Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση
στις πριν 12 ώρες, ο/η Maria98 είπε:

Εγω κοριτσιανα σας ρωτήσω, με το θηλασμό άραγε επιτρέπεται να κάνω μια αλλαγή στα μαλλιά μου ; 

Στον πρώτο μου έβαψα μαλλιά ενώ θήλαζα. Μου είχαν κανονικά επιτρέψει. Τώρα ακόμα δεν έχω κλείσει 40 μέρες δεν έχω πάει στην γιατρό αλλά μέσα μου υπολογίζω στο 2μηνο που θα χαλαρώσουμε να βάψω πάλι ρίζα. Δεν αντέχω άλλο άσπρο μαλλι. 

Δημοσίευση

Κοριτσια μου οντως αφου κλεισουν μηνα τα περισσοτερα ξεκινουν το κοινωνικο χαμογελο. Δηλαδη χαμογελπυν καπως πιο συνειδητα οταν σε βλεπουν να τους χαμογελας αλλα καθε μωρακι με το χρονο του. @Diwni τα μεσημερια και γω ειμαι ετοιμη να κοιμηθω ορθια αλλα δεν κοιμαμαι η μαυρη. Και να κοιμηθει ο μπεμπης εκμετταλευομαι το χρονο να κανω κατι που εχω εκκρεμοτητα τυπου συμμαζεμα ή διαβασμα. Επισης εχω καρφιτσωσει ματακια σε διαφορα σημεια κραξτε με ελευθερα🤣🤣🤣. Παραμανα με ματακι, αλυσιδουλα με ματακι κλπ. 

Δημοσίευση

Καλησπέρα κορίτσια .Κ εγώ μάτια στο λίκνο και εικονίτσα 🤣🤣🤣🤣στο καρότσι πρέπει να πάρω .Εγω ένα θα σας πω αδιαθέτησα.Δε μου είχε λείψει ομολογώ .Νομιζω θα σοριαστω .

Δημοσίευση

Καλησπέρα κορίτσια. Και εγώ νομίζω θα αδιαθετησω. Έχω πονοκέφαλο και είδα και το μεσημέρι λίγα ροζ υγρά, βέβαια σηκωσα και βάρος. Θα δείξει. 

Πήγα το πρωί και έκανα επιτέλους τις εξετάσεις και μετά πήγα για ψώνια με τον άντρα μου,με βλέπει η κρεοπωλισα καινή φουρναρισα και μου λένε καλά που είναι η κοιλιά σου,έβγαλες παιδί εσύ από μέσα σου? Νευριασα πάρα πολύ αλλά δεν είπα τίποτα. Πάντα ήμουν πολύ αδύνατη και πάντα μου έλεγαν για τα κιλά μου. Πραγματικά έχω κουραστεί και σήμερα με πήρε απο κάτω όλο αυτο. Βέβαια εγώ για το σώμα μου έχω κοιλιτσα αλλά οι άλλοι δεν το καταλαβαίνουν με τα φαρδιά που φοράω. Και επίσης από την εγκυμοσύνη μου εχουν μείνει κιλά που παλεύω με τα χίλια ζόρια να τα κρατήσω για να μην με κοροϊδεύουν. 

Δημοσίευση

@ΜαρίαΔημήτρηςκαλε εγω θα χαιρόμουν χαχα. Βασικά ολοι μ λενε καλα εσυ εισαι σαν να μη γέννησες η θες να μας πεις τώρα εσυ ότι γεννησες? Και χαιρομαι χαχα εχω πρήξιμο ακόμα αλλα με τ ρουχα δ φαίνεται. Νομίζω ότι τ λένε για καλό πάντως σαν κοπλιμέντο για βα πάρουμε τ πάνω μας. Πλέον οι περισσότεροι ξέρουν πόσο περίεργη φαση περναμε σρη λοχεια κ πόσο θέλουμε να επιστρέψουμε στα κιλα μας κτλ. Εδω ο αλλος μ ειπε ανανεωμένη σε βλέπω μετα το 3ο κ γω οριακα σερνομουν χαχα. Αλλα πιστεύω τ λένε για καλό κ όχι για κακό. Μην το παίρνεις στραβα.

