Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Kn1 είπε:

Εγω επειδή είμαι στο πρώτο έδωσα το κάτιτις παραπάνω 🤣🤣Ε ναι στον καφέ τώρα δε μπορεί να είσαι με το μαρσιπο.Θες ένα καρότσι να είσαι οκ .Κ εγώ στη θέση σου θα έδινα 100 ευρώ μαξ. Άποψη μου αν θες κράτα την καλύτερα να το δοκιμάσεις .Γιατι μπορεί να μη σου κάνει και μετά να τρέχεις για αλλαγές .Κ εγώ ήμουν έτσι κ έτσι να αγοράσω αλλά τελικά τον αγόρασα .Προς ώρας είναι οκ θα δείξει για πόσο .

Εσένα μπαίνει από νεογέννητο στον μαρσιπο αυτό; 

Δημοσίευση

@Maria98 και γω αυτόν βλεπω!!! Είναι εργονομικος. Ποιος σ ειπε οτι δ ειναι? Λένε για νεογέννητο αλλα οι περισσότεροι πρέπει να πιάσουν μερικα κιλακια τ μωρα για να μπουν. Μονο αυτοί π ειναι σαν πανιά κ σχοινια ειναι απο ημερών κ αυτό πάντα με τη σύμφωνη γνώμη τ παιδιάτρου. Εγω δ θελω να μπλέκομαι κ να τυλιγομαι. Θέλω έναν σταθερό.

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Diwni είπε:

@Kn1 το θέμα ειναι ότι ειμαι επαρχία κ εχουμε μονο ενα κατάστημα με βρεφικά και αυτό φερνει πολύ συγκεκριμένα πράγματα. Οτι ειναι θα τ παραγγείλω. Οπότε προσπαθω να τ ψάξω ίντερνετ ικα. Καλα η δικιά μ δ ειναι για μαρσιπο ακόμα. Οριακα αν εχει πιάσει τα 3 κιλα. Απλά τ ψαχνω.

στις πριν 53 λεπτά, ο/η Maria98 είπε:

Κορίτσια εγώ διαβάζω την μια λένε εργονομικός την άλλη όχι, δε ξέρεις ποιος μαρσιπος είναι και ποιος όχι, έχω μπερδευτεί 

Πήρα έναν από την εταιρία dooky , αλλά διάβασα πως δεν είναι εργονομικός όπως λέει, έκανε 80 ευρώ 

Δοκίμασα να βάλω το μωρό αλλά νομίζω δεν είναι ώρα της ακόμα στον συγκεκριμένο 

Έχω δει για την εταιρία αστεράκι πως είναι όλα εργονομικά 

Δες μέσα στο μαρσιπο έχει οδηγίες από πόσα εκατοστά και πάνω μπορείς να βάλεις το μωρό.Εμας λέει από 53 κ έτσι είναι οκ ο μικρός .

Δημοσίευση

@Maria98νομιζω ότι ένας μαρσιπος π αναγράφει ότι ειναι εργονομικός εχει περασει κ τα τεστ,  εχεθ πιστοποίηση, δ δίνεται ετσι στην αγορά. Ειχα πετύχει ενα βίντεο να σ πω την αλήθεια στο τικ τοκ π εψαχνε μια κοπέλα μαρσιπο κ της τον είχαν προτείνει αρκετοί και αυτόν ειχα σκοπο να πάρω να σ πω την αλήθεια. Δν εχω κ την δυνατότητα να δω κάποιον απο κοντά.

Δημοσίευση
στις πριν 42 λεπτά, ο/η Diwni είπε:

@Maria98νομιζω ότι ένας μαρσιπος π αναγράφει ότι ειναι εργονομικός εχει περασει κ τα τεστ,  εχεθ πιστοποίηση, δ δίνεται ετσι στην αγορά. Ειχα πετύχει ενα βίντεο να σ πω την αλήθεια στο τικ τοκ π εψαχνε μια κοπέλα μαρσιπο κ της τον είχαν προτείνει αρκετοί και αυτόν ειχα σκοπο να πάρω να σ πω την αλήθεια. Δν εχω κ την δυνατότητα να δω κάποιον απο κοντά.

Έτσι είναι δυστυχώς στην επαρχία, το ίδιο και μεις , γιαυτό τον παράγγειλα, είμαι σε δίλημμα όμως,  να τον κρατήσω;

Δημοσίευση

Καλημέρα κορίτσια, τι ωραία που έχουν γεννηθεί όλα τα μωράκια μας και πλέον θα λέμε για αυτά. 

