Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

@Kateriniooναι ειναι κ απο τον τοκετο, φευγουν τ υγρα. Μ είπε ο γιατρός ωρες ωρες δ θα κρατιεσαι, θα θες τουαλέτα συνέχεια. Καλα εγω ελεγα θα βγω απο την κλινική με τις παντόφλες. Οριακα ανεχτηκα κάλτσα κ παπούτσια. Επισης μ ειπε ο γιατρός μ μολις πας σπίτι κ αρχίσεις να περπατάς μέσα στο σπίτι θα ξεπρηστουν. Έτσι έγινε πραγματικα. Ο μικρός σου πως τ πήρε τ μωρο?

Δημοσίευση

Αχ σε Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση μου έδωσες πάρα πολύ κουράγιο σε όλα τα θέματα. Είχα αρχίσει να πιστεύω ότι κάτι παίζει και πηγαίνω συνέχεια τουαλέτα. Αλλά από την άλλη όλες τις φορές πραγματικά έβλεπα ότι υπήρχε ανάγκη. Και λέω τι στο καλό;

Για τα πόδια το θυμόμουνα και από την πρώτη μου γέννα αλλά επειδή ήταν καισαρική νόμιζα ότι είναι λόγω χειρουργείου. Αλλά στην αρχή το κατάλαβα επειδή δεν μπορούσα να βάλω παντόφλες και μετά όταν πήγα να βάλω τα κανονικά με το αθλητικα. Ακομα εμενα δεν εχουν ξεπρηστει. Και το χερι μου εχει λιγο πρηστεί. 

ο Μεγάλος μικρός μου Το πήρε πολύ καλά στην αρχή. Και ήτανε πάρα πολύ χαρούμενος που ήρθε ο μπέμπης σπίτι. Μέχρι χθες το βράδυ που κατάλαβε ότι κοιμάται στο δωμάτιο μόνος και το μωρό σε εμας.Του πηρε Ένα μισάωρο να το χωνέψει και να κλάψει αλλά σήμερα ηταν πολύ καλύτερα.

Δημοσίευση

@Katerinioo αστα να πανε κ γω μετα από τόσα χρόνια δ θυμαμαι αν ειχα αυτά στις προηγ γέννες. Τα πόδια δ τ θυμαμαι καθολου. Ενω τωρα υπέφερα σχεδον. Πάντως στις 10 μερες τωρα νιωθω πολυ πολυ καλύτερα σωματικα απο πόνους κτλ εσυ π γέννησες φυσιολογικα ακομα πιο νωρίς.

Ε λογικο ειναι η ψυχουλα. Εδώ εμένα τους φαινοταν τοσο παράξενα ολα. Απο τ ποσο μικρό ειναι τ μωρο, μέχρι το ότι μόνο τρωει κ κοιμαται. Τωρα το συνηθισαν δ δίνουν αμαν σημασία.

Δημοσίευση

@Katerinioo εμεις αναλογα. Μαλλον τ έχει βρει οτι τωρα κοιμόμαστε για βραδυ. Ξεκιναει ο βραδινός της υπνος γυρω στις 8.30 9, μέχρι τις 10.30 μπορεο να ξανά πιει και απο κει κ περα συνηθως τ πάει ανα διωρο. Καμία φορά μπορεί να κανει κ 3ωρο, καμια φορά κ στη μιαμιση ωρα. Τ θεμα ειναι ότι τουλ μια φορά θα φαει, θα κανει μετα κακα, θα την αλλάξω, θα την πιάσει λοξιγκας οπότε ξαγρυπναμε. Μπορει να κάνουμε 45λεπτα στο ξύπνημα μπορεο κ μια ωρα. Χθες ξύπνησε πχ στις 3 και ξανα κοιμηθηκε στις 4.30.

