Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Καλημέρα κορίτσια,εμένα πίνει πλέον 150 και το στερευει η χοντρουλα,το θέμα είναι πως επειδή είναι λαίμαργη δεν θέλω να της δώσω παραπάνω γιατί θα κάνει εμετο. Κατάλαβα όμως πως με τα 150 την κρατάει σίγουρα 3-4 ώρες ενώ αν πιει λιγότερο στην 1,5 ώρα ξαναπειναει και μου είπε ο παιδίατρος πριν τις 2 ώρες δεν κάνει να δίνουμε φόρμουλα. Θα μιλήσω πάλι μαζί του γιατί τα 150 έχει 2 μέρες που τα ξεκίνησε.

Δημοσίευση

Καλημέρα κοριτσια! Εμεις χθες καναμε μεγάλη εξοδο για τ δεδομενα μας. Βγηκα το απόγευμα με τ κορίτσια πηγαμε σε ενα καφε π έχει δίπλα κουνιες, με μια φίλη μ π εχει 2 παιδακια στην ηλικία των δικών μου των μεγάλων, σχολασε ο άντρας μ στις 8 ηρθε απο εκει, ήρθε κ ο δικός της, κατσαμε ολοι μαζί και πηγαμε σε ενα χωριό κοντά στην πόλη μας για πίτσα. Γυρισαμε 11.30. Τ μωρο ήταν λίγο ανησυχο κ ηθελε αγκαλοα αλλα ενταξει. Την είχα αναγκγ αυτή την έξοδο. Ωραία περάσαμε κατά τ αλλα. Μετα στο σπίτι εκανε τ μπανακι του και ευτυχως κοιμηθηκε.

@ΜαρίαΔημήτρης οχι προς τ παρόν ουτε εγω τριχοπτωση. 

@Kn1 φτασατε ήδη 2 μηνων κ μεις ακόμα ούτε μηνα πιασαμε χαχα οσο για την ατοπικη εβγαζε η μεσαία μου αλλα δ θυμαμαι τι μας είχε δώσει ο γιατρος. Το ξεπέρασε όμως κ δ έχει κάτι τώρα.

Δημοσίευση

Γεια σας κοριτσια μου ελπιζω να μου ειστε καλα. @ΜαρίαΔημήτρης ειναι αναμενομενη η τριχοπτωση γτ οσες τριχες βγηκαν στην εγκυνοσυνη θα πρεπει ν φυγουν. Εμενα εχει ξεκινησει ελαφρα αλλα λογικα θα ενταθει. Πριν την εγκυμοσυνη επαιρνα βιταμινες ducray σε καθε τριχοπτωση εχε τες κατα νου ειναι κ για αυτη την περιπτωση. Ο μπεμπιτακος πινει 120 ανα 3-4 ωρες περιπου, αλλα iκαποιες μερες κανει ενα γευμα 150 το πρωι γιατι ζηταει κι αλλο. Κατα τα αλλα προσπαθω ν τον περιοριζω στα 120 προς ωρας γτ μ πε η παιδιατρος καλυτερα μικροτερα κ περισσοτερα γευματα. @Diwni μπραβα σας κοριτσι μου ολο βολτιτσες ν κανετε κ μεις σημερα βγηκαμε πρωι κ απογευμα απο λιγο. Η ψυχολογια αλλαζει τελειως. 

Δημοσίευση

Να ξεκινήσω με την ευχουλα που πήραμε την Τετάρτη,  ένιωσα τοοοοσο όμορφα που βρεθήκαμε εκεί για την ευχουλα, συγκινήθηκα αρκετά ❣️ 

Κορίτσια μετά λέμε να πηγαίναμε για ένα καφέ και ένα σούπερ μάρκετ , ακούστε τι πάθαμε χαχαχα

Παρκάρουμε και λέω να αλλάξω την μικρή στο αυτοκίνητο για επειδή δεν ξέρω πόσο θα καθυστερουσαμε κάτω εκεί στη πόλη 