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Diwni είπε:

@ΜαρίαΔημήτρηςκαλε εγω θα χαιρόμουν χαχα. Βασικά ολοι μ λενε καλα εσυ εισαι σαν να μη γέννησες η θες να μας πεις τώρα εσυ ότι γεννησες? Και χαιρομαι χαχα εχω πρήξιμο ακόμα αλλα με τ ρουχα δ φαίνεται. Νομίζω ότι τ λένε για καλό πάντως σαν κοπλιμέντο για βα πάρουμε τ πάνω μας. Πλέον οι περισσότεροι ξέρουν πόσο περίεργη φαση περναμε σρη λοχεια κ πόσο θέλουμε να επιστρέψουμε στα κιλα μας κτλ. Εδω ο αλλος μ ειπε ανανεωμένη σε βλέπω μετα το 3ο κ γω οριακα σερνομουν χαχα. Αλλα πιστεύω τ λένε για καλό κ όχι για κακό. Μην το παίρνεις στραβα.

Κοίτα αυτή στο φούρνο πάντα μου έλεγε για τα κιλά μου. Δεν ξέρω την επόμενη φορά πως θα αντιδρασω. Η άλλη στο κρεοπωλείο και εγώ πιστεύω πως το είπε με καλό σκοπό αλλά όταν έχω υποστεί επί πολλά χρόνια κριτική για το πόσο αδύνατη είμαι και καλοπροαιρετα να το πει κάποιος το παίρνω στραβά καμια φορά.  

Κορίτσια απο πόνους σε χέρια πως πάτε? Εμένα έχουν ξεραθεί και ειδικά το ένα πονάει σε υπερβολικό βαθμό και δεν ξέρω αν είναι από το μωρό ή ξεκινάει καμία έξαρση από το αυτοάνοσο. 

Δημοσίευση

Καλημέρα κορίτσια καλη Κυριακή 🫶 περιμένω την πριγκιπεσσα να ξυπνήσει να την κάνω ένα μπανακι να φουντώσει το μαλλί μας ξανά 😆

Εχθές πήγαμε για ένα σουβλάκι έτσι οικογενειακά με τα πεθερικά μου , την μικρή τη ταισα γύρω στις 21.30 το πολύ,  κορίτσια γυρίσαμε την άλλαξα της έβαλα και το ζιπουνακι και αυτό συνέχισε τον υπνο του ξύπνησε στις 3 🫢 νομίζω πολλές ώρες για μωρό που θηλάζει, θα τη παρακολουθήσω ξανά 

Επίσης κορίτσια νομίζω οι σταγόνες εχουν κάνει πολύ καλή δουλειά,  το παιδί βγάζει τα αέρια του με περισσότερη ευκολία 

Δημοσίευση

Καλημέρα κορίτσια, εμείς ξυπνήσαμε με λίγο σαν βηχαλακι,θα την παρακολουθήσω και θα μιλήσω με τον παιδίατρο. 

@Maria98 ποιες σταγόνες δίνεις? Εγώ από την αρχή είχα ζητήσει από τον παιδίατρο να μου δώσει και δίνω τις biogaia με βιταμίνη d3 μαζί.

Δημοσίευση
στις πριν 2 λεπτά, ο/η ΜαρίαΔημήτρης είπε:

Καλημέρα κορίτσια, εμείς ξυπνήσαμε με λίγο σαν βηχαλακι,θα την παρακολουθήσω και θα μιλήσω με τον παιδίατρο. 

@Maria98 ποιες σταγόνες δίνεις? Εγώ από την αρχή είχα ζητήσει από τον παιδίατρο να μου δώσει και δίνω τις biogaia με βιταμίνη d3 μαζί.