Δημοσίευση

@Katerinioo μου ειμαι εδω να σου θυμισω τον πονο μου με τα πρησμενα ποδια επι 10 μερες. Θυμασαι π ελεγα οτι πηγε το αγορι μ και μ πηρε σαμπο; Ουτε με σαγιοναρα μπορουσα να βγω δε χωραγε το ποδι και μια φιλη μου π γεννησε φυσιολογικα κι αυτη τα ιδια τουμπανο τα ποδια της. Θελει λιγες μερες να ανακατανεμηθουν τα υγρα στο σωμα ομως στο φυσιολογικο τοκετο υποχωρει πιο γρηγορα συνηθως κι ας μοιαζει τρομακτικο τωρα. Απο την απελπισια μου δεν ειχα βγαλει ουτε φωτο να ξερεις. Εμεις κοριτσια 27 ημερων σημερα κοιμηθηκαμε σερι αποψε γιατι φαγαμε φουλ το βραδυ στις 12. Τον αλλαξα τωρα να δω αν θα ξυπνησει αλλα δεν τον πιεζω θα τον αφησω αλλη μια ωριτσα. Γενικα καθε 2μιση -3 ωρες (μπορει και 4) πειναει και χαλαει τον κοσμο και τη νυχτα τα ιδια κανει απλα χθες εφαγε πολυ και νταγλαρε προφανως. Τα μπεμπακια σας που θηλαζουν αποκλειστικα ειναι λογικο να ξυπνανε πο συστηματικα τα γλυκουλικα. Εμενα το στηθος μου μεγαλωσε αποτομα αυτες τις μερες οπως το λετε το κανω. @Elenaki12 να σας ζησει και παλι αντε και στα δικα μας να 40ντισουμε με το καλο, εχεις δικιο βγαζει μια παραπανω σιγουρια το 40ντισμα για το μπεμπινι. 

Δημοσίευση

Καλησπέρα κορίτσια,πως είστε? Εμείς σήμερα πήγαμε και κάναμε την εξέταση στα αυτάκια και είναι τέλεια μου είπε η γιατρός στο μητέρα που την πήγα. Αύριο γινόμαστε ενός μήνα και μου φαίνεται απίστευτο. Εν τω μεταξύ περνάμε το πρώτο μας άλμα και συνέχεια πεινάει. Τρώει υπερβολικά πολύ είτε δικό μου είτε ξένο. Έχει πάρει και 1 κιλό και κάτι. Από το μαιευτήριο βγήκε 2705 γρ και χθες που την ζυγισα ήταν 3820γρ. Από αύριο επιστρέφει και ο άντρας μου στη δουλειά και θα είμαι μόνη μου. Έχω αγχωθεί λίγο αλλά θα τα καταφέρουμε να μπούμε σε ρυθμούς. 

Δημοσίευση

Γεια σας κοριτσια μου γλυκα ειστε καλα; @ΜαρίαΔημήτρης τι ωραια νεα ολες οι εξετασουλες σας ηταν πολυ καλες. Εμεις ακομα δεν εχουμε κανει καποια εξεταση, ειπαμε να κλεισουμε ραντεβου αφου σαραντισουμε. Να τα χιλιασετε παντα με υγεια, πώς περασε ετσι ενας μηνας σαν νερο!!! Στο μεταξυ νομιζω εσυ το ειχες πει και το διαβασα και καπου οτι τα πιο μικρα μωρακια πεινανε και τρωνε αβερτα. Ετσι κι ο δικος μου ειναι σοβαρος φαγανας ολο πειναει. Εκανε και μαγουληθρες και προγουλακι και τα μπουτακια του εγιναν πιο τροφαντα. Εσεις καταλαβαινετε τη διαφορα στο βαρος η μονο εγω νιωθω οτι εχει αλλαξει εξωτερικα το μωρο;;🤣🤣

Δημοσίευση

@ΜαρίαΔημήτρηςκάλως την! Κανατε κ τον υπερηχο, πάει κι αυτο! Μια χαρά ειναι τ βαρος της σουπερ. Εμεις αύριο γινεται 15 ημερών. 2 εβδομάδων μωρο. Και μενα έχει τωρα μερικά απόγευματα π θηλάζει συνέχεια..πιστεύω ότι μεγαλώνει και θέλει να αυξήσει την παραγωγή. Αχ κ μενα ο άντρας μ γυρναει δουλειά απο Δευτέρα. Καλα ειμασταβ ολοι στο σπίτι. Δουλεύει κ με βαρδιες. Το θέμα ειναι τ πήγαινε έλα των παιδιών σε σχολείο κ δραστηριότητες μέχρι να αρχίσω να βγαινω με τ μωρο. Πιστεύω όμως θα την βρούμε την άκρη. Άλλωστε μετα 2 βδομαδες μένουν μονο για τ σχολειο.

Δημοσίευση

@Sotiria_94 βλεπω τ ξενυχταμε όλες χαχα. Και γω την καταλαβαίνω τη διαφορά στο βαρος. Μεχρι κ η μεγαλη μου μ ειπε καλε αυτο μεγαλωσε. Τηβ καταλαβαίνω και στα χέρια αλλα κ φαινεται. Βέβαια παλι ειναι πολυ μικρη αλλα οκ. 

