Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

@Sotiria_94 γτ να σε κράξουμε ρε συ! Πολύ καλα εκανες! Και για να βγεις να την παρεις κ για να ξεκουραστεις κ για οτι χρειαστει. 

@ΜαρίαΔημήτρης χθες ολο τ βραδυ πρέπει να ηθελε κακα γτ κοιμοταν κ στο τεταρτο ξυπνούσε. Τεντωσα κανονικα. Εκανε κακα τ πρωί κ ηρεμηαε τ μωρο.

Πηγα ομως κ για νυχια σήμερα. Ευτυχως κοιμοταν. Γτ πηγα μονη μ με τ μωρο στο καροτσι. Εχω μια νυστα... αλλο πράγμα.

Δημοσίευση

@Sotiria_94 γιατί να σε κραξουμε καλέ? Εγώ σήμερα τα πήγα κατά τις 11.30 στη μαμά μου για να γυρίσω να κάνω δουλειές και μόλις έκανα ένα απολαυστικοτατο μπάνιο. Το γιο θα τον πάρω να τον πάω οδοντίατρο και το μωρό θα το πάρω στον γυρισμό! Και αυριο μάλλον το ιδιο θα κανω για να σιδερωσω! Τωρα απολαμβανω το καθαρό μου σπίτι 🤣🤣

Δημοσίευση

Καλημερουδια κοριτσια μου καλο Σαββατοκυριακο να εχουμε. Εμεις εδω τωρα θα φαμε δευτερο γευμα γιατι φαγαμε και στις 6 παρα, τον πιανουν κατι πεινες αλλου τυπου οπως καταλαβαινετε. Κατα τα αλλα εμεις συνηθως τον παιρνουμε μαζι παντου οταν βγαινουμε εκτος απο τις περιπτωσεις που σας ειπα που τον κρατησε η κοπελα. @Katerinio μου να βγαινεις οσο παει, θα νιωσεις διαφορετικα συντομα. @Diwni μου πως πατε με τη μικρη. Ξεκουραστηκες καθολου; Εμεις παντως τις προαλλες καναμε εμβολιο και τα πηγαμε πολυ καλα, μια μικρη ανησυχια στον υπνο υπηρξε αλλα της προσπερασαμε, μακαρι να πανε ετσι και τα υπολοιπα. 

Δημοσίευση

@ΜαρίαΔημήτρης εμεις σημερα ειπαμε να κανουμε δουλιτσες στο σπιτι αλλα οχι μονη μου κυριως ο αντρουλης θα τα κανει. Με χουν πιασει τα γονατα που σας ειπα και δεν μπορω πολλα σαραβαλο ειμαι. Μου πε ο γιατρος για αντιφλεγμονωδες αλλα λυπαμαι να το παρω π θηλαζω τον μπεμπη μου και βαζω μονο παγο και αλοιφη. Μπραβο σου π τα εκανες θελει και το σπιτι τη φροντιδα τ τι να λεμε

Δημοσίευση

Καλημέρα κορίτσια,εγώ χθες πήγα και έβγαλα εισιτήρια 2/8 φεύγουμε, είμαι πολύ χαρούμενη γιατί μόλις τα έδειξα στον μικρο έλαμψε το προσωπάκι του! Κατά τ'αλλα η μικρή κάθε βραδυ μετά τις 8 την πιάνει μέχρι τις 12 κλάμα και δεν ξέρουμε τι θέλει! Ευτυχώς απόψε κοιμήθηκε!