Ελπίζω να είναι κάτι περαστικό, γιατί εμένα ακόμα ρουθουνιζει και της βάζω όρο, έχουμε βάλει κοντά 1 λίτρο, κάθε που της βάζω της βάζω πχ 2 συριγγουλες των 5μλ σε κάθε ρουθουνακι, ναι μεν βγάζει από την μυτούλα αλλά καταπίνει κιόλας 

Μαρία μου στην αρχή έπαιρνε μόνο τη d3 αλλά επειδή ήταν με πιπετα έφευγε όλη έξω απο το στομα της τις περισσότερες φορές , όταν ξεκίνησαν τα αέρια κλπ μου έδωσε και μένα η παιδιατρος αυτές τις σταγόνες για να λαμβανει από κει και την d3 , νομίζω την βοηθούν πολύ,  πχ το πρωί καθαρίζουμε μυτούλα αλλάζουμε πάνα και της δίνω τις σταγόνες και μετά κάνει μαμ 

Δημοσίευση

@ΜαρίαΔημήτρης γραψτες ολες τις βλαμμενες εισαι μια χαρα και μαγκισα που γεννησες και εισαι ακομα κορμαρα με δυο παιδια. Συμφωνω με @Diwni θα ηθελα να ειμαι παντοτε αδυνατουλα και γω αντιστοιχα σχολια σαν κοπλιμεντα τα παιρνω χααχχα.  Λυσσαξανε κοριτσι μ που γεννησες και εισαι στυλακι. Δε βρισκω ομως κανενα λογο το 2025 να εχουμε αποψη ο ενας για το σωμα του αλλου και να τη λεμε χωρις να μας τη ζητησει. Επισης και γω χθες μερα 51 παλι ειχα ροζ αλλα εχω λυσσαξει ειμαι κατακοπη κ σηκωνω βαρη γιατι δν μπορω να το αποφυγω. @Maria98 ειναι φυσιολογικο ασε το μπεμπε να κοιμηθει μην ανησυχεις. @Kn1 μου πως ειναι η πρωτη περιοδος;; Ειχαν σταματησει καιρο τα λοχεια. Σταματησες εντελως το θηλασμο ή σ ηρθε ενω θηλαζεις;;

Δημοσίευση
στις πριν 10 λεπτά, ο/η Sotiria_94 είπε:

@ΜαρίαΔημήτρης γραψτες ολες τις βλαμμενες εισαι μια χαρα και μαγκισα που γεννησες και εισαι ακομα κορμαρα με δυο παιδια. Συμφωνω με @Diwni θα ηθελα να ειμαι παντοτε αδυνατουλα και γω αντιστοιχα σχολια σαν κοπλιμεντα τα παιρνω χααχχα.  Λυσσαξανε κοριτσι μ που γεννησες και εισαι στυλακι. Δε βρισκω ομως κανενα λογο το 2025 να εχουμε αποψη ο ενας για το σωμα του αλλου και να τη λεμε χωρις να μας τη ζητησει. Επισης και γω χθες μερα 51 παλι ειχα ροζ αλλα εχω λυσσαξει ειμαι κατακοπη κ σηκωνω βαρη γιατι δν μπορω να το αποφυγω. @Maria98 ειναι φυσιολογικο ασε το μπεμπε να κοιμηθει μην ανησυχεις. @Kn1 μου πως ειναι η πρωτη περιοδος;; Ειχαν σταματησει καιρο τα λοχεια. Σταματησες εντελως το θηλασμο ή σ ηρθε ενω θηλαζεις;;

Σηκώθηκα κατά τις 5 γιατί ένιωθα κάπως και είχα παλι ροζ υγρά και από εκείνη την ώρα τίποτα πάλι.  Δεν ξέρω τελικά αν είναι από το βάρος ή θα έρθει περίοδος.  Εγώ νομίζω το δεύτερο και μακάρι να έρθει να μπω σε μια σειρά ορμονικα. 

