Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση
στις πριν 45 λεπτά, ο/η Sotiria_94 είπε:

@Maria98 και γω επιτελους λουστηκα σαν ανθρωπος χθες γιατι τις αλλες μερες μονο ντους προλαβαινα. Μη φανταστεις οτι εφτιαξα μαλλια κλπ, αλλα σιγουρα νιωθω καλυτερα. Εγω εχω ενα θεμα κοριτσια μου δεν νιωθω καλα τωρα π ειναι τοσο μικρο να το κρατανε αλλοι. Μια μ φταιει οτι δεν εχουν καθαρα ρουχα, μια που θελω να φορανε μασκα, μια που τον κουνανε εντονα και δεν συμφωνω κλπ. Νιωθω λιγο πιο ανετα με τη μαμα μ αλλα σπανια τον αφηνω και σε αυτην. Ξερω οτι ειμαι υπερβολικη αλλα νιωθω περιεργα ισως ειναι επειδη ηταν δυσκολη κ η εγκυμοσυνη και εχω αρκετο φοβο υποσυνειδητα. Προτιμω δηλαδη να τον κραταει το αγορι μου. 

Ναι καταλαβαίνω το σκεπτικό σου εννοείται,  δεν είσαι και υπερβολική,  η κάθε μαμά ξέρει το μωρακι της καλύτερα αλλά καλύτερα να το κάνεις από τώρα (σαν εκπαίδευση) γιατί αργότερα όλο και κάποια στιγμή θα χρειαστεί να το κρατήσει κάποιος πέρα του αγοριού σου 

Εγώ δεν θέλω να το έχω και στη φουλ αποστείρωση το μωρακι μην τυχόν είναι και πιο ευάλωτο μεγαλώνοντας, εννοείται πάντα καθαρό και περιποιημένο αλλά το πω θα το σηκώσει κάποιος δικός μου εννοείται που ξέρω τι και πως χωρίς πάνα δεν με ενοχλει , στους υπόλοιπους ή αν είναι από εξωτερικές δουλειές στα χωράφια κλπ βάζουν την πάνα εννοείται 

Δημοσίευση

@Maria98 εχεις απολυτο δικιο και γω δεν ειμαι υπερ του να το εχω σε καψουλα. Αυτο μ δημιουργηθηκε απο τοτε π γεννησα π επεσαν ολοι επανω του και τον κρατουσαν και δεν μ τον εδιναν επειδη μου χε πεσει βαρια η καισαρικη. Ειχα αργησει πολυ να τον κρατησω και ειχα νιωσει πολυ ασχημα. Ολο τον επαιρναν κυριως η πεθερα μ και τους ελεγα να προσπαθησω να θηλασω και μ ελεγαν πειναει το παιδι μη το αφηνεις νηστικο παω να φτιαξω γαλα (συπληρωμα). Ε απο τοτε που καλυτερεψα μετα δεν τον αφηνω, το ενιωσα πολυ παρεμβατικο αυτο και με πηγε πισω στο θηλασμο τον οποιον ακομα προσπαθω εννοειται. Φταιω και γω π δεν τους εβαλα στη θεση τους αλλα εκεινες τις μερες ημουν χαλια ειχα χασει το θαρρος μου. Δηλαδη ειναι λιγο επιλεκτικο το οτι δεν θελω να τον πιανουν, οταν ερχονται οι φιλες μ δεν με πειραζει ας πουμε. 

Δημοσίευση

Τις τελευταίες μέρες νομίζω πως δεν χορταίνει,τρώει και πολυ λαίμαργα και μετά βγάζει γουλιτσες,άσε που ρευεται και μπορεί να ρευτει και στις 2 ώρες. Παρασκευή θα πάω παιδίατρο ελπίζω να μην έχει καμία κρυφή παλινδρομηση σαν τον γιο μου. Το ίδιο κάνει και με το μητρικο όχι μόνο με το ξένο.  Αλλά το κάνει μόνο την ημέρα το βράδυ όχι. 

Δημοσίευση

Αχ κορίτσια βγηκα σήμερα! Την έβαλα καροτσι, πηγαμε πηρα καφε κ περπάτησα. Μια ωρίτσα την έφαγα εξω. Αλλος ανθρωπος ενιωσα. Είδα κ πολλούς γνωστούς ειπα μερικες κουβεντες.

