Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

@Sotiria_94 γτ να σε κράξουμε ρε συ! Πολύ καλα εκανες! Και για να βγεις να την παρεις κ για να ξεκουραστεις κ για οτι χρειαστει. 

@ΜαρίαΔημήτρης χθες ολο τ βραδυ πρέπει να ηθελε κακα γτ κοιμοταν κ στο τεταρτο ξυπνούσε. Τεντωσα κανονικα. Εκανε κακα τ πρωί κ ηρεμηαε τ μωρο.

Πηγα ομως κ για νυχια σήμερα. Ευτυχως κοιμοταν. Γτ πηγα μονη μ με τ μωρο στο καροτσι. Εχω μια νυστα... αλλο πράγμα.

Δημοσίευση

@Sotiria_94 γιατί να σε κραξουμε καλέ? Εγώ σήμερα τα πήγα κατά τις 11.30 στη μαμά μου για να γυρίσω να κάνω δουλειές και μόλις έκανα ένα απολαυστικοτατο μπάνιο. Το γιο θα τον πάρω να τον πάω οδοντίατρο και το μωρό θα το πάρω στον γυρισμό! Και αυριο μάλλον το ιδιο θα κανω για να σιδερωσω! Τωρα απολαμβανω το καθαρό μου σπίτι 🤣🤣

Δημοσίευση

Καλημερουδια κοριτσια μου καλο Σαββατοκυριακο να εχουμε. Εμεις εδω τωρα θα φαμε δευτερο γευμα γιατι φαγαμε και στις 6 παρα, τον πιανουν κατι πεινες αλλου τυπου οπως καταλαβαινετε. Κατα τα αλλα εμεις συνηθως τον παιρνουμε μαζι παντου οταν βγαινουμε εκτος απο τις περιπτωσεις που σας ειπα που τον κρατησε η κοπελα. @Katerinio μου να βγαινεις οσο παει, θα νιωσεις διαφορετικα συντομα. @Diwni μου πως πατε με τη μικρη. Ξεκουραστηκες καθολου; Εμεις παντως τις προαλλες καναμε εμβολιο και τα πηγαμε πολυ καλα, μια μικρη ανησυχια στον υπνο υπηρξε αλλα της προσπερασαμε, μακαρι να πανε ετσι και τα υπολοιπα. 

Δημοσίευση

@ΜαρίαΔημήτρης εμεις σημερα ειπαμε να κανουμε δουλιτσες στο σπιτι αλλα οχι μονη μου κυριως ο αντρουλης θα τα κανει. Με χουν πιασει τα γονατα που σας ειπα και δεν μπορω πολλα σαραβαλο ειμαι. Μου πε ο γιατρος για αντιφλεγμονωδες αλλα λυπαμαι να το παρω π θηλαζω τον μπεμπη μου και βαζω μονο παγο και αλοιφη. Μπραβο σου π τα εκανες θελει και το σπιτι τη φροντιδα τ τι να λεμε

Δημοσίευση

Καλημέρα κορίτσια,εγώ χθες πήγα και έβγαλα εισιτήρια 2/8 φεύγουμε, είμαι πολύ χαρούμενη γιατί μόλις τα έδειξα στον μικρο έλαμψε το προσωπάκι του! Κατά τ'αλλα η μικρή κάθε βραδυ μετά τις 8 την πιάνει μέχρι τις 12 κλάμα και δεν ξέρουμε τι θέλει! Ευτυχώς απόψε κοιμήθηκε!

Δημοσίευση

Καλημέρα κορίτσια καλό σαββατοκύριακο, έχουμε κι εμείς τις γκρινιτσες μας μη νομίζετε, χθες όλο το απόγευμα ήθελε να είμαι κοντά της ή να την κρατάω αγκαλιά,  δεν άντεξα άλλο λέω ας πάρω τη πεθερά μου για ξεματιασμα, δε ξέρω αν έφταιγε αυτό αλλά κοιμηθηκε όλο το βράδυ σαν πουλάκι το γλυκουλι 

Δημοσίευση

Καλησπέρα κ απο εμάς κορίτσια! Καλα είμαστε κ εμείς. Ηταβ γεμάτες οι μέρες μας. Την Πέμπτη πηγαμε waterland στη Θεσσαλονίκη. Περασαμε πολύ ωραία. Τ μωρο κοιμοταν σχεδον συνεχεια. Κ χθες ξανα κατεβηκαμε Θεσσαλονίκη γτ ειχα γιατρό. Ηταβ επίσης πολύ καλα αλλα τ βραδυ εβγαλε πολυ κλαμα. Τα βράδια μας πάνε σχετικα καλα. Ξυπνάει εννοείται για να φάει αλλα ευτυχως δ μενει ξύπνια.

@ΜαρίαΔημήτρης τι ωραια που θα πάτε κ τις διακοπές σας τελικά! Πόσο θα κατσετε?

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...