίσουμε 🫶 

Κορίτσια εγώ τρελαίνομαι όταν ξυπνάει το πρωί η μικρούλα είναι τόσο χαρούμενη μου κάνει γελάκια,  την παιρνω στο διπλό κρεβάτι και συζητάμε γελαμε παίζουμε και μέρα σηκωνομαστε 🩷

@ΜαρίαΔημήτρηςνα μας ενημερώσεις απο τον παιδοενδροκρινολογο.  Πρεπει να ναι τοσο ομορφο συναισθημα αυτο που νιώθεις , μακάρι να μας αξιώσει ο Θεός να φέρουμε στο κόσμο και άλλο παιδάκι και να γεμίζουμε κι εμείς με τα συναισθηματα αυτά 🫶

Αχ διαβάζω για τις περιόδους,  από την μία θέλω λίγο εγώ να μου ρθει να ρυθμιστω ξανά αλλά ακόμα άφαντη σε μένα 

@ΜαρίαΔημήτρηςεσυ ειχες κάποιο σύμπτωμα πως θα ρθει; 

Δημοσίευση

Καλημέρα κορίτσια .

@ΜαρίαΔημήτρης δηλαδή για τι τιμή μιλάμε ;

Εμείς είχαμε κάνει εξετάσεις στον μικρό και η tsh του βγήκε οριακή γιατί κ εγώ έχω hashimoto μου είχε πει ο παιδίατρος να του κάνω .Και σήμερα κάναμε επαναληπτική .
Κ εγω με την οριακή Tsh φοβήθηκα αλλά εντάξει έχω αρχίσει και το διαχειρίζομαι  και περιμένω τα νέα αποτελέσματα . Σου στέλνω αγωνιστικούς χαιρετισμούς και όλα καλά θα πάνε θετική σκέψη 😍😍

κατά τα λοιπά εσείς που έχετε κ άλλα παιδάκια από ποτέ άρχισαν να πονάνε τα ούλα των μικρών σας ;

Σήμερα γινόμαστε 3 μηνών 🩵💙🩵

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Maria98 είπε:

Καλημέρα/καλησπέρα κορίτσια 🩷 τι όμορφα που τα πηγαίνουμε καλά με τα μωρουλια μας κι έτσι να συνεχίσουμε 🫶 

Κορίτσια εγώ τρελαίνομαι όταν ξυπνάει το πρωί η μικρούλα είναι τόσο χαρούμενη μου κάνει γελάκια,  την παιρνω στο διπλό κρεβάτι και συζητάμε γελαμε παίζουμε και μέρα σηκωνομαστε 🩷

@ΜαρίαΔημήτρηςνα μας ενημερώσεις απο τον παιδοενδροκρινολογο.  Πρεπει να ναι τοσο ομορφο συναισθημα αυτο που νιώθεις , μακάρι να μας αξιώσει ο Θεός να φέρουμε στο κόσμο και άλλο παιδάκι και να γεμίζουμε κι εμείς με τα συναισθηματα αυτά 🫶

Αχ διαβάζω για τις περιόδους,  από την μία θέλω λίγο εγώ να μου ρθει να ρυθμιστω ξανά αλλά ακόμα άφαντη σε μένα 

@ΜαρίαΔημήτρηςεσυ ειχες κάποιο σύμπτωμα πως θα ρθει; 

Εγώ πάντως κανένα μόνο ένα φούσκωμα .Αλλα δεν ξέρω αν ήταν κ αυτό της περιόδου 

Δημοσίευση

Καλησπέρα κορίτσια.

@Maria98 είχα πριν ένα μήνα περίπου για μια μέρα μια φορά λίγο κόκκινο αίμα στο σερβιετακι και λετα για 2 μερες ελαχιστα καφε υγρα μια δυο φορές.  Την προηγούμενη εβδομαδα ειχα πονους περιοδου αλλα δεν ειχα τιποτα αλλο και προχθες το βραδυ ειχα αιμα και απο χθες ποτάμι, φανταστειτε φοραω τις σερβιέτες που μου ειχαν δωσει στο μαιευτηριο.

@Kn1 με όριο το 4,1 ο γιος μογ εχει 6,4.Μου ειπε η ενδοκριλογος θα παμε να μας δώσει και άλλες εξετάσεις και υπέρηχο να κάνουμε και θα το δούμε.