Εμείς χθες πήγαμε όλοι μαζί για καφέ,η μπέμπα ήταν ήσυχη συνέχεια κοιμόταν και μετά πήγαμε στην κουνιάδα μου ,δεν μας περίμενε και τρελάθηκε. Ήρθαν και τα πεθερικά μου από το νησί και ήταν εκεί και μείνανε όλοι. Όλη την ώρα η μικρή κοιμόταν,γυρίσαμε γύρω στις 9 το βράδυ την έκανα μπάνιο έφαγε και κοιμηθηκε πάλι. Μου έκανε καλό και εμενα αυτό το έξω. Γέμισα μπαταρίες!!

Για μαρσιπο ψάχνω και εγώ να πάρω έναν οικονομικό, έχω 2 έναν chicco και ένα lorelli από τον γιο μου αλλά δεν είναι εργονομικοι και δεν με είχαν βολέψει κιολας. Έλεγα για υφασμάτινο λόγω ζέστης κιόλας αλλά ακόμα δεν έχω καταλήξει. 

Δημοσίευση

Καλημερουδια σε ολα τα κοριτσια και τα μπεμπιτακια μας. @Maria98 Νομιζω της dooky ειναι πραγματικα πολυ βολικος λες και βαζεις σχολικη τσαντα μπαινει και βγαινει πανευκολα συγκριτικα με τους αλλους. Εχω και chico βρεφικο μαρσιπο αλλα δεν μας βολεψε. @Diwni μου Νομιζω ειναι δυσκολο να εχεις εναν για ολες τις ηλικιακες φασεις οποτε προτεινω αυτον που σαν κοστος ειναι διαχειρισιμος. Ωραιος ειναι ο μαρσιπος και για καφε και γω δεν το πιστευα αλλα βολευει αρκετα. Επισης πηρα second hand εναν της stokke αλλα για μεγαλυτερο μεγεθος οποτε δεν τον χρησιμοππιω ακομα. Γενικως μπειτε και μια στο market place να ριξετε μια ματια οποια θελει γιατι πωλουν πολλα ειδη μπεμπε. Αυτα πλενονται κιολας οποτε δεν πειραζει π ειναι second hand. 

Δημοσίευση

@ΜαρίαΔημήτρης τι ωραια ειδες που εστρωσε η μπεμπουλα και πατε και βολτιτσες;; Νομιζω πολυ καλυτερα σε ακουω σημερα ε;; Με το στηθος πως τα πατε;; Εγω συνεχιζω με στηθος 5 φορες την ημερα και δινω και συμπληρωμα μιλαμε για τρελη λαιμαργια αλλα αφου πειναει τα δινω ολα. Το στηθος κατι σταγονες βγαζει αλλα δεν πτοουμαι κυριες μου. @Katerinioo μου πως ειναι το νεοσυλλεκτο μπεμπινι πως τα πατε;;;

Δημοσίευση

Καλημέρα κοριτσια!

@ΜαρίαΔημήτρης ποσο ανυπομονώ να βγούμε βόλτα ολοι μαζί σαν οικογένεια! Τι ωραία που περάσατε όμορφα! Ανανεώθηκε. Προς τ παρόν ο άντρας μου με τ κορίτσια κανουν ζωαρα εξω χαχα κ γω μενω μονη μ.ολη μερα.

@Maria98 σαν ύφασμα πως σου φαίνεται αυτός που πήρες? Αναπνεει? 

@Sotiria_94 ναι εριξα κ εκεί μια ματιά. Οσο για τ θηλασμο, όσο βγαζεις σταγόνες κατι τραβάει το μωρό. Αμα πιάσει καλα κ αρχισει να ρουφαει θα κατεβάσεις κι αλλο.

Δημοσίευση

@Diwni μου λιγο ακομα υπομονη δεν εμειναν ουτε δυο εβδομαδες μεχρι να γινει 20 ημερων και να μπορεις να βγεις πιο ανετα. Το ειχα βγαλει 7 ημερων για λιγα λεπτα και ηταν τοσο ευθραυστο που μετα το μετανιωσα και εκλαιγα, ενω τωρα που εχει αφρατεψει λιγο το ευχαριστιεμαι που περπαταμε με το κατοτσι. Μεγαλο αγχος που τον εβγαλα τοσο νωρις εσυ καλα κανεις και περιμενεις, δηλαδη αντι να χαρω ημουν χαλια. Οσο για το στηθος θα κανω οπως το λες με υπομονη ολα γινονται. 

