Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Κορίτσια όσον αφορά τις γκρίνιες εμένα έχουν σταματήσει της μικρής,  δε ξέρω αν βοηθάνε και οι σταγόνες που παίρνει με την κοιλίτσα της και γιαυτό,  επίσης το βράδυ θα ξυπνήσει μια φορά και μετά ξανά γύρω στις 6 και μετά βλέπουμε κάποιες φορές κοιμάται κάποιες είναι πρωινός τύπος χαχα 

Δημοσίευση

Αxου μπραβο @Maria98 περαστικα σας ολα πηγαν μια χαρα με τη μπουμπου δοξα τω Θεω. Εμεις οσο ελειπες περασαμε λιγο δυσκολα με τα μπεμπινια μας γιατι εχουν λιγο γκρινιτσα. @Diwni μου ολες τα ιδια περναμε οπως το λες και ειναι πολυ ενθαρρυντικο αυτο ειδικα για τις πρωταρες γιατι ωρες ωρες απελπιζομαι. Παντως ρε κοριτσια αλλαζει πολυ γρηγορα το μωρο και εμφανισιακα αλλα και στη συμπεριφορα, το κλαμα κλπ. Του παιρνω το μπιμπερο για να τον ρεψω ενδιαμεσα στο γευμα και παταει κλαματα σαν να μου λεει μη με κοβεις πταν τρωω βλαμμενη🤣

Δημοσίευση

@ΜαρίαΔημήτρης μπραβο σας κοριτσι μου βλεπω εχετε μπει σε προγραμμα εσεις. Εγω τωρα προσπαθω να δουλεψω λιγο θηλαστρο μηπως αυξησω την παραγωγη γιαυι βλεπω αποτελεσμα. Ομως μαλλον πρεπει να προσεξω λιγο τη διατροφη μ γιατι χθες προχθες π εφαγα φασολακια μαλλον τον ενοχλησαν κι αυτον. Το χω γαιδουρησει τελειως με τη διατροφη κοριτσια. 

Δημοσίευση

Καλησπέρα κορίτσια! Τι κάνετε? Εμενα τ μωρο εχει ηρεμησει σε μεγάλο βαθμό. Έχει μια γκρινια τ απογευμα αλλα πολυ νορμαλ. Μάλλον αλμα περνούσε. Τη Δευτέρα σαραντιζουμε κ μεις επιτέλους. Και σας όπου πατε τ κοιτάνε τ μωρακια σας? Από όπου περάσουμε ολα τ βλέμματα πάνω στο μωρο είναι. Λεω θα μ τ φάνε. Βέβαια λογικό είναι γτ είναι μικρουτσικο οποτε οποίος τ βλέπει λεει αχ τι καλό, τι γλυκό, τι μικρό κτλ.

Δημοσίευση

Καλησπέρα κορίτσια. Και εμείς σήμερα είμαστε καλύτερα. Κοιμηθηκε και το βράδυ σερί  από τις 1 μέχρι τις 7:40. Μακάρι να το επαναλάβει και απόψε.  Εγώ σήμερα είπα στην μαμά μου και έκατσε λίγο το μεσημέρι και κοιμήθηκα γιατί νιώθω εδώ και μέρες πολύ ατονία και ζαλίζομαι. Θα πάω το Σάββατο να κάνω εξετάσεις. Κάνω μια δουλειά και μετά είμαι τέζα.

@Diwni και εμείς όπου πάμε αρχίζουν τα αχου το μωρακι και τα γούτσου γούτσου.  Λογικό είναι μωρέ γιατί είναι μικρούλια ακόμα. 

Δημοσίευση

Καλησπέρα κορίτσια! Πως είστε; Εσείς τα ζείτε πρώτες τα διαβάζω και μέρα μου έρχονται όλα 😅 Εμείς μια σχετική ηρεμία. Με την γκρίνια μας τα απογεύματα μέχρι το βράδυ σταθερά αλλά οκ φυσιολογικό. Μια κούραση υπάρχει. 

Φαίνεται καθώς πλησιάζω το μήνα ότι κάπως το σώμα άρχισε να συνέρχεται. Βέβαια ο πονοκέφαλος πάει σύννεφο. Κατά τα άλλα ωραίες μέρες έχει, προσπαθώ να βγαίνουμε μια μικρή βολτούλα πριν πιάσει ζέστη.