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Μια χαρά πήγε.Ε.. σου έφερνε λίγο ανακατεματάκι η γλυκόζη..Εγώ το ήπια λίγο λίγο..Ένα δίωρο κράτησε η όλη διαδικασία. Σου κάνουν 3 αιμοληψίες ανά ώρα περίπου.Απο Δευτέρα τα αποτελέσματα ..Αγχώνομαι λίγο γιατί είχα ένα 102 στην αρχή της εγκυμοσύνης..Τώρα γενικά πρόσεχα  παραπάνω με τα γλυκά και ελπίζω να είναι καλά.Να μην είμαστε πολύ γλυκούλες😊 Με το καλό κι εσύ στις 25!
    • Καλα κάνεις κ τα γράφεις κορίτσι μου κ μακάρι να μπορούσαμε να σε βοηθήσουμε. Πέρασε ένας μήνας? Μεγάλο πράγμα η συνήθεια κ η παρουσία ενός ανθρώπου..εγώ βλέπω ότι το χειρίζεσαι όσο καλύτερα μπορείς με τη ψυχολόγο, διαβάζοντας απο εκει κ πέρα μόνο ο χρόνος μπορει να κάνει τη δουλειά του να ξεθωριάσουν οι αναμνήσεις, η συνήθεια. Θα βλέπεις όλο κ πιο καθαρά τα πράγματα με τη λογική κ κάπως θα τα τακτοποιησεις στην ψυχούλα σου. Στο μεταξύ θα έρθει κ ο Σεπτέμβρης θα ξεκινήσεις κ να εργάζεσαι, θα απασχολείται το μυαλο, εύχομαι να είσαι κ σε ένα ωραίο μέρος. Ξεκινά εκεί  κανενα χόμπι να γνωρίσεις κόσμο , καινούργιους συναδέλφους κ ολα θα πάρουν το δρόμο τους, να βγαίνεις έξω να μιλάς, να γελάς να ξεχνιέσαι. Κ θα γνωρίσεις κ κάποιον εκεί που δεν το περιμένεις αρκεί να είσαι ανοιχτή να τον δεις..μην μένεις στα παλιά. 🩷
    • Καλησπέρα κορίτσια. @Maria98 είχα πριν ένα μήνα περίπου για μια μέρα μια φορά λίγο κόκκινο αίμα στο σερβιετακι και λετα για 2 μερες ελαχιστα καφε υγρα μια δυο φορές.  Την προηγούμενη εβδομαδα ειχα πονους περιοδου αλλα δεν ειχα τιποτα αλλο και προχθες το βραδυ ειχα αιμα και απο χθες ποτάμι, φανταστειτε φοραω τις σερβιέτες που μου ειχαν δωσει στο μαιευτηριο. @Kn1 με όριο το 4,1 ο γιος μογ εχει 6,4.Μου ειπε η ενδοκριλογος θα παμε να μας δώσει και άλλες εξετάσεις και υπέρηχο να κάνουμε και θα το δούμε.
    • Εγώ πάντως κανένα μόνο ένα φούσκωμα .Αλλα δεν ξέρω αν ήταν κ αυτό της περιόδου 
    • Καλημέρα κορίτσια . @ΜαρίαΔημήτρης δηλαδή για τι τιμή μιλάμε ; Εμείς είχαμε κάνει εξετάσεις στον μικρό και η tsh του βγήκε οριακή γιατί κ εγώ έχω hashimoto μου είχε πει ο παιδίατρος να του κάνω .Και σήμερα κάναμε επαναληπτική . Κ εγω με την οριακή Tsh φοβήθηκα αλλά εντάξει έχω αρχίσει και το διαχειρίζομαι  και περιμένω τα νέα αποτελέσματα . Σου στέλνω αγωνιστικούς χαιρετισμούς και όλα καλά θα πάνε θετική σκέψη 😍😍   κατά τα λοιπά εσείς που έχετε κ άλλα παιδάκια από ποτέ άρχισαν να πονάνε τα ούλα των μικρών σας ;   Σήμερα γινόμαστε 3 μηνών 🩵💙🩵
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...