Δημοσίευση

@Sotiria_94 μπα καθολου χαλια δ θα ημουν χαχα τη μερα π πηγαμε παιδίατρος ηλπιζα να επινα ενα καφε καπου ησυχα με τ μωρο αγκαλια αλλα ο γιατρός μ εκοψε τ φτερά χαχα. Ναι ουτε 2 βδομαδες. Υπομονη κανω και γω εννοείται. Είναι μωρε κ ησυχο ευτυχως. Σκέφτομαι μη τυχόν βγουμε κ αναστατωθει.

Δημοσίευση

Δεν εχεις αδικο που το σκεφτεσαι, οταν με το καλο βγειτε να εχεις στο μυαλο σου να πατε καπου κοντα μη τυχον και την πιασει γκρινιτσα. Αν και δεν πιστευω, για να λες οτι ειναι ησυχη την εχεις ψυχολογησει γιατι ξερεις απο μωρα. Βεβαια και σε αυτο υπαρχει λυση να την αγκαλιασεις ή να τη θηλασεις αμεσα αλλα δεν ξερω αν θα σε εμπνεει το περιβαλλον. Παντως οταν πρωτοβγηκα σαν μαμα πρωτης εβδομαδας με το αγορι μου για τον παιδιατρο, νιωθαμε τοσο περηφανοι δεν το πιστευαμε οτι μας συνεβαινε σαν χαζα πηγαιναμε. 

Δημοσίευση

@Sotiria_94 δεν φοβαμαι μην την πιάσει εξω γκρινια. Δ με αγχωνει καθολοθ αυτα. Τα μωρά συνηθως εξω στον κοσμο ειναι μια χαρα κ συνηθως κοιμούνται. Μπορει όμως αν πας σε μερος ετσι με κινηση κ φασαρια ενώ κοιμούνται στη βόλτα τ βραδυ να βγάλουν γκρινια. Συνηθως σ λένε να ξεκινήσεις με βόλτες σε μέρη χωρίς πολυ κόσμο κ φασαρια. Ας φτάσουμε βεβαια στο να βγούμε κ ολα θα γίνουν. Ειπα οταν παμε παιδιατρο παλι να πάμε με τ καροτσι. Να πάρουμε κ τον αέρα μας.

Δημοσίευση

Καλησπέρα κορίτσια! Τι κάνετε; Εμεις χθες γυρίσαμε σπιτι και προσπαθούμε να μπούμε σε μια τάξη. Εγω νιώθω πολύ καταβεβλημένη αλλα χαρούμενη που γύρισα στο σπιτι!   
Τριτη θα παω ξανά νοσοκομείο για σίδηρο. 

Δημοσίευση
στις πριν 8 ώρες, ο/η Diwni είπε:

Καλημέρα κοριτσια!

@ΜαρίαΔημήτρης ποσο ανυπομονώ να βγούμε βόλτα ολοι μαζί σαν οικογένεια! Τι ωραία που περάσατε όμορφα! Ανανεώθηκε. Προς τ παρόν ο άντρας μου με τ κορίτσια κανουν ζωαρα εξω χαχα κ γω μενω μονη μ.ολη μερα.

@Maria98 σαν ύφασμα πως σου φαίνεται αυτός που πήρες? Αναπνεει? 

@Sotiria_94 ναι εριξα κ εκεί μια ματιά. Οσο για τ θηλασμο, όσο βγαζεις σταγόνες κατι τραβάει το μωρό. Αμα πιάσει καλα κ αρχισει να ρουφαει θα κατεβάσεις κι αλλο.

Εμένα το ύφασμα στο μαρσιπο αυτό μαλακό μου φαίνεται, εντάξει δεν είναι τελείως Πανί εννοείται αλλά είναι μαλακό, μαξιλαρενιο σαν το πίσω μέρος που είχαμε παλιά τις τσάντες polo δε ξέρω αν το έχουν ακόμα, γενικά μου φαίνεται μαλακό και έτσι όπως είναι με τι τρυπούλες πιστεύω θα αναπνέει 

@Sotiria_94 κορίτσι μου να ξέρεις πως το μωράκι ρυθμίζει την παραγωγη, εμεις μπορει να μη το βλεπουμε αλλά όσο ρουφάει βγαίνει και γάλα, σίγουρα κάτι πινει , δοκίμασε να το έχεις παραπάνω  το μωράκι ίσως μετά να μη ψάχνει συμπλήρωμα 

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Katerinioo είπε:

Καλησπέρα κορίτσια! Τι κάνετε; Εμεις χθες γυρίσαμε σπιτι και προσπαθούμε να μπούμε σε μια τάξη. Εγω νιώθω πολύ καταβεβλημένη αλλα χαρούμενη που γύρισα στο σπιτι!   
Τριτη θα παω ξανά νοσοκομείο για σίδηρο. 