Δημοσίευση

Καλημερουδια!! Εγω τωρα σηκωθηκα να ταισω πουρνο πουρνο. @Katerinioo μου υπομονη και γω στην αρχη ψιλοφρικαρα σαν ζομπι ημουν απο κοραση αλλα καπως ρολαρε η κατασταση την δευτερη εβδομαδα. Κρατας κουραση και απο τον τοκετο ομως θα ανακαμψει το σωμα σ και μερα με τη μερα θα εχεις πιο πολλες δυναμεις. Να τρως καλα. Εγω τρωω οτι υπαρχει αλλιως θα χα πεσει κατω νομιζω🤣

Δημοσίευση

Καλημέρα κορίτσια, 

@Katerinioo ειναι λογικό ακόμα είσαι και απο τον τοκετο.  Όπως είπε και η @Sotiria_94 να τρως καλά και όσο μπορείς να ξεκουράζεσαι.

Εμενα χθες η μικρη όλη μέρα κοιμόταν σχεδόν,ξύπνησε στις 10 το βράδυ και 12.30 ξανακοθμηθηκε σερί μέχρι τις 6 όπου έφαγε και ξανακοιμηθηκε.

Σήμερα λέω να πάω στην μαμά μου βόλτα που θα έρθουν και τα πεθερικά μου γιατί δουλεύει από το σπίτι ο μπαμπάς μας.

Δημοσίευση

@Sotiria_94 έχω δει διαφορά ναι. Εχει κάνει μαγουλάκια κι έχει γλυκάνει πάρα πολύ.  Εν τω μεταξύ τα μάτια της όσο πάνε και ανοιγουν σε χρώμα.  Μακαρι να παρει του μπαμπά μου τα ματια. Γαλανά με λιγο γκρι. 

Δημοσίευση

Καλημέρα κορίτσια. Σήμερα ο μικρός κλείνει μια βδομάδα ζωής! Απίστευτο! Νιώθω ότι χθες τον γέννησα, ειλικρινά! Περιμένω να περάσει και ένας ο καιρός να κάνουμε μια βόλτα έξω! Να πάρουμε λίγο αέρα. 

Εμένα χθες ξύπνησε 12 και έως τις 4.30 ήθελε να τρώει και έκλαιγε. Και θηλασμό και μπουκάλι όλα τα πήρε. 

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η ΜαρίαΔημήτρης είπε:

@Sotiria_94 έχω δει διαφορά ναι. Εχει κάνει μαγουλάκια κι έχει γλυκάνει πάρα πολύ.  Εν τω μεταξύ τα μάτια της όσο πάνε και ανοιγουν σε χρώμα.  Μακαρι να παρει του μπαμπά μου τα ματια. Γαλανά με λιγο γκρι. 

Αχ κι εμένα και τα δυο γεννήθηκαν με ανοικτά μάτια. Ο μεγάλος τα κράτησε τα γαλάζια. Να δούμε αν στον μικρό θα μείνουν ή θα αλλάξουν μέσα στον επόμενο καιρό. 

Δημοσίευση

Καλημέρα κοριτσια! Κ μενα με ψόφησε χθες. Ξύπνησε στις 3 παρα ξανα κοιμηθηκε 4.30 κ μετα ξανα στις 6 και κοιμηθηκε 7 και. Λιγο πριν τ ξυπνητήρι. Οπότε σηκωθηκα να ετοιμάσω τ αλλα για τ σχολειο. Ξαπλωσα ξανα στις 8 κ ξύπνησε.στις 9. Έπεσε χθες επιτέλους κ ο αφαλό της. Αργησε πολυ. Ματωνε κιολας κ τ ειχα αγχος. Πάει κι αυτο.

@Katerinioo το περίεργο θα ηταβ να εισαι ξεκουραστη. Ο μεγάλος σου κοιμαται τ βραδυ? Η εχει κι αυτος τις αφυπνησεις του?

@ΜαρίαΔημήτρης να πας Μαράκι να πεις καμια κουβεντα κ με κανέναν άλλον άνθρωπο. Νομίζω θα αργήσω να τ ζησω αυτο τ σερι χαχα. Δ με πειράζουν τ ξύπνηματα. Αρκεί να τρώει κ να ξανα κοιμαται. Το ότι ξαγρυπναει με τσακίζει.

Δημοσίευση

Γενικά κοιμάται σερί 11 ώρες. Όμως αυτές τις μέρες μόλις ακούσει το μωρό πετάγεται και έρχεται. Χθες ευτυχώς το έκανε λιγότερο και κοιμήθηκε πιο πολύ αλλά τις προηγούμενες μέρες παίζει να τον παρακαλαγα να πάει ξανά για ύπνο. 