Εμεις δ ειχαμε επαφες αμαν με κανέναν. Αγκαλια τ παιρνω εγω, ο άντρας μ λιγο, το δίνω κ στα κορίτσια απο λίγο. Ο μπαμπάς μ φοβαται. Η μαμά μ κανα 2 φορες ετσθ απο λίγο. Αλλα δ ερχεται κ κανενας. Η μαμά μ μενει απο πάνω. Ζήτημα να χει κατεβει 3 φορες απο 10.λεπτα.

@Sotiria_94  λογικο να νιωθεις έτσι. Μερικα ατομα στο βγαζουν κιολας. Εγω εχω μια φιλη συγκεκριμένα, δ θελω να τ δει τ μωρο. Οχι να τ πιασει χαχα. Καλα αγκαλια δ παιζει ακόμα κανενας να τ πάρει είναι μικρουτσικο πολυ. Εννοώ ακόμα δ εχω βρεθεί κ με κανέναν.

Δημοσίευση

Κορίτσια εμείς στο νοσοκομείο όσο φόρμουλα ήπιε ηταν Humana ,μετά μου σύστησε η παιδίατρος να πάρω ένα γάλα στο σπίτι rontamil premature για ελλιποβαρη μωράκια, ωστόσο πήγε καλά ο θηλασμός και δε το χρησιμοποίησα,  ρώτησα την παιδίατρο να το αλλάξω ή να το κρατήσω και μου λέει κράτησε το δεν πειράζει που είναι για μικρά μωράκια απλά έχει παραπάνω θερμίδες αν χρειαστεί να του δώσεις 

Δημοσίευση

Και μεις βγήκαμε σήμερα έξω με μια ξαδέρφη μου , κάτσαμε ήπιαμε το καφεδάκι μας , ήταν ωραία μέρα μια χαρά 

Πήγα και πήρα στην μικρή την bibs πιπιλα διότι την mam που κάνουμε απόπειρα όταν υπάρχει αυτή η γκρινιτσα την μια την πιάνει την άλλη κάνει αναγούλα, σκέφτηκα να δοκιμάσω αυτή που την προτείνουν αρκετά 

Δημοσίευση

Καλησπέρα κορίτσια. Τι κάνετε; 

Χθες και σήμερα πήγα καλύτερα. Ήταν πιο ήρεμο το μωράκι με λιγότερο κλάμα. Αύριο κλείνω δυο βδομαδες. Πιστεύω θα ξεκινήσει να καλυτερεύει σωματικά η κατάσταση. Εχω ακόμα πόνους, ράμματα και λόχια και ενώ θέλω να βγω δεν το κάνω. Το σκ θα ήθελα να βγούμε μια βόλτα στις 20 μέρες! 

Δημοσίευση
στις πριν 40 λεπτά, ο/η Maria98 είπε:

Και μεις βγήκαμε σήμερα έξω με μια ξαδέρφη μου , κάτσαμε ήπιαμε το καφεδάκι μας , ήταν ωραία μέρα μια χαρά 

Πήγα και πήρα στην μικρή την bibs πιπιλα διότι την mam που κάνουμε απόπειρα όταν υπάρχει αυτή η γκρινιτσα την μια την πιάνει την άλλη κάνει αναγούλα, σκέφτηκα να δοκιμάσω αυτή που την προτείνουν αρκετά 

Και εγώ bibs είχα και τις άλλαξα προχθές γιατί ξαφνικά της έφερναν αναγούλα.  Από όσα έχω ακούσει οι bibs θέλουν συχνό άλλαγμα γιατί με την αποστείρωση χαλάει το υλικό τους. Πήρα mam και την έπιασε,γενικά το παιδί μου πιάνει διαφορά μπιμπερο και πιπιλες και στο τσακίρ κέφι πιάνει και στήθος. 

Δημοσίευση
στις πριν 37 λεπτά, ο/η Katerinioo είπε:

Καλησπέρα κορίτσια. Τι κάνετε; 

Χθες και σήμερα πήγα καλύτερα. Ήταν πιο ήρεμο το μωράκι με λιγότερο κλάμα. Αύριο κλείνω δυο βδομαδες. Πιστεύω θα ξεκινήσει να καλυτερεύει σωματικά η κατάσταση. Εχω ακόμα πόνους, ράμματα και λόχια και ενώ θέλω να βγω δεν το κάνω. Το σκ θα ήθελα να βγούμε μια βόλτα στις 20 μέρες! 