Κορίτσι μου με το καλό που γυρίσατε σπιτάκι σας 🫶

Δημοσίευση
στις πριν 15 λεπτά, ο/η Maria98 είπε:

Κορίτσια κι εγώ θέλω όσο τίποτα να μπορώ να βγαίνω έξω, σήμερα εμείς γίναμε 1 μήνα 🫶🫶🫶🫶🫶 μεγαλώνουν τα ζουζούνια κάθε μέρα 🧿

Πόσο μεγάλωσε!!! Πότε τα λέγαμε το Πάσχα πότε έγινε ένα

Δημοσίευση

Ευχαριστώ πολύ κορίτσια μου για τις ευχές !! Είμαστε όλες καλά να χαιρόμαστε τα λουλούδια μας !! 
Κ εγώ ψάχνω μαρσιπο κ έλεγα να πάρω εναν από babybjorn με 165€ ίσως λίγο πιο τσιμπημένο αλλά είναι πρώτο μωρό κ θεωρώ θα το χρησιμοποιήσω καλά να είμαστε κ σε επόμενο παιδάκι .. νιώθω ότι μου λείπει ένας μάρσιπος γενικά γιατί ώρες ώρες θέλω να πάω κάπου με το μωρό που δεν είναι εύκολο να πάρω το καρότσι κ πελαγώνω … 

εμείς την παρασκευή σαραντιζουμε κ θα πάμε να πάρουμε την ευχουλα (είχε έρθει βέβαια κ στο σπίτι ο παππούλης κ μας έδωσε ευχουλα) όχι ότι δεν έχουμε βγει γενικά , αλλα νιώθω ότι είναι το πρώτο μαξιλαράκι για να πας πολλές βόλτες 😜 αλλιώς ακούγεται το 40 ημερών αλλιώς το 20 στα αυτιά μου χιχιχιχ

θελω να πάρω ένα πανάκι/πόδια θηλασμού κ δεν ξέρω που να κοιτάξω .. ονλάιν λέτε ;;

Με τον θηλασμό συμφωνώ @Sotiria_94 όσο περισσότερο το βάζεις τόσο περισσότερο θα κατεβαίνει .. 

Δημοσίευση

@Maria98 σ ευχαριστώ πολύ για την απάντηση σου! Κλεισατε μηνα! Τι ωραία! 

@Elenaki12 ποδια θηλασμου απο τις καλύτερες αγορές π εχω κανει. Τότε ειχα παρει μια της minene. Τωρα ειδα εχει παρα πολλες. Ε ναι τ 40 ημερων αλλιώς ακούγεται!

@Katerinioo οτι μ την έσπαγε πιο πολύ ηταβ τ ποδια μου! Τα έβλεπα κ δ τ αναγνώριζα. Δ πρηστηκαν στην εγκυμοσύνη κ πρηστηκαν μετα τη γεννα. Πολλα υγρα να πίνεις κ σε κάνα 2 μερες θα υποχωρήσει τ πρήξιμο.

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Diwni είπε:

@Maria98 σ ευχαριστώ πολύ για την απάντηση σου! Κλεισατε μηνα! Τι ωραία! 

@Elenaki12 ποδια θηλασμου απο τις καλύτερες αγορές π εχω κανει. Τότε ειχα παρει μια της minene. Τωρα ειδα εχει παρα πολλες. Ε ναι τ 40 ημερων αλλιώς ακούγεται!

@Katerinioo οτι μ την έσπαγε πιο πολύ ηταβ τ ποδια μου! Τα έβλεπα κ δ τ αναγνώριζα. Δ πρηστηκαν στην εγκυμοσύνη κ πρηστηκαν μετα τη γεννα. Πολλα υγρα να πίνεις κ σε κάνα 2 μερες θα υποχωρήσει τ πρήξιμο.