Δημοσίευση

Καλημέρα κορίτσια καλό σαββατοκύριακο, έχουμε κι εμείς τις γκρινιτσες μας μη νομίζετε, χθες όλο το απόγευμα ήθελε να είμαι κοντά της ή να την κρατάω αγκαλιά,  δεν άντεξα άλλο λέω ας πάρω τη πεθερά μου για ξεματιασμα, δε ξέρω αν έφταιγε αυτό αλλά κοιμηθηκε όλο το βράδυ σαν πουλάκι το γλυκουλι 

Δημοσίευση

Καλησπέρα κ απο εμάς κορίτσια! Καλα είμαστε κ εμείς. Ηταβ γεμάτες οι μέρες μας. Την Πέμπτη πηγαμε waterland στη Θεσσαλονίκη. Περασαμε πολύ ωραία. Τ μωρο κοιμοταν σχεδον συνεχεια. Κ χθες ξανα κατεβηκαμε Θεσσαλονίκη γτ ειχα γιατρό. Ηταβ επίσης πολύ καλα αλλα τ βραδυ εβγαλε πολυ κλαμα. Τα βράδια μας πάνε σχετικα καλα. Ξυπνάει εννοείται για να φάει αλλα ευτυχως δ μενει ξύπνια.

@ΜαρίαΔημήτρης τι ωραια που θα πάτε κ τις διακοπές σας τελικά! Πόσο θα κατσετε?

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Diwni είπε:

Καλησπέρα κ απο εμάς κορίτσια! Καλα είμαστε κ εμείς. Ηταβ γεμάτες οι μέρες μας. Την Πέμπτη πηγαμε waterland στη Θεσσαλονίκη. Περασαμε πολύ ωραία. Τ μωρο κοιμοταν σχεδον συνεχεια. Κ χθες ξανα κατεβηκαμε Θεσσαλονίκη γτ ειχα γιατρό. Ηταβ επίσης πολύ καλα αλλα τ βραδυ εβγαλε πολυ κλαμα. Τα βράδια μας πάνε σχετικα καλα. Ξυπνάει εννοείται για να φάει αλλα ευτυχως δ μενει ξύπνια.

@ΜαρίαΔημήτρης τι ωραια που θα πάτε κ τις διακοπές σας τελικά! Πόσο θα κατσετε?

2 εβδομάδες θα κάτσουμε. Τόση άδεια μπόρεσε τελευταία στιγμή να πάρει ο άντρας μου. Από τώρα βέβαια σκέφτομαι τις 8 ώρες μέσα στο καράβι με το μωρό 🤣

Δημοσίευση

@ΜαρίαΔημήτρης υπεροχα που θα πατε στο νησι, ζηκευω απιστευτα με την καλη εννοια παντα. Με το μωρο θα τα πατε τελεια στο καραβι το φαγακι του θα θελει κι εσυ εισαι πλεον εμπειρη. @Diwni μου πηγες γυναικολογο; Τι σου ειπε; Εγω εχω την Πεμπτη. @Maria98 και μεις μεσα στη μερα χθες ειχαμε λιγο ανεξηγητη γκρινια οχι κλαμα αλλα κατι τον ενοχλουσε. Ο ατιμος οταν ειναι βολτα δε βγαζει αχνα μεσα στο σπιτι τον πιανει και κυριως το πρωι. Αλλα μην παραπονιεμαι ειναι πολυ καλος συγκριτικα με αλλα που ακουω. Τωρα θελω αν τα καταφερουμε να παμε για μπανιο στη θαλασσα. Βεβαια δεν θα μπω αλλα θα ηθελα να δοκιμασουμε εστω να βραχουμε λιγο. 

Δημοσίευση

@Sotiria_94 γιατί να μην μπεις καλε? Εμεις σήμερα ηρθαμε πισινες. Εκανα τ πρώτο μ μπάνιο χαχα. Τηβ τεταρτη θα παμε θαλασσα. Τ μωρο ειναι εξαιρετικο τ πρωινα. Μονο κοιμαται. Τ απογεύματα τ πιανει λιγο αλλα οκ. Στο γιατρό ολα καλα. Θάλασσα πισινα κανονικα. Επισης μ ειπε οτι θα αδιαθετησω συντομα. Πράγμα που 1ον περιμενα καθώς παρόλο π θηλαζω αποκλειστικά στο 1ο μας.ηρθε στους 5 μηνες κ στο 2ο στο δίμηνο ακριβώς κ 2ον πιστευω θα ξεπρηστω κι αλλο, θα ισορροπήσουν κ οι ορμόνες θα επανέλθει κ η κατάσταση στον κόλπο. Έχουμε μεν συχνες επαφες αλλα ακομα μια ενόχληση την νιώθω.

