Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Καλημερα κορίτσια!! Απο πονους στις αρχές ένιωθα λες και εσκαβα, τώρα δεν νιώθω τόσο αλλά όταν ξαπλώσω το βράδυ καταλαβαίνω τα ποναλακια, συνήθισε το σώμα σε αυτά και δεν παραπονιέται φαίνεται 

Δημοσίευση

Νομίζω θα ήθελα και γωω να μου ρθει περίοδος μιας που θα ξεκινήσω και τον διατροφολόγο σήμερα, μήπως ρυθμιστούν όλα μαζί,  αλλά πως με τον θηλασμό ίσως καθυστερήσει 

Δημοσίευση
στις πριν 6 ώρες, ο/η Katerinioo είπε:

Καλησπέρα κορίτσια τι κάνετε; Όπως βλέπετε εγώ όρθια χαράματα και σήμερα! Συνεχίζουμε δυναμικά με τον μικρούλη της παρέα τα ξενύχτια. 

Τα χέρια κι οι ώμοι με έχουν ταράξει και μένα. Ελπίζω να περάσει και να μην χρειαστώ φυσιοθεραπεία. Νομίζω είναι σύνηθες τους πρώτους μήνες.

Κορίτσι μου έχετε γκρίνιες; τι κάνει ο μικρούλης;

Δημοσίευση

Καλημέρα κορίτσια, εγώ πλέον πονάω παντού δεν μπορώ να κουνηθω, μάλλον έχει απορυθμιστει το λυκακι που έχω και θα μιλήσω με τον γιατρό μου μήπως ξεκινήσω πάλι την κορτιζόνη.  Δεν μπορώ να κάνω βασικά πράγματα από τους πόνους αλλά σφίγγω τα δόντια και τα κάνω αναγκαστικά. 

Η περίοδος άφαντη, είχα χθες αίμα κανονικό στο εσώρουχο και από εκεί και πέρα τίποτα αλλά νιώθω ότι θα κατέβει γιατί έχω και πονακια. Μακάρι να έρθει να ηρεμησει το σώμα μου.

Από γκρίνια φτου φτου χθες δεν είχαμε,μακάρι και σήμερα να είναι έτσι.

Δημοσίευση

Καλησπέρα κορίτσια .Κι εμείς καλά είμαστε μεγαλώνουμε το βράδυ τρώμε πάρα πολύ κ μετά κοιμάται ευτυχώς ..Κραραω μικρό καλάθι όμως ..ναι η αλήθεια με το που μου ήρθε η  περίοδος  νιώθω καλύτερα ..ξεπρησμενη θ έλεγα 

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...