Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Καλημερα κορίτσια!! Απο πονους στις αρχές ένιωθα λες και εσκαβα, τώρα δεν νιώθω τόσο αλλά όταν ξαπλώσω το βράδυ καταλαβαίνω τα ποναλακια, συνήθισε το σώμα σε αυτά και δεν παραπονιέται φαίνεται 

Δημοσίευση

Νομίζω θα ήθελα και γωω να μου ρθει περίοδος μιας που θα ξεκινήσω και τον διατροφολόγο σήμερα, μήπως ρυθμιστούν όλα μαζί,  αλλά πως με τον θηλασμό ίσως καθυστερήσει 

Δημοσίευση
στις πριν 6 ώρες, ο/η Katerinioo είπε:

Καλησπέρα κορίτσια τι κάνετε; Όπως βλέπετε εγώ όρθια χαράματα και σήμερα! Συνεχίζουμε δυναμικά με τον μικρούλη της παρέα τα ξενύχτια. 

Τα χέρια κι οι ώμοι με έχουν ταράξει και μένα. Ελπίζω να περάσει και να μην χρειαστώ φυσιοθεραπεία. Νομίζω είναι σύνηθες τους πρώτους μήνες.

Κορίτσι μου έχετε γκρίνιες; τι κάνει ο μικρούλης;

Δημοσίευση

Καλημέρα κορίτσια, εγώ πλέον πονάω παντού δεν μπορώ να κουνηθω, μάλλον έχει απορυθμιστει το λυκακι που έχω και θα μιλήσω με τον γιατρό μου μήπως ξεκινήσω πάλι την κορτιζόνη.  Δεν μπορώ να κάνω βασικά πράγματα από τους πόνους αλλά σφίγγω τα δόντια και τα κάνω αναγκαστικά. 

Η περίοδος άφαντη, είχα χθες αίμα κανονικό στο εσώρουχο και από εκεί και πέρα τίποτα αλλά νιώθω ότι θα κατέβει γιατί έχω και πονακια. Μακάρι να έρθει να ηρεμησει το σώμα μου.

Από γκρίνια φτου φτου χθες δεν είχαμε,μακάρι και σήμερα να είναι έτσι.

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Καλησπέρα σας! Σήμερα ο γιατρός κατάφερε και είδε το φύλο των παιδιών! Το έχω σε σφραγισμένο φάκελο μέσα στην τσάντα μου, με νύχια και με δόντια κρατιέμαι να μην δω τπτ! Θα κάνω το πάρτυ αποκάλυψης φύλου ή την Παρασκευή ή το Σάββατο! Ανυπομονώ να δω τι είναι τα πουλάκια μου! Γερά να είναι πάνω απο όλα και να έχω μια τελειόμηνη εγκυμοσύνη και όλα τα άλλα είναι μπονουσάκια!! Έδωσα και αίμα για ΝΙΡΤ σε ΄δέκα μέρες θα έχουμε και αυτά τα αποτελέσματα! Για β επιπέδου πάμε για τέλος Ιουλίου! Εχουμε ακομα μέλλον...
    • Αχ κορίτσια εγώ είμαι χάλια ξέχασα το Σάββατο να πάρω τα νουπεραλ και χθες το βράδυ όλο ξερνουσα οπότε πήγε χαμένη και η χθεσινή δόση και σήμερα είμαι τεζα διψάω και μόλις πιω νερό το βγάζω 😭
    • Την πρώτη φορά δεν είχα τίποτα απολύτως, καμία μέρα ούτε τη μέρα της ωοληψιας καταλάβα κάτι !! Αυτή τη φορά δεν ξεκίνησα καλά με έχουν πιάσει τα ψυχοσωματικά μου και δεν ξεκινήσαμε καλά! Από την πρώτη ένεση δεν έχω κανένα σύμπτωμα..
    • Με το καλό η αυχενική και περαστικά στο κορίτσι σου!! Όλα θα πάνε καλά κ απο την Παρασκευή το βράδυ θα απολαύσεις όλο το υπόλοιπο της εγκυμοσύνης σου ☺️ 
    • Ωχχ λες; 😅 Ενώ μας έχουν πει 70% κορίτσι να μας το γυρίσει; Χαχα ό,τι είναι τώρα τι να κάνουμε! Θα ξαναπάω σε 2 βδομάδες στη γιατρό για να μου γράψει και εξετάσεις και β επιπέδου έχω 21/7. Ελπίζω κάτι να φανεί στο επόμενο ραντεβού.  Εσύ πως είσαι; Πότε έχεις β επιπέδου; 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...