@ΜαρίαΔημήτρης μέχρι τότε θα εχει ξεπεταχτει κι αλλο τ μωρο. Λιγο υπομονβ κ θα περάσουν. Εγω σκεφτομαι όταν πάμε διακοπες θα εχει μπει ήδη στον 4ο.

Δημοσίευση
στις On 5/7/2025 at 9:15 ΠΜ, ο/η ΜαρίαΔημήτρης είπε:

Καλημέρα κορίτσια,εγώ χθες πήγα και έβγαλα εισιτήρια 2/8 φεύγουμε, είμαι πολύ χαρούμενη γιατί μόλις τα έδειξα στον μικρο έλαμψε το προσωπάκι του! Κατά τ'αλλα η μικρή κάθε βραδυ μετά τις 8 την πιάνει μέχρι τις 12 κλάμα και δεν ξέρουμε τι θέλει! Ευτυχώς απόψε κοιμήθηκε!

Με τι όμορφα νέα Μαράκι! Τι ωραία που θα πάτε πρώτες διακοπές οι 4 σας! Αχ να περάσετε τέλεια τέλεια στο νησί. 

Δημοσίευση

Κορίτσια πήγα και εγώ γιατρό. Ολα καλά μου είπε. Χρειάζομαι λίγο ακόμα στην περιοχή από τα ράμματα. Μου έδωσε κρέμες να βάζω. Μπάνιο μου έδωσε το ελεύθερο. Και μου είπε και εμένα ότι έρχεται η περίοδος. Από την μια λέω καλά γλιτώσαμε από την άλλη άντε μπας και μπει μια αίσθηση κανονικότητας και κάπως ρυθμιστεί το ορμονικό. Και δύο μέρες μετά από την μέρα του γιατρού είχα ξανά αίμα κόκκινο κόκκινο. Και πόνους περιόδου όπως παλιά. ΟΜΩΣ είναι πολύ μικρή η ποσότητα σε σχέση με παλιά. Ρε κορίτσια δεν θυμάμαι καθόλου πως ήταν στην προηγούμενη γέννα οπότε σας ρωτάω πως ήταν η πρώτη περίοδος σας. Να δω αν είναι περίοδος ή τίποτα απομεινάρια. Και στον πρώτο επίσης θήλαζα και ήρθε στους 2 μήνες. Τώρα στις 45 μέρες. Αλλά λέω μπας και δεν είναι περίοδος;

Δημοσίευση

Καλησπέρα κορίτσια μου. Σήμερα πήγαμε βόλτα με τους κουμπάρους μας και η μικρή ήταν πολύ καλή ευτυχώς. Πριν λίγο μαζευτήκαμε τα έκανα μπάνιο και τώρα ταΐζει το μωρό ο μπαμπάς και εγώ φτιάχνω σάντουιτς για τον μεγάλο. Θα ξενυχτησουμε απόψε 🤣.

Σε άλλα νέα κάθε απόγευμα την πιάνει τρελό κλάμα μέχρι αργά, εκτός από σήμερα. Το πρωι ξύπνησε την ταισα και όπως ήθελε να ρευτει σφιγγοταν και για κακά με αποτέλεσμα να με ξεράσει από πάνω μέχρι κάτω και αυτή να έχει χεστει μέχρι την πλάτη, ξεκίνησε πολύ ωραία η μερα🤣🤣🤣

Εγώ περίοδο ακόμα ρε κορίτσια από τότε που είχα δει το αίμα. Τώρα δεν έχω και πόνους βεβαια. Θα πάω τέλος του μήνα πάλι να με δει ο γιατρός. Θάλασσα νομίζω κανονικα αλλά ακόμα δεν έχω πάει. Το μωρό ο παιδίατρος μου είπε 6 μηνων να την βάλω, τώρα μόνο ποδαράκια. 