Δημοσίευση

@Maria98 μπράβο !!!περαστικα να είναι όλα και όλα μια χαρά .

Καλησπέρα από το μέτωπο χααχαχ

τι κάνετε ;Εμείς πολύ καλύτερα .Τρωμε τον αγλέορα μη τον ματιάξω μάλλον για άλμα τον κόβω και τον είχε επηρεάσει το εμβόλιο .Μου είχε πει ο παιδίατρος καμία βδομάδα μπορεί να έχει γκρίνια .Εν τω μεταξύ από την απελπισία μου που δεν έτρωγε με τίποτα έτρωγε πολύ λίγο πήρα τηλέφωνο τον παιδίατρο .Μου είπε από τη στιγμή που παίρνει βάρος και λερώνει πάνες να μην ανησυχώ .Απο τότε και μόλις πέρασαν οι μέρες του εμβολίου το παιδί μια χαρά .Τωρα τι να σας πω δεν ξέρω μακάρι να κρατήσει .11/7 πάμε για δεύτερο εμβόλιο .Θα κάνουμε της μηνιγγίτιδας και του πνευμονιόκοκκου .Και εκεί μπορεί να κάνει πυρετό μου πε οπότε θα πάρουμε προληπτικά ντεπόν .Κατα τα λοιπά όλα βαίνουν καλώς .

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Μπραβο,αυτό είναι το ζητούμενο στις δίδυμες κυήσεις και πόσω μάλλον στα μονοζυγωτικά να μεγαλώνουν το ίδιο.Εμεις έχουμε μια διαφορά που ευτυχώς μειωθηκε.Το ένα μπαρμπαδελακι σήμερα 256 γρ.κ το άλλο 223 γρ.αγορακια κ εγώ! Το ίδιο εύχομαι κι εγώ να πάνε όλα καλα!  
    • Όλα θα πάνε καλά κορίτσι μου κ στο τέλος θα μείνει μόνο το αγχος.Απο την στιγμή που ήταν καθησυχαστικος ο εμβρυολογος δεν έχεις να φοβάσαι τίποτα. Έχεις δίκιο να το βλέπεις έτσι  με την εγκυμοσύνη, σε καταλαβαίνω απόλυτα μιας που έχω περάσει κι εγώ από διάφορα σταδια, αγωνίας, άγχους, στεναχώριας.  
    • Μαζί είμαστε Κ εγώ 21/12 είμαι 🥰
    • Κορίτσι μου είναι τόσο ξαφνικά και βαριά αυτά που περνάς λυπάμαι πραγματικά κ με την αντίδραση του συντρόφου σου είχε πάρει αποφάσεις μέσα του και σε άφηνε να προσπαθείς για παιδι...  Και εγώ αυτό θα σου ευχηθώ να γίνεις μανούλα αλλά με έναν άξιο άντρα δίπλα σου που θα σου σταθεί σε όλα..  Είναι δύσκολο να αποδεχτείς ένα τέλος που δεν ήθελες αλλά θα έρθει η στιγμή που θα καταλάβεις πως έγινε για το καλό σου. Η ζωή έχει τα σχέδια της για τον καθένα μας. Πολύ καλά θα κάνεις κ θα πας σε ψυχολόγο να βάλεις σε μια σειρά το μέσα σου και να μπορέσεις να βρεις την ηρεμία σου και την δύναμη να πάρεις πάλι την ζωή σου στα χέρια σου και να πας μπροστά. Σου εύχομαι πραγματικά να ζήσεις ότι έχεις ονειρευτεί!!! Με την βοήθεια του Θεού όλα θα γίνουν αυτός ξέρει τι μας παίρνει κ τι μας δίνει. Έχω περάσει από πολύ κλάμα και στεναχώρια για καταστάσεις που δν έπρεπε μέχρι που ήρθε ο άντρας μου στην ζωή μου και κατάλαβα πως όλα πριν για κάποιο λόγο είχαν γίνει... Και επίσης για κάποιο λόγο τώρα ο Θεός μας δυσκολεύει στην απόκτηση παιδιου.. Θέλω να πιστεύω όμως πως με το θέλημα του όλα θα γίνουν..  Σου στέλνω αγκαλια και οτι θες εδώ είμαστε να σε ακούμε.❤️
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...