Που λέτε έτοιμη να βάλω το καθαρό παμπερ η μπέμπα κάνει δύο κλανιτσες γεμίσαμε παντού κακακια χαχαχα η πάνα της το κορμακι της εκεί η πόρτα του αμαξιού το φόρεμα μου είχε πιτσιλιές,  βρε τι πάθαμε χαχαχα σηκώνω το παιδί εκτός αμαξιού συνέχιζε και έκανε κάτω κακά τσισα από όλα χαχαχαχα ευτυχώς είχα ένα μπουκαλάκι νερό και την πλύναμε την τακτοποιησαμε 😆 κάντε το εικόνα, είχε πλάκα από τη μια γελαγαμε από την άλλη να καθαριζουμε από παντού 

Δημοσίευση

Καλημερουδια. Μ αρεσει που ξυπναμε ολες νωρις νωρις. Σημερα αργησαμε κιολας εμεις πηγε 7 να ξυπνησουμε. Ευτυχως υπαρχει μια πρωινη δροσουλα τολμω να πω. Εγω προλαβα να κανω ενα ντουζακι 2 λεπτων περιπου την ωρα π ξυπνουσε το μωρο ευτυχως🤣. Κατα τα αλλα μαλλια χαλια. Εσεις τι κανετε πως ειναι τα μπεμπινια σας;

Δημοσίευση

Επίσης πήγαμε παιδίατρο, η παιδίατρος πολύ ευχαριστημένη από την ανάπτυξη της μικρής σε 20 μέρες είχε πάρει 1220 γρ πάρα πολύ καλά,  τώρα είναι 4150 το πουλάκι μου και προχωράμε ως έχει με τον θηλασμό και βλέπουμε 

Στο επόμενο μας ραντεβού στις 25 που γινόμαστε 2 μηνών θα κάνουμε και τα 2 πρώτα εμβόλια κορίτσια 🫢

Δημοσίευση

Κορίτσια και γω έχω ένα άγχος όταν χρειαστεί να της δώσω αντλημενο πόσο θα θέλει να φάει από το μπουκάλι,  η παιδίατρος μου είπε να έχω διαθέσιμα πχ ανά γεύμα από 90 έως 120 ml , επειδή θηλάζει στο γεύμα της είναι λιγότερα ml γαλα 

Σιγά σιγά θα ξεκινήσω να βγάζω γάλα να το εχω κατάψυξη σε περίπτωση που χρειαστεί 

Δημοσίευση

@Maria98 ενταξει μιλαμε πρωτοι χεζοβολιτσες τα μωρα μας εκλαψα 🤣🤣. Να σας ζησει και παλι και καθε καλο, 40σατε και εσεις πως περασαν οι μερες. Εγω στη μυτουλα δε βαζω κατι, μου ειχε πει οτι για το ρουθουνισμα φταιει οτι στην ηλικια τους ειναι πολυ στενοι οι αεραγωγοι αλλα καλα κανεις κ της βαζεις καλο κανει. Απο βαρος βλεπω κανουμε χαμο στην ομαδουλα μας, ηταν σταλιτσες τα μωρακια μας κ εχουν εξελιχθει σε τσουρεκακια. 

Δημοσίευση

Διάβασα για την τριχόπτωση,  εγώ κορίτσια είχα στην αρχή της εγκυμοσύνης αλλά μετά σταμάτησε και μπορώ να πω πως απέκτησα ένα πλούσιο μαλλι,  τώρα παρατηρώ που και που την χτένα έχει κάποιες τρίχες αλλά όχι να ανησυχώ 

Δημοσίευση
στις πριν 1 λεπτό, ο/η Sotiria_94 είπε:

@Maria98 ενταξει μιλαμε πρωτοι χεζοβολιτσες τα μωρα μας εκλαψα 🤣🤣. Να σας ζησει και παλι και καθε καλο, 40σατε και εσεις πως περασαν οι μερες. Εγω στη μυτουλα δε βαζω κατι, μου ειχε πει οτι για το ρουθουνισμα φταιει οτι στην ηλικια τους ειναι πολυ στενοι οι αεραγωγοι αλλα καλα κανεις κ της βαζεις καλο κανει. Απο βαρος βλεπω κανουμε χαμο στην ομαδουλα μας, ηταν σταλιτσες τα μωρακια μας κ εχουν εξελιχθει σε τσουρεκακια. 