Δημοσίευση

@ΜαρίαΔημήτρης μπορει να ετυχε το αιμα. Να κουράστηκες, να σήκωσες βαρος κτλ. Κ μενα έτσι κάνει τ απογεύματα. Αλλες φορες πιο ήπια αλλες δ σταματαει τ κλαμα. Σε στόλισε κανονικα η κόρη σου πρωί πρωί χαχα. Θάλασσα τ χρονου τ μπεμπακια μας. Τωρα θελω να τηε πάρω ενα καπελάκι για τον ήλιο βρεφικό. Για τοσο μωρακι δ ειχα.

Δημοσίευση

Τι ωραια νεα κοριτσια μου, καλα δεν το πιστευω οτι αφενος γεννησαμε ολες καλα και αφετερου ετοιμαζομαστε και για διακοπες ειναι τοσο ομορφα. Στο μεταξυ ο γιατρος μ πολυ αυστηρος κοριτσια, μεχρι και πριν 20 μερες π πηγα δεν με αφηνε θαλασσα, τωρα π θα ξαναπαω μπορει να μου πει να μπω. Εχω και μια φαγουριτσα ποτε ποτε απο κατω ελπιζω να μην εχω κολπιτιδα ακομα δε γεννησα🤣🤣. @Diwni μου Σου εκανε κολπικο υπερηχο και ειδε οτι εισαι ετοιμη να αδιαθετησεις; Ρωταω εσενα επειδη γεννησες και συ με καισαρικη. @Katerinioo και γωω εχω την απορια αν ειναι κανονικη η πρωτη περιοδος. Επισης μεχρι την 50η μερα ειχα αιμα καθε 5 μερες που μετα εξαφανιζοταν οποτε μαλλον δεν σου ηρθε ακομα ισως ειναι λοχεια. 

Δημοσίευση

Επισης εμεις πηραμε καπελινο πριν 2 εβδομαδες και οσο μεγαλωνει το κεφαλακι μας μας παει καλυτερα γιατι πριν ουτε αυτο μας πηγαινε καλο. Ευτυχως πηρε κιγο πανω του και του ταιριαζουν καποια φορμακια κλπ 🤣🤣. Καποια οχι ολα 

Δημοσίευση

@Sotiria_94ναι μ εκανε κολπικο υοερηχο κ ειδε οτι οι ωοθηκες ετοιμάζονται για ωορηξια. Στις 40 μερες δ πηγες κ συ? Γτ ξανα πας τώρα? Εγω 3 γέννες 3 διαφορετικοί γιατροι στις 40 μερες με είδανε κ ειχα παρει τ οκ για όλα.

Δημοσίευση

Καλημερουδια και καλη εβδομαδα σε ολες. @Diwni μου εχω παει ηδη 3 φορες και με εχει δει με υπερηχο κοιλιας. Ετσι ειναι το στυλ του οπως τις εγκυες τις βλεπει καθε 2 εβδομαδες, ετσι και τις λεχωνες ανα δεκα, δεκαπεντε μερες κλπ. Θα σου πω τι θα μου πει μεθαυριο που θα παω. Αν θυμαμαι μου ειχε πει τοτε οχι ακομα μπανιο θαλασσα ωστε να μην μπει καποιο μικροβιο. Η εσωτερικη επουλωση νομιζω παιρνει 3 μηνες κατι τετοιο. Αλλα γενικως ειναι λιγο αυστηρουλης γιατι ξερω οτι αλλοι γιατροι ειναι πιο χαλαροι και δεν επαθε καμια γυναικα τιποτα προφανως. 