Δημοσίευση
στις πριν 2 ώρες, ο/η Maria98 είπε:

Ελπίζω να είναι κάτι περαστικό, γιατί εμένα ακόμα ρουθουνιζει και της βάζω όρο, έχουμε βάλει κοντά 1 λίτρο, κάθε που της βάζω της βάζω πχ 2 συριγγουλες των 5μλ σε κάθε ρουθουνακι, ναι μεν βγάζει από την μυτούλα αλλά καταπίνει κιόλας 

Μαρία μου στην αρχή έπαιρνε μόνο τη d3 αλλά επειδή ήταν με πιπετα έφευγε όλη έξω απο το στομα της τις περισσότερες φορές , όταν ξεκίνησαν τα αέρια κλπ μου έδωσε και μένα η παιδιατρος αυτές τις σταγόνες για να λαμβανει από κει και την d3 , νομίζω την βοηθούν πολύ,  πχ το πρωί καθαρίζουμε μυτούλα αλλάζουμε πάνα και της δίνω τις σταγόνες και μετά κάνει μαμ 

Είναι πολύ καλές οι σταγόνες αυτές, ακριβές αλλά κάνουν δουλειά. Εγώ παραγγέλνω ηλεκτρονικά 2-2 κουτάκια.

Δημοσίευση

@ΜαρίαΔημήτρης μα πραγματικά θα συμφωνήσω με τη @Sotiria_94 ποιος ασχολείται ακόμα με τ κιλα των αλλων? Μη δίνεις σημασία. Και να εισαι πολύ αδύνατη τι έγινε??? Εκ πείρας θα σ πω ότι καλύτερα να εχεις λιγότερα κιλά παρα πανω, να προκύψει θέμα υγείας κ να πρέπει να κατέβεις κ να μην μπορείς. Να πείνας κ να παλεύεις να μην φας. Κρίμα. Και σιγά μη δώσουμε λογαριασμό στον καθένα βασικα για τ σωμα μας. Επίσης τ χερια κ εμένα με πονανε πολύ. Και οανω ψηλά και στο δεξί ο καρπός με πεθαίνει. Ωρες ωρες μαγκωνει εντελως κ με πεθαίνει στον πόνο. Μετα κάνει ενα κρακ κ σαν να μπαίνει κάτι στη θέση του.

@Maria98 τι ωραία π καθεται στη βολτα τ βραδυ. Της δικιάς μ καθολοθ δ της αρεσει. Ηρθαν τ πεθερικά μ π μενουν σε αλλη πολη κ ειπαμε να παμε για σουβλακια. Κοιμηθηκε στο καροτσι μεχρι π φτασαμε στο μαγαζι, ξύπνησε εκεί εκλαιγε, την έβαλα μαρσιπο ηρεμησε, χαζο εφαγε, κοιμηθηκε κανα τεταρτο ίσα ίσα εφαηα κ ξύπνησε κ εκλαιγε διχως αύριο. Εν τέλη την πήρα κ φυγαμε.

Και γω εχω πόνους περιοδου κ μερικες φορες ροζ υγρα αλλα νομίζω ειναι απο την κουραση.

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η ΜαρίαΔημήτρης είπε:

Είναι πολύ καλές οι σταγόνες αυτές, ακριβές αλλά κάνουν δουλειά. Εγώ παραγγέλνω ηλεκτρονικά 2-2 κουτάκια.

Ποιο είναι το site αυτό;

Δημοσίευση
στις πριν 3 λεπτά, ο/η Maria98 είπε:

Ποιο είναι το site αυτό;

Από eshop φαρμακείου, το κάνω αναζήτηση και ανάλογα ποιο θα είναι αι πιο οικονομικό. Τελευταία φορά παρήγγειλα από το pharmacydiscount.