Πωπω πραγματικά σταλιτσες και τώρα έχουν ξεκινήσει να γίνονται ανθρωπάκια, ναι μεν μικροσκοπικα αλλά βλέπεις μπουτακια μπρατσακια κλπ ❣️❣️❣️❣️

Δημοσίευση

Κορίτσια να σας τρελανω;;;;; κάναμε και την φωτογράφιση όταν έχω υλικό θα σας στείλω αλλά δείτε 2 φωτογραφίες που τράβηξα από το κινητό

Εννοείται και κει κάναμε χάλια από κακακια αλλά εντάξει είναι δύσκολη η δουλειά του μοντέλου χαχαχα

20250609_082054.jpg

20250609_081950.jpg

20250609_082008.jpg

Δημοσίευση

Καλημέρα κορίτσια,μπορώ να πω πως απόψε κοιμηθηκαμε 8ωρο σερι. Έφαγε 1.15 το βράδυ έκανε κακακια και ξύπνησε 9 πάρα τέταρτο. Βέβαια το βράδυ ήπιε λίγο γάλα για τα δεδομένα της αλλά ένιωθα να έχει βουλώσει η μυτούλα της και της έβαλα όρο. Σε λίγο θα έρθει η μαμά μου να την κρατήσει για να πάω να πάρω παπούτσια στον μεγάλο. Χθες βγήκα λίγο χωρίς το μωρό και πήγα να δω τον γιο μου που έπαιζε αγώνα. Έβαλε και καλαθι η ψυχή μου και το αφιέρωσε στην αδερφή του. Μάνα κουκουβάγια. Εμεις προχθές που ζυγιστηκαμε ήταν 4496. Χοντρούλα την λέμε. 

Τέλος του μήνα έχουμε και εμείς τα 2 πρώτα εμβόλια. 

Δημοσίευση

@Maria98 τι μαλλουρα είναι αυτή χαχα! Πολυ καλα κανατε κ κανατε φωτογραφηση. Πολυ ωραιες φωτο. Αχ κ γω θελω να ξεκινήσουμε επαφες αλλά εχω ακομα για να πάω στο γιατρο. Να ξέρετε ότι η πρωτη φορα συνηθως ποναει παρα πολυ. Να είστε προετοιμασμενες. 

@ΜαρίαΔημήτρης 8 ωρες σερι?? Και γω χαιρομαι με τις 2.5 χαχα. Ετσθ να πάει τ κορίτσι σου! Μπράβο κ στο αγορι σου π αφιερωσε τ καλαθι στην αδερφη του.

Και μενα κανει ρουθουνισματα αλλα ειναι φυσιολογικα. Αμα δω μυτούλα στο ρουθούνι τ πατάω λιγο κ βγαινει. Αμα ειναι βαθια της κλείνω τ αλλο και ζορίζεται λίγο αλλα τ βγαζει ξεφυσωντας.

Δημοσίευση

Καλησπέρα κορίτσια! Ξυπνήσατε με όρεξη . Γράψατε πολλά! 😂

Μεγαλώσατε πολύ πολύ. Ο δικός μας σήμερα είναι 20 ημερών μόνο. Πήγαμε την πρώτη βόλτα όλοι μαζί σήμερα στη γειτονιά μας! Εχουμε λίμνη και δάσος στα 10 λεπτά! Ηταν πολύ ωραία!  

@ΜαρίαΔημήτρης 8 ώρες;; Καλέ φτου μην σας ματιάσουμε 🧿🧿

Εμείς του βάζουμε λίγο ορό που και που. Μας το είπαν στο νοσοκομειο. Ειναι βλέννες λέει. 

@Maria98 πόσο μαλλί έχετε!;;;; Τέλειες οι φωτο!