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Κορίτσια σε άλλα νέα δικά μου, το πρωί ήμουν έξαλλη.. ενώ υποτίθεται θα πρέπει να είμαστε ήρεμες και χαλαρές εμένα κάτι τέτοιες στιγμές με βγάζουν από τα ρούχα μου.! Έχω τρελάθει με την κακία του κόσμου.. και όχι του οποιοδήποτε κόσμου.. των συγγενών.. Βγήκε η βρώμα στο χωριό ότι εγώ είμαι έγκυος λέει και είναι από εξωσωματική το μωρό.. η μαμά μου πάει στο χωράφι αυτές τις ημέρες, σκάβουμε βαμβάκι, έχουμε τα χωράφια σε συνεργασία με τον πρώτο της ξάδερφο.. και αρχίζει η γυναίκα του να τη ρωτάει για μένα όλα αυτά που σας είπα. Η μάνα μου τρελάθηκε, εννοείται ρώτησε ποιος τα είπε αυτά και γενικά από που ξέρουν κάτι τέτοιο και για να μην τα πολυλογώ ακούστε τώρα στόρυ.... Του παππού μου ο αδερφός μένει στη διπλανή αυλή από εμάς, η γυναίκα του, να μην την χαρακτηρίσω.. ποιο κακό και ζηλιάρη άνθρωπο δεν έχω συναντήσει στη ζωή μου, επειδή έχει μια κόρη που παντρεύτηκε 42 χρονών και τώρα είναι πάνω από 45 δεν έχει παιδιά, δεν έκανε το κορίτσι, είχε από ότι ξέρω δύο αποβολές. Τεσπα! αυτή τώρα δεν μπορεί να το χονέψει ότι η κόρη της, της το ξέκοψε για παιδί και τα βάζει μαζί μου, τρώγεται πάνω μου. Και άρχισε να διατυμπανίζει στο χωριό "Αααα, η Χριστίνα δεν φαίνεται, δεν έρχεται καθόλου στο χωριό τώρα, ποιος ξέρει, μπορεί να πήγε να κάνει καμία εξωσωματική.." Μωρή καρακαλτάκα, τι σε νοιάζει εσένανε τι κάνω εγώ στη ζωή μου;..... Κορίτσια μου ανέβηκε η πίεση το πρωί αλήθεια.. ήμουν έξαλλη, λέω στη μάνα μου θα πάω να την πιάσω από το μαλλί και θα της το βγάλω τρίχα τρίχα.. Δεν έχει το Θεό της! Περιμένουμε λέω από τους ξένους μετά να έχουν διάκριση, όταν δεν έχουν οι ίδιοι οι συγγενείς μας! 🤬🤬🤬 Εγώ καλά καλά υπέρηχο δεν πρόλαβα να κάνω, ούτε ήξερα τι γίνεται με τα μωράκια μου, κι αυτή σκορπάει το χωριό βρωμιές.. 
    • Έλα ρε ψυχούλα!!! Όλα καλά θα είναι θα το δεις.. Καταλαβαίνω απόλυτα το φόβο για να μην πω τρόμο σου, αλλά να ακούς το γιατρό πως όλα είναι καλά..  και ξάπλα τώρα, όσο μπορείς ξεκούραση.. Μια χαρά είναι η καραμελίτσα σου.. εκεί είναι και θα το δεις θα μεγαλώνει μέρα με τη μέρα.! Σου στέλνω μια αγκαλιά και όλη τη θετική μου ενέργεια..!! Τι καλά που είδατε σάκο και λεκιθικό.. Εγώ όταν πήγα δεν μπορέσαμε να δούμε καθαρά λεκιθικό.. σαν κάτι να είδαμε με τη γιατρό αλλά δεν ήταν καθόλου ξεκάθαρο.. Ήταν πολύ νωρίς! Όλα θα πάνε καλά! Έχε πίστη..!!! Σου στέλνω την αγάπη μου.!!! 🤗🙏🏼🌈
    • Ολα θα είναι καλά! Θετική σκέψη και καλή επιτυχία!!
    • @Sia A μην στεναχωριέσαι σε παρακαλώ τίποτα δεν είναι και στο επιβεβαιώνει και ο γιατρός σου κάτι θα έβλεπε ,συνέχισε την αγωγή σου ξεκουράσου και όλα θα πάνε καλά κορίτσι μου 
    • Καλησπέρα, θα είμαι 22 εβδομάδων.
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...