Δημοσίευση
στις πριν 4 ώρες, ο/η Maria98 είπε:

@Kn1 κορίτσι μου είχες ενδείξεις πως θα ρθει η περιοδος ;

Οχι ..απολύτως τίποτα .Νιωθω τον αιματοκρίτη μου να έχει πιάσει πάτο πάντως !!

Δημοσίευση
στις πριν 2 ώρες, ο/η Sotiria_94 είπε:

Έχω χάσει πάρα πολύ αίμα γενικά φόρεσα τις σερβιέτες τις πιο μεγάλες αυτές που είχα κ στα λοχεία που είναι πολύ απορροφητικές διότι ήταν σαν να κατουριόμουν .ναι έχω σταματήσει τον θηλασμό .τα λοχεία πέριπου 40 μέρες μου κράτησαν .

Δημοσίευση
στις πριν 23 ώρες, ο/η Diwni είπε:

@Kn1 απο τη μια καλα δ τηβ ειχαμε τόσο καιρό, απο την αλλη θα δεις πόσο γρήγορα θα επανέλθεις κ σωματικα κ ορμονικα. Θα φύγουν κ τ τελευταία πρηξιματα, θα ρθουν κ οι ορμόνες στα ίσα τους.

Τις τελευταίες μέρες ένιωθα πρησμένη στην κοιλιά πιο πολύ για τα δικά μου δεδομένα γιατί για των άλλων δεν έχω κοιλιά 🤣🤣κ λέω μήπως αδιαθετήσω αλλά δεν είναι κ αυτό σύμπτωμα να πω ότι θα αδιαθετήσω κλπ .Ναι κ εγώ πιστεύω θα ηρεμήσω αρκετά 

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Τι κάνετε κορίτσια; Ρένα είχες υπέρηχο την Παρασκευή; Μεγάλωσε πολύ; Φτάνουν και οι μέρες για αυχενικες, με το καλό εύχομαι να αρχίσουμε! Εγώ 9+5 σήμερα, μόνο ανεκδιηγητη κούραση νιώθω και ελάχιστες ναυτίες που και που. Αλλά καμία σχέση συγκριτικά με το γιο μου. Εσείς είστε καλά;
    • Καλησπέρα κορίτσι μου,ελπίζω να είσαι καλά. Τώρα είδα το μήνυμα σου. Τα είχα ξεκινήσει ναι, δεν μου επηρέασαν καθόλου την πίεση. Την πρώτη μέρα ήπια μόνο 1 και αφού είδα πως ήμουν οκ την επόμενη έπαιρνα 1 πρωί 1 βράδυ. Τα σταμάτησα 37+5 και στις 38 ακριβώς άρχισαν οι συσπασεις. 38+1 απογευμα πήγα να με δουν στο μαιευτήριο γιατί είχα πολλά πετρώματα στην κοιλια και τελικά γεννουσα. 38+2 γεννήθηκε η πατατουλα μου!!
    • Εγώ κορίτσια μόλις αδιαθετησα. Από το πρωί νιώθω λες και με έχει πατήσει τρένο!
    • Τις τελευταίες μέρες ένιωθα πρησμένη στην κοιλιά πιο πολύ για τα δικά μου δεδομένα γιατί για των άλλων δεν έχω κοιλιά 🤣🤣κ λέω μήπως αδιαθετήσω αλλά δεν είναι κ αυτό σύμπτωμα να πω ότι θα αδιαθετήσω κλπ .Ναι κ εγώ πιστεύω θα ηρεμήσω αρκετά 
    • Έχω χάσει πάρα πολύ αίμα γενικά φόρεσα τις σερβιέτες τις πιο μεγάλες αυτές που είχα κ στα λοχεία που είναι πολύ απορροφητικές διότι ήταν σαν να κατουριόμουν .ναι έχω σταματήσει τον θηλασμό .τα λοχεία πέριπου 40 μέρες μου κράτησαν .
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...