Όσο παίρνανε οι  μέρες θα είσαι καλύτερα από τον τοκετο και όταν βγεις και έξω θα πάρεις τα πάνω σου. Εγώ από αύριο θα βγαίνω αναγκαστικά για να παίρνω τον μικρό από το σχολείο και να τον πηγαίνω και προπόνηση γιατί η μαμά μου θα κάνει χειρουργείο οπότε δεν θα μπορεί. Βέβαια εμείς έχουμε βγει από νωρίς. 

Δημοσίευση

@Katerinioo το σώμα σου δ πρόλαβε να αναρρωσει απο την εγκυμοσύνη κ τον τοκερο κ έχεις ήδη ενα ζόρικο μωράκι να προσπαθείς να τ κάνεις καλα. Σιγα σιγα θα βγεις κ συ. Κ γω σήμερα την εβγαλα πρώτη φορά π κλείνουμε 3 βδομαδες. Καθε μερα π περναει κ καλύτερα θα είσαι σωματικα.

@ΜαρίαΔημήτρης εμενα γυρισε ο άντρας μ στη δουλειά κ εχει βαλει πλατη ο μπαμπας μ για σχολείο κ δραστηριότητες. Μωρε να πάω να τις πάρω απο τ σχολειο αλλα θα πέσουν ολα τ παιδακια απο πάνω της να την δουν κ δ θελω ακόμα. Αγχώνομαι λιγο με ιώσεις κτλ.

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Diwni είπε:

@Katerinioo το σώμα σου δ πρόλαβε να αναρρωσει απο την εγκυμοσύνη κ τον τοκερο κ έχεις ήδη ενα ζόρικο μωράκι να προσπαθείς να τ κάνεις καλα. Σιγα σιγα θα βγεις κ συ. Κ γω σήμερα την εβγαλα πρώτη φορά π κλείνουμε 3 βδομαδες. Καθε μερα π περναει κ καλύτερα θα είσαι σωματικα.

@ΜαρίαΔημήτρης εμενα γυρισε ο άντρας μ στη δουλειά κ εχει βαλει πλατη ο μπαμπας μ για σχολείο κ δραστηριότητες. Μωρε να πάω να τις πάρω απο τ σχολειο αλλα θα πέσουν ολα τ παιδακια απο πάνω της να την δουν κ δ θελω ακόμα. Αγχώνομαι λιγο με ιώσεις κτλ.

Εγώ τα έχω από μακριά όλα τα παιδάκια,τους έχω εξηγήσει πως δεν κάνει γιατί είναι πολύ μωρό ακόμα και δεν πλησιάζουν.  

Κορίτσια εμάς άρχισε το πάρτι, πολύ γκρίνια!!

Δημοσίευση

@Diwni μου καλοριζικες και καλες βολτουλες να κανετε, φαινεσαι πολυ χαρουμενη. @ΜαρίαΔημήτρης ειναι να χεις λαιμαργο μωρο και μενα καποιες μερες με προβληματιζει με τις γουλιες π κανει θυμαστε π σας ειπα τις προαλλες. Αλλα τον κοβω συνεχεια κατα τη διαρκεια του γευματος και τον ρευω και τις κοντρολαρουμε τις γουλιτσες. Σε καθε περιπτωση η παιδιατρος και η μαια μου ειπαν οτι γουλιες θα κανει αναποφευκτα επειδη ειναι μωρο. Επισης οσο της δινεις και μητρικο γαλα τη βοηθας πολυ με τα στομαχικα και τα εντερικα της, αλλα μια παλινδρομισουλα μπορει να την εχουν τους πρωτους μηνες. @Katerinioo μου καλη δυναμη, σιγα σιγα ηρεμει το μπεμπινι, νομιζω το εχεις αναγκη να βγεις και θα σου αλλαξει η διαθεση. Λιγο υπομονη με τους πονους εισαι φρεσκια ακομα, ελπιζω να παιρνεις καποιο ηπιο παυσιπονο να σε ανακουφιζει εστω depon να μην επηρεαζει και το θηλασμο. 

Δημοσίευση

Καλημέρα κορίτσια.

Εδώ δικαιούμαστε δωρεάν και έρχεται μια μαία και μας βλέπει τακτικά εμάς και το μωρό.