Δημοσίευση

@Katerinioo σιγα σιγα θα το συνηθίσει κ δ θα δίνει σημασία. Είναι ζορι να έχεις τ μωρο να έχεις κ τ αλλο να σηκωνεται. 

Σήμερα κορίτσια μου τη βαρεσε η τοση κλεισούρα. Μ λέει ο αντρας μ βγες πηγαινε στο καφέ κατσε ενα μισαωρο. Μαζευεται η παρέα μας εκει βασικα. Λεω δ ειναι κανενας κ μονη μ δ θελω να βγω κ με πήρε λίγο τ παραπονο. Μ λέει βάλτην στο καροτσι κ πάμε. Πηγαμε ως εκεί πηραμε καφεδακι κ γυρισαμε σπίτι. 15 λεπτά ολα κι ολα αλλα ανανεώθηκα. Κοιμοταν όταν γυρισαμε οποτε πήγα πήρα κ τις μεγάλες απο τ σχολεια τους. Είδα τις μαμαδες εκανα λίγο μουχαμπετι. Αλλιώς ειναι.

Δημοσίευση

Εμένα με έβγαλε οφ σήμερα η μικρή, όλη μέρα ζήτημα αν έκανε δυο 10 λεπρούς ύπνους. Γκρινιτσα πολύ. Την έκανα μπανακι της έδωσα και γαλατακι και πριν λίγο κοιμηθηκε. Ελπίζω να κοιμηθεί αρκετές ώρες μπας και ξεκουραστώ. 

Δημοσίευση

Καλησπέρα δηλαδή καλημέρα κ από μένα .Αυπνες μάνες του κόσμου ενωθείτε 🤣🤣Έχω ερώτηση :Το παιδί το ξυπνάμε ανά τρίωρο ή όποτε πεινάει ;Γιστι εμένα σε δύο εβδομάδες γίνεται δύο μηνών ο μικρός και τον ξυπνάω ανά τρίωρο .Το βράδυ ας πούμε το παιδί θέλει να κοιμηθεί κ εγώ τον ξυπνάω .Μεσα στη μέρα στις 2 ώρες κ κάτι θα ξυπνήσει μόνος του και θα θέλει να φάει αλλά τώρα το βράδυ τον λυπάμαι στις 3 ώρες ακριβώς .Μπορει να θέλει στις 4 να φάει .θα πάμε και στην παιδίατρο την επόμενη εβδομάδα γιατί ξεκινάμε κ τα εμβόλια οπότε θα τη ρωτήσω αλλά κάθε συμβουλή κ από εσάς καλοδεχούμενη .

Δημοσίευση
στις πριν 1 λεπτό, ο/η Kn1 είπε:

Καλησπέρα δηλαδή καλημέρα κ από μένα .Αυπνες μάνες του κόσμου ενωθείτε 🤣🤣Έχω ερώτηση :Το παιδί το ξυπνάμε ανά τρίωρο ή όποτε πεινάει ;Γιστι εμένα σε δύο εβδομάδες γίνεται δύο μηνών ο μικρός και τον ξυπνάω ανά τρίωρο .Το βράδυ ας πούμε το παιδί θέλει να κοιμηθεί κ εγώ τον ξυπνάω .Μεσα στη μέρα στις 2 ώρες κ κάτι θα ξυπνήσει μόνος του και θα θέλει να φάει αλλά τώρα το βράδυ τον λυπάμαι στις 3 ώρες ακριβώς .Μπορει να θέλει στις 4 να φάει .θα πάμε και στην παιδίατρο την επόμενη εβδομάδα γιατί ξεκινάμε κ τα εμβόλια οπότε θα τη ρωτήσω αλλά κάθε συμβουλή κ από εσάς καλοδεχούμενη .

Κ εμάς από τον μήνα κ μετά όταν του δίνω γάλα αργεί να κοιμηθεί .Καμια ώρα μετά κοιμάται .Βεβαια χθες όλη τη μέρα ήταν στην τσίτα νεύρα πολλά .Τωρα τι έφταιγε ιδέα δεν έχω ..

Δημοσίευση

@Kn1 οχι ρε συ μην τον ξυπνάς. Δύο μηνων εφτασε. Φαντάζομαι ανέκτησε τ βαρος γέννησης. Εμενα μ είπε μεχρι να πιάσει 3.5 κιλα να την ξυπνάω ανα 2 με 3 ωρες. Μετα ανα οσο θελει. Θηλάζει όμως. Με ξενο μπορει να σ κοιμηθει κ πολυ παραπανω. Αστο ησυχο το παιδακι. Αμαν λεμε να κοιμηθουν λιγο παραπανω χαχα

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...