Μετάβαση σε περιεχόμενο

Αναφορά

• Απαντήσεις

• Καλημέρα σε όλες!!!! @almira ναι κορίτσι μου τώρα σε σκεφτόμουν!!! Αναμένουμε με αγωνία μια ωραία χοριακή!!!!❤️
    • Εμάς ο γιατρός μας είπε στα λαχανικά τις πρώτες μέρες να βάζουμε λάδι για να γίνει πιο εύκολα πουρές. Βαριά μπαχαρικά κι εγώ δεν νομίζω ότι κάνει... 😕 Αλλά τώρα, μετά από 1-2 μήνες που συνηθισε να τρώει, μας είπε να του κάνουμε ο,τι τρώμε εμείς, όπως το τρώμε χωρίς αλάτι, ζάχαρη και μέλι. Τα καυτερά εγώ θα τα απέφευγα, αλλά τώρα λίγη ρίγανη ή δυόσμος ή κανέλα πχ, πόσο κακό να του κάνει; 😅 Κι εγώ δεν έκοψα θηλασμός ιδιαίτερα... Αλλα από κει που θηλαζε 100 φορές, τώρα θηλάζει 98 ξέρω γω... Τον έχει και για παρηγοριά κιόλας, να ηρεμεί με τα άλματα ή τα δόντια... Δεν θέλω να του το κόψω εγώ προσωπικά 🥲 απλά από μόνος του βλέπω ότι δεν το ζητάει τόσο άμα έχει χορτάσει, τώρα που είναι 6 μηνών και τρώει καλύτερα. Στις αρχές κιόλας ούτε καν να το σταματούσα, δεν ήταν κανονικό γεύμα αυτό που έτρωγε, 5-6 κ.γ το πολύ έτρωγε.  Αλλά ναι, ίσως να μας πουν και κάποιες άλλες κοπέλες που ξέρουν καλύτερα... Εγώ δεν είχα ρωτήσει τον παιδίατρο, έκανα όπως ένιωθα 🤷
    • Τώρα γύρισα και τον είδα στην άλλη άκρη του σαλονιού από κει που είναι το γυμναστήριο, πλέον πάει με την όπισθεν και μπαίνει και κάτω από έπιπλα!! Ο,τι πρέπει το φορμάκι!! 🤣🤣
    • Κι εμάς έτσι μας είχε ξεκινήσει περίπου, αλλά μας είχε δώσει συγκεκριμένα λαχανικά στην αρχή. Μετά τον μήνα μας το έκανε πιο ελεύθερο όπως σε σας!! Μια χαρά το βρίσκω!! ☺️ Ναι, συμφωνώ κι εγώ με την Κάλλια, δεν είναι γρήγορο... Θα δεις κιόλας ότι οι πρώτες φορές είναι για να μάθει να τρώει, θα κάνει κι αναγωγές μέχρι να συνηθίσει, πιο πολύ για εκμάθηση είναι!! ☺️
    • Πολύ σωστά! Για αυτό συστήνεται ήπιος αποθηλασμος για να μειωθεί σταδιακά η παραγωγή και να αποφευχθούν αυτά.. δηλαδή ο έντονος πόνος, το πέτρωμα και κατ'επεκταση τυχόν αποστήματα και φλεγμονές/μαστιτιδες.. ειδικά το πρώτο διάστημα μετά τη γέννα που δεν έχει εδραιωθεί ο θηλασμός και συνήθως έχουμε υπερπαραγωγή.. P.S Αν δε, έχει χρησιμοποιηθεί και θηλαστρο, τα κορίτσια πρέπει να πεθαίνουν στο πόνο.. πολύ κρίμα..😥
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...