Οπότε σήμερα είχαμε μαία. Μας είδε και είπε ότι πάνε όλα καλά. Της είπαμε κάποια πράγματα και μας είπε μάλλον ξεκίνησαν κολικοι από προχθές. Λευκοί ήχοι, αγκαλιές, μαρσιπο και υπομονή.

Δημοσίευση

@Katerinioo ελπίζω να μην σας ταλαιπωρησουν πολύ. 

Εμας μας επιασαν οι ζεστές απότομα κ τ μωρο τα είδε ολα. Απο τ μεσημέρι κ μετα ήθελε συνέχεια να θηλάζει, τ επαιρνε ο ύπνος τ αφηνα κατω κ στο 10 λεπτο ξυπνούσε. Γυρω στις 8 και τ εκανα μπανακι, ανοιξα εντελως κ τ παράθυρο στο δωμάτιο γτ μεχρι νωριτερα είχε ζεστη εξω, έκανε έναν καλό θηλασμο και κοιμηθηκε. Ελπίζω να πάει καλα τ βραδυ μας.

Δημοσίευση
στις On 2/6/2025 at 10:49 ΜΜ, ο/η Sotiria_94 είπε:

@ΜαρίαΔημήτρης χιλια μπραβο που τη βοηθησες να κανει κακα και γω ανακουφιζομαι καθε φορα που κανει ο καημενος και του περναει η κοιλιτσα του. Μ το ειχε δειξει η μαια αυτο με το σηκωμα των ποδιων εισαι πολυ καλη. Το σκεφτομαι και γω οτι ειναι η ωρα του αλματος θα δω αν θα εμφανισει κατι καινουριο σε συμπεριφορα. Παντως κανει κατι αδικαιολογητα κλαματακια οποτε σιγουρα εχει ενοχλησουλες.  @Kn1 τον ταιζεις και κοιμαται;; Δεν γκρινιαζει καθολου; Φτου φτου. 

Κοίτα απευθείας όχι .Οδι γιατί γκρινιάζει αλλά ξεκινάει και παρατηρεί έχει καιρό δλδ και εξερευνεί το σπίτι εμένα γενικά τα πάντα .Τρωμε καμιά ώρα έτσι μετά κοιμόμαστε αλλά γενικά ξυπνάει κιόλας μέσα στην ημέρα και λέμε διάφορα .🤣🤣

Δημοσίευση

Κορίτσια καλησπέρα και από το δικό μας μέτωπο .Όλα καλά .Σημερα το πρόγραμμα είχε πιλάτες δεν πήγαμε βόλτα γιατί είχε πολύ ζέστη και δεν ήθελα να γκαγκανιασει🤣🤣Κατά τα λοιπά καλά σε γενικές γραμμές εντάξει λίγη γκρίνια πάντα υπάρχει αλλά πολύ διαχειρίσιμη.Εμεις στην αρχή πίναμε το Nan 1 αλλά το αλλάξαμε γιατί είχε δυσκοιλιότητα και το παιδί δεν την πάλευε καθόλου πονούσε .Τωρα παίρνουμε ένα bio που είναι και για κολικούς και για δυσκοιλιότητα το οποίο λέγεται Hipp comfort και είμαστε πολύ οκ .Ρυθμισμενοι σε όλα .Αυριο θα βγούμε βόλτα όμως γιατί με τον ήλιο έχουμε ένα θέμα δε μας αρέσει καθόλου το φως 🤣🤣🤣

Δημοσίευση

Καλησπέρα κορίτσια, εγώ σήμερα όλη μέρα με την μικρή με γκρίνια και από την ζεστηβειχε περισσότερη γκρίνια.

Το μεσημερινπηγαμε να πάρουμε τον μεγάλο από το σχολείο και μόλις γυρίσαμε τα μαλλιά της εσταζαν της καημενουλας. Στις 5 ξαναβγήκαμε και πήγαμε προπόνηση τον γιο και γυρίσαμε πάλι ιδρωμένη, την άφησα με την πάνα μόνο και ξεράθηκα στον ύπνο.  Της έριξα μια μουσελινα μόνο. Κάναμε μπανακι και έφαγε κοιμησμενη και τώρα το ματι της γαρίδα 🤣 Την κρατάει ο μπαμπάς στο σαλόνι που είναι ξενυχτης και εγώ ξάπλωσα γιατί δεν την παλεύω άλλο. 