Δημοσίευση

@Maria98 ειστε υπεροχες τι μαλλουρα ειναι αυτη Χριστε μου φτου φτου. Υπεροχες οι φωτο. @Diwni εμενα μ ειπε ναι για επαφες αλλα με προφυλακτικο, οντως ποναει;; Που ποναει απο κατω ή στην κοιλια χαμηλα ας πουμε; ΤΟ πα στο αγορι μου οτι μπορουμε και κοιταχτηκαμε περιεργα λες και θα το κανουμε πρωτη φορα🤣🤣@ΜαρίαΔημήτρης εισαι η πιο γλυκια μανουλα τι αγαπη εχετε με το γιοκα σου πολυ μου αρεσετε ετσι θελω και γω. Και ποσο γλυκας π σχεφτηκε την αδερφουλα του με συγκινουν πολυ αυτα❤️. Και μεις αποψε κοιμηθηκαμε 7 ωριτσες παρακαλω φτου μας και στα δικα σας οι υπολοιπες αν και δεν γινεται καθε μερα δυστυχως. 

Δημοσίευση

Εντωμεταξύ κορίτσια το αγόρι μου ξεκίνησε να μην νιώθει καλά από το πρωί και ανέβασε και πυρετό, τώρα όμως νιώθει καλά δε ξέρω τι φάση, το τετραπλό τεστ είναι αρνητικό 

Μίλησα με την παιδίατρο θα το παρακολουθώ και μάσκες 

Δημοσίευση

Μακάρι να το κρατήσει αυτό το σερί με τον ύπνο αλλά δεν τρέφω και πολλές ελπίδες!

@Maria98 μοιάζουν στο μαλλί τα ζουζούνια μας,εχουμε ενα τσικ παραπανω νομιζω. Θα ξεκινήσουμε από νωρίς κομμωτήρια και λουσα 🤣

Εγώ ενώ είχα καθαρίσει 2 μέρες πάλι από λοχεια σήμερα είχα καφετι υγρα. Πέμπτη θα πάω στο γιατρό να με δει και ελπίζω να μας δώσει το πράσινο φως για επαφές γιατί πραγματικά με το ζόρι κρατιέμαι 🤣

@Diwni παρολο την καισαρικη έχεις πόνους και από κάτω στην πρώτη επαφή μέρα την γέννα? Εγώ βασικά φοβάμαι μην γίνει καμια ζημιά στην επαφή λόγω της καισαρικης μην τυχόν και δεν έχει θρέψει καλά η μήτρα. Είναι τελείως διαφορετικά από τον φυσιολογικό τοκετο νομίζω. Δεν ξέρω το έχω στο μυαλό μου πως στην καισαρική σε έκοψαν και πως θέλει μήνες να θρέψει. Μπορεί να λέω και βλακειες βέβαια. 

@Sotiria_94 ο γιος μου νομίζω είναι ο έρωτας μου. Αύριο παίζει και θεατρικό στο σχολείο και θα πάμε όλοι μαζί να τον δούμε.  Θα κάνει τον Δία. 

@Katerinioo φτάσατε 20 ημερών και εσείς ε? Αντε καλές βόλτες από δω και πέρα.

@Kn1 εσεις πως είστε?

Δημοσίευση

@ΜαρίαΔημήτρης ναι πονας και στην καισαρικη απο κατω. Εγω τουλάχιστον πονουσα κ τις 2 φορες. Αν τ ψάξεις στο γκουγκλ πρώτες επαφες μετα από τοκετο εξηγεί ότι ο πιθανον πόνος είναι ο ίδιος κ στις δύο περιπτώσεις. Και γω ανυπομονώ. Θέλω να νιώσω όμορφα ρε παιδι μου, ότι ειμαι κ γυναίκα, χωρια το συναισθημα π φερνει η επαφή. Αμα ο γιατρός σου δώσει τ οκ πάει να πει ότι μια χαρα ειναι η μητρα σου. Εμεις πάντως καναμε την ίδια μερα που πήραμε το οκ. Σ αυτη την καισαρικη δ νιώθω πλεον κανενα πονο πουθενα. Εκτός από γυρω απο την τομη π τ νιώθω περιεργα, ξέρετε τι εννοώ. Πόνους δ εχω καθολου. 

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...