Διωνη πραγματικά επαθα σοκ μόλις έβαλα παπούτσι. Δεν χωραγε  το αθλητικο. Πινω τοσο νερο που σας το Ορκίζομαι κατουριέμαι ανά 1 h. Βέβαια αυτό μήπως είναι κι από τη γέννα;

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• @Katerinioo αστα να πανε κ γω μετα από τόσα χρόνια δ θυμαμαι αν ειχα αυτά στις προηγ γέννες. Τα πόδια δ τ θυμαμαι καθολου. Ενω τωρα υπέφερα σχεδον. Πάντως στις 10 μερες τωρα νιωθω πολυ πολυ καλύτερα σωματικα απο πόνους κτλ εσυ π γέννησες φυσιολογικα ακομα πιο νωρίς. Ε λογικο ειναι η ψυχουλα. Εδώ εμένα τους φαινοταν τοσο παράξενα ολα. Απο τ ποσο μικρό ειναι τ μωρο, μέχρι το ότι μόνο τρωει κ κοιμαται. Τωρα το συνηθισαν δ δίνουν αμαν σημασία.
    • Αχ σε Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση μου έδωσες πάρα πολύ κουράγιο σε όλα τα θέματα. Είχα αρχίσει να πιστεύω ότι κάτι παίζει και πηγαίνω συνέχεια τουαλέτα. Αλλά από την άλλη όλες τις φορές πραγματικά έβλεπα ότι υπήρχε ανάγκη. Και λέω τι στο καλό; Για τα πόδια το θυμόμουνα και από την πρώτη μου γέννα αλλά επειδή ήταν καισαρική νόμιζα ότι είναι λόγω χειρουργείου. Αλλά στην αρχή το κατάλαβα επειδή δεν μπορούσα να βάλω παντόφλες και μετά όταν πήγα να βάλω τα κανονικά με το αθλητικα. Ακομα εμενα δεν εχουν ξεπρηστει. Και το χερι μου εχει λιγο πρηστεί.    ο Μεγάλος μικρός μου Το πήρε πολύ καλά στην αρχή. Και ήτανε πάρα πολύ χαρούμενος που ήρθε ο μπέμπης σπίτι. Μέχρι χθες το βράδυ που κατάλαβε ότι κοιμάται στο δωμάτιο μόνος και το μωρό σε εμας.Του πηρε Ένα μισάωρο να το χωνέψει και να κλάψει αλλά σήμερα ηταν πολύ καλύτερα.
    • @Kateriniooναι ειναι κ απο τον τοκετο, φευγουν τ υγρα. Μ είπε ο γιατρός ωρες ωρες δ θα κρατιεσαι, θα θες τουαλέτα συνέχεια. Καλα εγω ελεγα θα βγω απο την κλινική με τις παντόφλες. Οριακα ανεχτηκα κάλτσα κ παπούτσια. Επισης μ ειπε ο γιατρός μ μολις πας σπίτι κ αρχίσεις να περπατάς μέσα στο σπίτι θα ξεπρηστουν. Έτσι έγινε πραγματικα. Ο μικρός σου πως τ πήρε τ μωρο?
    • Για μάρσιπο εμεις είχαμε πάρει αυτόν « Kinder Hop Multi Grow Carrier Roe-Deers via Asteraki Slings» κι μας βολεψε πολύ! Μας ελυσε τα χερια θα ελεγα!  
    • Το προβλημα ειναι κρυπτοζωοσπερμια, πολυ σοβαρό δηλαδή θέμα.Ανθυγιεινος τροπο ζωής δεν κάνουμε, υγιεινά τρωμε πολλα φρούτα, λαχανικά, δεν τρωμε τι φταίει σε αυτο.Ελάχιστα καπνιζει, απλα φορουμε γ χρονια εξοπλισμο απο μικρή ηλικία γιατι ειναι σε σώμα ασφάλειας, δεν ξερω αν φταίει αυτο.Επισης, φορουμε σφιχτά εσωρουχα, πολυ κακώς.Covid το Νοεμβριο περασαμε τώρα δεν νομιζω να φταίει αυτο.Προσπαθουμε 13 μήνες χωρίς αποτελεσμα, εγώ εκανα ενα ελεγχο σ εμένα δεν βρήκα κατι.Του ειπαν απο τ μικροβιολογικο π εκανε τ εξέταση παρομοια περιπτωσγ με αζωοσπερμια, πηρε βιταμίνες, ηταν και φορτηγατζης οποτε εφταιγε το επαγγελμα και βελτιώθηκε τρομερα κι εκανε παιδι φυσιολογικά.Δεν ξερω τι φταίει πραγματικα, εχω πεσει απο τα σύννεφα, κατι τέτοιο δεν το περιμενα, δεν μπορω να το χωνεψω που λένε..
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...