Με το μπάνιο πως τα πάτε? Αρέσει στα μπεμπονια σας? Εμένα τρελαίνεται, μόλις την βγάλω χαλάει τον κόσμο όλο. 

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Καλησπέρα κορίτσια, εγώ σήμερα όλη μέρα με την μικρή με γκρίνια και από την ζεστηβειχε περισσότερη γκρίνια. Το μεσημερινπηγαμε να πάρουμε τον μεγάλο από το σχολείο και μόλις γυρίσαμε τα μαλλιά της εσταζαν της καημενουλας. Στις 5 ξαναβγήκαμε και πήγαμε προπόνηση τον γιο και γυρίσαμε πάλι ιδρωμένη, την άφησα με την πάνα μόνο και ξεράθηκα στον ύπνο.  Της έριξα μια μουσελινα μόνο. Κάναμε μπανακι και έφαγε κοιμησμενη και τώρα το ματι της γαρίδα 🤣 Την κρατάει ο μπαμπάς στο σαλόνι που είναι ξενυχτης και εγώ ξάπλωσα γιατί δεν την παλεύω άλλο.  Με το μπάνιο πως τα πάτε? Αρέσει στα μπεμπονια σας? Εμένα τρελαίνεται, μόλις την βγάλω χαλάει τον κόσμο όλο. 
    • Νομίζω στην ωορρηξία πρέπει να είναι 10, το φυσιολογικό τις υπόλοιπες ημέρες είναι γύρω στο 6,5 - 7 ?  Ετσι έχω διαβάσει… το έψαχνα κι εγώ. Γενικά αν μπεις στον χώρο αυτό και αρχίσεις να ψάχνεσαι με εξετάσεις όλο και κάτι θα βρίσκεις! Ποσό καιρό προσπαθείς; Συγγνώμη εάν τι έχεις ξαναπεί αλλά είμαστε μπόλικες… Εχεις ειδικό γιατρό αναπαραγωγής που ασχολείται με υπογονιμότητα, κάνει τέτοιες μικρο επεμβάσεις, όπως το σκρατσινκ ;  
    • Γεια σας κορίτσια μου! Καλό μήνα! Πώς είστε; Εγκυούλες πως τα πάτε με τη ζέστη; Με το καλό @melitiniღ και @pennaki εύχομαι να ειναι το καλοκαίρι σας αυτό! @almira με το καλό και σε σένα! Να προσέχετε τον εαυτό σας! Ειχα μέρες να μπω… Κάναμε πρόκληση αυτόν τον μήνα, πράγματι έγινε ωορρηξία! Αυτό ήταν το σημαντικό για εμένα, 16η ημέρα έγινε η ωορρηξία.. Δεν κάναμε ένεση. Χάρηκα πολύ, εύχομαι ειλικρινά να βρήκαμε το πρόβλημα και να ειναι αυτό… και αργά η γρήγορα να γίνει το θαύμα. Καναμε σεξ κάθε μέρα😂😂😂… πήρα και άδεια από τη δουλειά 5 ημέρες για να είμαι σπίτι. Παλιές καλές εποχές, σαν να ήμουν φοιτήτρια ένιωσα.😂😂 Αναμένω… Μακάρι… Θα δούμε!   @Παρασκευαιδου ωραία τα λες! Γελάω με τη γυάλα σου!!! Μακάρι να βγει αληθινή μαντάμ Ζαΐραααα!
    • Κορίτσι μου πως πήγε το αποτέλεσμα της χοριακής;; Είσαι καλά;;
    • Καλησπερα κοριτσια εχω χασει πολλα μηνύματα σας ελπιζω να ειστε ολες καλα με υγιή μωράκια! @Tinoula@annie!ειμαστε ιδιες μερες ΠΗΤ! Εγω ειμαι 9/11. Απο συμπτωματα εχω ακομα εμετους! Το περασμένο σαββατο ειχα γιατρο και μου ειπε οτι ειχανε χαμηλα το μωρο και πρεπει να ανεβει οποτε να σταματησω περπατημα καο ορθοστασια με αποτελεσμα να σταματησω την δουλεια και να δουλευω απο το σπιτι! Αγχωθηκα λιγο η αληθεια ειναι αλλα ευχομαι μεχρι το επομενο ραντεβπυ να πανε ολα καλα. 25/6 εχω παλι ραντεβου
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...